Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

turistas
Kalbus dalyvis
Vietovė: anglija
Registravosi: 2011-08-23
Žinutės: 86
Atsiliepimai: 0

#1 2011-08-23 20:54

jusu nuomone kaip treniruotis man?

mano ugis 188cm db sveriu 85kg matmenu nesimatavau bet nera lb dideli:)) kuno tipas turbut ectomorfas nes kudas ir siauri peciai,bet pas ektomorfus pilvu nebuna nes medziagu apykaita gera,o pas mane tai biski pilvukas yra ir niekaip nenupurtau jo:)db sportuoju 6 dienas per savaite.3 dienas salej ir po jos dar begimas o siaip kitas dienas tai begimas po 30 min.sportuoju jau pusantru metu beja begioju dar tik pusantro menesio,progresas sioks toks yra bet nelabai didelis.nu istikruju kad ir daug dirbu bet rezultatu nedaug...mases kad uzmest tai reikia maisto daug valgyt bet nesinori daug valgyt kad pilvas neaugtu daugiau..

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-08-10
Žinutės: 129

#2 2011-08-23 21:14

Re: jusu nuomone kaip treniruotis man?

Imesk mytybos planą ir ką darai sporto salėje smile

Neprisijungęs

peleda4g
Kalbus dalyvis
Vietovė: vištos papai
Registravosi: 2011-06-27
Žinutės: 74

#3 2011-08-23 21:45

jei nera rezultatu toki ilga laika reiskias esi nesuderines mitybos, isgeriantis biski, per didelis kruvis, dirbi neatiduodamas visu jegu, kazkas yra tik nesakyk, kad viska darai, pats saves neapgaudinek big_smile jo imesk pades tau cia tikrai visi.

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#4 2011-08-24 09:15

Nu su mityba tai kaip cia pasakius..drauge dazniausiai gamina tai patis zinot kad nelabai sveikas maistas,bet db stengiuosi valgyti neriebu maista ir daug baltimu.tai mazdaug psryciam bananas ir kava kias valgis tai avizine kose,proteino kokteilis su avizom,pietum, ka drauge padaro,proteino kokteilis su avizom,proteino kokteilis arba varske.o trefke tai seniau eidavau penkias dienas kazkur po pusantros valandos pirma diena krutine,antr nugara,trec kojos,ket peciai,penkt rankos ir raumeniau darydavau mazdaug apie keturis penkis pratimus po tris setus.bet tada persitreniruodavau.db einu tris kart I savmpirmadienis krutine nugara,krutine tai stanga atsigulus tiesiai keturi po keturis su dideliu svoriu tada kampu keturis po 8 ir plesimas.nugara prisitraukimai trys kart kiek galiu,prisitraukimai siaurai rankom I save,stangos traukas pasilenkus.treciadieni peciai tangos stumimas I virsu atsisedus trys po sastuonis,stangos trauka prie smakro,mostai I sonus pasilenkus.kojom pritupimai,staklese,pasistiebimaipenktadieni tricas stanga siaurai,prancuziskas,ir trosiukas,visko po tris setusmtada bicas stangos lenkimas,ganteliai,trosiukas.visko po tris setus po 8kart

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#5 2011-08-24 09:31

Beja pratimus kartais pakeiciu.o del isgerimo tai kartais savaitgaliais alaus astsigeriu.nu asiku nuo tada kai pradejau spoirtuot ir db tai slirtumas matosi nes seniau tai vapse luzes buvau.ir dar peciai mano lb siauri,ka del ju daryt?

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#6 2011-08-24 10:49

turistas rašė:

Beja pratimus kartais pakeiciu.o del isgerimo tai kartais savaitgaliais alaus astsigeriu.nu asiku nuo tada kai pradejau spoirtuot ir db tai slirtumas matosi nes seniau tai vapse luzes buvau.ir dar peciai mano lb siauri,ka del ju daryt?

Pečių pločiui geriausias pratimas yra mostai į šalis

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#7 2011-08-24 11:03

Darau ir tuos mostus,nu bet esme yra progrese mano,nelabai progresuoju...

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#8 2011-08-24 11:05

turistas rašė:

Darau ir tuos mostus,nu bet esme yra progrese mano,nelabai progresuoju...

Tai tada kalta mityba

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#9 2011-08-24 11:13

Ka siulai daryt?

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#10 2011-08-24 11:22

turistas rašė:

Ka siulai daryt?

Apskaičiuok pagal tą lentele http://img69.imageshack.us/img69/8578/kalorijos.jpg kiek tau reikia kalorijų ir bandyk pasiekti jų skaičių. Geriausia valgyti kiaušiniai, košės, varškės, mėsa(aišku neriebi), žuvis.

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#11 2011-08-24 11:28

Nu jos suprantu ka jus sakot liesa mesa vistos krutinele,bet ar jus juos vienus valgot,gi visada jai vistienos kepsneliai kokie tai tesloj kepa ir taip toliau is aliejuj gi kepi..mano organizmas kaupia riebalus tik ant pilvo daugiau nieku vat kas blogiausia.kai kalorijas uzdidinu tai tik pilvas dideja daugiau niekas

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#12 2011-08-24 11:35

turistas rašė:

Nu jos suprantu ka jus sakot liesa mesa vistos krutinele,bet ar jus juos vienus valgot,gi visada jai vistienos kepsneliai kokie tai tesloj kepa ir taip toliau is aliejuj gi kepi..mano organizmas kaupia riebalus tik ant pilvo daugiau nieku vat kas blogiausia.kai kalorijas uzdidinu tai tik pilvas dideja daugiau niekas

Nežinau tada, tikriausiai genai tokie ar medžiagų apykaita

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#13 2011-08-24 11:38

Tai ka viskas?pasmerktas? Tai vistiek turi eiti kazkaip issitreniruot ta kina

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#14 2011-08-24 12:59

turistas rašė:

Tai ka viskas?pasmerktas? Tai vistiek turi eiti kazkaip issitreniruot ta kina

Nepasmerktas, valgyk 6-5 kartus per diena bet mažom porcijom, sveika maistą, pavyzdžiui po 200g - ar 100g. Paieškok čia mitybos planų norint numest svori smile

Paskutinį kartą taisė appleomax (2011-08-24 13:00)

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#15 2011-08-24 14:33

O treniruotis kaip?

Neprisijungęs

appleomax
Atkaklus dalyvis

#16 2011-08-24 14:34

turistas rašė:

O treniruotis kaip?

tu į sporto klubą eini?

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#17 2011-08-24 16:56

jo i kluba einu.sakau del kruvio tai normaliai duodu to kruvio kartais net slabna jau buna.

Neprisijungęs

Animalas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Uk,Essex
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 195

#18 2011-08-24 19:01

turistas rašė:

jo i kluba einu.sakau del kruvio tai normaliai duodu to kruvio kartais net slabna jau buna.

gal persitreniraves?

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#19 2011-08-24 19:18

db taip jau nestumiu salej iki kol silpna bus.db darau pora raumenu grupiu po tris pratimus ir po tris setus,tai db ir kazkaip rezultatai lyst po biskiuka pradejo.ir einu tris kart i sav o ne penkis.pries tai tikriausiai persitreniruodavau tai stovejau vietoj.

Neprisijungęs

audrius159
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-04-20
Žinutės: 309

#20 2011-08-24 19:39

turistas rašė:

db taip jau nestumiu salej iki kol silpna bus.db darau pora raumenu grupiu po tris pratimus ir po tris setus,tai db ir kazkaip rezultatai lyst po biskiuka pradejo.ir einu tris kart i sav o ne penkis.pries tai tikriausiai persitreniruodavau tai stovejau vietoj.

Nu jei darai pvz 3 pratimus kojoms ir tiek pat bicepsui irgi negerai.

Neprisijungęs

turistas
Kalbus dalyvis

#21 2011-08-24 19:45

kojom keturi gaunasi

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis