- Tomis99
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-02-02
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-02-02 19:44
Treniruotės namie
Sveiki bendraminčiai, malonu prisijungti prie jūsų!
Reikia jūsų patarimų, taigi esu Tomas, man 16 metų, sportuoju namie daugiau nei du metai (su ilga pertrauka). Mano ūgis ~ 194-196, svoris apie 86 kilogramus. Namie turiu pilnas sąlygas sportuoti t.y. Suoliuką, štangas, treniruoklį,hantelius, lygiagretes , turniką ir t.t. Tik va pora mėnesių niekaip neatrandu jėgų, pasidarė sunku prisiversti eiti sportuoti ( sportuoju kas antra dieną ), Iš pradžių padarau mažą apšilimą ir pradedant sportuoti pirmas, antras pratimas dar dar būna, tačiau darant kitus jau aš jaučiuosi it pavargęs t.y. jaučiu kad mano galimybės gali daug daugiau, tačiau jaučiuosi kaip praradęs jėgas ir nepabaigiu pratimo iki galo , kas svarbiausia stengiuosi pratimus daryti proporcingai, nepersi-tampant, ko taisyklingiau, pats augimas jau pasibaigė nebėra taip kad į mėnesi po pora centimetrų paaugu, nors kai stipau sportuoti buvo net paprasčiau. Taigi ko man trūksta vitaminų? Papildų? Iš anksto dėkingas už patarimus/nuomones.
Neprisijungęs
- halahalashas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-01-23
- Žinutės: 17
#2 2012-02-02 19:47
Re: Treniruotės namie
sportuok kiekviena diena po valanda. as sportuoju pagal programa "tobulas kunas namuose". Kai lengvesne treniruote zinai, kad ilgai nesikankinsi tai lengviau nueini ir lengviau baigt buna. Anksciau sportuodavau 3 kartus i sav. Nusivarydavau nuo koju ir pastoviai vaiksciodavau pavarges.
Neprisijungęs
- Tomis99
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-02-02
- Žinutės: 2
#3 2012-02-14 21:34
Na gal ir neblogas varijantas, tačiau kiekvieną diena sportoti neišeina.
Neprisijungęs
- MaxGain
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-13
- Žinutės: 19
#4 2012-02-20 19:15
Tomis99 , as irgi sportuoju namie. Sportuoju pagal programa "tobulas kunas namuose" Tik pas mane viskas suskirstyta i 3 dienas. Pasportuoju 3 dienas is eiles , viena diena pasiilsiu. Ir toliau per nauja kartoju programa.Jei idomu ka kuria diena darau, parasyk man i pm.
Neprisijungęs
- LiTaZ
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-02-05
- Žinutės: 247
#5 2012-02-22 14:46
Kam kuriat tokias temas ? Jau gi yra sukurta... Eikit is patyrusiu paskaitykit gi yra tema apie visa tai ka galima veikti namuose.
Neprisijungęs