Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 2546
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 2

#201 2012-05-18 20:25

Re: "Mergaitiški" dalykai

159159 rašė:

?uess rašė:

159159 rašė:

na va, vilties davei, o visi pamyli ten tipo nepraleidžia dėl betko. Pusmetį dėl vienos iš svajonių tikrai paaukočiau.

As nzn ar tikrai norejau, bet del visko ir pacia akademija testus ir noramtyvus buvau nuvares, ten praejau. Td kai sveikata tikrinausi akys buvo b ir sirdis b, tai tdl nepraejau, bet gal ir gerai, nes abejojau.

aš labai daug prie pc sėdžiu, reik mažint. bet su akim nebuvo niekad problemų tfu tfu tfu. krosą 40min išbėgdavau nepratęs be problemų, daugiau nebėgdavau, nes sakė nebėgt daugiau, o galėdavau atrodo. spaudimas jau kokie 2 geri metai per aukštas..

Su vandeniu problemos pas mane, nedaug geriu, magnio trūksta man. reik sutvarkyt greičiau.
riboksiną gėriau, bet ten šūdas paskutinis, drąskydavo grynai širdį porą dienų pavartojus po 400mg nutrauki nieko, pavarai vėl prasideda keletą kartų taip dariau.

Koses mazai valgai?
Pas mane magnio gerokai daugiau negu reikia,pasidomejau kodel,tai pasirodo ryziuose ir pns kosese yra pilna magnio.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#202 2012-05-18 21:00

159159 rašė:

?uess rašė:

159159 rašė:

na va, vilties davei, o visi pamyli ten tipo nepraleidžia dėl betko. Pusmetį dėl vienos iš svajonių tikrai paaukočiau.

As nzn ar tikrai norejau, bet del visko ir pacia akademija testus ir noramtyvus buvau nuvares, ten praejau. Td kai sveikata tikrinausi akys buvo b ir sirdis b, tai tdl nepraejau, bet gal ir gerai, nes abejojau.

aš labai daug prie pc sėdžiu, reik mažint. bet su akim nebuvo niekad problemų tfu tfu tfu. krosą 40min išbėgdavau nepratęs be problemų, daugiau nebėgdavau, nes sakė nebėgt daugiau, o galėdavau atrodo. spaudimas jau kokie 2 geri metai per aukštas..

Su vandeniu problemos pas mane, nedaug geriu, magnio trūksta man. reik sutvarkyt greičiau.
riboksiną gėriau, bet ten šūdas paskutinis, drąskydavo grynai širdį porą dienų pavartojus po 400mg nutrauki nieko, pavarai vėl prasideda keletą kartų taip dariau.

Tai va maziau prie kompo, daugiau demesio sveikatai, o ne tik aklai rezu siekti. Apie gydymasi is dileriu kalbu ir su ju pasiulytomis prekemis pamirsk, daktarai ne siaip suda mala univiere. Patarciau netgi db pradeti dometis kokie kriterijai medicininio patikrinimo karo akademijoje, gal gydytojas tavo zinos kur galima susizinoti,gal kur nors i karo akademija pasiskambinti ir ten gal nukreips kur galima susizinoti kokie sutrikimai su sirdimi ir kitkuo yra B, o kokie C. Zodziu jei lb nori ten stoti ir yra siokiu tokiu bedu su sveikata, tai geriau is anksto susizinoti ar jos neperdideles ir ar galima sumazinti, nes cia ne trumpas procesas gali buti.

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#203 2012-05-18 22:09

159159 rašė:

?uess rašė:

159159 rašė:

Retai kada troskuli tada jauti, kuris yra geriausias indikatorius jo trukumui, ten kur pradeda: reikia parai litro, dvieju ar triju, tai spjauk i tuos pezalus. wink

Neprisijungęs

Aizen
Dažnas senbūvis
Vietovė: World Wide
Registravosi: 2012-04-13
Žinutės: 3514
Atsiliepimai: 48

#204 2012-05-18 22:14

olegaskimanas rašė:

159159 rašė:

?uess rašė:

Retai kada troskuli tada jauti, kuris yra geriausias indikatorius jo trukumui, ten kur pradeda: reikia parai litro, dvieju ar triju, tai spjauk i tuos pezalus. wink

Vandens išgėrimo klausimu turiu tokią nuomonę: kiek atidavei,tiek ir susigražink. Jei intensyviai dirbai,prakaitavai tai imi didesnį kiekį (nu tada automatiškai poreikį jauti). O sėdint namie,ėdant semkes ir dročinant nemanau,kad ten trijų litrų parai reikia. Čia tas pats kaip pensininkas į savo sekmadieninių kelionių žigulį kasdien piltų degalus,bet važiuotų tik sekmadieniais.

Paskutinį kartą taisė Aizen (2012-05-18 22:16)

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#205 2012-05-19 03:36

gal ir teisingai maždaug kalbat. dėl vandens tai aš tikrai permažai geriu, reik susitvarkyt. Dėl sveikatos tai, kad pats net nežinau ka yra, jaučiuos visad puikiai, visa kita visada gerai, gal imuniteto tik geresio norėčiau, visa kita labai sveika lyg ir pas mane, tik va tas kraujospudis, čia gal ir gali būt problema magnio ir vandens, trefkių sunkių. Riboksino tai čia neprašyto įmetė man, bet man liepė jį gert prie kitų papildų visai kitas žmogus, bet aš jam pasakysiu, kad nieko ten negeriau jis

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#206 2012-05-19 09:43

Kol jaunas tai gerai, bet greit sueisi nahuj su tokiu spaudimu nes daug ka sodina

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net