Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#5276 2011-02-18 12:19

Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai

Galima plačiau, kodėl tai nėra vienas ir tas pats?

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#5277 2011-02-18 12:29

Layne Norton mentions in an interview something interesting regarding supplemented BCAAs which really made me think. First the quote:

"BCAAs have been shown in scientific research to increase protein synthesis and reduce protein degradation. However, many people suggest that one can just increase their consumption of whey protein, which is rich in BCAAs. Unfortunately, this is not the case. The BCAAs in whey are peptide bound to other amino acids and must be liberated through digestion and absorbed into the bloodstream in order to exert their effects. Even though whey protein is relatively fast digesting, it still takes several hours for all of the amino acids to be liberated and absorbed into the bloodstream. However, BCAAs in supplement form are free-form BCAAs and require no digestion. Therefore, they are rapidly absorbed into the bloodstream, spiking blood amino acids to a much greater extent than peptide bound amino acids.

Even a few grams of BCAAs will spike plasma levels to a much greater extent than a 30 gram dose of whey protein. It will also impact protein synthesis to a greater degree. The reason a supplement has such a powerful effect on the blood levels of BCAAs is that unlike other amino acids, BCAAs are not metabolized to a significant extent by the small intestine or the liver. Therefore, an oral supplement is almost like a BCAA injection because it reaches the bloodstream so rapidly."

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#5278 2011-02-18 12:32

Dabar daug aiškiau smile

Neprisijungęs

zookyto
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-05-11
Žinutės: 2281
Atsiliepimai: 1

#5279 2011-02-18 14:48

pradejau bcaa valgit saukstais tai ir bitke pradejo augt big_smile

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#5280 2011-02-18 14:50

zookyto rašė:

nykstys

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 1743
Atsiliepimai: 7

#5281 2011-02-18 16:38

zookyto rašė:

Man dabar sustoje. Einu valgyt bcaa big_smile

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#5282 2011-02-18 17:13

ir as pastebejau kad prijungus bcaa judu y prieky nykstys

Neprisijungęs

robertass
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-12-10
Žinutės: 1327

#5283 2011-02-18 17:15

gedemas rašė:

ir as pastebejau kad prijungus bcaa judu y prieky nykstys

su kuo dar vartoji ?

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#5284 2011-02-18 17:17

aakg, beta alaninas, kre-alkalynas, proteinas, vitaminai... nu ir kartais jack3d...

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363

#5285 2011-02-18 17:28

gedemas rašė:

aakg, beta alaninas, kre-alkalynas, proteinas, vitaminai... nu ir kartais jack3d...

Identiskai kaip ir as big_smile Tik pas mane creatine malate.

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#5286 2011-02-18 17:29

?uess rašė:

gedemas rašė:

ir kaip seniai naudoji? kaip progresas?

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#5287 2011-02-18 17:53

gedemas rašė:

?uess rašė:

gedemas rašė:

Trecia savaite, treniruotes energingos, jauti pumpa, jega padidejus, svorio kokius 3-4 kg( dali is jo ciuju tas malatas sukaupe vandeniu, bet tikrai neviska smile ), nes ryskumas isliko panasus, bodyfat ciuju nepakito, lasiaku nepriaugau. Taigi is esmes patenkintas smile Itariu tau irgi pan?

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas

#5288 2011-02-18 18:03

?uess rašė:

gedemas rašė:

?uess rašė:

Trecia savaite, treniruotes energingos, jauti pumpa, jega padidejus, svorio kokius 3-4 kg( dali is jo ciuju tas malatas sukaupe vandeniu, bet tikrai neviska smile ), nes ryskumas isliko panasus, bodyfat ciuju nepakito, lasiaku nepriaugau. Taigi is esmes patenkintas smile Itariu tau irgi pan?

Ir tu dar patarineji kitiem apie papildus, treniruotes.......

Neprisijungęs

Deglas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-02-18
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#5289 2011-02-18 18:04

Ar kreatinas nekelia kraujospūdžio ?

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#5290 2011-02-18 18:05

mano svoris nepasikeite nes jo kaip ir neauginu bet formos tikrai gereja, dar nematuoju nebaiges kurso bet jau veidrodyje matosi o ir zmona pastebejo, taip sakydavo kad koks tolkas is mano sporto jei visada toks pat big_smile jo pumpas geras net smagu jauciasi dar ir kita diena...atsisatau  daug greiciau nei anksciau, pertraukas atrp priejimu jau darau trumpesnes, zodziu viskas tik gereja,lyg ir jegos daugiau, bet dar anskti teigti...as ne 16, pas mane viskas taip greitai nevyksta big_smile

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas

#5291 2011-02-18 18:13

Deglas rašė:

Kelia, tik nezinia kiek, skirtingai

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#5292 2011-02-18 18:17

AndrewM rašė:

?uess rašė:

gedemas rašė:

Kai pirkau ji tas buvo apie 3 men atgal galvojau, kad jis nekaupia, bet forume ir ne is vieno esu girdejas, atrodo ir emexas buvo pasakes, kad pan kaupia kaip ir monohidratas, tipo malatas tikrai ne kre-alkyn. Ir kd as tau teigiau 100 % dzn prirasau '' mano nupmone'' ar pan. Kitoje temoje kzka pries tave parasiau tai db ne pirmoje temoje vis bandai ikasti, subresk.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#5293 2011-02-18 18:19

Visos kreatino formos kauopia vandeni ishskyrus KRE-ALKALYN.
tik tas kaupimas kiek skiriasi, monohydratas kaupia daugiausiai, kitos kiek maziau, velgi vieniems kaupia daugiau, kitiems maziau.

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis

#5294 2011-02-18 18:20

Tri kreatino malatas yra monohydrato ir obuolių rūgšties junginys. Ir jis kažkiek kaupia vandenį.

Neprisijungęs

AndrewM
Išmestas

#5295 2011-02-18 18:20

?uess rašė:

AndrewM rašė:

?uess rašė:

Kai pirkau ji tas buvo apie 3 men atgal galvojau, kad jis nekaupia, bet forume ir ne is vieno esu girdejas, atrodo ir emexas buvo pasakes, kad pan kaupia kaip ir monohidratas, tipo malatas tikrai ne kre-alkyn. Ir kd as tau teigiau 100 % dzn prirasau '' mano nupmone'' ar pan. Kitoje temoje kzka pries tave parasiau tai db ne pirmoje temoje vis bandai ikasti, subresk.

Tiesa sakant neatsimenu, kad kazkada buciau gaves atsakyma nuo taves i mano posta, bet neesme. Tuo labiau del kritikos, savu klaidu ir pan tikrai nepykstu. Netgi malonu, kai kas nors pataiso. Bet si kart, tai baik tu tuos cirkus, malatas nekaupia vandens, arba cia as kazkoks tada UNIQUE smile

Labas rytas, as tai apie citrulino malata snekejau, pasirodo tu apie kreatino malata smile))))) my bad

Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-02-18 18:23)

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#5296 2011-02-18 18:26

AndrewM rašė:

?uess rašė:

AndrewM rašė:

Tiesa sakant neatsimenu, kad kazkada buciau gaves atsakyma nuo taves i mano posta, bet neesme. Tuo labiau del kritikos, savu klaidu ir pan tikrai nepykstu. Netgi malonu, kai kas nors pataiso. Bet si kart, tai baik tu tuos cirkus, malatas nekaupia vandens, arba cia as kazkoks tada UNIQUE smile

Labas rytas, as tai apie citrulino malata snekejau, pasirodo tu apie kreatino malata smile))))) my bad

Tai va pirma reikia isiskaityti, td jau stumi ant kitu. Kokie jie durni ir pan, nors  kitiem patarineja. O jei ir isreiskiu savo nuomone, jei nzn ar ji teisinga tikrai prirasau, kad kiti pakomentuotu kaip jie mano.

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#5297 2011-02-18 19:55

Spaudimas vartojant kreatina gali pakilti, jei gerokai ir gana staigiai vandens organizme pasikaupia. Bet tai ne taisykle, kitam ir priikaupus vandens tas spaudimas gali nesikeisti.

Neprisijungęs

Mantas96
Išmestas
Vietovė: Birzai
Registravosi: 2010-07-02
Žinutės: 1301
Įspėjimai: 3

#5298 2011-02-18 21:20

AndrewM rašė:

Deglas rašė:

Kelia, tik nezinia kiek, skirtingai

Teoriskai gal, man nei kiek. gal tam kartu kol geri..

Neprisijungęs

Archimedas
Naujas dalyvis
Vietovė: Kacelke
Registravosi: 2010-12-12
Žinutės: 16

#5299 2011-02-18 22:16

Kaip manot kokiu vitaminu geriausia pirkt jei as nors ir sportuodamas valgau viska ka mamuks pagamins aisku privengiant saldumynu. Jau geriu vtamina c bet galvoju kokiu dar vitaminu reiktu ikalt padekit. Iskart dekui

Neprisijungęs

Archimedas
Naujas dalyvis
Vietovė: Kacelke
Registravosi: 2010-12-12
Žinutės: 16

#5300 2011-02-18 22:17

dar pridursiu kad jokiu aminkiu ir proteinu as nelbj tenoriu geriau butu mineralu ar vitaminu

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net