Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3401 2023-09-19 10:03

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Ok , aciu

Neprisijungęs

 
litras
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-08-05
Žinutės: 42
Atsiliepimai: 0

#3402 2023-09-27 23:21

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gal kas zinote kur daro testosterono tyrima is seiliu?

Neprisijungęs

 
Andreelis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2023-04-14
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#3403 2023-10-28 08:39

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki, labai reikia jusu pagalbos, tiek daug visko perskaiciau cia pas jus bet reikia patarimo.
Žodžiu šoviau kursa test e po 100mg 3kart sav+ vinca, kurso gale pajungiau clomid 1d-300, 2-11d-100, 12-21d-50, jau praejo kokie 4 menesiai po kurso, jauciu kad dingo potraukis seksui, viskas veikia bet ner potraukio. TT rode 8.4.Ar cia gali buti kad clomid buvo kreida? Nes pirkau cia, dabar parsiveziau is turkijos vaistines. Patarkit kas padetu pakelt E2, Ar tikrai clomid padeda, nes tiek jo isgeriau ir dingo libido. Ačiū

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1642
Atsiliepimai: 55

#3404 2023-10-28 10:47

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Andreelis rašė:

Sveiki, labai reikia jusu pagalbos, tiek daug visko perskaiciau cia pas jus bet reikia patarimo.
Žodžiu šoviau kursa test e po 100mg 3kart sav+ vinca, kurso gale pajungiau clomid 1d-300, 2-11d-100, 12-21d-50, jau praejo kokie 4 menesiai po kurso, jauciu kad dingo potraukis seksui, viskas veikia bet ner potraukio. TT rode 8.4.Ar cia gali buti kad clomid buvo kreida? Nes pirkau cia, dabar parsiveziau is turkijos vaistines. Patarkit kas padetu pakelt E2, Ar tikrai clomid padeda, nes tiek jo isgeriau ir dingo libido. Ačiū

Kodel butent E2 nori pakelt ? 🤔

Neprisijungęs

 
Andreelis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2023-04-14
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#3405 2023-10-28 11:42

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Nzn ar ji pakelt ar numust reikia, bet kiek suprantu tai ir yra libido, testas zemas bet normos ribose

Neprisijungęs

 
valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1642
Atsiliepimai: 55

#3406 2023-10-28 14:13

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Andreelis rašė:

Nzn ar ji pakelt ar numust reikia, bet kiek suprantu tai ir yra libido, testas zemas bet normos ribose

Tai E2 tyrima dareisi, ar ne ?

Neprisijungęs

 
Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3407 2023-10-28 16:12

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Andreelis rašė:

Nzn ar ji pakelt ar numust reikia, bet kiek suprantu tai ir yra libido, testas zemas bet normos ribose

Libido 70% priklauso nuo tavo emocinės būsenos, cns stovio ir pan...jei kaip sakai viskas ten veikia, o ne "kabo", yra rytinis stajakas..tai problemu ieškokis kitur🙄
O kad kalbet ar bent gavosi pct pas tave ir clomas buvo clomu o ne velniai žyn kuo...ir ar sistema visgi dirba tinkamai, reikalingi tyrimu rezultatai...vien tik test nk neaišku..aišku kad tik žemokas yra...
Reik bent tyrimu - test e2 lh fsh ir prolaktino..kad bent kažkoks pradinis vaizdas butu diskusijom...o db burimas nežinant ka burt
O gal aplamai cns perkrauta persitempes mityba neaišku kokia gal riebalu nevartoji gal kaip tik kažka vartoji kad vyksta slopinimas sistemos gal dietoj kokioj tai sedi ir t.t.

Paskutinį kartą taisė Magnis (2023-10-28 16:13)

Neprisijungęs

 
Andreelis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2023-04-14
Žinutės: 17
Atsiliepimai: 0

#3408 2023-10-29 18:20

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Dėkui labai, varysiu pasidaryt tyrimų

Neprisijungęs

 
NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3409 2023-11-03 17:59

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

Neprisijungęs

 
enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 6

#3410 2023-11-03 22:15

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NNaujokas rašė:

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

Sakai realiai jis padeda? smile jeigu būtent nuo jo tiek nukrito, geri rezultatai. Man apie 30 nmol SHBG ir viskas ok

Neprisijungęs

 
NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3411 2023-11-03 23:24

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Butent tu enox ir kazkur buvai uzsimines , prisiminiau pasigilinau ir pabandziau, jei nedaro itakos mk677 SHBG tai manau boras padeda.
Darysiu po poros sav tyrimus ir bus dar aiskiau kaip kas.

Neprisijungęs

 
Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3412 2023-11-05 09:44

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NNaujokas rašė:

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

O ko toks tikslas ta SHBG taip mušt į dugna ir laikyt dugne?
Dėl to kad test skaičiukai but auštesni....bet kad SHBG riša ne tik test...ir kitus hormonus...apie tai negalvojat....🙄..

Neprisijungęs

 
enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 6

#3413 2023-11-05 13:11

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NNaujokas rašė:

Butent tu enox ir kazkur buvai uzsimines , prisiminiau pasigilinau ir pabandziau, jei nedaro itakos mk677 SHBG tai manau boras padeda.
Darysiu po poros sav tyrimus ir bus dar aiskiau kaip kas.

Aš buvau radęs info apie boro  poveikį SHBG jį mažinant, bet niekados netikrinau su tyrimais nors triple borone swansono jau geriu 3 kartą. Taip pat buvau radęs info, kad jis pagerina vitamino D pasisavinimą. Dozės 6-9 mg/ED ir pastoviai negali gerti, alia 2 savaitės On ir 10 dienų Off. Man po PCT į kosmosą SHBG šauna. Kai atsistačiau po paskutinio kurso, pasitikrinau buvo 62,5 nmol, berods smile nes ėjo clomas 50 mg/ED ir tamoksa 20 mg, kuri stipriai kelia SHBG, Tad dabar tiesiog geriu borą ir viskas, po 6 mg. ir rezultatai bent pagal pojučius, geri. Eisiu kada vėl pasidarysiu tyrimus gruodžio pradžioje smile

Neprisijungęs

 
NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3414 2023-11-06 12:11

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Magnis rašė:

NNaujokas rašė:

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

O ko toks tikslas ta SHBG taip mušt į dugna ir laikyt dugne?
Dėl to kad test skaičiukai but auštesni....bet kad SHBG riša ne tik test...ir kitus hormonus...apie tai negalvojat....🙄..

Na man palei mano 13nmol ar 14nmol testo shbg geriau kai buna palei 25-30nmol , nebuvo tai kad i dugna ji norejau nuvaryt tai buvo pabandymas ir pazierejimas ar boras itakoja shbg.
Ir esu ant pct .

Neprisijungęs

 
Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3415 2023-11-06 20:02

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NNaujokas rašė:

Magnis rašė:

NNaujokas rašė:

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

O ko toks tikslas ta SHBG taip mušt į dugna ir laikyt dugne?
Dėl to kad test skaičiukai but auštesni....bet kad SHBG riša ne tik test...ir kitus hormonus...apie tai negalvojat....🙄..

Na man palei mano 13nmol ar 14nmol testo shbg geriau kai buna palei 25-30nmol , nebuvo tai kad i dugna ji norejau nuvaryt tai buvo pabandymas ir pazierejimas ar boras itakoja shbg.
Ir esu ant pct .

O po 5 sav pct kaip reguoja LH ir FSH? Ir Test?

Neprisijungęs

 
NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3416 2023-11-07 12:48

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Na vaizdas ne koks hormonu , bet kunas geriau atrodo nei pries kursa , nukrito 2kg, tai vis dar liko pliuso 2kg ir pilvas mazesnis😀😀😀
Testas palei 10nmol
Fsh kazkas apie 2.5
Lh kazkas palei 5.2
Pct ejo tik klomidas + vitaminai + 2sav 10mg ED mk677 paskiau pakeliau iki 20mg, dabar dar pora sav laikysiu clomo 50mg ED ir ziuresiu🤣

Paskutinį kartą taisė NNaujokas (2023-11-07 12:52)

Neprisijungęs

 
Magnis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2021-08-28
Žinutės: 319
Atsiliepimai: 0

#3417 2023-11-07 14:06

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

NNaujokas rašė:

Na vaizdas ne koks hormonu , bet kunas geriau atrodo nei pries kursa , nukrito 2kg, tai vis dar liko pliuso 2kg ir pilvas mazesnis😀😀😀
Testas palei 10nmol
Fsh kazkas apie 2.5
Lh kazkas palei 5.2
Pct ejo tik klomidas + vitaminai + 2sav 10mg ED mk677 paskiau pakeliau iki 20mg, dabar dar pora sav laikysiu clomo 50mg ED ir ziuresiu🤣

Kažkaip nenori kūnas i cloma reaguot🙄
Iš kur cloma ėmiai?
Tamox nenori pabandyt?

Paskutinį kartą taisė Magnis (2023-11-07 14:07)

Neprisijungęs

 
NNaujokas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2019-06-14
Žinutės: 48
Atsiliepimai: 0

#3418 2023-11-07 14:26

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Clomas Medical Pharma, sitos firmos kiek mates tyrimu tai visi atitinka ka raso , abejociau kad blogas , nes esu megines jos test prop, test e , npp, anavar , proviron , turinabol viskas veike uztikrintai.
Tamox turiu , bet man nuo jo nuotaika liudna ir libido nekazka , arba cia taip isitikines.
Ir siaip girdejes esu kad tamox netoks draugiskas kunui kaip clomas, nzn kiek cia tiesos.

Neprisijungęs

 
l2d3o
Naujas dalyvis
Registravosi: 2020-10-22
Žinutės: 3
Atsiliepimai: 0

#3419 2023-11-14 22:05

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki, pries kokius 5 metus kai dariausi tyrimus testo 9-12nmol, E2 80-100, PRL 200-300 buvo, tai panasios tendencijos ir dabar. 2019 ir 2021-22 TRT naudojau, Clomid therapy bandziau, nors testo stipriai kilo ir musiau E2 savijauta visa laika ok buvo, nieko ispudingo. Pasidariau si menesi testus paziureti ar po PCT sekmingai kunas atsistate  (6men praejo, Nolva mazom dozem naudojau). Dabar gerai jauciuosi, protas zvalus, tai is hormonu puses kovot su gamta kaip ir nebeketinu. Man labiau kraujo busena rupi, 2019 metais turejau operacija ir tuomet protrombino laikas jau ribas perzenge, dabar dar labiau atitolo. Verta gilintis ar viskas dar i normalia puse cia atrodo? Cia man ne trombu rizika kaip suprantu, nes sunkiau trombuojasi? Krauja duodant situos dalykus tikrina, vertinant, ar imti krauja? Kazkas su etrocitais ten ir is ribu iseja, kraujo davimas padetu? Jokiu vaistu nenaudoju, normalus BMI, mityba ir dienos-nakties ritmas
Ryte atlikti:
https://www.part.lt/img/a1ef6ae0857cbc13ad9771881baa58fa864.jpg
https://www.part.lt/img/162d12eb4d45d8d435d5c1d9d45e9630331.jpg

nebuvau tikras ar dar nuolaida galioja, tai medicinapractica pritaiko 30% hormonu tyrimams, 10% kitiems tyrimams.

Paskutinį kartą taisė l2d3o (2023-11-14 22:19)

Neprisijungęs

 
Stallon3
Naujas dalyvis
Registravosi: 2018-03-18
Žinutės: 37
Atsiliepimai: 0

#3420 2023-11-23 17:10

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Gal antejos koks nuolaidos kodas yra?

Neprisijungęs

 
zyle
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-11
Žinutės: 88
Atsiliepimai: 0

#3421 2023-11-23 17:16

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Stallon3 rašė:

Gal antejos koks nuolaidos kodas yra?

Medicinine praktika. Yra 30% nuolaida forumo nariams.reikia uzsiregistruot is anksto.

Neprisijungęs

 
maklerinis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2023-11-28
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#3422 2023-12-05 10:05

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Tuo paciu numeriu registruotis kur pradzioje?

Neprisijungęs

 
Frit
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-11-16
Žinutės: 18
Atsiliepimai: 0

#3423 2023-12-27 18:05

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Sveiki,

33 metai, prieš metus išsioperavau ginekomastiją. AAS nenaudoju.

Naudoju Tokį papildą:
https://postimg.cc/rDbyG5fZ

Tyrimai:
https://postimg.cc/CdD8RxxV

Prieš metus SHBG buvo beveik dvigubai didesnis. Kiti rodikliai ženkliai nepakitę.
Ar čia geri rezultatai, į ką atkreipti dėmesį? Sunku man suprasti ar laisvas test geras.

Neprisijungęs

 
Worldstrongestnatural
Naujas dalyvis
Registravosi: 2023-04-25
Žinutės: 21
Atsiliepimai: 0

#3424 2023-12-27 23:26

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Frit rašė:

Sveiki,

33 metai, prieš metus išsioperavau ginekomastiją. AAS nenaudoju.

Naudoju Tokį papildą:
https://postimg.cc/rDbyG5fZ

Tyrimai:
https://postimg.cc/CdD8RxxV

Prieš metus SHBG buvo beveik dvigubai didesnis. Kiti rodikliai ženkliai nepakitę.
Ar čia geri rezultatai, į ką atkreipti dėmesį? Sunku man suprasti ar laisvas test geras.

Apart sio papildo nieko nevartojai? Su dabartiniu SHBG laisvas testas geras

Neprisijungęs

 
Frit
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-11-16
Žinutės: 18
Atsiliepimai: 0

#3425 2023-12-28 12:33

Re: Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt)

Worldstrongestnatural rašė:

Frit rašė:

Sveiki,

33 metai, prieš metus išsioperavau ginekomastiją. AAS nenaudoju.

Naudoju Tokį papildą:
https://postimg.cc/rDbyG5fZ

Tyrimai:
https://postimg.cc/CdD8RxxV

Prieš metus SHBG buvo beveik dvigubai didesnis. Kiti rodikliai ženkliai nepakitę.
Ar čia geri rezultatai, į ką atkreipti dėmesį? Sunku man suprasti ar laisvas test geras.

Apart sio papildo nieko nevartojai? Su dabartiniu SHBG laisvas testas geras

Na, dar naudoju multivitaminą, žuvų taukus, D3+K2, ir AG1 arba Good Green Vitality.


Ar viskas ok su tokiu prolaktinu? Kai turėjau gyno jis buvo net vos mažesnis.
Ir ar kreipti dėmesį progesteroną ir E2?

Jei pradėčiau naudot 500mg test E, pagal dabartinius rodiklius reiktų tik E2 stebėt, ar dar kažkas kitas yra ant ribos?

Paskutinį kartą taisė Frit (2023-12-28 13:38)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net