- Kavioras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2832
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#1 2015-09-05 20:19
priėjimai
Sveiki.
Noriu išgirst jūsų nuomonę, kaip manot, kiek priėjimų geriausia daryti bicepsui ir tricepsui? Aš dariau po 4priėjimus, trys pratimai. Kaip manot, ar verta daryti po 3priėjimus?
Neprisijungęs
- Cyrex
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-09-25
- Žinutės: 222
- Atsiliepimai: 0
#2 2015-09-05 21:32
Re: priėjimai
3 priėjimų užtenka, 2 pratimai bicui, 2-3 tricui.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#3 2015-09-05 21:38
Nu aš darau vieną dieną bicepsą/tricepsą, tai jei po du pratimus darysiu tai po 25min baigsiu treniruotę. Geriausia manau 3x8-10 po tris pratimus abiem
Neprisijungęs
- Laurin
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2015-08-05
- Žinutės: 72
#4 2015-09-05 21:58
Kavioras rašė:
Nu aš darau vieną dieną bicepsą/tricepsą, tai jei po du pratimus darysiu tai po 25min baigsiu treniruotę. Geriausia manau 3x8-10 po tris pratimus abiem
Ka tu nori? Ryskint? Augint?
Neprisijungęs
- Cyrex
- Dažnas dalyvis
#5 2015-09-05 22:06
Kavioras rašė:
Nelabai apsimoka taip daryt. Geriau imt vieną didesnę raumenų grupę ir mažesnę. Pvz.: krutinė ir bicas, nugara ir tricas, kojos ir pečiai.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#6 2015-09-05 22:12
Augint. Man tokios treniruotes netinka krutine ir bicas, ar nugara ir tricas, darant krūtinę įsijungia į pagalbą ir tricepsas, tai su krūtinę daryčiau nebent tricepsą, o nugara su bicepsu. Kitas dalykas, darant kartu tarkim nugarą ir bicepsą, sunkiai telpu į 45min, nes nugaros baziniuose pratimuose pertrauką ilgesne darau, todėl geriau išskirstau viską į penkias dienas.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#7 2015-09-05 22:18
be 5 pratimu bicui tai cia netreniruote.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#8 2015-09-05 22:20
MrBurbulas rašė:
be 5 pratimu bicui tai cia netreniruote.
Tai treniruokis su 5pratimais
Neprisijungęs
- Vartotojas258
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-06-11
- Žinutės: 1211
- Atsiliepimai: 1
#9 2015-09-05 22:22
Cyrex rašė:
Kavioras rašė:
Nelabai apsimoka taip daryt. Geriau imt vieną didesnę raumenų grupę ir mažesnę. Pvz.: krutinė ir bicas, nugara ir tricas, kojos ir pečiai.
Aš tai sakyčiau nelabai tau apsimoka komentuot, geriau eik sausu pusryčių ar bulvių pavalgyt (geri angliavandeniai).
Neprisijungęs
- Cyrex
- Dažnas dalyvis
#10 2015-09-05 23:11
Vartotojas258 rašė:
Cyrex rašė:
Kavioras rašė:
Aš tai sakyčiau nelabai tau apsimoka komentuot, geriau eik sausu pusryčių ar bulvių pavalgyt (geri angliavandeniai).
utiutiu tu utiutiu su savo komentarais.
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#11 2015-09-05 23:53
Kavioras rašė:
Augint. Man tokios treniruotes netinka krutine ir bicas, ar nugara ir tricas, darant krūtinę įsijungia į pagalbą ir tricepsas, tai su krūtinę daryčiau nebent tricepsą, o nugara su bicepsu. Kitas dalykas, darant kartu tarkim nugarą ir bicepsą, sunkiai telpu į 45min, nes nugaros baziniuose pratimuose pertrauką ilgesne darau, todėl geriau išskirstau viską į penkias dienas.
Kaip supratau tavo treniruotė negali būti trumpesnė nei 25 min ir ne ilgesnė nei 45?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#12 2015-09-06 01:33
Rankas padaryti viskas aisku 15 20min padrocini hanteli ar koki lyna ir eini daryti savo 45min treniruote.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#13 2015-09-06 09:51
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Kaip supratau tavo treniruotė negali būti trumpesnė nei 25 min ir ne ilgesnė nei 45?
Būtent, nes iki 45min testosterono lygis kyla organizme, po 45min krenta. Nebus testosterono nebus raumens, manau turėtum žinot
Neprisijungęs
- AVlB
- Išmestas
- Registravosi: 2015-07-12
- Žinutės: 2139
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 4
#14 2015-09-06 09:53
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Būtent, nes iki 45min testosterono lygis kyla organizme, po 45min krenta. Nebus testosterono nebus raumens, manau turėtum žinot
..
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#15 2015-09-06 09:53
Staffordshire rašė:
Rankas padaryti viskas aisku 15 20min padrocini hanteli ar koki lyna ir eini daryti savo 45min treniruote.
Nu aš atsakingiau žiūriu į tai, nei Jūs. Kaip sportuosi tokius rezultatus ir turėsi, todėl padrocinimai man netinka.
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#16 2015-09-06 10:47
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Darai treniruotę kol nudroži norimą raumenį, o ne į laikrodį žiūri...
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#17 2015-09-06 10:48
Kavioras rašė:
Staffordshire rašė:
Nu aš atsakingiau žiūriu į tai, nei Jūs. Kaip sportuosi tokius rezultatus ir turėsi, todėl padrocinimai man netinka.
Ir kokie jau tie tavo atsakingi rezultatai?
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#18 2015-09-06 11:05
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Staffordshire rašė:
Ne apie tai kalbam, sakiau, kad jei darysi viską atsakingai, o ne "padrocinsi hanteli", tai rezultatai bus geresni. Aš taip žiūriu susirinke komentuotojai tokie, kurie visai nesupranta ką kalba, tikėjausi išgirsti kito sportuojančio protingą nuomonę apie tai, bet jau matau kokie "sportininkai" čia susirinke ir turbūt protingų nuomonių nesulauksiu...
Paskutinį kartą taisė Kavioras (2015-09-06 11:05)
Neprisijungęs
- Vartotojas258
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-06-11
- Žinutės: 1211
- Atsiliepimai: 1
#19 2015-09-06 11:12
toks protingas ir patarimų forume klausia.
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#20 2015-09-06 11:12
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Ne apie tai kalbam, sakiau, kad jei darysi viską atsakingai, o ne "padrocinsi hanteli", tai rezultatai bus geresni. Aš taip žiūriu susirinke komentuotojai tokie, kurie visai nesupranta ką kalba, tikėjausi išgirsti kito sportuojančio protingą nuomonę apie tai, bet jau matau kokie "sportininkai" čia susirinke ir turbūt protingų nuomonių nesulauksiu...
Tau iki to "sportininko" kuris išsireiškė padročint dar manau šūdeliu plaukt ne vienerius metus reiktų. O tu manai jog perskaitęs kažkur, kad negali treniruotė trukt daugiau nei 45 min ir to laikysies, geresnius rezultatus turėsi? Kaip tu įsivaizduoji nugaros treniruotę? Jei tarkim 10-15 min kardio su presu kokiu, 30 minučių tik belieka? Tai kiek tu pasidaryt spėsi?
Paskutinį kartą taisė pauliakas88 (2015-09-06 11:14)
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#21 2015-09-06 11:15
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Ir kokie jau tie tavo atsakingi rezultatai?Ne apie tai kalbam, sakiau, kad jei darysi viską atsakingai, o ne "padrocinsi hanteli", tai rezultatai bus geresni. Aš taip žiūriu susirinke komentuotojai tokie, kurie visai nesupranta ką kalba, tikėjausi išgirsti kito sportuojančio protingą nuomonę apie tai, bet jau matau kokie "sportininkai" čia susirinke ir turbūt protingų nuomonių nesulauksiu...
Tau iki to "sportininko" kuri išsireiškė padročint dar manau šūdeliu plaukt ne vienerius metus reiktų. O tu manai kad perskaitęs kažkur kad negali treniruotė trukt daugiau nei 45 min ir to laikysies, geresnius rezultatus turėsi? Kaip tu įsivaizduoji nugaros treniruotę? Jei tarkim 10-15 min kardio su presu kokiu, 30 minučių tik belieka? Tai kiek tu pasidaryt spėsi?
Apšilimas, tempimo pratimai, cardio į 45min neįeina. Jeigu į sporto klubą ateini pašnekėt su draugeliais, ar telefonu pasikalbėt, tai žinoma, kad sedėsi ilgai, aš ateinu sportuot.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#22 2015-09-06 11:16
Vartotojas258 rašė:
toks protingas ir patarimų forume klausia.
Nesu aš protingas, žinau ne viską, todėl ir reikia patarimo iš šono.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#23 2015-09-06 11:16
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Tau iki to "sportininko" kuri išsireiškė padročint dar manau šūdeliu plaukt ne vienerius metus reiktų. O tu manai kad perskaitęs kažkur kad negali treniruotė trukt daugiau nei 45 min ir to laikysies, geresnius rezultatus turėsi? Kaip tu įsivaizduoji nugaros treniruotę? Jei tarkim 10-15 min kardio su presu kokiu, 30 minučių tik belieka? Tai kiek tu pasidaryt spėsi?
Apšilimas, tempimo pratimai, cardio į 45min neįeina. Jeigu į sporto klubą ateini pašnekėt su draugeliais, ar telefonu pasikalbėt, tai žinoma, kad sedėsi ilgai, aš ateinu sportuot.
Nori pasakyt, kad as pvz 2h suda malu ir telefona maigau? utiutiu
Mano patarimas - nemyzk daugiau nei 45min treniruociu. Visada skirk daugiausiai laiko BAZINIAMS pratimams. Tupas/trauka/benchas/karinis spaudimas, visa kita yra visa kita. Ranku atskirai diena daryt yra....ka zn, bullshit bsk. Bet jei tau veikai, tai daryk...
Paskutinį kartą taisė BloodyZero (2015-09-06 11:18)
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#24 2015-09-06 11:29
BloodyZero rašė:
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Tau iki to "sportininko" kuri išsireiškė padročint dar manau šūdeliu plaukt ne vienerius metus reiktų. O tu manai kad perskaitęs kažkur kad negali treniruotė trukt daugiau nei 45 min ir to laikysies, geresnius rezultatus turėsi? Kaip tu įsivaizduoji nugaros treniruotę? Jei tarkim 10-15 min kardio su presu kokiu, 30 minučių tik belieka? Tai kiek tu pasidaryt spėsi?Apšilimas, tempimo pratimai, cardio į 45min neįeina. Jeigu į sporto klubą ateini pašnekėt su draugeliais, ar telefonu pasikalbėt, tai žinoma, kad sedėsi ilgai, aš ateinu sportuot.
Nori pasakyt, kad as pvz 2h suda malu ir telefona maigau?
utiutiu
Mano patarimas - nemyzk daugiau nei 45min treniruociu. Visada skirk daugiausiai laiko BAZINIAMS pratimams. Tupas/trauka/benchas/karinis spaudimas, visa kita yra visa kita. Ranku atskirai diena daryt yra....ka zn, bullshit bsk. Bet jei tau veikai, tai daryk...
Gryžkim prie klausimo. Kiek priėjimų geriausia daryti bicepsui ir tricepsui? Kiek pats darai?
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#25 2015-09-06 11:34
Kavioras rašė:
pauliakas88 rašė:
Kavioras rašė:
Ne apie tai kalbam, sakiau, kad jei darysi viską atsakingai, o ne "padrocinsi hanteli", tai rezultatai bus geresni. Aš taip žiūriu susirinke komentuotojai tokie, kurie visai nesupranta ką kalba, tikėjausi išgirsti kito sportuojančio protingą nuomonę apie tai, bet jau matau kokie "sportininkai" čia susirinke ir turbūt protingų nuomonių nesulauksiu...Tau iki to "sportininko" kuri išsireiškė padročint dar manau šūdeliu plaukt ne vienerius metus reiktų. O tu manai kad perskaitęs kažkur kad negali treniruotė trukt daugiau nei 45 min ir to laikysies, geresnius rezultatus turėsi? Kaip tu įsivaizduoji nugaros treniruotę? Jei tarkim 10-15 min kardio su presu kokiu, 30 minučių tik belieka? Tai kiek tu pasidaryt spėsi?
Tu grybelis grynas esi, iš niko sprendi ką aš veikiu salėj, su kuo einu ir ką ten darau?
Neprisijungęs