Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 906
Atsiliepimai: 6

#8801 2022-09-30 12:00

Re: Kraujo tyrimai

invisibble rašė:

Patarkit, ka su feritinu daryti, 3 men beveik vartojau ir vos tik pakilo is dugno. Gal reikia po 2 tabletes vartoti?

Ka tu is to feritino nori suzinoti?Gelezi?Tai pleee,gelezi ir pasidaryk!!

Neprisijungęs

 
ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#8802 2022-09-30 15:09

Re: Kraujo tyrimai

invisibble rašė:

Sveiki draugai smile tai ka kas 10 d nebido, 100mg ir tokie rezultatai smile jeigu kas sav sauciau,tai butu tas pats,kas ant test e 100mg/week, 35 nmol. Neramina,kad hematokritas,hemoglobinas uzkiles,o tardyferonas feritina pakele tik nuo 8.8 iki 29... E2 kazkaip irgi keistokai aukstas,kai prie 35 nmol testo,tiek pat E2 buvo.

https://i.postimg.cc/v1jFv9WF/tyrimai-mano.jpg

Nenusimuskit jus to e2,sveikiausia sportuojanciam ji laikyti siek tiek daugiau nei virsutine norma.

Neprisijungęs

 
Bignatty
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2015-09-06
Žinutės: 60
Atsiliepimai: 0

#8803 2022-10-03 15:53

Re: Kraujo tyrimai

TESTOSTERONE 5.72-26,14  - 21.38
PRL  45.00-275 - 358

Čia po 1 kurso test 4x kursu sarms , ir 2 kursu winstrol per 4 metus viskas
Pask kursas prieš metus
Apie 17 kg praradęs, apsimoka ant test vėl atsisėst ?

Turiu - 1000mg nibido recepta

SUSTATON 250 mg - 6 mėn

Paskutinį kartą taisė Bignatty (2022-10-03 15:54)

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Juice land
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 976
Atsiliepimai: 11

#8804 2022-10-03 18:32

Re: Kraujo tyrimai

Bignatty rašė:

TESTOSTERONE 5.72-26,14  - 21.38
PRL  45.00-275 - 358

Čia po 1 kurso test 4x kursu sarms , ir 2 kursu winstrol per 4 metus viskas
Pask kursas prieš metus
Apie 17 kg praradęs, apsimoka ant test vėl atsisėst ?

Turiu - 1000mg nibido recepta

SUSTATON 250 mg - 6 mėn

Nieko nesuprantu ka tu cia parasei 😀 bet pasakysiu viena, aisku sauk kursa ir kuo rimtesni 🙂

Neprisijungęs

 
invisibble
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2019-09-29
Žinutės: 1910
Atsiliepimai: 0

#8805 2022-10-03 20:20

Re: Kraujo tyrimai

Bignatty rašė:

TESTOSTERONE 5.72-26,14  - 21.38
PRL  45.00-275 - 358

Čia po 1 kurso test 4x kursu sarms , ir 2 kursu winstrol per 4 metus viskas
Pask kursas prieš metus
Apie 17 kg praradęs, apsimoka ant test vėl atsisėst ?

Turiu - 1000mg nibido recepta

SUSTATON 250 mg - 6 mėn

Nori su nebido kursuoti?big_smile nepatarciau,jis labiau skirtas ant TRT,bet ne kursavimui.

Neprisijungęs

 
Bignatty
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2015-09-06
Žinutės: 60
Atsiliepimai: 0

#8806 2022-10-03 20:50

Re: Kraujo tyrimai

Čia ir yra trt big_smile  +  davė dar Sustos

Paskutinį kartą taisė Bignatty (2022-10-03 21:43)

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1642
Atsiliepimai: 55

#8807 2022-10-03 20:58

Re: Kraujo tyrimai

Bignatty rašė:

Čia ir yra trt big_smile Sustos  Turiu 4 -6 mėn 250mg amp  iš  recepto

Apsimoka dar kažką pajungt ?

Jei trt tai sauk nebido, uzsiknisi su susta badytis

Neprisijungęs

 
Bignatty
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2015-09-06
Žinutės: 60
Atsiliepimai: 0

#8808 2022-10-03 21:14

Re: Kraujo tyrimai

valdas4x4 rašė:

Bignatty rašė:

Čia ir yra trt big_smile Sustos  Turiu 4 -6 mėn 250mg amp  iš  recepto

Apsimoka dar kažką pajungt ?

Jei trt tai sauk nebido, uzsiknisi su susta badytis

Tai galvoju prie sustos pajungt dar kažką

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1642
Atsiliepimai: 55

#8809 2022-10-03 23:47

Re: Kraujo tyrimai

Bignatty rašė:

valdas4x4 rašė:

Bignatty rašė:

Čia ir yra trt big_smile Sustos  Turiu 4 -6 mėn 250mg amp  iš  recepto

Apsimoka dar kažką pajungt ?

Jei trt tai sauk nebido, uzsiknisi su susta badytis

Tai galvoju prie sustos pajungt dar kažką

Jei pajungsi dar kazka tai jau neuzsiknisi badytis ? 😁

Neprisijungęs

 
Bignatty
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2015-09-06
Žinutės: 60
Atsiliepimai: 0

#8810 2022-10-04 00:31

Re: Kraujo tyrimai

:d nykstys

Paskutinį kartą taisė Bignatty (2022-10-04 00:31)

Neprisijungęs

 
Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2130
Atsiliepimai: 6

#8811 2022-10-04 09:07

Re: Kraujo tyrimai

Žymiai pagerėjo lipidograma (visi rodikliai idealus) kai menesį pagėriau šituos:

https://www.iherb.com/pr/nutricology-de … gels/11172
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formula … caps/23864

net hematokritas nukrito, nzn tik ar del sito smile

Neprisijungęs

 
Dargis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2020-05-20
Žinutės: 32
Atsiliepimai: 0

#8812 2022-10-04 16:33

Re: Kraujo tyrimai

Wiliukazz rašė:

Žymiai pagerėjo lipidograma (visi rodikliai idealus) kai menesį pagėriau šituos:

https://www.iherb.com/pr/nutricology-de … gels/11172
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formula … caps/23864

net hematokritas nukrito, nzn tik ar del sito smile

Red Yeast Rice turi Monakolino K, tai turėtų lipidograma pagerėt. Dėl tocotrienols nesu girdėjęs, visai įdomu. Kas nors gal dar yra bandęs juos?

Neprisijungęs

 
Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2130
Atsiliepimai: 6

#8813 2022-10-04 17:22

Re: Kraujo tyrimai

Dargis rašė:

Wiliukazz rašė:

Žymiai pagerėjo lipidograma (visi rodikliai idealus) kai menesį pagėriau šituos:

https://www.iherb.com/pr/nutricology-de … gels/11172
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formula … caps/23864

net hematokritas nukrito, nzn tik ar del sito smile

Red Yeast Rice turi Monakolino K, tai turėtų lipidograma pagerėt. Dėl tocotrienols nesu girdėjęs, visai įdomu. Kas nors gal dar yra bandęs juos?

čia vitamino E šeima. antioxidantas.
Tocotrienols are a group of chemicals that are part of the vitamin E family. So far, research has uncovered numerous benefits associated with tocotrienols. Tocopherols are another group of chemicals that make up the vitamin E family. Both tocotrienols and tocopherols comes in four forms: alpha, beta, delta, and gamma. This product contains the most important delta fraction of the tocotrienols.

Neprisijungęs

 
intuziastas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Juice land
Registravosi: 2013-07-02
Žinutės: 976
Atsiliepimai: 11

#8814 2022-10-04 19:23

Re: Kraujo tyrimai

Rasot rasot ir xuy pajamios nuo ko cia 😂 trumpai ir aiskiai galit?

Neprisijungęs

 
Zygiukas
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2019-08-02
Žinutės: 33
Atsiliepimai: 1

#8815 2022-10-04 20:43

Re: Kraujo tyrimai

Wiliukazz rašė:

Žymiai pagerėjo lipidograma (visi rodikliai idealus) kai menesį pagėriau šituos:

https://www.iherb.com/pr/nutricology-de … gels/11172
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formula … caps/23864

net hematokritas nukrito, nzn tik ar del sito smile

Gali patikslint skaičiais kiek pagerėjo?
Šiaip įdomu, pats dabar omega 3 su red yeast rice bandysiu, žiurėsiu kiek pagerės.
Naudinga info 🙏

Neprisijungęs

 
akademikas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-11-22
Žinutės: 44
Atsiliepimai: 1

#8816 2022-10-07 15:40

Re: Kraujo tyrimai

invisibble rašė:

Sveiki draugai smile tai ka kas 10 d nebido, 100mg ir tokie rezultatai smile jeigu kas sav sauciau,tai butu tas pats,kas ant test e 100mg/week, 35 nmol. Neramina,kad hematokritas,hemoglobinas uzkiles,o tardyferonas feritina pakele tik nuo 8.8 iki 29... E2 kazkaip irgi keistokai aukstas,kai prie 35 nmol testo,tiek pat E2 buvo.

https://i.postimg.cc/v1jFv9WF/tyrimai-mano.jpg

parodyk bendra kraujo tyrima pries tai

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1642
Atsiliepimai: 55

#8817 2022-10-07 23:59

Re: Kraujo tyrimai

invisibble rašė:

Sveiki draugai smile tai ka kas 10 d nebido, 100mg ir tokie rezultatai smile jeigu kas sav sauciau,tai butu tas pats,kas ant test e 100mg/week, 35 nmol. Neramina,kad hematokritas,hemoglobinas uzkiles,o tardyferonas feritina pakele tik nuo 8.8 iki 29... E2 kazkaip irgi keistokai aukstas,kai prie 35 nmol testo,tiek pat E2 buvo.

https://i.postimg.cc/v1jFv9WF/tyrimai-mano.jpg

Kam leistis nebido kas 10 dienu, jei gali , kad ir kas 50 dienu, testo rezai bus tokie patys, jis tam ir sukurtas, kad nebutu duobiu, kad testo lygis butu stabilus

Neprisijungęs

 
nutella
Naujas dalyvis
Registravosi: 2022-09-17
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#8818 2022-10-18 13:36

Re: Kraujo tyrimai

Sveiki, e2 165,4 (norma 41.4-159 pmol/l) nieko nevartoju - ar must, ar palikt ramybej?

Yra simptomatika per didelio e2 ir buvo visa gyvenima. Manau, kad galbut tai priezastis prasto miego, nuotaikos, krutine kiek skausminga, minkstesne nei turetu but pas vyra.

Testas normoj, FSH irgi, nors link zemesnes ribos 2,79 (1.5-12.4)

Paskutinį kartą taisė nutella (2022-10-18 13:39)

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4119
Atsiliepimai: 37

#8819 2022-10-18 14:10

Re: Kraujo tyrimai

nutella rašė:

Sveiki, e2 165,4 (norma 41.4-159 pmol/l) nieko nevartoju - ar must, ar palikt ramybej?

Yra simptomatika per didelio e2 ir buvo visa gyvenima. Manau, kad galbut tai priezastis prasto miego, nuotaikos, krutine kiek skausminga, minkstesne nei turetu but pas vyra.

Testas normoj, FSH irgi, nors link zemesnes ribos 2,79 (1.5-12.4)

O aukstas bodyfatas?

Neprisijungęs

 
nutella
Naujas dalyvis
Registravosi: 2022-09-17
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#8820 2022-10-18 14:25

Re: Kraujo tyrimai

bender rašė:

nutella rašė:

Sveiki, e2 165,4 (norma 41.4-159 pmol/l) nieko nevartoju - ar must, ar palikt ramybej?

Yra simptomatika per didelio e2 ir buvo visa gyvenima. Manau, kad galbut tai priezastis prasto miego, nuotaikos, krutine kiek skausminga, minkstesne nei turetu but pas vyra.

Testas normoj, FSH irgi, nors link zemesnes ribos 2,79 (1.5-12.4)

O aukstas bodyfatas?

Apie 20%, ne daugiau, reguliariai sportuoju 10 metu, paciam 30. Anksciau estradiolis nedarytas gaila.

Paskutinį kartą taisė nutella (2022-10-18 14:27)

Neprisijungęs

 
bender
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-12-05
Žinutės: 4119
Atsiliepimai: 37

#8821 2022-10-18 15:16

Re: Kraujo tyrimai

nutella rašė:

bender rašė:

nutella rašė:

Sveiki, e2 165,4 (norma 41.4-159 pmol/l) nieko nevartoju - ar must, ar palikt ramybej?

Yra simptomatika per didelio e2 ir buvo visa gyvenima. Manau, kad galbut tai priezastis prasto miego, nuotaikos, krutine kiek skausminga, minkstesne nei turetu but pas vyra.

Testas normoj, FSH irgi, nors link zemesnes ribos 2,79 (1.5-12.4)

O aukstas bodyfatas?

Apie 20%, ne daugiau, reguliariai sportuoju 10 metu, paciam 30. Anksciau estradiolis nedarytas gaila.

Estro tavo vos vos virs normos tik tai tikrai nepulciau vartoti vaistu numusineti ju. 99proc kad jei susimazintum bent truputi savo riebaline mase, estro irgi nusileistu i normas.
Su vaistais gautis gali kad nusimusi dabar, bet jis vel atsaus atgal  su laiku.

Neprisijungęs

 
nutella
Naujas dalyvis
Registravosi: 2022-09-17
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#8822 2022-10-18 19:57

Re: Kraujo tyrimai

bender rašė:

nutella rašė:

bender rašė:


O aukstas bodyfatas?

Apie 20%, ne daugiau, reguliariai sportuoju 10 metu, paciam 30. Anksciau estradiolis nedarytas gaila.

Estro tavo vos vos virs normos tik tai tikrai nepulciau vartoti vaistu numusineti ju. 99proc kad jei susimazintum bent truputi savo riebaline mase, estro irgi nusileistu i normas.
Su vaistais gautis gali kad nusimusi dabar, bet jis vel atsaus atgal  su laiku.

Dekui, panasiai ir tikejaus

Neprisijungęs

 
nagas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-12-09
Žinutės: 670
Atsiliepimai: 0

#8823 2022-11-18 19:01

Re: Kraujo tyrimai

Neprisijungęs

 
sportininkas7
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-02-14
Žinutės: 380
Atsiliepimai: 0

#8824 2022-11-19 08:49

Re: Kraujo tyrimai

TTH  - 3.7, oficialiai norma 0.4 - 4, bet yra sakoma, kad norma iki 2.5 ypač vyrams, o moterims prieš laukiantis irgi tikslas <2.5. Tai tą skydliaukę galima kažkaip pastimuliuot kad pakristų TTH? Nes simptomai jaučiasi hypotyroidismo.

Neprisijungęs

 
akademikas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-11-22
Žinutės: 44
Atsiliepimai: 1

#8825 2022-11-23 00:04

Re: Kraujo tyrimai

sportininkas7 rašė:

TTH  - 3.7, oficialiai norma 0.4 - 4, bet yra sakoma, kad norma iki 2.5 ypač vyrams, o moterims prieš laukiantis irgi tikslas <2.5. Tai tą skydliaukę galima kažkaip pastimuliuot kad pakristų TTH? Nes simptomai jaučiasi hypotyroidismo.

maziau googla skaityk !


nereikia praktiskai jokiu tyrimu daryti is sito youtube klipo, tesiog pinigu svaistimas. bendro kraujo tyrimo uztektu. nes referensai yra fake, nieko bendro su realiybe neturi. pagal labaratoriju referensus, visiems bus kazko mazai arba perdaug. nors istikro viskas yra normoje. todel nera prasmes daryti.

Paskutinį kartą taisė akademikas (2022-11-23 00:21)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net