Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#176 2010-04-23 12:02

Re: Valgio gaminimo receptai

InfiNeon rašė:

mazaididelis rašė:

InfiNeon rašė:

Jo tu nusimanai apie maisto ruosima... Sefas gal?

1. Grybai ilgiau kepa + man patinka kietos darzoves, todel grybai eina pirmu numeriu.

2. Druska dedu tuomet kada noriu, nes nera bedos su paruosimo laiku.

3. 50g sviesto tragiska? Na man 23m, aktyviai ir daug sportuojantis, turiu antzmogiskai greita medziagu apykaita. Any problem with butter?

4. Kuom olandiskas suris geriau uz sviesta cholesterolio prasme?

5. Makaronai nuplaunami tam jog nesuliptu.

Mokinkis toliau.

e, girdi, kulinaras:
1. Pievagrybiai ilgiau kepa? tau vaistus reik pradet vartot ir psichiatrui  pasirodyt dumbom tu juos esi nors karta gyvenime gamines? akivaizdu ,kad ne. o zalius svogunus, su morkom ryt, gali pasiulyt kiaulem tvarte, o ne sportininkam.
2. kada tu druskai dedi, man visiskai pochuj, cia ne flegmatiku forumas, rasai recepta sportininkam- zmonem gyvenantiem aktyvu gyvenimo buda, kjurie neturi laiko puse dienos prie plytu ziovaut.. dumbom ir kai kazko nezinai, ir labiau patyres zmogus, kazka tau protingai pataria, nereik iskart pult, to savo juokingo isdidumo rodyt, ir galvot idiotisku atmaskiu wink kad tik nevisazinis nepasirodytum.. big_smile
3. rasai visiems, o visi nera tokie kaip tu, todel  tiek sviesto, kulturistui ryt- absurdas, nera visiskai jokios logikos, o be to cia lietuviu forumas, tai ir rasyk lietuviskai dumbom
4. apie cholesteroli nebuvo jokios kalbos.
5. makaronus jis plauna, kad nesuliptu big_smile kur cia taip ismokai? cigonu kulinarijos perliukas cia? ka dar genialaus ismokysi? makarus aisku kaip antra patiekala valgyt irgi norma arne? o pica greiciausiai su keciupu valgai? nejuokinkit jus pasaulio ir nesizeminkit su tokiom genialiom idejom dumbom makaronai gime italijoj, kur 4 metus gyvenau, nuvaziuok ten ir nuplauk juos, tai gausi i snuki uz toki debilizma.. pries dedant juos i verdanti vandeni, be druskos i puoda reik ipilti siek tiek aliejaus -geriausia alyvuogiu,bei verdant pamaisyti 2-3 kartus, ir baigus, sumetus is kiaurasamcio atgal i puoda, dar keleta lasu alyvuogiu aliejaus, pries maisant su padazu, ir makarai gyvenime nesulips.
italijoj 3 metus, diena dienon, 30-ciai zmoniu gaminau pietus ir vakariene, kurie laaabai retai susidedavo tik is vieno patiekalo...nieks nesiskunde ir visi buvo patenkinti, todel net baiges 4 metus kulinarijos mokslus, dar butum toli uodegoj nuo manes, todel dabar gali grizti atgal i kiemo smelio deze, savo draugam apie gaminima pasakot.

Laido riteri, ASMENISKAI tau galiu pasiulyti eiti issiplauti galva. Gal palengves... fuckyou . Atsirado mat, klaviaturos kaubojus - super kulinaras, siknoj krapu ieskantis offtopic vadini save labiau patyrusiu? Kame? Steroidu vartojime - jo rock kur dar? Uzguitas bestuburis ausines

Jei ramiai atsisestum ir pora kart ramiai perskaitytum savo posta, suprastum, kad deja ir VEL nieko protingo neparasei...trecia diena diskutuojam, o dar nei vieno protingo posto is tavo puses, viskas ka matau, tai begalini isdiduma, bet neitiketina, kaip vistiek bandai is sudo vaska isspaust, ir likt teisus big_smile bet pyktis ir isdidumas, laikini dalykai, kai atvesi suprasi, kad  visko pasaulyje negali zinot, ir pasimokysi is naudingu patarimu smile viskas bus gerai, taip kad nesinervuok, eik geriau pavalgyk nykstys

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#177 2010-04-23 12:04

Re: Valgio gaminimo receptai

Su vandeniu jei ir perpila tai max viena stiklinė. Suprantu, kad iš mamų mokėtės makarus virt, bet ar jos italės ?

Neprisijungęs

 
InfiNeon
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-06-15
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#178 2010-04-23 12:05

Re: Valgio gaminimo receptai

O tu kas? Italas ar Lietuvis? Is didelio rasto neiseik is krasto wink

Paskutinį kartą taisė InfiNeon (2010-04-23 12:09)

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#179 2010-04-23 12:10

Re: Valgio gaminimo receptai

InfiNeon rašė:

O tu kas? Italas ar Lietuvis? Is didelio rasto neiseik is krasto wink

Nu va bent pripažinai, kad verdi lietuvišku būdu, o ne taip kaip reikia smile

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#180 2010-04-23 12:12

Re: Valgio gaminimo receptai

Dar įtariu, kad jei ilgi makarai tai ir sulaužot? Į kelias dalis? lol

Neprisijungęs

 
Rokazs
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-20
Žinutės: 122
Atsiliepimai: 0

#181 2010-04-23 12:26

Re: Valgio gaminimo receptai

lolardas rašė:

Dar įtariu, kad jei ilgi makarai tai ir sulaužot? Į kelias dalis? lol

nu i maza bliuduka idejus, neperlauzius kito varianto kaip ir nebelieka kaip tik perlauzt pusiau lol
nebent verdi kyla makaronu, dideliam bliude kur ir kojas plauni lol lol lol

Paskutinį kartą taisė Rokazs (2010-04-23 12:27)

Neprisijungęs

 
mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#182 2010-04-23 12:37

Re: Valgio gaminimo receptai

Rokazs rašė:

lolardas rašė:

Dar įtariu, kad jei ilgi makarai tai ir sulaužot? Į kelias dalis? lol

nu i maza bliuduka idejus, neperlauzius kito varianto kaip ir nebelieka kaip tik perlauzt pusiau lol
nebent verdi kyla makaronu, dideliam bliude kur ir kojas plauni lol lol lol

nu cia jau kosmosas big_smile taigi idedi spagecius staciai i (kad ir nedideli) puoda su verdanciu vandeniu ir jie labai greit, apatinei -apsemtai daliai suminkstejus visi po vandeniu susileidzia smile dar viska svelniai pamaisiai ir norma, nereik ten nieko lauzyt smile

Neprisijungęs

 
InfiNeon
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-06-15
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#183 2010-04-23 13:25

Re: Valgio gaminimo receptai

lolardas rašė:

Su vandeniu jei ir perpila tai max viena stiklinė. Suprantu, kad iš mamų mokėtės makarus virt, bet ar jos italės ?

Ir prie ko cia Italai? http://lt.wikipedia.org/wiki/Makaronai smile

Kilmė ir istorija

Dėl makaronų kilmės ginčijasi daugelis šalių, ypač kinai, italai ir arabai. Nėra įrodytas tradicijų perdavimas, tačiau seniausi makaronų pavyzdžiai atrasti Kinijoje. Manoma, jog jiems apie 4000 metų. Visgi skirtingose šalyse makaronų gamyba ir vartojimas susijęs su skirtinga maisto kultūra.
Manoma, kad makaronai atsirado senovės Kinijoje. Iki kviečiams patenkant į Kiniją, buvo naudojami sorų miltai, o vėliau daugiausiai juos pakeitė kvietiniai miltai. Lakštiniams plintant į kitas šalis, pradėti naudoti kiti įvairūs produktai: ryžių, grikių, pupuolių miltai, krakmolas. Visa tai nulėmė didžiulę lakštinių įvairovę.
Ilgainiui lakštinių vartojimui nebelėmė Kinų kultūros (Sinosfera) įtaka. Jų gamybos tradicijos persikėlė į Tibetą (thugpa), Pietryčių ir Vidurinę Aziją (lagman).
į Italiją lakštiniai greičiausiai atkeliavo XIII amžiuje ir lėmė daugybės europietiškų makaronų rūšių atsiradimą.

+ Italiskai makaronu ir tu neverdi wink 100%, nes italiski buna gaminami namie ir dedami virti sviezi, o neperkami maximoje. O mamos yra pacios geriausios kulinares, priestarauji? Pasakyk savo mamai "tu neskaniai ir/ar neteisingai verdi" ...

Paskutinį kartą taisė InfiNeon (2010-04-23 13:29)

Neprisijungęs

 
mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#184 2010-04-23 14:08

Re: Valgio gaminimo receptai

InfiNeon rašė:

lolardas rašė:

Su vandeniu jei ir perpila tai max viena stiklinė. Suprantu, kad iš mamų mokėtės makarus virt, bet ar jos italės ?

Ir prie ko cia Italai? http://lt.wikipedia.org/wiki/Makaronai smile

Kilmė ir istorija

Dėl makaronų kilmės ginčijasi daugelis šalių, ypač kinai, italai ir arabai. Nėra įrodytas tradicijų perdavimas, tačiau seniausi makaronų pavyzdžiai atrasti Kinijoje. Manoma, jog jiems apie 4000 metų. Visgi skirtingose šalyse makaronų gamyba ir vartojimas susijęs su skirtinga maisto kultūra.
Manoma, kad makaronai atsirado senovės Kinijoje. Iki kviečiams patenkant į Kiniją, buvo naudojami sorų miltai, o vėliau daugiausiai juos pakeitė kvietiniai miltai. Lakštiniams plintant į kitas šalis, pradėti naudoti kiti įvairūs produktai: ryžių, grikių, pupuolių miltai, krakmolas. Visa tai nulėmė didžiulę lakštinių įvairovę.
Ilgainiui lakštinių vartojimui nebelėmė Kinų kultūros (Sinosfera) įtaka. Jų gamybos tradicijos persikėlė į Tibetą (thugpa), Pietryčių ir Vidurinę Aziją (lagman).
į Italiją lakštiniai greičiausiai atkeliavo XIII amžiuje ir lėmė daugybės europietiškų makaronų rūšių atsiradimą.

+ Italiskai makaronu ir tu neverdi wink 100%, nes italiski buna gaminami namie ir dedami virti sviezi, o neperkami maximoje. O mamos yra pacios geriausios kulinares, priestarauji? Pasakyk savo mamai "tu neskaniai ir/ar neteisingai verdi" ...

na gal kazkoks isbadejes, lakios fantazijos kinas ir pagamino pirmaji makarona (nors sito tikrai nezinojau), bet akivaizdu, kad jau laaabai daug metu, italai yra absoliutus makaronu  gsaminimo ir valgymo tradiciju, bei kulturos lyderiai, juk del to juos ir vadinam makaronais big_smile
beabejo, geriausi makarai, kaip, kad ir sakai, ten yra gaminami namie, bet velgi negali sakyti, kad, tarkim, auskciausios rusies makarai su kiausiniu, pagaminti itlaijos gamykloje, nera 100% italiski.
o del mamu, tai mama, mamai nelygi, maisto gaminimas yra menas, ir tam reikia tureti talenta, kas jo turi maziau, kas daugiau...maniske tikrai neblogai gamina, tam tikrus patiekalus tiesiog tobulai, bet as ne karta ja esu kritikaves, ir pasakes, ka mano manymu daro neteisingai, ka galvoju ta paprastai jai ir sakau, viskas cia normaliai wink

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#185 2010-04-23 14:16

Re: Valgio gaminimo receptai

Kiekvienas parodo rašydamas savo išprusimo lygi.
Tai gal baigiam.

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#186 2010-05-05 20:21

Re: Valgio gaminimo receptai

kiausinius gereu virti ar zalius? ar nesvarbu kaip juos vartosi ir trinis nebutinas?
irr toks prasimelis gal zinot kaip avizine  kose skanei pasidaryt ?

Neprisijungęs

 
Meshka
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-21
Žinutės: 295
Atsiliepimai: 0

#187 2010-05-05 20:31

Re: Valgio gaminimo receptai

pauliusss rašė:

kiausinius gereu virti ar zalius? ar nesvarbu kaip juos vartosi ir trinis nebutinas?
irr toks prasimelis gal zinot kaip avizine  kose skanei pasidaryt ?

Geriau virti. o dar geriau kepti.

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#188 2010-05-05 20:39

Re: Valgio gaminimo receptai

o triniai irgy yra gerai kartu? nes jai nera jie lb reikalnigi man legveu butu be triniu kiausinius valgyt ir daugiau lenda ir skaniau

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#189 2010-05-05 20:41

Re: Valgio gaminimo receptai

Meshka rašė:

pauliusss rašė:

kiausinius gereu virti ar zalius? ar nesvarbu kaip juos vartosi ir trinis nebutinas?
irr toks prasimelis gal zinot kaip avizine  kose skanei pasidaryt ?

Geriau virti. o dar geriau kepti.

Kodel geriau kepti?
Avižinė tai bent jau man su pienu išverdu ir biški medaus idedu.
Arba jogurtas + avižos

pauliusss rašė:

o triniai irgy yra gerai kartu? nes jai nera jie lb reikalnigi man legveu butu be triniu kiausinius valgyt ir daugiau lenda ir skaniau

Trinys dauk vertingesnis už baltymą.
Ten ir vitaminų ir riebalų gerų yra, beto proteino daugiau
Išvada: valgyk visą

Paskutinį kartą taisė Bardo (2010-05-05 20:41)

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#190 2010-05-05 21:21

Re: Valgio gaminimo receptai

dekui tad triniu nemetisiu lauk smile
o jogurta ant koses uzpilti kaip suprantu ?

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#191 2010-05-05 21:29

Re: Valgio gaminimo receptai

pauliusss rašė:

dekui tad triniu nemetisiu lauk smile
o jogurta ant koses uzpilti kaip suprantu ?

Man dauk skaniau nevirtos avižos už virtas.
Tiesiog ipilu i bliuda 100gr avizu ir 300-400 gr jogurto, pamaišau ir valgau.
*nevirtų tiesiai iš pakelio

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#192 2010-05-05 21:32

Re: Valgio gaminimo receptai

ot gera ideja db pagalvojau rimta juos ir neisbrinkusios man lengveu susivalgys su juogurtu smile

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#193 2010-05-05 21:33

Re: Valgio gaminimo receptai

pauliusss rašė:

ot gera ideja db pagalvojau rimta juos ir neisbrinkusios man lengveu susivalgys su juogurtu smile

Tik tas kad kramtyt dauk labai reikia

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#194 2010-05-05 21:36

Re: Valgio gaminimo receptai

nu kaipnuors nu isbandisiu ir paziuresiu kaip ten kas smile

Neprisijungęs

 
Meshka
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-21
Žinutės: 295
Atsiliepimai: 0

#195 2010-05-05 23:08

Re: Valgio gaminimo receptai

Bardo rašė:

Meshka rašė:

pauliusss rašė:

kiausinius gereu virti ar zalius? ar nesvarbu kaip juos vartosi ir trinis nebutinas?
irr toks prasimelis gal zinot kaip avizine  kose skanei pasidaryt ?

Geriau virti. o dar geriau kepti.

Kodel geriau kepti?
Avižinė tai bent jau man su pienu išverdu ir biški medaus idedu.
Arba jogurtas + avižos

pauliusss rašė:

o triniai irgy yra gerai kartu? nes jai nera jie lb reikalnigi man legveu butu be triniu kiausinius valgyt ir daugiau lenda ir skaniau

Trinys dauk vertingesnis už baltymą.
Ten ir vitaminų ir riebalų gerų yra, beto proteino daugiau
Išvada: valgyk visą

Tipo greiciau, geriau pasisavina. Bet cian tik hipoteze, kaip istikruju yra nzn...

Paskutinį kartą taisė Meshka (2010-05-05 23:15)

Neprisijungęs

 
gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#196 2010-05-06 01:38

Re: Valgio gaminimo receptai

Problemų suranda žmonės big_smile Išsiverdi avižinę košę,  įmeti plaktą kiaušinienę, sūrio, išsimakaluoji ir valgai big_smile

Neprisijungęs

 
pauliusss
Archeologas
Registravosi: 2010-04-27
Žinutės: 30
Atsiliepimai: 0

#197 2010-05-06 09:56

Re: Valgio gaminimo receptai

kai kuriem tai paprasta atrodo bet nevisiem lenda toks maistas kaip tau,tdl bandai kaska padaryt kad jis butu skanesnis nera malonu visad per prievarta valgyt big_smile

Neprisijungęs

 
Mr.Love
Naujas dalyvis
Vietovė: Šiaulią ..
Registravosi: 2010-06-02
Žinutės: 14
Atsiliepimai: 0

#198 2010-06-06 13:12

Re: Valgio gaminimo receptai

gazuotas rašė:

Problemų suranda žmonės big_smile Išsiverdi avižinę košę,  įmeti plaktą kiaušinienę, sūrio, išsimakaluoji ir valgai big_smile

Nu naach, po tokių recepčiukų jau geriau ant dietos šokčiau .. 

big_smile

Neprisijungęs

 
LaiM
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-08-02
Žinutės: 116
Atsiliepimai: 0

#199 2010-06-06 20:02

Re: Valgio gaminimo receptai

Mr.Love rašė:

gazuotas rašė:

Problemų suranda žmonės big_smile Išsiverdi avižinę košę,  įmeti plaktą kiaušinienę, sūrio, išsimakaluoji ir valgai big_smile

Nu naach, po tokių recepčiukų jau geriau ant dietos šokčiau .. 

big_smile

darykit kiekvienas pagal savo nuoziura. as asmeniskai geriau ant kiausinienes uztarkuociau surio o kose atskirai suvalgyciau nesuprantu jum pasako ir suprantat tiesiogiai jis tik minti dave pritaikykit savaip.  sekmes gaminant wink

Paskutinį kartą taisė LaiM (2010-06-06 20:04)

Neprisijungęs

 
darius71
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-31
Žinutės: 21
Atsiliepimai: 0

#200 2010-06-07 10:38

Re: Valgio gaminimo receptai

jei kas mėgsta gaminti:
varškės 200g
vištienos faršas, geriau kad nebutu kremzlių(galima ir žuvies faršą)800g
2 kiausiniai
prieskoniai-pipirai,česnakas(aš beveik visą galvelę sutraiškau), druska
sumaišome ir darome kotletus ,galima dar apvolioti džiuvesėliuose, pakepame o paskui dar katiliuke patušiname 15-20min(kol išvirs grikai, ryžiai, bulvės, makaronai)

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net