Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

  • Pradžia
  •  » Sveikata
  •  » Kirkšnies išvarža, sausgyslių ir jungiamųjų audinių stiprinimas
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#1 2016-01-30 22:46

Kirkšnies išvarža, sausgyslių ir jungiamųjų audinių stiprinimas

Sveiki kolegos sportininkai smile

Norėčiau pasiūlyti tema diskusijai. Prieš savaitę su puse turėjau kirkšnies išvaržos operaciją. Sportuoju apie 3-4 metus rimčiau. Būtų kvaila nekaltinti sporto dėl išvaržos. Aišku sveikatos jis nepridėjo, ypač paskutinėm savaitėm kai dariau leg pressa su kvailai dideliais svoriais. Nu čia nesvarbu, ne tame esmė. Esmė tame kad daktaras po operacijos daktaras pasakė sausgyslės ir jungiamieji audiniai nėra tokie labai stiprūs kaip turėtų būti pagal raumenyną. Sutvarkė viską be tinkleliu jokių bet sake apie 2 menesiukus pakentėt be sporto, po 4-6 savaičių pajungt kardio (ėjimą į kalną ar kažką lengvesnio).

Tai kame esminis klausimas dabar. Galvoju kai jau atsigausiu po operacijos, kai gryšiu maždaug į savo darbinius kažkaip reiketų sugalvoti kokį kurselį pastiprint sausgyslem ir visu jungiamojom plevem ir t.t. aišiu čia nėra kažkokio stebuklingo vaisto būtent tam tai ganėtinai daug domėjausi dabar apie prepus kurie padeda visam šitam reikale. Tai pagalvojau paklausiu jūsų nuomonės, galbūt kas buvot susidūrę ar turite teorinių ar praktinių žinių šita tema.

Juokingiausia tai kad papraščiausias Deca-Durabolin nurodomas kaip vienas iš labiausiai skatinančių kalogeno sintezę kuri ir yra svarbiausia kremzliu visu raiščių ir t.t. atsistatymui. Man atrodo kad dekutės ir medicininė paskirtis tokia ar ne? Tai va buvo straipsniukai kad deca, primobolan, equipoise (šitas aprašomas kaip labiausiai skatinantis kalogeno sintezę) deja aš apie šitą nesu girdėjęs ar skaitęs, nors ir nepirmakursis jau smile Tai va kaip ir šitie buvo surašyti kaip labiausiai skatinantys. Aišku čia nieko be testo net nėra minties. Bet įdomu, gal jeigu naudoti grynai „gydymo“ tikslais užtektų ir 300 - 400mg/sav.

Einant biški giliau pradėjo lysti hgh, kas irgi būtų labai įdomu. Kaip jūsų nuomonė laikant po kokius 5iu tikro hgh ar pagelbėtų šitoj situacijoj?
Ir paskutinis bet ne blogiausias buvo igf-1 su ghrp 6, nu žodžiu žiauriai įdomi būtų jūsų nuomonė. Gal koks Zuikelis kokį tyrimą buvai skaitęs panašia tema?
Rašiau į sveikatos temą, jeigu netinka čia tai meskit į farmą.

DĖKUI!!!

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

  • Pradžia
  •  » Sveikata
  •  » Kirkšnies išvarža, sausgyslių ir jungiamųjų audinių stiprinimas
Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net