Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

NewHero
Vel Storas
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2008-04-21
Žinutės: 609
Atsiliepimai: 0

#201 2010-06-21 22:10

Re: Atgal i ateiti

cia paviesintas bazinis pratimu paketas, realiai situacija saleje tokia tarkim sklaidymas gulint viena kart darau ant lygaus kita kart kampu trecia zemyn, cia kaip nuotaika uzeina ;-) tas pats ir kiti pratimai tarkim bloke placiai jei turiu hardcorine nuotaika keiciu i prisitraukimus placiai ir t.t. pas mane nera monotonijos, dar pagal situacija imetu koki nesveika pratima galutiniam uzpumpavimui kol nukrentu, ziauriai velka atsispaudimai, bench dips (nezinau kaip lietuviskai) ;-)

Neprisijungęs

kepalas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-02
Žinutės: 2028

#202 2010-06-21 23:01

O cia jau norma pasidare bicui daryt 4 pratimus kai kurkas didesniam raumeniui - krutinei, kurkas maziau ?
su peciais irgi panasi pasaka..
ar as kazko nzn ? hmm

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684
Atsiliepimai: 2

#203 2010-06-21 23:14

kepalas rašė:

O cia jau norma pasidare bicui daryt 4 pratimus kai kurkas didesniam raumeniui - krutinei, kurkas maziau ?
su peciais irgi panasi pasaka..
ar as kazko nzn ? hmm

Draugas parode anglijos klube sudaryta programa - 6 pratimai bicui ta pacia diena. Ka i tai? big_smile Nesuprantu as, kaip taip imanoma..

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#204 2010-06-21 23:18

anglai.. big_smile

Neprisijungęs

kepalas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-02
Žinutės: 2028

#205 2010-06-22 08:26

Ne anglai, o ale prioritetai big_smile

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910

#206 2010-06-22 09:57

exite111 rašė:

nereikia atskirt 2 su 3 smile viskas gerai ziurisi , 1-2 sportas , 3 laisva , 4-5 sportas, 6-7 laisva smile

Jei tarp II ir III laisva diena (to neparodyta arba aš nematau), tai beveik normaliai.

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#207 2010-07-22 07:12

Pagarba visiems sportininkams! Judam toliau.

2010 07 22 - 79,1 kg kaip ipusejus vasarai, sakyciau visai visai neprastai, lipdamas tikejausi baisesnio rezultato smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#208 2010-08-10 13:32

Kaip sekas judet atgal i ateiti?

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#209 2010-08-24 14:25

Robšė rašė:

O Robše, sveikas, kaip tavo sveikata? pagarba ir visiem kitiem sportuojantiems, ilgai cia nesilankiau, dabar sportas pas mane juda tokiu grafiku: 2 dienos on 1 off, papildus vartoju opti-man ryte, po pietu iskart blueup (nes jei veliau tai stimai neleidzia uzmigt ir siaip stoga rauna nuo jo) per viduri trenkes 4 scoop xtend (galvoju gal i ji dar mestelt ir cee arba atskirai pries trenke... neapsisprendziu) po treniruotes cee+gliukoze (gliukoze uzmust cee skoni). kaip tik sia savaite laukiu dar zma pries miega pagersiu. programa irgi noriu patobulint ir paturbint kazkiek, reik padaryt po 4 pratimus ar 4/3 priklausomai nuo raumenu grupes ir butinai imest tokius pratimus kaip puloveris ir hantelio trauka pasilenkus, nes ziauriai ju pasigendu... jei kas kokiu minciu ar pastabu pratimu ar papildu vartojimo klausimais visada rasykit, dalinkites patirtimi (tik ne teorija).

Neprisijungęs

Miracle
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-03-30
Žinutės: 1401
Atsiliepimai: 3

#210 2010-08-24 14:52

NewHero rašė:

Robšė rašė:

O Robše, sveikas, kaip tavo sveikata? pagarba ir visiem kitiem sportuojantiems, ilgai cia nesilankiau, dabar sportas pas mane juda tokiu grafiku: 2 dienos on 1 off, papildus vartoju opti-man ryte, po pietu iskart blueup (nes jei veliau tai stimai neleidzia uzmigt ir siaip stoga rauna nuo jo) per viduri trenkes 4 scoop xtend (galvoju gal i ji dar mestelt ir cee arba atskirai pries trenke... neapsisprendziu) po treniruotes cee+gliukoze (gliukoze uzmust cee skoni). kaip tik sia savaite laukiu dar zma pries miega pagersiu. programa irgi noriu patobulint ir paturbint kazkiek, reik padaryt po 4 pratimus ar 4/3 priklausomai nuo raumenu grupes ir butinai imest tokius pratimus kaip puloveris ir hantelio trauka pasilenkus, nes ziauriai ju pasigendu... jei kas kokiu minciu ar pastabu pratimu ar papildu vartojimo klausimais visada rasykit, dalinkites patirtimi (tik ne teorija).

man handelio trauka labai gerai veikia, kai raumuo adaptuojasi prie stangos traukos pasilenkus tada labai geras stresas buna vel skauda sparnus , bet as darau handelio trauka atsigules ant nuozulnaus suolelio su abejais handeliais

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#211 2010-08-24 20:58

NewHero rašė:

Robšė rašė:

sveikas..kaip reikalai su katem?pas mane lyg brantinasi planas isigyt...gal net pas tave.......

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#212 2010-08-25 09:22

Povilas rašė:

NewHero rašė:

Robšė rašė:

sveikas..kaip reikalai su katem?pas mane lyg brantinasi planas isigyt...gal net pas tave.......

Nu na, kiek pamenu jau yra mailiaus ir šuo pas tave, jei neklystu? Tavo gal pavardė Ivanauskas arba Kazlauskas? smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#213 2010-08-25 09:45

dar ir sraigiu turi...

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#214 2010-08-25 09:56

Robšė rašė:

dar ir sraigiu turi...

katinas turetu uzsiemimo...sraiges gliaudyt...

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#215 2010-08-25 13:21

Povilas rašė:

Su katem kol kas out of stock roll planuojama dar viena ir ko gero paskutine vada, data kol kas nenustatyta, jei reikalas rimtai pribrendes galiu pamacyt isigyt is kitu veiseju, tuo klausimu rasyk privaciai.

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#216 2010-08-26 12:14

Vakar meginau 4x10

KRUTINE
stanga gulint
stanga kampu
sklaidymas gulint
puloveris
BICAS
stanga stovint
hanteliais sedint
hanteliu nuo kelio
hanteliais stovint tiesiai

ryskiai nusibaigiau, nes grizes 21:40 ejau miegot roll siaip visai patiko smile
siandien kojos... reik eit avizas est big_smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#217 2010-08-26 12:32

NewHero rašė:

Vakar meginau 4x10

KRUTINE
stanga gulint
stanga kampu
sklaidymas gulint
puloveris
BICAS
stanga stovint
hanteliais sedint
hanteliu nuo kelio
hanteliais stovint tiesiai

ryskiai nusibaigiau, nes grizes 21:40 ejau miegot roll siaip visai patiko smile
siandien kojos... reik eit avizas est big_smile

nemanai, jog daugokai bicui?

Neprisijungęs

geraltas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-08-11
Žinutės: 115

#218 2010-08-26 14:38

gal po 1 priėjimą daro smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#219 2010-08-26 14:56

geraltas rašė:

gal po 1 priėjimą daro smile

tavo jumoras ne vietoje...

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#220 2010-08-26 15:29

Povilas rašė:

darau ne maziau 4 seriju, krutinei padarau ir daugiau, kaip bicui daugoka, noriu pamegint kas is to iseis
siandien kojas planuoju 4x10

KOJOS
pritupimai
legpres
lenkimas
tiesimas
deadlift
BLAUZDA
stovint
sedint

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#221 2010-08-26 19:46

NewHero rašė:

Povilas rašė:

darau ne maziau 4 seriju, krutinei padarau ir daugiau, kaip bicui daugoka, noriu pamegint kas is to iseis
siandien kojas planuoju 4x10

KOJOS
pritupimai
legpres
lenkimas
tiesimas
deadlift
BLAUZDA
stovint
sedint

lenkima ir tiesima gal mazoka po 10 daryt?kaip manai?

Neprisijungęs

BlackJezus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-25
Žinutės: 810
Įspėjimai: 1

#222 2010-08-26 22:21

ka jus galvojat taip bica drozdami man idomu big_smile su stanga padarai su hanteliais ir viskas nemanau kad bus koks rezultatas jei 4 pratimai mazam raumeniui uzdrosi ir viskas

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#223 2010-08-26 22:35

Povilas rašė:

lenkima ir tiesima gal mazoka po 10 daryt?kaip manai?

viskas yra bandymu stadijoje, su atitinkamu svoriu manau turetu pakakt ir 10, ziuresiu kas gaunasi, jei ne tada maziau svorio daugiau pakartojimu, siandien visai smagiai treniruote praejo, maziau nusibaigiau nei vakar... su tiesimu man isvis liudna kazkaip desinys kelio sanarys gliucina sad gal raiscius kokius uzsimest hmm

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#224 2010-08-26 22:37

BlackJezus rašė:

ka jus galvojat taip bica drozdami man idomu big_smile su stanga padarai su hanteliais ir viskas nemanau kad bus koks rezultatas jei 4 pratimai mazam raumeniui uzdrosi ir viskas

taip drozdami ar ne taip visi galvoja mazdaug apie ta pati big_smile

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#225 2010-08-27 13:00

...kad kabino tai kabino, siandien is lovos vos atsikeliau hmm tikrai nesitikejau krutines, trico, koju skausmas... bicas jauciasi, bet galima sakyt neskauda, siandien off day, o rytoj planas toks 4x10

NUGARA
blokas prie krutines placiai
t-bar
hantelio trauka pasilenkus
trosas prie preso
TRICAS
stanga spaudimas siaurai
prancuzas
bloke
pasilenkus su hanteliais

...tik man kazkaip uzejo noras nugarai ir krutinei atskiras dienas padaryt...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net