- jazzmatazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2016-10-10
- Žinutės: 1002
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 18
#11751 2016-12-09 21:48
Re: Blevyzgos IV dalis
Šlepintuvas
Zinai, as esu manau pakankamai gamtos nesugadintas zmogus. As zinau istorija, ja domiuosi (kazkiek) ir as pasakysiu stai ka : turi buti zmogus visiskas d#bilas ir paskutinis bato aulas, vien tik meginant pateisinti didziausia zmonijos nelaime sukelta paties zmogaus, kaltinant nukentejusi del absoliuciai normaliu dalyku. Amerikoje yra Amisai, jie gyvena kitaip, jie tiki i kitus dievus, jie rengiasi, keliauja, svencia sventes ir skiepija vertybes kitokias ir kitaip nei galbut likes pasaulis. Bet jie nera pretekstas likusiam pasauliui juos tiesiog isnaikinti. Na, bet bezdzionems atrodo kitaip.
Neprisijungęs
- Alfa Katinas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2016-07-03
- Žinutės: 143
- Atsiliepimai: 1
#11752 2016-12-09 22:18
nu utiutiu kokiu cia sudu i blevyzgas prirasinejot, net nera ka paskaitinet, pizius kai budavo bent jau pralinksmindavo, o cia apie zydus jau 3psl sneka... Betagalviai.
Neprisijungęs
- slopintuvas
- Išmestas
- Registravosi: 2016-09-04
- Žinutės: 1085
- Atsiliepimai: 10
#11753 2016-12-09 22:52
jazzmatazz rašė:
Šlepintuvas
Zinai, as esu manau pakankamai gamtos nesugadintas zmogus. As zinau istorija, ja domiuosi (kazkiek) ir as pasakysiu stai ka : turi buti zmogus visiskas d#bilas ir paskutinis bato aulas, vien tik meginant pateisinti didziausia zmonijos nelaime sukelta paties zmogaus, kaltinant nukentejusi del absoliuciai normaliu dalyku. Amerikoje yra Amisai, jie gyvena kitaip, jie tiki i kitus dievus, jie rengiasi, keliauja, svencia sventes ir skiepija vertybes kitokias ir kitaip nei galbut likes pasaulis. Bet jie nera pretekstas likusiam pasauliui juos tiesiog isnaikinti. Na, bet bezdzionems atrodo kitaip.
kaltinant nukentėjusį dėl absoliučiai normalių dalykų? 30mln NE žydų išskerdimas yra normalus dalykas? prie ko čia apskritai tie amisai? kokius jie nusikaltimus padarė prieš žmoniją, kad juos reikėtų išnaikinti? tu kartais rašai lyg būtum iškritęs iš ketvirto aukšto. Nuo šiknų laižymo, prie Amerikiečių Amisų. Keep going.
Paskutinį kartą taisė slopintuvas (2016-12-09 22:52)
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-01-15
- Žinutės: 3211
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 12
#11754 2016-12-09 23:49
utiutiu
Aš gal girtas čia neberašysiu... Tai krč... Sudiev
D
Paskutinį kartą taisė Ignas87 (2016-12-10 00:13)
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: World Wide
- Registravosi: 2012-04-13
- Žinutės: 3514
- Atsiliepimai: 48
#11755 2016-12-10 00:05
Šiaip, kai sakai,kad čia tikrai ne kurstymas, tai nereiškia,kad tai automatiškai tampa nekurstymu Ypač po to kai su uodais,erkėm ir blusom palygini
Nu ir šiaip krč.
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#11756 2016-12-10 00:16
Aizen rašė:
http://www.titaniumteddybear.net/wp-con … e-what.jpg
Šiaip, kai sakai,kad čia tikrai ne kurstymas, tai nereiškia,kad tai automatiškai tampa nekurstymuYpač po to kai su uodais,erkėm ir blusom palygini
Nu ir šiaip krč.
utiutiu nu bet senuk. Uodas, tarakonai, blusos, erkės.. Juk jų realiai niekam nereik. Bet utiutiu, atsiranda kažkokios xz teisės, kur sako, kad va jų tai jūs nemuškit. Nuo erkių pasiskiepykit.. nuo blusų apsiplausit, o tarakonai su uodais vapše nieko baisiai blogo jum nepadarys...
Ai. kaip sakiau
Sudiev. Krv, dabar kai pagalvoju, kokio bb aš iš vis čia atėjau pirmą kart... nu tikrai bbž ir kaip ir kodėl.
Bet nu kas zjbis, kad daug normalių zjbis žmonių sutikau real. O šiaip tai laikykitės ten
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#11757 2016-12-10 00:23
Ignas87 rašė:
Aizen rašė:
http://www.titaniumteddybear.net/wp-con … e-what.jpg
Šiaip, kai sakai,kad čia tikrai ne kurstymas, tai nereiškia,kad tai automatiškai tampa nekurstymuYpač po to kai su uodais,erkėm ir blusom palygini
Nu ir šiaip krč.
utiutiu nu bet senuk. Uodas, tarakonai, blusos, erkės.. Juk jų realiai niekam nereik. Bet utiutiu, atsiranda kažkokios xz teisės, kur sako, kad va jų tai jūs nemuškit. Nuo erkių pasiskiepykit.. nuo blusų apsiplausit, o tarakonai su uodais vapše nieko baisiai blogo jum nepadarys...
Ai. kaip sakiau
Sudiev.Krv, dabar kai pagalvoju, kokio bb aš iš vis čia atėjau pirmą kart... nu tikrai bbž ir kaip ir kodėl.
Bet nu kas zjbis, kad daug normalių zjbis žmonių sutikau real. O šiaip tai laikykitės ten
Seniuk, 100 eur ir į tarnybas print screeno nesiunčiu O šiaip tai sakau, nelygink su parazitais žmonių geriau. Ir išvis, kai girtas nerašyk internete geriau, nes pats žinai,kad nich.uja nepameni paskui. PM su žmogus rašinėja, kitą dieną lyg nebūtum kalbėjęs
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#11758 2016-12-10 01:10
Vpizdu, esu principo žmogus, advokatas gan neblogas pas man Tai kuj o ne 100eur
...
O dėl PM'p tai ten bbž, čiuju pats prirūkei, kad tau ten belekas beleką rašė nu nes utiutiu.. nemanau, nemanau
.. Nors gali nebent būt dėl to, kad tada tavo nr neturėjau, nes pripisęs dažniausiai visiem skambinu. O kai nieks man nekelia arba utiutiu pasiunčia, parašau jau į galutinę skylę, kur man kas nors kartais atrašo (čia)
Krč vsio, Kam reikėjo mano kontaktus turi, kas negavo nu tai ir utiutiu. Tikrai čia nebeužeisiu. O jei užeisiu tai statau bonkę
(Atvažiuojat ir išgeriam
)
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#11759 2016-12-10 02:54
(čia nesiskaito nes nieks neparašė be manęs)
Tai utiutiu xroniai jūs utiutiu miegas, proteinas, carbai... jūs gyvenat ptadėkit.. . nieks neišgėrė kol aš gėriau... 5adienį... ar jūs tipo visi bobas turit kurios duoda. taip kad utiutiu proto.
kind regards utiutiu./
Ignas
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Atsiliepimai: 5
#11760 2016-12-10 03:12
nu ziuresim.
Neprisijungęs
- grifas00000
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-10
- Žinutės: 4617
#11761 2016-12-10 03:13
Uz kokia kelimo technika jus esat? Labai labai svaria, leta, grazia ar siektiek greitesne ?
https://youtu.be/iBOmJ68yE1w
Sitas bicas daro visus pratimus labai techniskai ir letai, o kiti ne taip letai ,bet taipogi graziai. Taigi kuri technika geriau kazin? Ar efektyvumas vienodas. Pvz Dorian Yates technika kelia letai viska pvz nugaros trynkej, sunku labai o kiti be negatyvu tokiu letu.
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
#11762 2016-12-10 08:50
Šiaip mano žiniom, tai kuo lėčiau darai, tuo daugiau raumens skaidulų pajungi į darbą, tai visa raumens grupė turėtų geriau augt
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#11763 2016-12-10 09:52
Kiek reikia atlikti pakartojmų kad raumuo augtų?
Ši tema yra aktuali ir nėra tokia paprasta, kaip galėtų pasirodyti, kadangi nuomonių yra begalė: vieni rekomenduoja 20-30-40 pakartojimų vienu priėjimo metu, kiti 6-8-10, dar kiti jėgos kompleksą iš 3-6 pakartojimų. Taigi kuri nuomonė teisinga?
Yra nemažai pavyzdžių, kai žmonės atlikdami skirtingus (aukščiau minėtus) pakartojimų skaičius sėkmingai augino raumeninę masę. Taip išeina, kiek be atliktum pakartojimų, raumuo vis tiek augs?
Jūs tikriausiai pastebėjote, kad priėjimo metu, su kiekvienu pakartojimu Jūs prarandate energiją? Tačiau daugelis pagalvos, kad tai visai normalu, kadangi pratimo pradžioje visada lengviau, kadangi dar turite daug jėgų, tačiau artėjant pabaigos jėgos išsenka? Čia ir iškyla klausimas, jeigu JĖGŲ jau nėra, iš kur atsiranda jėgos naujo priėjimo metu? Taigi dažniausiai atliekate ne 1-2 priėjimus, o 3-4-5 vienam pratimui. Iš tiesų viskas elementaru: raumenų jėga čia ne prie ko, kadangi Jūs prarandate ne jėgą, bet energiją. Energijos praradimas priverčia Jūs sustoti ir pabaigti pratimą, kultūrizme tai vadinasi atlikimas iki pilno raumens išsekimo (kitaip sakant pozityvus išsekimas, kai jus savarankiškai nesugebate pakelti svorio). Būtent energijos išeikvojimas (kai raumuo aktyviai dirba) sąlygoja mikrotraumų atsiradimą, kurios tuomet gyja ir raumuo auga. Būtent tuo metu kai raumuo aktyviai dirba, organizmas sintezuoja naują energiją, ir yra du būdai tai padaryti: 1) greitai susitraukiančių raumens skaidulų glikolizė 2) lėtai susitraukiančių raumens skaidulų oksidacija. Kultūrizme aktualus pirma būdas glikolizė. Antras būdas (oksidacija) netinka, kadangi jis labiau tinka ilgoms aerobinėms treniruotėms (šiuo atveju raumuo neaugs). Glikolizė leidžia atlikti ilgai trunkantį priėjimą (tarkime 1 min). Kodėl 1 min? Kadangi vienam priėjimui tai tikra amžinybė, kuomet vyksta padidėjęs energijos išeikvojimas ir organizmas pradeda gaminti naują energiją, jau praėjus 30 sek MIKROTRAUMŲ NEBUS. Reiškia reikia nuvarginti raumenį tarpe nuo 7 iki 30 sek. (mikrotraumų atsiradimą sąlygoja pilnas išsekimas). Todėl, jeigu tame tarpe Jūs nesugebėjote pilnai nuvarginti raumens (t.y. pereisite 30 sek ribą), nebus jokių naujų mikrotraumų, o tai reiškia kad raumuo neaugs. Štai kodėl ši tema yra išties sudėtinga.
Išvada būtų tokia: nesvarbu kiek pakartojimų vieno priėjimo metu Jūs atliksite: 4, 6 arba 8, 20, 30 - kiekvienam šis skaičius parenkamas individualiai, kadangi kiekvienas atliks skirtingu greičiu ir skirtingais metodais. Vieni greitu tempu, kiti kontroliuojant judesį visoje amplitudėje.. Svarbu (kaip ir minėjau) pasiekti išsekimo ribą tarpe nuo 7 iki 30 sek. Kitaip tariant, parinkti tokį pakartojimų skaičių, kad per tą laiką pasiekti visišką raumens išsekimą.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#11764 2016-12-10 09:55
Priegiau ir kitoje temoje,nes blevyzgose nuskes greit sita info.
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#11765 2016-12-10 10:14
ramas rašė:
Cool. Mane tai biesint ima,kai girdžiu žmones sakant:
- Dabar į masę reiks eit
- O ką darysi?
- Na, dabar ryškinau su 4x12, pereisiu 4x6.
Vienas mano pažįstamas stebėjosi kaip jam pakilo jėga, nors jis " ryškino" su daugiau reps ir mažiau poilsio.
Neprisijungęs
- upthedose
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK-LT
- Registravosi: 2016-10-20
- Žinutės: 1206
- Atsiliepimai: 11
#11766 2016-12-10 11:00
Aizen rašė:
ramas rašė:
- Dabar į masę reiks eit
- O ką darysi?
Vienas mano pažįstamas stebėjosi kaip jam pakilo jėga, nors jis " ryškino" su daugiau reps ir mažiau poilsio.
O valgyt nepagalvojo daugiau?
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
#11767 2016-12-10 11:07
upthedose rašė:
Aizen rašė:
ramas rašė:
- Dabar į masę reiks eit
- O ką darysi?
Vienas mano pažįstamas stebėjosi kaip jam pakilo jėga, nors jis " ryškino" su daugiau reps ir mažiau poilsio.O valgyt nepagalvojo daugiau?
Tai kosmosas,čia jau niekam, manau, seniai nereikia aiškint,kad ne repsų augina ar meta svorį
P.S. Kas nors gali suskaičiuot kelintas čia Igno atsisveikinimo vakaras buvo?
Neprisijungęs
- upthedose
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK-LT
- Registravosi: 2016-10-20
- Žinutės: 1206
- Atsiliepimai: 11
#11768 2016-12-10 11:24
Budavo dar senais laikais randa kas nors internete mases programa ir darom visi. Kaip neauga niekas, taip neauga, galvojam kakutis
Paskutinį kartą taisė upthedose (2016-12-10 11:30)
Neprisijungęs
- grifas00000
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-10
- Žinutės: 4617
#11769 2016-12-10 11:39
ramas rašė:
Kiek reikia atlikti pakartojmų kad raumuo augtų?
Ši tema yra aktuali ir nėra tokia paprasta, kaip galėtų pasirodyti, kadangi nuomonių yra begalė: vieni rekomenduoja 20-30-40 pakartojimų vienu priėjimo metu, kiti 6-8-10, dar kiti jėgos kompleksą iš 3-6 pakartojimų. Taigi kuri nuomonė teisinga?
Yra nemažai pavyzdžių, kai žmonės atlikdami skirtingus (aukščiau minėtus) pakartojimų skaičius sėkmingai augino raumeninę masę. Taip išeina, kiek be atliktum pakartojimų, raumuo vis tiek augs?
Jūs tikriausiai pastebėjote, kad priėjimo metu, su kiekvienu pakartojimu Jūs prarandate energiją? Tačiau daugelis pagalvos, kad tai visai normalu, kadangi pratimo pradžioje visada lengviau, kadangi dar turite daug jėgų, tačiau artėjant pabaigos jėgos išsenka? Čia ir iškyla klausimas, jeigu JĖGŲ jau nėra, iš kur atsiranda jėgos naujo priėjimo metu? Taigi dažniausiai atliekate ne 1-2 priėjimus, o 3-4-5 vienam pratimui. Iš tiesų viskas elementaru: raumenų jėga čia ne prie ko, kadangi Jūs prarandate ne jėgą, bet energiją. Energijos praradimas priverčia Jūs sustoti ir pabaigti pratimą, kultūrizme tai vadinasi atlikimas iki pilno raumens išsekimo (kitaip sakant pozityvus išsekimas, kai jus savarankiškai nesugebate pakelti svorio). Būtent energijos išeikvojimas (kai raumuo aktyviai dirba) sąlygoja mikrotraumų atsiradimą, kurios tuomet gyja ir raumuo auga. Būtent tuo metu kai raumuo aktyviai dirba, organizmas sintezuoja naują energiją, ir yra du būdai tai padaryti: 1) greitai susitraukiančių raumens skaidulų glikolizė 2) lėtai susitraukiančių raumens skaidulų oksidacija. Kultūrizme aktualus pirma būdas glikolizė. Antras būdas (oksidacija) netinka, kadangi jis labiau tinka ilgoms aerobinėms treniruotėms (šiuo atveju raumuo neaugs). Glikolizė leidžia atlikti ilgai trunkantį priėjimą (tarkime 1 min). Kodėl 1 min? Kadangi vienam priėjimui tai tikra amžinybė, kuomet vyksta padidėjęs energijos išeikvojimas ir organizmas pradeda gaminti naują energiją, jau praėjus 30 sek MIKROTRAUMŲ NEBUS. Reiškia reikia nuvarginti raumenį tarpe nuo 7 iki 30 sek. (mikrotraumų atsiradimą sąlygoja pilnas išsekimas). Todėl, jeigu tame tarpe Jūs nesugebėjote pilnai nuvarginti raumens (t.y. pereisite 30 sek ribą), nebus jokių naujų mikrotraumų, o tai reiškia kad raumuo neaugs. Štai kodėl ši tema yra išties sudėtinga.
Išvada būtų tokia: nesvarbu kiek pakartojimų vieno priėjimo metu Jūs atliksite: 4, 6 arba 8, 20, 30 - kiekvienam šis skaičius parenkamas individualiai, kadangi kiekvienas atliks skirtingu greičiu ir skirtingais metodais. Vieni greitu tempu, kiti kontroliuojant judesį visoje amplitudėje.. Svarbu (kaip ir minėjau) pasiekti išsekimo ribą tarpe nuo 7 iki 30 sek. Kitaip tariant, parinkti tokį pakartojimų skaičių, kad per tą laiką pasiekti visišką raumens išsekimą.
Cia tipo true su tuom 7-30 sec? jai darytum pvz kojas 20 rep tai nespetum plbm ir gain lost?
skamba sudinai kazkaip
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#11770 2016-12-10 15:25
O jei pasididintum svori?
Neprisijungęs
- pauliokas123
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2016-10-14
- Žinutės: 473
- Atsiliepimai: 0
#11771 2016-12-10 15:27
ramas rašė:
o lenkimui,tiesimui tipo ka nesiulytum 20reps?
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
#11772 2016-12-10 15:34
pauliokas123 rašė:
ramas rašė:
o lenkimui,tiesimui tipo ka nesiulytum 20reps?
O kodėl netinka 10-12?
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#11773 2016-12-10 15:39
Darykit jus kaip norit tinka ir 20 ir 50 reps. Ta pati 20 reps darydamas tiesima pasididink svori ir bepadarysi 12-15 reps. Itilpsi ir i ta laika ir pan.
Ziuriu daug kas pataria daryt 20 reps,bet kaip kojos neauga,taip neauga,ryskios,bet gaila,kad dydis kaip rankos nors daznai tokius patarimus dalina treneriai,kurie ta pati dare sededami ant farmos. Akivaizdu kodel vieniem auga,kitiem ne
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#11774 2016-12-10 17:04
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#11775 2016-12-10 18:16
Ignas87 rašė:
Vpizdu, esu principo žmogus, advokatas gan neblogas pas man
Tai kuj o ne 100eur
...
O dėl PM'p tai ten bbž, čiuju pats prirūkei, kad tau ten belekas beleką rašėnu nes utiutiu.. nemanau, nemanau
.. Nors gali nebent būt dėl to, kad tada tavo nr neturėjau, nes pripisęs dažniausiai visiem skambinu. O kai nieks man nekelia arba utiutiu pasiunčia, parašau jau į galutinę skylę, kur man kas nors kartais atrašo (čia)
Krč vsio, Kam reikėjo mano kontaktus turi, kas negavo nu tai ir utiutiu.Tikrai čia nebeužeisiu. O jei užeisiu tai statau bonkę
(Atvažiuojat ir išgeriam
)
Kada? Kur? Sekantis meetas sakeinkaune, ane?
Neprisijungęs