Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Bright
Išmestas
Registravosi: 2015-11-18
Žinutės: 106
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 0

#1 2015-11-18 20:17

Lėtas masės augimas

Sveiki!
Taigi artėja žiema ir reik daryt bulking ir jau pradėjau nuo rugsėjo, bet problema tame, kad pirma mėnesį užsimečiau 5Kg kita mėnesį jau mažiau tik 2kg net nelabai ir nustebau nes buvo tarpų tokių, kad mityba neplanuotai pabėgdavo iš savo vietos taigi šį mėnesį buvo tikslas užsimest 5kg, bet visai netikėtai nusprendžiau pasisvert mėnesio vidurį tai progreso net nėra matyt svoris tiesiog stovi vietoi nors per diena valgau 5kartus dideliais kiekiais. Kolorijų nelabai ir skaičiuoju, bet manau būna 3000 visada ryte užkraunu tik baltymu, bet nelabai geriu vandenį nes tiesiog neina prisiverst išgert tuos 2l. Treniruojuos 5 kartus per savaite visas raumenų grupes. Pamiršau paminėt, kad turiu nusipirkes ir geinerio, bet jis man visiškai jokios naudos neduoda maniau, kad palengvis reikala, bet tiesiog pinigus numečiau į bala. Pirma mėnesį vartojau proteina tas rezultatus pakėlė stipriai. Taigi galbūt kas nors žinot ką daryt ir esat susidūre su šia problema ir žinot kaip ją ištaisyt tai mielai laukiu jūsų atsakymų. P.S 5 kartai neskaitant pusryčių nes tiesiog išgeriu 4kiaušinius ir judu į mokslus.

Paskutinį kartą taisė Bright (2015-11-18 20:26)

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#2 2015-11-18 20:55

Re: Lėtas masės augimas

Tu 5kg nori užmest per mėn? yikes Ar pas tave tik kaulai ir oda, ar šiaip galvoj negerai? yikes Ne, rimtai... 2kg / mėn kokie sakyčiau max ką reiktų priaugt jei natūraliai, man jau ir tiek daug, o kad kas pamažintų tą mano apetitą... big_smile Apeisi riebalais gi.

Paskutinį kartą taisė siluetaz (2015-11-18 20:56)

Neprisijungęs

Cyrex
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-09-25
Žinutės: 222

#3 2015-11-18 20:58

Ryte ne baltymai prioritetas turėtų būti, o būtent angliavandeniai. Kiaušinių negerk, nes tai yra neapdorotas baltymas, kurio organizmas paprasčiausiai neįsisavins. Jau geriau išvirk arba iškepk. Gali būt, kad tie papildai neturėjo tau naudos būtent dėl to, kad neskaičiuoji kalorijų. "Iš akies" skaičiuojant kalorijas net nepatarčiau pirkt papildų.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#4 2015-11-18 21:02

Nelabai supratau ar tu naudojai logika rašydamas šita komentara ar ne nes nelabai supratau prie ko čia "Ar pas tave tik kaulai ir oda, ar šiaip galvoj negerai". 2kg man yra per mažai nes tikslai yra labai dideli per šia žiema. 5KG užsimest visiškai įmanoma nes patį pirma mėn tiek užsimečiau nes galbūt todėl, kad gerai rinkdavau riebalū/anglių/kolorijų, o dabar renku tik kolorijų/anglių, o baltymų mažiau, o riebalo rinkt kaip ir nerenku išvis todėl norėčiau paklaust ar riebalus rinkt yra taip pat svarbu kaip kolorijas?

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#5 2015-11-18 21:05

Cyrex- Dabar žinosiu tai stengsiuos ryte užkraut angliavandeniais ir išsivirt kiaušinius.

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis

#6 2015-11-18 21:10

Bright rašė:

Nelabai supratau ar tu naudojai logika rašydamas šita komentara ar ne nes nelabai supratau prie ko čia "Ar pas tave tik kaulai ir oda, ar šiaip galvoj negerai". 2kg man yra per mažai nes tikslai yra labai dideli per šia žiema. 5KG užsimest visiškai įmanoma nes patį pirma mėn tiek užsimečiau nes galbūt todėl, kad gerai rinkdavau riebalū/anglių/kolorijų, o dabar renku tik kolorijų/anglių, o baltymų mažiau, o riebalo rinkt kaip ir nerenku išvis todėl norėčiau paklaust ar riebalus rinkt yra taip pat svarbu kaip kolorijas?

Hmm, nu gal per stipriai parašiau aš čia, sorry. wink Esmė ką norėjau pasakyt, tai kad aišku galima užmest tuos 5kg ir daugiau per mėn, bet juk užplauksi, kaip čia forume sakoma, nebesveikai. big_smile Nebent utiutiu tau ta išvaizda ir jėgai sportuoji? Bet kai forumas kultūrizmo tai natūraliai peršasi mintis kad tikslas labiau į išvaizdą orientuotas. smile Šiaip jei rimtai nori po 5kg augt per mėn tai praktiškai kimšk ir kimšk kada tik turi progą ir kiek tik lenda, aš taip darydamas esu po gerus 4kg užmetęs kelis mėn iš eilės, tik paskui labai gailėjausi...

Paskutinį kartą taisė siluetaz (2015-11-18 21:15)

Neprisijungęs

Vartotojas258
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-06-11
Žinutės: 1211
Atsiliepimai: 1

#7 2015-11-18 21:11

Cyrex rašė:

Ryte ne baltymai prioritetas turėtų būti, o būtent angliavandeniai. Kiaušinių negerk, nes tai yra neapdorotas baltymas, kurio organizmas paprasčiausiai neįsisavins. Jau geriau išvirk arba iškepk. Gali būt, kad tie papildai neturėjo tau naudos būtent dėl to, kad neskaičiuoji kalorijų. "Iš akies" skaičiuojant kalorijas net nepatarčiau pirkt papildų.

O aš galvojau, kad kaip tik baltymo ryte su angliais reik sad sad sad

utiutiu ką aš galiu pasakyt... utiutiu tu utiutiu su savo tokiais patarimais big_smile

Autoriui gali valgyt kiaušinius su duona, geriausia kad kiekvienam valgį būtų baltymai+anglis ir riebalo kažkiek.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#8 2015-11-18 21:14

siluetaz-Išsiiminėjau jėgos trikove, bet pagalvojau, kad reik pereit nors minimaliai ant bodybuilding.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#9 2015-11-18 21:16

Ryte dabar stengsiuos tiek anglim ir baltymų užkraut tai manau valgysiu ryžius ir kiaušinius

Paskutinį kartą taisė Bright (2015-11-18 21:16)

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis

#10 2015-11-18 21:26

Nu šiaip sakei riebalų beveik nerenki, riebalai patys kaloringiausi, tai būtų protinga jų pridėt. Avokadų, riešutų sviesto ir pan. Galų gale neaišku kokį kiekį tu laikai nerinkimu, bet jei trūksta jų tai ir testosteronas ims krist ir bendra savijauta.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#11 2015-11-18 21:26

Kaip ir išsiaiškinau pusryčius tai dabar norėčiau paklaust ar gerai būdavo, kad pvž 11:00 valgydavau tik ryžius tai būdavo 200-300g, bet dabar galvoju daryt 100g ryžių su kiauliena nes tenais daugiau riebalo. Kaip manot taip būt geriau? Dar būtų kitas klausimas ką geriau valgyt prieš treniruote ir po nes manau tai svarbiauses dalykas į kurį reik atkreipt dėmesį nes ankščiau po treniruotės paimdavau proteino ir viskas buvo puiku, o dabar nežinau ką naudot vietoi proteino, kad koks nors maisto pakaitalas jį atstotų

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#12 2015-11-18 21:29

Siluetaz- Galima sakyt visiškai kaikures dienas nubūdavo riebalo, o tik kolorijos ir angliavandeniai ir pastebėjau, kad jei nerenku riebalų svoris visiškai stovi savo vietoi ar vos, vos juda.

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4183
Atsiliepimai: 37

#13 2015-11-18 22:05

Seip kiek tu sveri prie kokio ugio?

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#14 2015-11-18 22:15

Ūgis 182 svoris 75

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid
Vietovė: Vaistinė
Registravosi: 2012-11-20
Žinutės: 1683
Atsiliepimai: 10

#15 2015-11-19 10:04

Bright rašė:

Siluetaz- Galima sakyt visiškai kaikures dienas nubūdavo riebalo, o tik kolorijos ir angliavandeniai ir pastebėjau, kad jei nerenku riebalų svoris visiškai stovi savo vietoi ar vos, vos juda.

Dek riebalo 1g/kg ir bus ok, viskas turi buti subalansuota...cia ne tiek svori jis itakos, kiek pacia savijauta...baltymo skaiciuok 2g/kg kaip minimum, like anglys...tik vat nzn ant kiek intesyvios tos tavo trenkes, ta prasme ant kiek dirba raumenys ir ar bus toks baltymu poreikis, koki cia rasiau...

Paskutinį kartą taisė iparado (2015-11-19 10:05)

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#16 2015-11-19 13:31

Nu ačiū jums visiem už pagalba pakeičiau savo mitybos plana ir dabar žiūrėsiu kas gero bus.

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija
Vietovė: Pravėnai
Registravosi: 2015-01-20
Žinutės: 5229
Atsiliepimai: 96

#17 2015-11-19 13:57

Bright, hujnia tu užsiimi. Jei tu užsimetei 7kg, tai svėrei 68 kg prie 182. Apie kokią čia trikovę kalba gali eit. Čia riekia kovoti, kaip savo svorį pekelti, laiptais užlipti ar kad vėjas nenupūstų.
Atmetus pizdаvones, manau, kad turi afigieną planą per žiemą užsimesti iki 100kg, tada numesti iki 80 ir būti bodzybylderiu. Liūdnos naujienos : thats not gonna happend. Iš plono tapsi plonu tešlium, tada numesi svorį ir liksi vėl plonas.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#18 2015-11-19 16:11

Matosi, kad pagal žmogų sprendi pagal jo sudėjima pats stambus nesu, bet jėga nesiskundžiu. Nustebinai savo anglų žiniom už tai aš tau paplosiu (CLAP). Jei nusiryškinčiau nuo 100KG labai mažai šansų, kad bučiau plonas. Kitas dalykas nusiryškinus būtina užsimest ir liesos raumenų masės. Bet kiek skaitau iš tavo žinutės nelabai pasižymi buildingo žiniom. Todėl negaišK laiko ir nebandyk čia dar kažka įrodinėt ir eik geriau kažka naudingo paveikt  #PEACE

Neprisijungęs

bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4183
Atsiliepimai: 37

#19 2015-11-19 16:53

Jo zodziuose yra daug tiesos smile Is tavo tu 5kg per menesi priaugtu gal koks 1kg bus raumuo.
Kuo greitesnis augimas, tuo daugiau riebalo. Po to ilgai labai sedesi dietoje ir krapstysi galva, kodel dar tu neryskus, nors sveriai 100kg.
Auk i menesi po 2kg ir bus labai geras prieaugis, 5kg jau bus dirty bulk, kaip kazkas minejo, turbut veliau pasigailesi pats to smile

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#20 2015-11-19 18:54

Nu tarkim gerai bus ir po tuos 2KG, bet esmė tame, kad nepavyksto užsimest pvž pasisvėriau dabar mėnesio vidurį tikėjaus, kad nors 1KG bus užsimetes, bet tiesiog stovėjo vietoi, bet dabar klaida aiški kodėl tai yra.

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#21 2015-11-19 19:16

Bright rašė:

Nu tarkim gerai bus ir po tuos 2KG, bet esmė tame, kad nepavyksto užsimest pvž pasisvėriau dabar mėnesio vidurį tikėjaus, kad nors 1KG bus užsimetes, bet tiesiog stovėjo vietoi, bet dabar klaida aiški kodėl tai yra.

Nori augint - valgai daugiau, nori mest - valgai maziau. utiutiu kas neaisku tau?

Neauga svoris, o nori, kad augtu? Esk daugiau.

Neprisijungęs

Bright
Išmestas

#22 2015-11-19 19:56

Labiau reiškia tai ką valgai, kad ir aš valgiau labai daug per diena 5-7kartus, bet kas iš to jei per ta diena vos ne visada buvo ryžiai.

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#23 2015-11-19 20:14

Bright rašė:

Labiau reiškia tai ką valgai, kad ir aš valgiau labai daug per diena 5-7kartus, bet kas iš to jei per ta diena vos ne visada buvo ryžiai.

Kalbu apie kaloriju kieki. Nebus pakankamai, neaugsi.

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija
Vietovė: Pravėnai
Registravosi: 2015-01-20
Žinutės: 5229
Atsiliepimai: 96

#24 2015-11-19 20:20

Bright, labai vertinu tavo konstruktyvią kritiką. Aš iš tiesų nieko nežinau apie bildingą. Neprikalusomai, kad nieko nežinau, galiu tau pažadėti vieną dalyka:
Tu būdamas 100kg su tokiu mąstymų, būsi storas, kaip mišelinas.
Tu neturi elementarių žinių, todėl mesdamas savo mišelino lašinius numesi ir visą raumenį, kurį, gal užsiauginsi.
Tu per visą savo "bilderio" odisėją nesijausi gerai. Kompleksuosi dėl pilvo, gyvensi iliuzijose, kad tuoj "tik numesi" ir tapsi fkačinas.
Nežinau seni, gerai, kad tiki, kad kažką žinnai, gerai, kad kažką darai, bet paklausyk ir kitų.
Žmonės augina raumenį turėdami 200-400 kcall pliusą, o ne "noriu užsimesti 5 kg". Rimtai, pats skaičių sugalvojai? Pažiūrėjai "rocky balboa" filmą ir nutarei kiaušinius gert.. Jėga.

Aš forume būsiu ilgai. Parašyk man po metų, kad buvau neteisus.

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#25 2015-11-19 20:37

Zuikis13 rašė:

Bright, labai vertinu tavo konstruktyvią kritiką. Aš iš tiesų nieko nežinau apie bildingą. Neprikalusomai, kad nieko nežinau, galiu tau pažadėti vieną dalyka:
Tu būdamas 100kg su tokiu mąstymų, būsi storas, kaip mišelinas.
Tu neturi elementarių žinių, todėl mesdamas savo mišelino lašinius numesi ir visą raumenį, kurį, gal užsiauginsi.
Tu per visą savo "bilderio" odisėją nesijausi gerai. Kompleksuosi dėl pilvo, gyvensi iliuzijose, kad tuoj "tik numesi" ir tapsi fkačinas.
Nežinau seni, gerai, kad tiki, kad kažką žinnai, gerai, kad kažką darai, bet paklausyk ir kitų.
Žmonės augina raumenį turėdami 200-400 kcall pliusą, o ne "noriu užsimesti 5 kg". Rimtai, pats skaičių sugalvojai? Pažiūrėjai "rocky balboa" filmą ir nutarei kiaušinius gert.. Jėga.

Aš forume būsiu ilgai. Parašyk man po metų, kad buvau neteisus.

Zuiki, o tu tik sitam forume taip efektyviai dalyvauji ar ir dar kazkuriam ?

Paskutinį kartą taisė nesako (2015-11-19 20:37)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net