Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2147
Atsiliepimai: 6

#851 2016-11-17 12:25

Re: Valgio gaminimo receptai

Verdi vištą (blauzdeles, šlauneles) 35 min, tada sudedi pipirus, lauro lapus, buljono kubelius, biški drsukos, jei reik ir verdi dar 30 min. Paprasčiau nebūna, o skanu kaip, dar ir buljončikas. Valgoma su česnaku (geriausia smulkintą česnaką mest i buljoną lėkštėj) ir daržovėm.. 1:1 tas pats galioja ir kalakutui.

Neprisijungęs

 
ragas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-10-20
Žinutės: 409
Atsiliepimai: 1

#852 2016-11-17 13:39

Re: Valgio gaminimo receptai

violuk rašė:

Indelyje sudedu druskos, kmynų ir smulkinto česnako, mišiniu ištrinu vištą . Palaikau per naktį. Kitą dieną į kepimo maišiuką vištą,obuolių pjaustytų, užrišu ir į orkaitę. Dar seniau darydavau kepsnelius iš file. Smulkiai file supjaustytą sumaišydavau majonezu ir krakmolu, druskos ir į keptuvę, vištienos blyneliai.

joa, vištienos blyneliai rox! tik vietoj majonezo dedu plaktus jaicus su krakmolu

Neprisijungęs

 
pauliokas123
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-10-14
Žinutės: 473
Atsiliepimai: 0

#853 2017-01-19 21:48

Re: Valgio gaminimo receptai

kaip skaniausiai issikept kiausiniene? eina utiutiu nesuprantu ka pusryciams dar galima be kiausu valgyt o tuos kiausinius jau atpilineju nezinau visiskai nebeskanu, pradzioj gerai lengvai ejosi, per diena 10 kiausu (5-6 pusryciam, 4 kokie jei truksta mealo kokio ) o dabar pusryciam jau su majonezu ir dahuja prieskoniu sunkiai valgosi. Kepuos as, bet galvoju gal reikia kaip omleta pradet keptis, o gal virtis, tik kad uzpis lupt big_smile

Neprisijungęs

 
Treaba
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-07-17
Žinutės: 84
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#854 2017-01-19 21:56

Re: Valgio gaminimo receptai

as isplaku ir kepu, prieskoniai ir viskas ore

Neprisijungęs

 
trmp
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-10-10
Žinutės: 13
Atsiliepimai: 0

#855 2017-02-23 23:49

Re: Valgio gaminimo receptai

https://s17.postimg.org/dxtz0zgd7/16881031_575174316014122_59032495_o.jpg

Neprisijungęs

 
naturex
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-11-27
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 0

#856 2017-04-20 22:54

Re: Valgio gaminimo receptai

Labai gerą receptą atradau, gaminant ryžius garnyrui, gal kam pravers.Šiektiek savo kūrybos su bulijonu wink

1.Išverdam norimą kiekį ryžių(verdant ryžius įdedam bulijono, dėl skonio)
2.Metam ryžius į įkaitintą keptuvę(keptuvę išpurškiam aliejum)
3.Iškart po ryžių į tapačia keptuvę įdedam gabaliuką(pagal save) šaldytų jūros dumblių.
4.Kai dumbliai atitirpsta, galim dėti ryžius prie mėsytės.

Ryžiai gaunasi švelniai salstelėję, o skonį sunku apibūdinti, tačiau tai - tobulo skonio!
Jau porą mėnesiu taip gaminuosi ir tikrai neatsibosta smile

Neprisijungęs

 
Peltor
Dažnas dalyvis
Vietovė: Norvegija
Registravosi: 2016-03-04
Žinutės: 772
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#857 2017-05-31 22:59

Re: Valgio gaminimo receptai

Varškėčiai

500gr varškės (aš naudoju 9proc)
4 kiaušiniai
2 scoop'ų proteino
6 šaukštai graikiško jogurto
2 stiklinės miltų - galima naudot pilno grūdo, galima malt avižas

viską sumaišom, tešla bus limpanti prie rankų, tai pasiberiam dar truputį miltų ant stalviršio ir paėmę gumulą susiformuojam blyną ir dedam į įkaitintą keptuvę.

Kiek esu visokių išbandęs, tai šitas lipo labiausiai, nes s graikišku jogurtu, jie nėra visiškai sausi kaip smėlis.

Neprisijungęs

 
As_niekas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-12-07
Žinutės: 209
Atsiliepimai: 0

#858 2017-12-09 22:28

Re: Valgio gaminimo receptai

.

Paskutinį kartą taisė As_niekas (2017-12-27 15:24)

Neprisijungęs

 
aurimas413
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-09-10
Žinutės: 631
Atsiliepimai: 0

#859 2018-02-11 09:19

Re: Valgio gaminimo receptai

Proteino blynai, siandien pabandziau tai belekaip skanu big_smile

Malti aviziniai dribsniai 75g
Proteinas betkokio skonio (dejau melyniu) 25g
Juodas sokoladas 10g
Bananas 100g
2 kiausiniai
Saukstelis kakavos, siektiek cinamono (nebutina)

Bananus bei sokolada sutrinam ir viska sumetom i viena inda, gerai ismaisom ir kepam ant vidutines ugnies kaip paprastus blynus

Macros mazdaug tokie (naudojant ingredientus pateiktus virsuje): 716 kcal 78g carbs 26g fat 51g protein

Paskutinį kartą taisė aurimas413 (2018-02-11 09:25)

Neprisijungęs

 
As_niekas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-12-07
Žinutės: 209
Atsiliepimai: 0

#860 2018-05-06 09:32

Re: Valgio gaminimo receptai

Įmeskit kas kokį sveikesnį naminio tomato ar kečupo receptą, nes visur į košes, su mėsa ir t.t. šaukštais eina big_smile

Neprisijungęs

 
Perfectionist82
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-02-25
Žinutės: 797
Atsiliepimai: 0

#861 2018-05-06 10:23

Re: Valgio gaminimo receptai

As_niekas rašė:

Įmeskit kas kokį sveikesnį naminio tomato ar kečupo receptą, nes visur į košes, su mėsa ir t.t. šaukštais eina big_smile

Turbut sveikas, ir vargo nebus😀



Aprašymas
Pomidorų pasta. 1kg pomidorų pastos ČUMAK sunaudojama 6.2 kg šviežių pomidorų.



MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė    330,00 kJ / 79,00 Kcal
Riebalai    0,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys    0,00 g
Angliavandeniai    15,80 g
Cukrūs    0,00 g
Baltymai    0,00 g
Druska    0,00 g

https://www.barbora.lt/produktai/pomido … cumak-70-g

Neprisijungęs

 
As_niekas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-12-07
Žinutės: 209
Atsiliepimai: 0

#862 2018-05-06 11:54

Re: Valgio gaminimo receptai

Apie pasta nepagalvojau smile bet jo variantas geras

Neprisijungęs

 
enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1680
Atsiliepimai: 6

#863 2018-05-06 11:57

Re: Valgio gaminimo receptai

Joo, šita pasta super gero skonio smile vertas dėmesio produktas smile

Neprisijungęs

 
Sinreen
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-05-17
Žinutės: 422
Atsiliepimai: 1

#864 2018-05-06 12:08

Re: Valgio gaminimo receptai

As_niekas rašė:

Įmeskit kas kokį sveikesnį naminio tomato ar kečupo receptą, nes visur į košes, su mėsa ir t.t. šaukštais eina big_smile

Koses su keciupu valgai? big_smile

Neprisijungęs

 
As_niekas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-12-07
Žinutės: 209
Atsiliepimai: 0

#865 2018-05-06 12:12

Re: Valgio gaminimo receptai

Jo visas košes su kečupu. Grikiai, ryžiai, avižos ir t.t. pabandyk smile o su kuo jūs valgot? Man kitaip nelenda vienos jos big_smile

Neprisijungęs

 
Sinreen
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-05-17
Žinutės: 422
Atsiliepimai: 1

#866 2018-05-06 18:17

Re: Valgio gaminimo receptai

As_niekas rašė:

Jo visas košes su kečupu. Grikiai, ryžiai, avižos ir t.t. pabandyk smile o su kuo jūs valgot? Man kitaip nelenda vienos jos big_smile

Kazkaip neisivaizduoju su avizom big_smile as tai banano isipjaustau,zemes riesutu pakepintu imetu dar

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4137
Atsiliepimai: 37

#867 2018-05-06 20:15

Re: Valgio gaminimo receptai

As_niekas rašė:

Jo visas košes su kečupu. Grikiai, ryžiai, avižos ir t.t. pabandyk smile o su kuo jūs valgot? Man kitaip nelenda vienos jos big_smile

Avizos su cinamonu, uogom super sueina, su obuoliu ir cinamonu skanu. Grikiai viena skanus, perlines kruopos tokios skanios kad jas atskirai suvalgyt galima, o ryziam truputi pastos pomidoru ir awesome smile

Neprisijungęs

 
As_niekas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-12-07
Žinutės: 209
Atsiliepimai: 0

#868 2018-05-18 23:03

Re: Valgio gaminimo receptai

Jau kelintą mėnesį pusryčiams kapoju tokius sveikus avižinius blynus, tiksliau vieną didelį blyną per visą keptuvę big_smile tai nusprendžiau pasidalint. Vienu žodžiu reikės:
Avižiniai dribsniai - 100 g
Avižiniai miltai - 40 g
Proteino bet kokio - 10 g (dedu tik dėl baltymų kiekio, ne dėl saldumo. Įsimetus daugiau, manau blynas būtų saldesnis ir gal prie jo nereiktų vaisiaus ar uogų, arba dar galit pabandyt su saldikliu)
Kiaušinis - 1 vnt.
Graikiško jogurto - 50 g
Kefyras - 100 g

Viską sumetam į įndą, ir išmaišom šaukštu, iki "blyninės" masės. Pilam į plačią keptuvę (aš kepu ant šiek tiek kokosų aliejaus), uždengiam dangtį ir kepam ant vidutinės ugnies vieną pusę, ir po to, apvertę blyną, kitą. Prie šito blyno belekaip tinka pasipjaustyt ananaso, padaro visą skonį praktiškai

Kalorijos: 750 kcal
Angliavandeniai: 87 g
Baltymai: 41 g
Riebalai: 24 g

Neprisijungęs

 
aurimas413
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2016-09-10
Žinutės: 631
Atsiliepimai: 0

#869 2019-04-23 23:30

Re: Valgio gaminimo receptai

Ka sumastyt gero galima is vistienos, kiaulienos, kiausiniu? galvoju gal yra ko idomesnio, pagrindiniai baltymu saltiniai, bet vimdo konkreciai

Neprisijungęs

 
AirBagas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2019-02-13
Žinutės: 130
Atsiliepimai: 0

#870 2019-04-23 23:33

Re: Valgio gaminimo receptai

aurimas413 rašė:

Ka sumastyt gero galima is vistienos, kiaulienos, kiausiniu? galvoju gal yra ko idomesnio, pagrindiniai baltymu saltiniai, bet vimdo konkreciai

Kiausiniai - kiausiniene su ferm suriu, bulviu prieskoniais, pomidorais, jalapenais, ir kitais pagardais

O siaip juk daug receptų kaip paruošti skaniai.

Neprisijungęs

 
Jovanis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2015-12-03
Žinutės: 15
Atsiliepimai: 0

#871 2019-06-17 12:33

Re: Valgio gaminimo receptai

Imam duonos rieke, (pilno grūdo)
Itrinam ją česnaku ir alyvuogių aliejaus mišiniu
Imam vištos krūtinėle ipjauname skersai jos keletą pjuviu, į tuos pjūvius idedame, Mocarela sūrio ir mažų pjaustytų pomidoriuku.
Pabarstome norimais prieskoniais.
Ant duonos riekės uždedama vištienos krūtinėle, ant viršaus pabarstome fermentinio sūrio.
Į orkaitę 200c 30min.

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net