Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

laimissss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-08-09
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#1 2011-08-09 22:54

Svorio atgavimas po pertrauku

Sukuriau tema nes niekur nieko panasaus neradau.Noriu pasidalinti savo patirtimi,ir tuo paciu gauti patarimu.Sportuoju kone 8metai,turiu gan greita medziagu apykaita,nustojus sportuoti svoris sparciau krenta,jau kelis metus eksperimentuoju su kuno svoriu po pertrauku,nes jau pora metu kaip negaliu reguliariai sportuoti.
Taigi,pirmas didelis nuostolis buvo po 2-3men nesporto numesti +- 11kg,zinoma budamas soke griebiau gain fasto ir parabolano tabletem,tada buvau maloniai nustebinas kad sugebejau per kelias sav priaugti 6kg aisku tada visa sirdim dekojau parabolanaui.antras praradimas buvo per kelis men nuo 92 numesti iki 79,2ras sokas!..griebiau mutant masso(tik gainerio nieko daugiau) ir kone per menesi ne ilgiau priaugau 9kg!..zinoma tada supratau kad parabolanas cia buvo nieko detas ir galimas daiktas kad isvis jis neveike.
3cias sokas ir pats baisiausias buvo svorio praradimas per du men.nuo 88 iki 74!!!nepatikejau gymo svartyklem begau pirkti savo,ir velgi tas pats 74kg!neglejau tuo patiketi,ir turbut cia daugelis supranta kaip turejau jaustis,jokios kelnes,dzinsai,maikes ir megstiniai nebetiko.velgi griebiau to pacio mutant masso jo geriau po 520 gr per diena(buvau susidares mitybos plana),ir per tris sav.atgavau 9kg,per tiek pat laiko juos ir vel numeciau.esme tame kad isbegus vandeniui is raumens sumazeja jo apimtis o ne lasteliu kiekis,tai visiem zinoma kaip raumenu atmintis.taigi dabartis yra tokia kad vel kuriu ir vis tobulinu mitybos plana ir treniruociu grafika,tox jau mano kunas,esme tame kad norint kuo greiciau atgauti svori reikia kuo daugiau ir greiciau uzpumpuoti raumenis,todel geriausia ir isbandyta sistema yra 3+1 kuria vadovavausi praeita karta,o dbr susikuriau 2+1,tik padidindamas pakartojimu skaiciu nuo 10-13.turint galvoje kad reikalingas uzpumpavimas,tiesiog idomu kaip greitai galima priaugti kuo daugiau svorio,(mano atveju atgauti prarasta) per kuo trumpesni laika,taigi rekordas buvo 3sav=9kg.padidnus pakartojimu skaiciu ir dajungus kreatina tokiu kaip N.O XPLODE (jis turetu padeti didesniam vandens kiekiui patekti i raumenis per trumpesni laika),ir tuo paciu zenkliai padidinus vandens suvatojima per diena.
Taigi kolkas planai tokie,gal kas patarimu?ar kritikos?

Paskutinį kartą taisė laimissss (2011-08-09 22:55)

Neprisijungęs

tommyLT
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-03-17
Žinutės: 113
Įspėjimai: 1

#2 2011-08-09 23:28

Re: Svorio atgavimas po pertrauku

negaila ir prarast kai taip greit 9kg grizta, kad as bent per metus tiek prideciau big_smile

Neprisijungęs

Silvestrelis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-04-25
Žinutės: 609
Įspėjimai: 1

#3 2011-08-10 09:10

tai kad tie kilogramai turbut su riebalais gryzta

Neprisijungęs

NEKLAUSINEKIT
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-11-15
Žinutės: 110

#4 2011-08-10 12:15

Tai tik riebalai  ir grysta,raumuo taip nevaiksto 10 pirmyn 10 atgal kada panorejus

Neprisijungęs

SeveloTeam
Išmestas
Registravosi: 2011-07-05
Žinutės: 1039
Atsiliepimai: 6

#5 2011-08-10 12:19

Vandens balionas esi

Neprisijungęs

laimissss
Naujas dalyvis

#6 2011-08-10 18:03

logikos pas jus tai fontanais,nustojus sportuot ir riebalai krenta,priminsiu kad ir jie siaip sau nevaiksto pirmyn atgal,o sumazejus aktyvumui riebalai pradeda kaip tik kauptis,tai gal geriausia dieta anot 'NEKLAUSINEKIT' mazesnis aktyvumas lygus riebalu sumazejimui ane?.isiskaitykit ka parasiau,kad esu greitos medziagu apykaitos,beje yra ir foto forume(forumo dalyviu nuotraukos),berods 9puslapi 'laimis forumo naujokas'rasyta 2008..neglejau senu vardu prijungt,teko nauja kurtis,'SEVELO TEAM',o tau nustojus portuoti ka svoris daro?auga?jei taip tai tikriausiai ne raumenys ane?.'
Tommy LT'.TA mase auginta 8metus,uzauginti nauja ar grazinti sena 2 skirtingi dalykai;)

Neprisijungęs

Valde222
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-04-13
Žinutės: 164
Atsiliepimai: 1

#7 2011-08-11 14:11

koks cia tavo amzius kad toke greita medziagu apykaita? ir su proteinu sitiek galejai priaugti man protu nesuvokema smile tu cia nebent labai jau grazia maisto programa susidarei nzn neisivaizduoju net vandens y raumeny pagrinde prikaupe del to ir greit vel krito viskas/ Del xplodo tai pritariu visa potenciala savo sinaudoji treniruociu metu bet tas naujas xplodas prikabina stiprei su senu nera ka lygint bet velgi visiems skirtingai veike smile

Neprisijungęs

laimissss
Naujas dalyvis

#8 2011-08-11 18:06

ne uz kalnu 25 jau,,piko metu mano talija buna 80cm,kai sportuoju,pertraukos metu krenta iki ir  74cm(siuo momentu butent tiek).zinoma padidinus gainerio suvartojima gal ir yra nezymus riebalu padidejimas,bet velgi pertraukos metu,mazai judu man nelogiska kad velgi jie krenta..va butent vienintelis is cia supratai kad mano svorio kaitos butent del vandens raumenyse,nzn kodel jis taip greit kyla ir krenta pas mane,nes daugiau nezinau tokiu pas ka jis taip smarkiai svyruotu,hemijos tai pogi nevartoju jau gan senai,tokie svyravimai budingi greit uzaugusiems mase su hemija,xplodas man ir pirmas lb geras buvo,antro dar nebandziau,man jis papildomo svorio neduoda kai esu atgaves savo,bet manau kad butent jis gali padeti dar greiciau atsatatyt prarasta,o del svorio isliekamumo kietiems nustojus sportuoti tai vienintelis logiskas paaiskinimas yra tas,kad riebalu pagausejimas pertraukos metu kompensuoja raumenu praradima.

Neprisijungęs

deiwis25
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-11-30
Žinutės: 31

#9 2012-02-03 19:29

senai rasyta.bet tik db perskaiciau.kas ten per programa pas tawe 2+1,su 10-13 pakartojimu.jei galima smulkiau.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net