Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Atvirkstines piramides programa. (Reverse pyramid)
- sofa
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2011-02-25
- Žinutės: 241
- Atsiliepimai: 2
#1 2011-05-05 13:51
Atvirkstines piramides programa. (Reverse pyramid)
Ar yra cia zmoniu nusimananciu apie sia technika? Man teko nemazai perskaityt visko apie programas ir panasiai, kad galeciau susidaryt sita plana ir igaut kazkiek supratimo apie pratimus ir pns. Pratimus ir t.t. jau turiu susirases ir susideliojas.
Stai mano pavyzdys kaip as daryciau RP:
3 splitai po 6-8 setus. Atliekami 8 dienu laikotarpyje. Taigi 3 apsilankymai kacelkoj, 5 laisvos.
Pradedam splita taip:
Apsilimas
1.3-4setai pagrindiniams pratimams(baziniams) naudojant RP. Pvz. 1setas x 3rep su max svoriu, 2setas x4-6rep, su kiekvienu setu mazinant svori 10%.
2.Pagrindino pratimo pirma setas butina atlikti tiek kartu, kiek jums iseis ir nedaugiau, turiu omeny tai, kad 1x3 bus iki 3 ir nedaugiau.
3.Po pagrindiniu pratimu darau dar viena bazini pratima naudojant 'starting strainght' technika.
Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-10 18:56)
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#2 2011-05-10 12:15
Re: Atvirkstines piramides programa. (Reverse pyramid)
atrodo idomiai, tik beda tokia, kad 1x3 darant jau pries tai gerai apsilus reikia buti. O apsilineji didinant svori ir mazinant pakartojimus. Tai is esmes ta pati piramide ir gaunasi.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#3 2011-05-10 18:14
sofa rašė:
Ar yra cia zmoniu nusimananciu apie sia technika? Man teko nemazai perskaityt visko apie programas ir panasiai, kad galeciau susidaryt sita plana ir igaut kazkiek supratimo apie pratimus ir pns. Pratimus ir t.t. jau turiu susirases ir susideliojas.
Stai mano pavyzdys kaip as daryciau RP:
3 splitai po 6-8 setus. Atliekami 8 dienu laikotarpyje. Taigi 3 apsilankymai kacelkoj, 4 laisvos.
Pradedam splita taip:
Apsilimas
1.3-4setai pagrindiniams pratimams(baziniams) naudojant RP. Pvz. 1setas x 3rep su max svoriu, 2setas x4-6rep, su kiekvienu setu mazinant svori 10%.
2.Pagrindino pratimo pirmas setas butina atlikti tiek kartu, kiek jums iseis ir nedaugiau, turiu omeny tai, kad 1x3 bus iki 3 ir nedaugiau.
3.Po pagrindiniu pratimu darau dar viena bazini pratima naudojant 'starting strainght' technika.
Čia pagal Martiną? LG?
Neprisijungęs
- sofa
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2011-02-25
- Žinutės: 241
- Atsiliepimai: 2
#4 2011-05-10 19:01
Taip. Kiekvienas skirtingus apsilimus daro, as pries tai padarau trumpa kardio 5-8min (per kiek laiko nubego iki kacelkos), po to tai raumenu grupei apsilima, nebutina apsilima daryt didinant svori ir mazinant pakartojimus, nes tai jau butu paprastos piramides technika. Be to, nebutina daryt pvz 1x3, galima ir 1x6, 1x8.
Paskutinį kartą taisė sofa (2011-05-10 19:02)
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#5 2011-05-11 08:31
sofa rašė:
Taip. Kiekvienas skirtingus apsilimus daro, as pries tai padarau trumpa kardio 5-8min (per kiek laiko nubego iki kacelkos), po to tai raumenu grupei apsilima, nebutina apsilima daryt didinant svori ir mazinant pakartojimus, nes tai jau butu paprastos piramides technika. Be to, nebutina daryt pvz 1x3, galima ir 1x6, 1x8.
Nezinau kaip tau, bet man tupti arba traukti beveik 90% 1RM apsilimui pabegiojus ir pasitampius kojas kvepia trauma.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Atvirkstines piramides programa. (Reverse pyramid)