Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#26 2016-02-15 22:29

Re: Koju experto patarimai

o forma jegistu kojos skirias nuo kacioko ar ne?

Paskutinį kartą taisė Pelesis (2016-02-15 22:29)

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#27 2016-02-15 22:29

Koja pas vysne beveik 10cm ciuju storesne,bet ir stazas vysnes ir ernesto visai skiriasi smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#28 2016-02-15 22:29

FLUzY rašė:

Nu imkim pavizdi, kad butu is forumo kazkas ir panasus duomenys. Tarkim Vysne, bus panasus ugis ir svoris i Ernesto. Apie 200 tupia betkada. Varzybose kiek ten 230? Sunkiojoj atletikoj praktiskai kas diena tupiama, nera aukstu pakartojimu. Koja galinga ar ne?
Kas valgo daug trikovej, tie irgi dideles apimtis turi. Bloody kaip pvz tinka.
Svarbu atliktas darbas + gauta energija is maisto. O ten jau pakartojimai ne tiek svarbu

tai nori pasakyti,kad visu raumens augimo principai, superkompencasija yra nesamone ? smile

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 1594
Atsiliepimai: 6

#29 2016-02-15 23:47

Pelesi, kalba apie apimtis, o ne apie raumens isvaizda.

Erni, as nieko apie superkompensacijas isviso nerasiau, tu cia kazka matau nori pasakyt, tai prasau pasireikst apie tuos visus raumens auginimo principus ir superkompensacijas.

Palei mane, tai duodi daugiau kruvio ir  adaptuojasi kunas prie to kaip sugeba. Jeigu yra gautos energijos pliusas, tai uzsides mesos, jei nera pakankamai maisto, gali tiesiog sustipreti, be prieaugio.

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Atsiliepimai: 21

#30 2016-02-16 00:32

Ernestas rašė:

FLUzY rašė:

Nu imkim pavizdi, kad butu is forumo kazkas ir panasus duomenys. Tarkim Vysne, bus panasus ugis ir svoris i Ernesto. Apie 200 tupia betkada. Varzybose kiek ten 230? Sunkiojoj atletikoj praktiskai kas diena tupiama, nera aukstu pakartojimu. Koja galinga ar ne?
Kas valgo daug trikovej, tie irgi dideles apimtis turi. Bloody kaip pvz tinka.
Svarbu atliktas darbas + gauta energija is maisto. O ten jau pakartojimai ne tiek svarbu

tai nori pasakyti,kad visu raumens augimo principai, superkompencasija yra nesamone ? smile

Arba bandai kažką čia vartyt ir išvedinėt, arba pats nesupranti ką kalbi

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Atsiliepimai: 21

#31 2016-02-16 00:40

Pelesis rašė:

o forma jegistu kojos skirias nuo kacioko ar ne?

Lu Xiaojun, pažiūrėk formą, gal atsakys į klausimą.

Jeigu neatsakytų: individualu

Neprisijungęs

Marius HK
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-02-15
Žinutės: 7
Atsiliepimai: 0

#32 2016-02-16 05:22

Jaunimas as biski pasimetęs esu ir pasistengsiu pagvildenti gyliau kad butu geresnis supratimas: as gyvenu Honkonge ir jei chemijoj ir fizinio pamokose buvot pirmūnai bet geografijoj nelabai tai gyvenu mieste Rietavo dydžio kuriame gyvena 8 milijonai žmonių - mano sporto sale ( kainuojanti €50 per mėnesį ) yra sumautame dangoraižyje išdėstyta per 5 aukstus ir vienu metu sportuoja pora šimtu ciurku vienu metu minimum bet as neturiu elementarios galimybes prieiti ir su kažkuo žmogiškai pabazarinti ką daryti dėl kojų vien dėl to kad net jei ir yra 3 kultūristai visam Hong Konge tai jie sveria iki 80 kg, kapoja belekiek steroidu ir sėdi valandų valandas leg extension treniruoklyje pumpuodami kraują i kojas....neturiu garbes užsukti i kokia sale Jurbarke kur kas antras bicas monstras ir pabazarinti todėl specialiai atėjau i ši puslapį pasiteirauti NEMOKAMO patarimo....No offence Erni bet kaip supratau tau dar reik šiek tiek pakapot norit kvalifikuotai man atsakyti i klausimą , as ieškau kažko kas turi PRAKTIKOS - prisiskaityt internete as ir pats galiu, todėl tema ir vadinasi EXPERTO kas mano supratimu yra kazkas kas tupia bent jau su 200kg ( idealioj formoj ) o tokiu HK paprasciaisiai nera....masturbavausi po bench pressu dauguma laiko ir apleidau kojas - as ta pats puikiai suprantu , treniravau kojas 2-3 kartus per mėnesį - ir tai neveikia ( turiu omenyje norimo rezultato - aišku kad kažkiek veikia ir nėra taip kad mano kojos kaip degtukai tiesiog jos silpnes ir neproporcingos viršuj ) - as manau kad reik kapot 2 kartus i savaite istaskant po 2h su 5-6 pratimais: 2-3 apšilimo setai, 3-4 darbiniai, 1-2 max rep ir uzsmusti su paskutiniu max rep tarkim %60 nuo max - kas nors PATYRĘS man gali isivaizdaves mano situacija atsakyt: ne seni taip neveiks, todėl kad....atgumentai su sava patirtim ir pabaigai patarimai kaip veiks su argumentais kodel....vėl gi as nesu atletas ir nedalyvauju varžybose bet esu stipresnis negu kai kurie atletai kalbant apie bench presą ar mirties trauka, ryju 5-6 kartus per diena vadovaudamasis elementariais dietos principais todėl kalorijos ne problema ir turiu pakankamai žinių ir praktikos tame, vėl gi nenaudoju steroidu ir nedalyvauju varžybose todėl jei gryzus po darbo 11h vakaro žmona man patiekia 300g kepsnį su bulvių koše as ji su malonumu susveisiu nesiparindamas.....tai gi vėl prie to pacio: ar treniruojant kojas 2 kartus per savaite ( istaskant ) ir turint omenyje viršutinės kūno dalies advantage pries apatine TAI optimalu ir logiška???? Ačiū jaunimas

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net