Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
- Atsiliepimai: 0
#151 2010-03-20 13:47
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
200g spageti makaronu
75g pievagrybiu
100g vistienos krutiniu file
50g sviesto
1 cibulis, 1 morka, 1 pomidoras
Druska, pipirai
Nuplaunam kas plaunasi. Dedam spagecius virti.
Supjaustom i keturias dalis pievagrybius. Imetam sveista i keptuve ir islydom. Sumetam pievagrybius i islydyta sviesta ir uzdengiam, ugni sumazinam.
Supjaustom cibuli (smulkiai), morka supjaustom griezineliais (plonais), perpjaunam pomidora i keturias dalis. Supjaustytas darzoves uzmetam ant pievagrybiu. Keptuve vel uzdengiam.
Supjaustom vistienos krutineles savo nuoziuros dydzio gabalais. Sumetam i keptuve, apipilam druska ir pipirais. Keptuve uzdengiam.
Makaronai jau turetu buti isvire. Nusunkiam, nuplaunam po saltu vandeniu. Sudedam atgal i puoda ir idedam maza sauksteli riebalu (alyvu aliejaus ar saulegrazu, kaip kam skaniau).
Vista su grybais jau bus issitusinus. Sumetam i puoda su makaronais ir pamaisom. Viskas.
Uztrunka ne daugiau 25min. Vistienos krutinele labai greit iskepa, grybai taipogi. Skanu. Patuninguoti galima su darzovem, as kartais dametu krapu, salieru. Viskas i mase sueina grazioj formoj.
Skamba skaniai , pvz man netinka tas 50g sviesto nors tu ka ....
Neprisijungęs
- Gimine
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 10
#152 2010-03-20 13:58
Re: Valgio gaminimo receptai
Jo, gyvuliniai riebalai ne pats geriausias "mases gainer'is". Jau geriau http://ekologiskiproduktai.lt/index.php … /p_97.html 50 g, jei taip norisi riebalo.
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#153 2010-03-20 14:24
Re: Valgio gaminimo receptai
Gimine rašė:
Jo, gyvuliniai riebalai ne pats geriausias "mases gainer'is". Jau geriau http://ekologiskiproduktai.lt/index.php … /p_97.html 50 g, jei taip norisi riebalo.
Salto spaudimo semenu aliejaus negalima termiskai apdoroti. Issiskiria toksinai.
Man sviestas eina kaip skonio pagerintojas, vitamino A saltinis. Visada stengiuosi vartoti tik sviesta, jokiu margarinu. Kaip kam cia, nesigincyju.
Neprisijungęs
- Gimine
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 986
- Atsiliepimai: 10
#154 2010-03-20 14:37
Re: Valgio gaminimo receptai
Del toksinu nezinojau. Ir dar zmona pasake, kad semenu alieju rekomenduoja nesciosioms kaip vidurius laisvinancia priemone Tai 50 g visai smagiai per ana gala poksteltu
Gal as klystu, bet sviestas - gyvulines kilmes roduktas (jokiu naudingu riebalu), margarinas - augalines kilmes produktas, daromas is alieju (yra bent sansu i ω).
In other words, butter consists mostly of saturated fat and is a significant source of dietary cholesterol. For these reasons, butter has been generally considered to be a contributor to health problems, especially heart disease. For many years, vegetable margarine was recommended as a substitute, since it is higher in unsaturated fat and contains little or no cholesterol. In recent decades, though, it has become accepted that the trans fats contained in partially hydrogenated oils used in typical margarines significantly raise undesirable LDL cholesterol levels as well.[34] Trans-fat free margarines have since been developed.
http://en.wikipedia.org/wiki/Butter
Vienu zodziu geriau Trans-fat free margarinas negu sviestas, tik nezinau ar Lietuvoje tokio yra.
Taip sakant, kas ka nori tas ta valgo (as ir pats sviesto 100% neismetu is savo raciono), bet 50 g sviesto tai 370 "tusciu" kcal viename valgyme...
Paskutinį kartą taisė Gimine (2010-03-20 14:41)
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
- Atsiliepimai: 0
#155 2010-03-20 14:59
Re: Valgio gaminimo receptai
Gimine rašė:
Del toksinu nezinojau. Ir dar zmona pasake, kad semenu alieju rekomenduoja nesciosioms kaip vidurius laisvinancia priemone Tai 50 g visai smagiai per ana gala poksteltu
Gal as klystu, bet sviestas - gyvulines kilmes roduktas (jokiu naudingu riebalu), margarinas - augalines kilmes produktas, daromas is alieju (yra bent sansu i ω).
In other words, butter consists mostly of saturated fat and is a significant source of dietary cholesterol. For these reasons, butter has been generally considered to be a contributor to health problems, especially heart disease. For many years, vegetable margarine was recommended as a substitute, since it is higher in unsaturated fat and contains little or no cholesterol. In recent decades, though, it has become accepted that the trans fats contained in partially hydrogenated oils used in typical margarines significantly raise undesirable LDL cholesterol levels as well.[34] Trans-fat free margarines have since been developed.
http://en.wikipedia.org/wiki/Butter
Vienu zodziu geriau Trans-fat free margarinas negu sviestas, tik nezinau ar Lietuvoje tokio yra.
Taip sakant, kas ka nori tas ta valgo (as ir pats sviesto 100% neismetu is savo raciono), bet 50 g sviesto tai 370 "tusciu" kcal viename valgyme...
50g sviesto per 1 valgyma tai cia apskritai labai jau daug riebalo nesvarbu koks jis bebutu augalines kilmes ar gyvulines...
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#156 2010-03-20 14:59
Re: Valgio gaminimo receptai
Na, daugiau apie riebalus esancius margarine ir svieste
1. http://www.alfa.lt/straipsnis/123801
2. http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?p … &id=45
3. http://www.delfi.lt/news/daily/Health/a … d=21223978
Maziau zmonos klausyk, daugiau pats domekis tuo ka dedi i burna, o tai jei atiduodi pilnai savo meniu kontrole zmonai/draugei tai ir turi arbuza vietoj pilvo . Gana daznas atvejis jog merginos/moterys ne velnio neismano apie produktus. Svarbu pigu, skanu ir graziai atrodo.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#157 2010-03-20 15:20
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
200g spageti makaronu
75g pievagrybiu
100g vistienos krutiniu file
50g sviesto
1 cibulis, 1 morka, 1 pomidoras
Druska, pipirai
Nuplaunam kas plaunasi. Dedam spagecius virti.
Supjaustom i keturias dalis pievagrybius. Imetam sveista i keptuve ir islydom. Sumetam pievagrybius i islydyta sviesta ir uzdengiam, ugni sumazinam.
Supjaustom cibuli (smulkiai), morka supjaustom griezineliais (plonais), perpjaunam pomidora i keturias dalis. Supjaustytas darzoves uzmetam ant pievagrybiu. Keptuve vel uzdengiam.
Supjaustom vistienos krutineles savo nuoziuros dydzio gabalais. Sumetam i keptuve, apipilam druska ir pipirais. Keptuve uzdengiam.
Makaronai jau turetu buti isvire. Nusunkiam, nuplaunam po saltu vandeniu. Sudedam atgal i puoda ir idedam maza sauksteli riebalu (alyvu aliejaus ar saulegrazu, kaip kam skaniau).
Vista su grybais jau bus issitusinus. Sumetam i puoda su makaronais ir pamaisom. Viskas.
Uztrunka ne daugiau 25min. Vistienos krutinele labai greit iskepa, grybai taipogi. Skanu. Patuninguoti galima su darzovem, as kartais dametu krapu, salieru. Viskas i mase sueina grazioj formoj.
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
- Atsiliepimai: 0
#158 2010-03-20 18:31
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
Na, daugiau apie riebalus esancius margarine ir svieste
1. http://www.alfa.lt/straipsnis/123801
2. http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?p … &id=45
3. http://www.delfi.lt/news/daily/Health/a … d=21223978
Maziau zmonos klausyk, daugiau pats domekis tuo ka dedi i burna, o tai jei atiduodi pilnai savo meniu kontrole zmonai/draugei tai ir turi arbuza vietoj pilvo . Gana daznas atvejis jog merginos/moterys ne velnio neismano apie produktus. Svarbu pigu, skanu ir graziai atrodo.
Jo, jo rinkites maista patys... ! Man irgi buvo cia toks atvejis ,Padare Makaronu ten su visokiom zolem suriu farso truputis ir daug riebalo, toks shefas pazystamas ... Sakau nevalgau as tokiu Dalyku.... :d sakau cia blogas maistas ... sako juokauji tu gal taigi cia grynas baltymas.... tai juokiausi iki asaru... vat jei toki baltyma valgysit tai ir turesit arbuzus , o ne presa
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
- Atsiliepimai: 0
#159 2010-03-20 18:48
Re: Valgio gaminimo receptai
Ko reikes:
Vistos krutineles (be odos) 200g
prieskoniu vistienai
ryziu 100g
Sultinio (kubeliais)
Alyvuogiu aliejus 5g
Vistienos krutinele ismusti , apibarstyti vistienos prieskoniais pagal skoni... deti i ikaitinta keptuve (keptuve turi buti vos ,vos istepta aliejumi)
Ryzius isvirti su 1-2 kubeliais sultinio... pasipjaustai darzoviu (agurko ,pomidoro ar konors kito) uzbarstai truputi druskos ir skanaus
ryzius galima pakeisti i bulves ar i grikius ... Paprasta, greita, skanu...
Kcal 400 Ang 30g Baltym 50g Rieb 7,6g
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#160 2010-03-20 19:25
Re: Valgio gaminimo receptai
Hugoboy rašė:
Ko reikes:
Vistos krutineles (be odos) 200g
prieskoniu vistienai
ryziu 100g
Sultinio (kubeliais)
Alyvuogiu aliejus 5g
Vistienos krutinele ismusti , apibarstyti vistienos prieskoniais pagal skoni... deti i ikaitinta keptuve (keptuve turi buti vos ,vos istepta aliejumi)
Ryzius isvirti su 1-2 kubeliais sultinio... pasipjaustai darzoviu (agurko ,pomidoro ar konors kito) uzbarstai truputi druskos ir skanaus
ryzius galima pakeisti i bulves ar i grikius ... Paprasta, greita, skanu...
Kcal 400 Ang 30g Baltym 50g Rieb 7,6g
kam ta pati valgyt atsibodo, yra ir egzotisku variantu, vienas is pvz,viskas tas pats,tik vistienos nemusame, o pjaustome siaudeliais, siaudeliais dedame dar ir bambuko, paprikos geltonos ar raudonos, alyvuogiu per puse pjautu, agurko siaudeliais ir viskas, jei ne ryskinime galima ir padaziuko lengvo kokio prideti trupuciuka, kas megsta kari, tai taip pat tinka tam paciam receptui, vienas prieskonis+ bet skonis kaip naujo patiekalo, puikiai dera prie jo ir sampinjonai ir voveraites, bet cia tik tiem kas megsta grybus, variaciju daug su vistienos krutinele, as asmeniskai nevengiu ir paeksperimentuoti, galiu pasakyti dar ne karto neprasoviau masiydamas ingredientus ar prieskonius, reikia tik biski fantazijos ir ta krutinele igauna 100 skirtingu skoniu...
Neprisijungęs
- MaX
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-13
- Žinutės: 11
- Atsiliepimai: 0
#161 2010-03-25 22:54
Re: Valgio gaminimo receptai
destra su pienu hmmm kaip skanu, ir plius faina kai wc sedi ir nejauti kad siki ;D
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#162 2010-03-25 23:58
Re: Valgio gaminimo receptai
MaX rašė:
destra su pienu hmmm kaip skanu, ir plius faina kai wc sedi ir nejauti kad siki ;D
koks tu smaisktuolis besantis
Neprisijungęs
- Ruberojdas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-04
- Žinutės: 15
- Atsiliepimai: 0
#163 2010-04-21 20:08
Re: Valgio gaminimo receptai
Nieko mandro.
Bliudukas virtu ryziu(geriau plikytu) ymetat Sauksteli 30% grietines,apslakstot Sojos padazu ir ismaisot .skonis bent jau man asmeniskai tai PASAKISKAS.lb tinka prie vistienos.
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
- Atsiliepimai: 1
#164 2010-04-21 22:06
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
200g spageti makaronu
75g pievagrybiu
100g vistienos krutiniu file
50g sviesto
1 cibulis, 1 morka, 1 pomidoras
Druska, pipirai
Nuplaunam kas plaunasi. Dedam spagecius virti.
Supjaustom i keturias dalis pievagrybius. Imetam sveista i keptuve ir islydom. Sumetam pievagrybius i islydyta sviesta ir uzdengiam, ugni sumazinam.
Supjaustom cibuli (smulkiai), morka supjaustom griezineliais (plonais), perpjaunam pomidora i keturias dalis. Supjaustytas darzoves uzmetam ant pievagrybiu. Keptuve vel uzdengiam.
Supjaustom vistienos krutineles savo nuoziuros dydzio gabalais. Sumetam i keptuve, apipilam druska ir pipirais. Keptuve uzdengiam.
Makaronai jau turetu buti isvire. Nusunkiam, nuplaunam po saltu vandeniu. Sudedam atgal i puoda ir idedam maza sauksteli riebalu (alyvu aliejaus ar saulegrazu, kaip kam skaniau).
Vista su grybais jau bus issitusinus. Sumetam i puoda su makaronais ir pamaisom. Viskas.
Uztrunka ne daugiau 25min. Vistienos krutinele labai greit iskepa, grybai taipogi. Skanu. Patuninguoti galima su darzovem, as kartais dametu krapu, salieru. Viskas i mase sueina grazioj formoj.
apie gaminima si ta nusimanau, tai noreciau si bei ta pasakyt:
svoguna ir morka, kazkodel dedi, po grybu- jokios logikos juk nuo to ir reikia pradeti, druska,taip pat dedama iskart su kietomis darzovemis, nes jas minkstina ir sutrumpina paruosimo laika,
50g sviesto? -tragiska! cia receptas ne kulturistui, o nusipenejusei namu seimininkei..
sviesta keiciam i alyvuogiu alieju, maisyta su vandeniu 50/50- tada bent i kazka panasu,
dar asmeniskai ismesciau pomidora ir viska troskinciau pusiau apsemus vandeniu su siek tiek alyvuogiu aliejaus, damesciau puse ar ketvirti kubelio sultinio ir ant galo 1-2 saukstus liesos grietines, ir kubeliais pjaustyto olandisko surio, isjungi ugni ir maisai pora min.
saulegrazu alieju i makarus irgi tragiska! tik alyvuogiu,
ir kam tuos makarus saltu vandeniu plaut?? ir paskuj saltus valgyt? nesamone kazkokia..
baigiant gamint padaza, meti virt spageti, isvirus i kiaurasamti nusunkt vandeni, tada iskart atgal i puoda ir padaza ant virsaus ir ismaisius iskart i lekste, uzberi sauksta tarkuoto dziugo, ir va tau superinis karstas patiekalas.
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#165 2010-04-22 12:21
Re: Valgio gaminimo receptai
mazaididelis rašė:
InfiNeon rašė:
200g spageti makaronu
75g pievagrybiu
100g vistienos krutiniu file
50g sviesto
1 cibulis, 1 morka, 1 pomidoras
Druska, pipirai
Nuplaunam kas plaunasi. Dedam spagecius virti.
Supjaustom i keturias dalis pievagrybius. Imetam sveista i keptuve ir islydom. Sumetam pievagrybius i islydyta sviesta ir uzdengiam, ugni sumazinam.
Supjaustom cibuli (smulkiai), morka supjaustom griezineliais (plonais), perpjaunam pomidora i keturias dalis. Supjaustytas darzoves uzmetam ant pievagrybiu. Keptuve vel uzdengiam.
Supjaustom vistienos krutineles savo nuoziuros dydzio gabalais. Sumetam i keptuve, apipilam druska ir pipirais. Keptuve uzdengiam.
Makaronai jau turetu buti isvire. Nusunkiam, nuplaunam po saltu vandeniu. Sudedam atgal i puoda ir idedam maza sauksteli riebalu (alyvu aliejaus ar saulegrazu, kaip kam skaniau).
Vista su grybais jau bus issitusinus. Sumetam i puoda su makaronais ir pamaisom. Viskas.
Uztrunka ne daugiau 25min. Vistienos krutinele labai greit iskepa, grybai taipogi. Skanu. Patuninguoti galima su darzovem, as kartais dametu krapu, salieru. Viskas i mase sueina grazioj formoj.apie gaminima si ta nusimanau, tai noreciau si bei ta pasakyt:
svoguna ir morka, kazkodel dedi, po grybu- jokios logikos juk nuo to ir reikia pradeti, druska,taip pat dedama iskart su kietomis darzovemis, nes jas minkstina ir sutrumpina paruosimo laika,
50g sviesto? -tragiska! cia receptas ne kulturistui, o nusipenejusei namu seimininkei..
sviesta keiciam i alyvuogiu alieju, maisyta su vandeniu 50/50- tada bent i kazka panasu,
dar asmeniskai ismesciau pomidora ir viska troskinciau pusiau apsemus vandeniu su siek tiek alyvuogiu aliejaus, damesciau puse ar ketvirti kubelio sultinio ir ant galo 1-2 saukstus liesos grietines, ir kubeliais pjaustyto olandisko surio, isjungi ugni ir maisai pora min.
saulegrazu alieju i makarus irgi tragiska! tik alyvuogiu,
ir kam tuos makarus saltu vandeniu plaut?? ir paskuj saltus valgyt? nesamone kazkokia..
baigiant gamint padaza, meti virt spageti, isvirus i kiaurasamti nusunkt vandeni, tada iskart atgal i puoda ir padaza ant virsaus ir ismaisius iskart i lekste, uzberi sauksta tarkuoto dziugo, ir va tau superinis karstas patiekalas.
Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?
1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.
2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.
3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?
4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?
5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.
Mokinkis toliau.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#166 2010-04-22 12:43
Re: Valgio gaminimo receptai
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 21:23)
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#167 2010-04-22 13:01
Re: Valgio gaminimo receptai
Makaronai perliejami saltu vandeniu tam jog nesuliptu ir tikrai jie nespeja atausti. Pasiklauskit savo maitintojos - mamos.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#168 2010-04-22 13:23
Re: Valgio gaminimo receptai
Netgi Oliveris perleidžia šaltu vandeniu makaronus, kad nesuliptu http://www.alfa.lt/straipsnis/c22754
Paskutinį kartą taisė Fake'as (2010-04-22 13:24)
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#169 2010-04-22 15:23
Re: Valgio gaminimo receptai
Avižų košės nemėgstu labai.
Pabandžiau avižas maišyt su liesu jogurtu santykiu 1/4, visai skaniai gavos ir sočiai
Neprisijungęs
- Rokazs
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-20
- Žinutės: 122
- Atsiliepimai: 0
#170 2010-04-22 15:41
Re: Valgio gaminimo receptai
Verdant vandeniui ipili aliejaus siek tiek, ir praktiskai nelimpa
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
- Atsiliepimai: 1
#171 2010-04-23 01:14
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
mazaididelis rašė:
InfiNeon rašė:
200g spageti makaronu
75g pievagrybiu
100g vistienos krutiniu file
50g sviesto
1 cibulis, 1 morka, 1 pomidoras
Druska, pipirai
Nuplaunam kas plaunasi. Dedam spagecius virti.
Supjaustom i keturias dalis pievagrybius. Imetam sveista i keptuve ir islydom. Sumetam pievagrybius i islydyta sviesta ir uzdengiam, ugni sumazinam.
Supjaustom cibuli (smulkiai), morka supjaustom griezineliais (plonais), perpjaunam pomidora i keturias dalis. Supjaustytas darzoves uzmetam ant pievagrybiu. Keptuve vel uzdengiam.
Supjaustom vistienos krutineles savo nuoziuros dydzio gabalais. Sumetam i keptuve, apipilam druska ir pipirais. Keptuve uzdengiam.
Makaronai jau turetu buti isvire. Nusunkiam, nuplaunam po saltu vandeniu. Sudedam atgal i puoda ir idedam maza sauksteli riebalu (alyvu aliejaus ar saulegrazu, kaip kam skaniau).
Vista su grybais jau bus issitusinus. Sumetam i puoda su makaronais ir pamaisom. Viskas.
Uztrunka ne daugiau 25min. Vistienos krutinele labai greit iskepa, grybai taipogi. Skanu. Patuninguoti galima su darzovem, as kartais dametu krapu, salieru. Viskas i mase sueina grazioj formoj.apie gaminima si ta nusimanau, tai noreciau si bei ta pasakyt:
svoguna ir morka, kazkodel dedi, po grybu- jokios logikos juk nuo to ir reikia pradeti, druska,taip pat dedama iskart su kietomis darzovemis, nes jas minkstina ir sutrumpina paruosimo laika,
50g sviesto? -tragiska! cia receptas ne kulturistui, o nusipenejusei namu seimininkei..
sviesta keiciam i alyvuogiu alieju, maisyta su vandeniu 50/50- tada bent i kazka panasu,
dar asmeniskai ismesciau pomidora ir viska troskinciau pusiau apsemus vandeniu su siek tiek alyvuogiu aliejaus, damesciau puse ar ketvirti kubelio sultinio ir ant galo 1-2 saukstus liesos grietines, ir kubeliais pjaustyto olandisko surio, isjungi ugni ir maisai pora min.
saulegrazu alieju i makarus irgi tragiska! tik alyvuogiu,
ir kam tuos makarus saltu vandeniu plaut?? ir paskuj saltus valgyt? nesamone kazkokia..
baigiant gamint padaza, meti virt spageti, isvirus i kiaurasamti nusunkt vandeni, tada iskart atgal i puoda ir padaza ant virsaus ir ismaisius iskart i lekste, uzberi sauksta tarkuoto dziugo, ir va tau superinis karstas patiekalas.Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?
1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.
2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.
3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?
4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?
5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.
Mokinkis toliau.
e, girdi, kulinaras:
1. Pievagrybiai ilgiau kepa? tau vaistus reik pradet vartot ir psichiatrui pasirodyt tu juos esi nors karta gyvenime gamines? akivaizdu ,kad ne. o zalius svogunus, su morkom ryt, gali pasiulyt kiaulem tvarte, o ne sportininkam.
2. kada tu druskai dedi, man visiskai pochuj, cia ne flegmatiku forumas, rasai recepta sportininkam- zmonem gyvenantiem aktyvu gyvenimo buda, kjurie neturi laiko puse dienos prie plytu ziovaut.. ir kai kazko nezinai, ir labiau patyres zmogus, kazka tau protingai pataria, nereik iskart pult, to savo juokingo isdidumo rodyt, ir galvot idiotisku atmaskiu kad tik nevisazinis nepasirodytum..
3. rasai visiems, o visi nera tokie kaip tu, todel tiek sviesto, kulturistui ryt- absurdas, nera visiskai jokios logikos, o be to cia lietuviu forumas, tai ir rasyk lietuviskai
4. apie cholesteroli nebuvo jokios kalbos.
5. makaronus jis plauna, kad nesuliptu kur cia taip ismokai? cigonu kulinarijos perliukas cia? ka dar genialaus ismokysi? makarus aisku kaip antra patiekala valgyt irgi norma arne? o pica greiciausiai su keciupu valgai? nejuokinkit jus pasaulio ir nesizeminkit su tokiom genialiom idejom makaronai gime italijoj, kur 4 metus gyvenau, nuvaziuok ten ir nuplauk juos, tai gausi i snuki uz toki debilizma.. pries dedant juos i verdanti vandeni, be druskos i puoda reik ipilti siek tiek aliejaus -geriausia alyvuogiu,bei verdant pamaisyti 2-3 kartus, ir baigus, sumetus is kiaurasamcio atgal i puoda, dar keleta lasu alyvuogiu aliejaus, pries maisant su padazu, ir makarai gyvenime nesulips.
italijoj 3 metus, diena dienon, 30-ciai zmoniu gaminau pietus ir vakariene, kurie laaabai retai susidedavo tik is vieno patiekalo...nieks nesiskunde ir visi buvo patenkinti, todel net baiges 4 metus kulinarijos mokslus, dar butum toli uodegoj nuo manes, todel dabar gali grizti atgal i kiemo smelio deze, savo draugam apie gaminima pasakot.
Neprisijungęs
- InfiNeon
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-06-15
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#172 2010-04-23 08:31
Re: Valgio gaminimo receptai
mazaididelis rašė:
InfiNeon rašė:
mazaididelis rašė:
apie gaminima si ta nusimanau, tai noreciau si bei ta pasakyt:
svoguna ir morka, kazkodel dedi, po grybu- jokios logikos juk nuo to ir reikia pradeti, druska,taip pat dedama iskart su kietomis darzovemis, nes jas minkstina ir sutrumpina paruosimo laika,
50g sviesto? -tragiska! cia receptas ne kulturistui, o nusipenejusei namu seimininkei..
sviesta keiciam i alyvuogiu alieju, maisyta su vandeniu 50/50- tada bent i kazka panasu,
dar asmeniskai ismesciau pomidora ir viska troskinciau pusiau apsemus vandeniu su siek tiek alyvuogiu aliejaus, damesciau puse ar ketvirti kubelio sultinio ir ant galo 1-2 saukstus liesos grietines, ir kubeliais pjaustyto olandisko surio, isjungi ugni ir maisai pora min.
saulegrazu alieju i makarus irgi tragiska! tik alyvuogiu,
ir kam tuos makarus saltu vandeniu plaut?? ir paskuj saltus valgyt? nesamone kazkokia..
baigiant gamint padaza, meti virt spageti, isvirus i kiaurasamti nusunkt vandeni, tada iskart atgal i puoda ir padaza ant virsaus ir ismaisius iskart i lekste, uzberi sauksta tarkuoto dziugo, ir va tau superinis karstas patiekalas.Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?
1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.
2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.
3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?
4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?
5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.
Mokinkis toliau.e, girdi, kulinaras:
1. Pievagrybiai ilgiau kepa? tau vaistus reik pradet vartot ir psichiatrui pasirodyt tu juos esi nors karta gyvenime gamines? akivaizdu ,kad ne. o zalius svogunus, su morkom ryt, gali pasiulyt kiaulem tvarte, o ne sportininkam.
2. kada tu druskai dedi, man visiskai pochuj, cia ne flegmatiku forumas, rasai recepta sportininkam- zmonem gyvenantiem aktyvu gyvenimo buda, kjurie neturi laiko puse dienos prie plytu ziovaut.. ir kai kazko nezinai, ir labiau patyres zmogus, kazka tau protingai pataria, nereik iskart pult, to savo juokingo isdidumo rodyt, ir galvot idiotisku atmaskiu kad tik nevisazinis nepasirodytum..
3. rasai visiems, o visi nera tokie kaip tu, todel tiek sviesto, kulturistui ryt- absurdas, nera visiskai jokios logikos, o be to cia lietuviu forumas, tai ir rasyk lietuviskai
4. apie cholesteroli nebuvo jokios kalbos.
5. makaronus jis plauna, kad nesuliptu kur cia taip ismokai? cigonu kulinarijos perliukas cia? ka dar genialaus ismokysi? makarus aisku kaip antra patiekala valgyt irgi norma arne? o pica greiciausiai su keciupu valgai? nejuokinkit jus pasaulio ir nesizeminkit su tokiom genialiom idejom makaronai gime italijoj, kur 4 metus gyvenau, nuvaziuok ten ir nuplauk juos, tai gausi i snuki uz toki debilizma.. pries dedant juos i verdanti vandeni, be druskos i puoda reik ipilti siek tiek aliejaus -geriausia alyvuogiu,bei verdant pamaisyti 2-3 kartus, ir baigus, sumetus is kiaurasamcio atgal i puoda, dar keleta lasu alyvuogiu aliejaus, pries maisant su padazu, ir makarai gyvenime nesulips.
italijoj 3 metus, diena dienon, 30-ciai zmoniu gaminau pietus ir vakariene, kurie laaabai retai susidedavo tik is vieno patiekalo...nieks nesiskunde ir visi buvo patenkinti, todel net baiges 4 metus kulinarijos mokslus, dar butum toli uodegoj nuo manes, todel dabar gali grizti atgal i kiemo smelio deze, savo draugam apie gaminima pasakot.
Laido riteri, ASMENISKAI tau galiu pasiulyti eiti issiplauti galva. Gal palengves... . Atsirado mat, klaviaturos kaubojus - super kulinaras, siknoj krapu ieskantis vadini save labiau patyrusiu? Kame? Steroidu vartojime - jo kur dar? Uzguitas bestuburis
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#173 2010-04-23 09:45
Re: Valgio gaminimo receptai
InfiNeon rašė:
mazaididelis rašė:
InfiNeon rašė:
Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?
1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.
2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.
3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?
4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?
5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.
Mokinkis toliau.e, girdi, kulinaras:
1. Pievagrybiai ilgiau kepa? tau vaistus reik pradet vartot ir psichiatrui pasirodyt tu juos esi nors karta gyvenime gamines? akivaizdu ,kad ne. o zalius svogunus, su morkom ryt, gali pasiulyt kiaulem tvarte, o ne sportininkam.
2. kada tu druskai dedi, man visiskai pochuj, cia ne flegmatiku forumas, rasai recepta sportininkam- zmonem gyvenantiem aktyvu gyvenimo buda, kjurie neturi laiko puse dienos prie plytu ziovaut.. ir kai kazko nezinai, ir labiau patyres zmogus, kazka tau protingai pataria, nereik iskart pult, to savo juokingo isdidumo rodyt, ir galvot idiotisku atmaskiu kad tik nevisazinis nepasirodytum..
3. rasai visiems, o visi nera tokie kaip tu, todel tiek sviesto, kulturistui ryt- absurdas, nera visiskai jokios logikos, o be to cia lietuviu forumas, tai ir rasyk lietuviskai
4. apie cholesteroli nebuvo jokios kalbos.
5. makaronus jis plauna, kad nesuliptu kur cia taip ismokai? cigonu kulinarijos perliukas cia? ka dar genialaus ismokysi? makarus aisku kaip antra patiekala valgyt irgi norma arne? o pica greiciausiai su keciupu valgai? nejuokinkit jus pasaulio ir nesizeminkit su tokiom genialiom idejom makaronai gime italijoj, kur 4 metus gyvenau, nuvaziuok ten ir nuplauk juos, tai gausi i snuki uz toki debilizma.. pries dedant juos i verdanti vandeni, be druskos i puoda reik ipilti siek tiek aliejaus -geriausia alyvuogiu,bei verdant pamaisyti 2-3 kartus, ir baigus, sumetus is kiaurasamcio atgal i puoda, dar keleta lasu alyvuogiu aliejaus, pries maisant su padazu, ir makarai gyvenime nesulips.
italijoj 3 metus, diena dienon, 30-ciai zmoniu gaminau pietus ir vakariene, kurie laaabai retai susidedavo tik is vieno patiekalo...nieks nesiskunde ir visi buvo patenkinti, todel net baiges 4 metus kulinarijos mokslus, dar butum toli uodegoj nuo manes, todel dabar gali grizti atgal i kiemo smelio deze, savo draugam apie gaminima pasakot.Laido riteri, ASMENISKAI tau galiu pasiulyti eiti issiplauti galva. Gal palengves... . Atsirado mat, klaviaturos kaubojus - super kulinaras, siknoj krapu ieskantis vadini save labiau patyrusiu? Kame? Steroidu vartojime - jo kur dar? Uzguitas bestuburis
+10 aš ir nesuprantu ka jis nori parodyt čia visur su visasi veldamas i ginčus..
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#174 2010-04-23 09:49
Re: Valgio gaminimo receptai
mazaididelis rašė:
InfiNeon rašė:
mazaididelis rašė:
apie gaminima si ta nusimanau, tai noreciau si bei ta pasakyt:
svoguna ir morka, kazkodel dedi, po grybu- jokios logikos juk nuo to ir reikia pradeti, druska,taip pat dedama iskart su kietomis darzovemis, nes jas minkstina ir sutrumpina paruosimo laika,
50g sviesto? -tragiska! cia receptas ne kulturistui, o nusipenejusei namu seimininkei..
sviesta keiciam i alyvuogiu alieju, maisyta su vandeniu 50/50- tada bent i kazka panasu,
dar asmeniskai ismesciau pomidora ir viska troskinciau pusiau apsemus vandeniu su siek tiek alyvuogiu aliejaus, damesciau puse ar ketvirti kubelio sultinio ir ant galo 1-2 saukstus liesos grietines, ir kubeliais pjaustyto olandisko surio, isjungi ugni ir maisai pora min.
saulegrazu alieju i makarus irgi tragiska! tik alyvuogiu,
ir kam tuos makarus saltu vandeniu plaut?? ir paskuj saltus valgyt? nesamone kazkokia..
baigiant gamint padaza, meti virt spageti, isvirus i kiaurasamti nusunkt vandeni, tada iskart atgal i puoda ir padaza ant virsaus ir ismaisius iskart i lekste, uzberi sauksta tarkuoto dziugo, ir va tau superinis karstas patiekalas.Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?
1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.
2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.
3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?
4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?
5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.
Mokinkis toliau.e, girdi, kulinaras:
1. Pievagrybiai ilgiau kepa? tau vaistus reik pradet vartot ir psichiatrui pasirodyt tu juos esi nors karta gyvenime gamines? akivaizdu ,kad ne. o zalius svogunus, su morkom ryt, gali pasiulyt kiaulem tvarte, o ne sportininkam.
2. kada tu druskai dedi, man visiskai pochuj, cia ne flegmatiku forumas, rasai recepta sportininkam- zmonem gyvenantiem aktyvu gyvenimo buda, kjurie neturi laiko puse dienos prie plytu ziovaut.. ir kai kazko nezinai, ir labiau patyres zmogus, kazka tau protingai pataria, nereik iskart pult, to savo juokingo isdidumo rodyt, ir galvot idiotisku atmaskiu kad tik nevisazinis nepasirodytum..
3. rasai visiems, o visi nera tokie kaip tu, todel tiek sviesto, kulturistui ryt- absurdas, nera visiskai jokios logikos, o be to cia lietuviu forumas, tai ir rasyk lietuviskai
4. apie cholesteroli nebuvo jokios kalbos.
5. makaronus jis plauna, kad nesuliptu kur cia taip ismokai? cigonu kulinarijos perliukas cia? ka dar genialaus ismokysi? makarus aisku kaip antra patiekala valgyt irgi norma arne? o pica greiciausiai su keciupu valgai? nejuokinkit jus pasaulio ir nesizeminkit su tokiom genialiom idejom makaronai gime italijoj, kur 4 metus gyvenau, nuvaziuok ten ir nuplauk juos, tai gausi i snuki uz toki debilizma.. pries dedant juos i verdanti vandeni, be druskos i puoda reik ipilti siek tiek aliejaus -geriausia alyvuogiu,bei verdant pamaisyti 2-3 kartus, ir baigus, sumetus is kiaurasamcio atgal i puoda, dar keleta lasu alyvuogiu aliejaus, pries maisant su padazu, ir makarai gyvenime nesulips.
italijoj 3 metus, diena dienon, 30-ciai zmoniu gaminau pietus ir vakariene, kurie laaabai retai susidedavo tik is vieno patiekalo...nieks nesiskunde ir visi buvo patenkinti, todel net baiges 4 metus kulinarijos mokslus, dar butum toli uodegoj nuo manes, todel dabar gali grizti atgal i kiemo smelio deze, savo draugam apie gaminima pasakot.
Galima ir normaliai pataisyti jei matai netikslumų ar būtina čia rodyt savo neišprūsima ir lazdavotis ?
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
- Atsiliepimai: 1
#175 2010-04-23 11:53
Re: Valgio gaminimo receptai
oo, advokatas , draugelis is tos pacios kiemo smelio dezes?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai