- metanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-03-10
- Žinutės: 3884
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 7
#26 2011-08-02 13:29
Re: Moterys...
AndrewM rašė:
metanis rašė:
karka rašė:
Nustebino viena pamineta fraze del imimo i burna.
Seis laikais dar yra tokiu kurios neima? ))jie papuole matyt bet realiai rimtai, kiek as susidures, kiek draugai pasipasakoja ispudzius, visos ima.
bunant kartu pora dienu, MAX savaite, tikrai ne visos o kaip jum poto, zjb buciuot ja, zinant kas jos burnoj ka tik buvo? man tai utiutiu, as iskart nebuciuoju
Kazkaip ir budavo nemalonu buciuot, ji sakydavo as nebeciulpsiu jei tau slykstu mane buciuot bet pagalvojus gi savas dzonis
Paskutinį kartą taisė metanis (2011-08-02 13:29)
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#27 2011-08-02 14:13
buciuot motery kuri ciulpe, tas pats kas utiutiu ciulpt. cia mano nuomone.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#28 2011-08-02 14:14
tai bliot jei neplauni taij ir slykstu Savo ranka gali pabuciuot? Gali, tai kuo utiutiu nuplautas skiriasi nuo rankos? Beto dauguma sako, jama i burna o ka jus turite omeni? Pvz, tenkina oraliniu budu po to sexas, ar sexas ir gale oralinis su laiminga pabaiga i burna? Man realiai labiausia patinka pastarasis, kaip gale paima i burna O dar jei nuryja taij is vis ownd
Ai prie to pacio, mergina seniau turejo kita drauga su kuriuo buciuodavosi, tai pala jei tu ja buciuosi reiskias tu gejus? Juk kazkada ja liete bernas... O cia kalbam apie savus penius Vnz nedaug mate biciukai dar Aisku ir kiekvieno iskrypimo lygiai skiriasi
Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2011-08-02 14:15)
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#29 2011-08-02 14:16
Jei tai vienos nakties nuotykis, tada aisku gali nesibuciuot poto su ja. Bet jai tai tavo mergina, ar galu gale zmona. Kiekviena kart paciulpus nesakysi gi eik dantu plautis.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#30 2011-08-02 14:17
metanis rašė:
Jei tai vienos nakties nuotykis, tada aisku gali nesibuciuot poto su ja. Bet jai tai tavo mergina, ar galu gale zmona. Kiekviena kart paciulpus nesakysi gi eik dantu plautis.
Bet kokie jus... Zeminat moteri, sakot nesibuciuosiu, tu ciulpei mano peni... TAI KAIP JAI JAUSTIS?!
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#31 2011-08-02 14:20
GediminasJ rašė:
metanis rašė:
Bet kokie jus... Zeminat moteri, sakot nesibuciuosiu, tu ciulpei mano peni... TAI KAIP JAI JAUSTIS?!
Juk sakau pries tas panas, su kuriom tik nakti praleidi tai man neidomu ka ji apie mane galvos. Galiu jai sakyt, ka tik noriu. Ir aplamai man pana jei per pirma pasimatyma pasiraso seksui, ir dar paciulpia tai man utiutiu jinai kurvas mes megstam, bet tik tam reikalui, daugiau niekam.
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
#32 2011-08-02 14:21
GediminasJ rašė:
metanis rašė:
O tu nuleisdamas i burna, ryk sterva, nezemini panos? tikrai, kad owned buna, jei nuryja
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-08-02 14:22)
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#33 2011-08-02 14:23
Nezinau kaip jum, bet jei pana man ciulpia, tai baigt man beveik neimanoma, na nezinau bande ir 15-20min, bet nesigavo vistiek. O pajutes pizutes siluma iskart pareina
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#34 2011-08-02 14:24
metanis rašė:
Nezinau kaip jum, bet jei pana man ciulpia, tai baigt man beveik neimanoma, na nezinau bande ir 15-20min, bet nesigavo vistiek. O pajutes pizutes siluma iskart pareina
Čiulpt nemoka, buvo ir man taip
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#35 2011-08-02 14:25
AndrewM rašė:
GediminasJ rašė:
metanis rašė:
O tu nuleisdamas i burna, ryk sterva, nezemini panos? tikrai, kad owned buna, jei nuryja
P.S. As nevisada jos prasau, jai tai kartais patinka, dazniausia taij paima i burna ir isspjauta, nuryjus tik pora kart tera. bet ir siaip patinka blowjobas, karta kol gaiminau gaima per 1h 3 kartus blowjob with happy ending padare wnz uzteks cia, geriau apie santykius paplepam Kodel dauguma jusu nenori isipareigojanciu santykiu ?
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#36 2011-08-02 14:26
AndrewM rašė:
metanis rašė:
Na negaliu pasakyt moka ar nemoka. Bet pojuciu tokiu stipriu buna visokiu, pats malonumas geras, bet iki pergales dar truksta.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#37 2011-08-02 14:26
AndrewM rašė:
metanis rašė:
Joa reiskias tau paciam pirmam ciulpia, man irgi taip buwo pradzioj ir su dantimis pabraizydavo ir t.t. bet vis del to COSMOPOLITAN daro stebuklus prisiskaite visko taij dabar ohohoh Svarbu ne kaip ciulpia o kaip juda su liezuviu burna ir t.t.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#38 2011-08-02 14:28
metanis rašė:
AndrewM rašė:
metanis rašė:
Na negaliu pasakyt moka ar nemoka. Bet pojuciu tokiu stipriu buna visokiu, pats malonumas geras, bet iki pergales dar truksta.
Tai kai ciiulpia negalwok apie kulturizma kaip stangas lauzai... ziurek i ja, jos subine glamonek ir t.t. jei nepadeda isivaizduok, kad borno zvaigzde pisi
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#39 2011-08-02 14:30
Na reiks tada savajai cosmopolitan nupirkt o siaip kur ieskotes panu vienai nakciai? Bet vistiek jei buna man tokios, tai jos vistiek is seniau pazistamos yra, kazkada bendraudavom ir pns.
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
#40 2011-08-02 14:32
GediminasJ rašė:
AndrewM rašė:
metanis rašė:
Joa reiskias tau paciam pirmam ciulpia, man irgi taip buwo pradzioj ir su dantimis pabraizydavo ir t.t. bet vis del to COSMOPOLITAN daro stebuklus prisiskaite visko taij dabar ohohoh Svarbu ne kaip ciulpia o kaip juda su liezuviu burna ir t.t.
Turbut, kad pirmam, dantim uzkabinimo neprimink, norejau fetisa jai padaryt, spirt i galva uz toki prikola, nes tikrai NEMALONU
Paskutinį kartą taisė AndrewM (2011-08-02 14:33)
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#41 2011-08-02 14:32
metanis rašė:
Na reiks tada savajai cosmopolitan nupirkt o siaip kur ieskotes panu vienai nakciai? Bet vistiek jei buna man tokios, tai jos vistiek is seniau pazistamos yra, kazkada bendraudavom ir pns.
Klubuose... bet utiutiu...Kazka i nimfomanes sunku surasti...Taip lengvai utiutiu jau negausi, geriau mokyk savo... apie kitas negalvojes.... gal del to ir nepareina, kad mazai jaudulio su savaja jauti nes apie kitas lervas galwoji
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#42 2011-08-02 14:33
GediminasJ rašė:
metanis rašė:
AndrewM rašė:
Čiulpt nemoka, buvo ir man taipNa negaliu pasakyt moka ar nemoka. Bet pojuciu tokiu stipriu buna visokiu, pats malonumas geras, bet iki pergales dar truksta.
Tai kai ciiulpia negalwok apie kulturizma kaip stangas lauzai... ziurek i ja, jos subine glamonek ir t.t. jei nepadeda isivaizduok, kad borno zvaigzde pisi
reiks pamegint Siaip tokiu bairiu yra buwe, turiu ziauriai grazia klasioke, ir yra nuotrauka klases ant stalo tai besimyledamas su savaja, ziurejau i ta klasioke ir isivaizdavau kad su ja
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#43 2011-08-02 14:35
metanis rašė:
GediminasJ rašė:
metanis rašė:
Na negaliu pasakyt moka ar nemoka. Bet pojuciu tokiu stipriu buna visokiu, pats malonumas geras, bet iki pergales dar truksta.Tai kai ciiulpia negalwok apie kulturizma kaip stangas lauzai... ziurek i ja, jos subine glamonek ir t.t. jei nepadeda isivaizduok, kad borno zvaigzde pisi
reiks pamegint Siaip tokiu bairiu yra buwe, turiu ziauriai grazia klasioke, ir yra nuotrauka klases ant stalo tai besimyledamas su savaja, ziurejau i ta klasioke ir isivaizdavau kad su ja
Labai nepropoguok to, nes po to is sexo metu nebepareis Po to prasides kitos problemos ir t.t. Stenkis savojoje izvelgti tai kas tave traukia... As visad ziuriu i jos uzpakali Arba masazuoju klitori jos
Neprisijungęs
- metanis
- Dažnas senbūvis
#44 2011-08-02 14:37
Nu jo pas merga man subine svarbiausia tai i ja ir ziuriu
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#45 2011-08-02 15:08
metanis rašė:
Nu jo pas merga man subine svarbiausia tai i ja ir ziuriu
Po kiek laiko supranti, kad ne subinem, ne papai, o tarpusavio rysys
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2274
- Atsiliepimai: 1
#46 2011-08-02 15:26
kiek tau metu andrewM? keistai tu cia kalbi apie oralini ir buciavima, kai uzaugsi suprasi
Neprisijungęs
- E5
- Moderatorius
- Registravosi: 2009-01-08
- Žinutės: 1645
- Atsiliepimai: 10
#47 2011-08-02 15:47
bleha cia reiktu sita tema, kaip nors uzslepti nuo merginu... visgi, kad ir sedi cia visi uz nicku ir t.t. taciau visgi bendras vaizdas apie musu gimine, tai....
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#48 2011-08-02 16:01
zookyto rašė:
kiek tau metu andrewM? keistai tu cia kalbi apie oralini ir buciavima, kai uzaugsi suprasi
+5
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
#49 2011-08-02 16:17
dar viena perlu gamykla vv forumui
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Atsiliepimai: 4
#50 2011-08-02 16:31
kas cia sake kad siais laikasi laisvai pi.st negausi, norvegijoj naktiniam klube prikabint merga kaip du pirstus apmyzt, tik nereik sakyt kad is lietuvos... geriausiai tokios salys kaip belgija kuriu kalbu niekas nemoka... ir zinoma ne su nike kedukais ir adido treningu eit apsirengus. apsirengi kaip padorus vyras gera laikroduka skanius kvepalus ir nebijot sypsotis, nepersistengt su gerimais, o jei jau pamatei kad tam klube taves niekas akim nesekioja gali keist kluba, nebent nori nakty praleist vienas
Neprisijungęs