Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ailan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-26
Žinutės: 1479
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 5

#6001 2012-05-24 18:02

Re: Įvairūs klausimai

superfil rašė:

Kaip manot sportuojantieji, ar galima kažkaip padaryti, kad varškė šiek tiek skanesnė būtų? Nesugadinant jos labai. Nes man kažkaip ji sunkiai valgosi.

as valgau , varske du kasniai obolio kasnis , varske du kasniai obolio kasnis, ir baba pakelio.

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-20
Žinutės: 1753
Atsiliepimai: 0

#6002 2012-05-24 19:13

Ailan rašė:

superfil rašė:

Kaip manot sportuojantieji, ar galima kažkaip padaryti, kad varškė šiek tiek skanesnė būtų? Nesugadinant jos labai. Nes man kažkaip ji sunkiai valgosi.

as valgau , varske du kasniai obolio kasnis , varske du kasniai obolio kasnis, ir baba pakelio.

Nusipirki sloinika naturalios uogienes pagal skony ar dzemo ir dediesi ant tos varskes,netikiu,kad kenkia hanteliai

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#6003 2012-05-24 19:23

Dzinas rašė:

Ailan rašė:

superfil rašė:

Nusipirki sloinika naturalios uogienes pagal skony ar dzemo ir dediesi ant tos varskes,netikiu,kad kenkia hanteliai

kas do natūrali uogienė? džemas??? kur rast tokio daikto?

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis

#6004 2012-05-24 19:43

ATjr rašė:

Dzinas rašė:

Ailan rašė:

kas do natūrali uogienė? džemas??? kur rast tokio daikto?

Nu nesidomiu as perdaugiausiai jom big_smile,susirask ta brangesne gal 8lt su braskiu galvom,net yra ar avieciu melyniu y varske pora sauksteliu ir gaunasi puikus desertas smile

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#6005 2012-05-24 20:30

Nusiperki saldiklio, pabarstai cinamono, dar jei nori truputi proteino kokio ir sulenda ta varske per 1-2min.

Neprisijungęs

mmwiss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2010-12-11
Žinutės: 1187

#6006 2012-05-24 21:00

Asmeniskai valgau su "rokiskio liesso jogurto " be ideto cukraus , dedu saldikli , kartais proteino kokius  5-10 gr del skonio/kvapo , razinu 20 gr kaskur . O siep jeigu noresi , suvalgysi ir be nieko smile

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis

#6007 2012-05-24 22:02

Bet kaip jums ta varske liesa nelenda tai nesuprantu, man tas pakelis be nieko visiskai sulenda per pora min. Ir dar kas svarbiausia, kad man skanu big_smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#6008 2012-05-24 22:07

eslife rašė:

Bet kaip jums ta varske liesa nelenda tai nesuprantu, man tas pakelis be nieko visiskai sulenda per pora min. Ir dar kas svarbiausia, kad man skanu big_smile

jo, kaip delikatesas ta varske, nereik net det nieko nykstys

Prisijungęs

mmwiss
Dažnas senbūvis

#6009 2012-05-24 22:07

Man tie pakeliai kurie po 180 gr , kaip sureliai joo yrgi tik taip , bet pora tab saldiklio imetu
Bet nuo ju as nepavalgau kaskaip , tai perku po 0.5 kg , o jinai tokia sausa jau lb , tai dedu 50-80 gr jogurto be cukraus )

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis

#6010 2012-05-24 22:15

mmwiss rašė:

Man tie pakeliai kurie po 180 gr , kaip sureliai joo yrgi tik taip , bet pora tab saldiklio imetu
Bet nuo ju as nepavalgau kaskaip , tai perku po 0.5 kg , o jinai tokia sausa jau lb , tai dedu 50-80 gr jogurto be cukraus )

Jo ta kur 180g. is vis pasaka, bet kaip ir Tu atrodo, kad ten suvalgai ne 180g. o koki 100 geriausiu atveju. As irgi perku ta kur po 0.5kg, Rokiskio zaliam ipakavime, del to sausumo, tai kaip kada papuola, kai perki reikia paziuret, kur tokia "slapesne" buna, tai ta gerai sueina, bet kartais buna tokia kaip smelis, tai tada "gurmanam" jau be saldiklio, cinamono ir kokio saukstelio graikisku riesutu aliejaus nekazka smile

Paskutinį kartą taisė eslife (2012-05-24 22:16)

Neprisijungęs

mmwiss
Dažnas senbūvis

#6011 2012-05-24 22:21

eslife rašė:

mmwiss rašė:

Jo ta kur 180g. is vis pasaka, bet kaip ir Tu atrodo, kad ten suvalgai ne 180g. o koki 100 geriausiu atveju. As irgi perku ta kur po 0.5kg, Rokiskio zaliam ipakavime, del to sausumo, tai kaip kada papuola, kai perki reikia paziuret, kur tokia "slapesne buna, tai ta gerai sueina, bet kartais buna tokia kaip smelis, tai tada "gurmanam" jau be saldiklio, cinamono ir kokio saukstelio graikisku riesutu aliejaus nekazka smile

Butent rokiskio ir perku visada , tai va tik tas ir nepatinka , o seip skani yra
kas man nepatinka tai po 0.5kg "tikko" firmos , izvis kaip vanduo kaskokia , jeigu suspaudi , net matosi kad vanduo isbega.. tfu..
Tai jo rokiskio geriausia , dar dvaro man gera , bei is maximos rodos jei neklystu saules pienos gamyba gera smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6012 2012-05-24 22:41

mmwiss rašė:

eslife rašė:

mmwiss rašė:

Jo ta kur 180g. is vis pasaka, bet kaip ir Tu atrodo, kad ten suvalgai ne 180g. o koki 100 geriausiu atveju. As irgi perku ta kur po 0.5kg, Rokiskio zaliam ipakavime, del to sausumo, tai kaip kada papuola, kai perki reikia paziuret, kur tokia "slapesne buna, tai ta gerai sueina, bet kartais buna tokia kaip smelis, tai tada "gurmanam" jau be saldiklio, cinamono ir kokio saukstelio graikisku riesutu aliejaus nekazka smile

Butent rokiskio ir perku visada , tai va tik tas ir nepatinka , o seip skani yra
kas man nepatinka tai po 0.5kg "tikko" firmos , izvis kaip vanduo kaskokia , jeigu suspaudi , net matosi kad vanduo isbega.. tfu..
Tai jo rokiskio geriausia , dar dvaro man gera , bei is maximos rodos jei neklystu saules pienos gamyba gera smile

piemenelio slapia, bet ne perdaug..tokia niam niam big_smile o ta tikko, tai matyt dideli vandens procenta sudetyje turi

Kokybės reikalavimai varškei ir jos gaminiams:
riebalų kiekis (nuo jo ypač priklauso produkto skonis);
sausųjų medžiagų kiekis: drėgmės rodiklis rodo, ar produkte nėra per daug skysčių;
rūgštingumas: jei šis rodiklis viršija nurodytąjį ant pakuotės, vadinasi, varškė yra pastovėjusi.

Prisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis

#6013 2012-05-24 22:44

lorenzo rašė:

mmwiss rašė:

eslife rašė:

piemenelio slapia, bet ne perdaug..tokia niam niam big_smile o ta tikko, tai matyt dideli vandens procenta sudetyje turi

sausųjų medžiagų kiekis: drėgmės rodiklis rodo, ar produkte nėra per daug skysčių;
rūgštingumas: jei šis rodiklis viršija nurodytąjį ant pakuotės, vadinasi, varškė yra pastovėjusi.

Na ir kaip, ponas Lorenzo, istiriat ar Jusu pirkta varske, atitinka visus reikalavimus ? big_smile big_smile

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 2546
Atsiliepimai: 2

#6014 2012-05-24 22:54

Kalbant apie varske,dazniausiai perku norfos,o blogiausiu atveju maximos varske,ji tokia slapoka buna (kartais maximos isvis skysta ir kartais norfos vos ne smelis) ir dar po 0,5kg "Saules Pienas" liesa,susimaisau santykiu 50/50,nebuna nei sausa nei slapia,uzgert pasukom arba arbata ir ramu. smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6015 2012-05-24 23:20

eslife rašė:

lorenzo rašė:

mmwiss rašė:

Na ir kaip, ponas Lorenzo, istiriat ar Jusu pirkta varske, atitinka visus reikalavimus ? big_smile big_smile

ne mokslininkas as, vadovaujuosi zemietiskais principais: sudetis, kaina, skonis big_smile

Prisijungęs

lorenzo
Moderatorius

#6016 2012-05-24 23:20

Ciujunelabai rašė:

Kalbant apie varske,dazniausiai perku norfos,o blogiausiu atveju maximos varske,ji tokia slapoka buna (kartais maximos isvis skysta ir kartais norfos vos ne smelis) ir dar po 0,5kg "Saules Pienas" liesa,susimaisau santykiu 50/50,nebuna nei sausa nei slapia,uzgert pasukom arba arbata ir ramu. smile

jo maximos ta optima linija, tai pusiau vanduo big_smile

Prisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis

#6017 2012-05-24 23:24

lorenzo rašė:

Ciujunelabai rašė:

jo maximos ta optima linija, tai pusiau vanduo big_smile

Bet puikiai sueina sumaisius su kokia smeline varske. nors man ir viena optimos varske sueina.. big_smile

Neprisijungęs

Zhaltys
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-02-22
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 1

#6018 2012-05-25 10:33

Ar šlapia ar sausa vis tiek ten baltymų/100 g. labai panašiai. Aš tai trupučiu jogurto užpilu, tik vat būtų gerai kokį su mažiau cukraus/krakmolo surast, gal kas parekomenduotumėt?

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis

#6019 2012-05-25 11:00

Zhaltys rašė:

Ar šlapia ar sausa vis tiek ten baltymų/100 g. labai panašiai. Aš tai trupučiu jogurto užpilu, tik vat būtų gerai kokį su mažiau cukraus/krakmolo surast, gal kas parekomenduotumėt?

Nu pats apsuk jogurta ir zek kiek gramu cukraus...Tinginy tu! big_smile

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis

#6020 2012-05-25 13:00

Galbut kas nors zinot kiek mg kofeino yra 1 kauseli kavos? 1 kauselis - 20g. smile

Neprisijungęs

mmwiss
Dažnas senbūvis

#6021 2012-05-25 14:23

Zhaltys rašė:

http://www.google.lt/imgres?um=1&hl … 5,s:0,i:98
As tai toki perku , 100g/41 kcal , 3.6balt , 6.6 angl , 0.1 rieb

Neprisijungęs

Ciujunelabai
Dažnas senbūvis

#6022 2012-05-27 15:36

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#6023 2012-05-28 02:43

Zhaltys rašė:

Jogurtas niekda nebuvo ir nebus toks sveikas kaip daugelis galvoja.Sudeti zhvilgterek.cia yra ne kas kita kaip "OPIUM DLIA NARODA"

Neprisijungęs

Artyi
Motyvuotas atletas
Registravosi: 2011-01-03
Žinutės: 6441
Atsiliepimai: 27

#6024 2012-05-28 06:43

lexusrx rašė:

Zhaltys rašė:

Jogurtas niekda nebuvo ir nebus toks sveikas kaip daugelis galvoja.Sudeti zhvilgterek.cia yra ne kas kita kaip "OPIUM DLIA NARODA"

Nebent,

1) Jis yra liesas ir naturalus, kas gali papildyt varske, kad ji nebutu tokia sausa + ten esantys pribioticai padeda virskinimui ir zarnynui.
2) Jis yra graikiskas kur sudetyje yra 9g blatymu, 4g angliu ir 2g riebalu.

Visais kitais atvejais visi jogurtai su skoniais ir tiesiog angliavandeniai. Cukrus, saldikliai, dazikliai ir pan.

Neprisijungęs

Zhaltys
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-02-22
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 1

#6025 2012-05-28 10:23

Nieks ir nasako, kad jogurtas sveika, tiesiog be jo daugeliui labai jau sunkiai liesa varškė ryjasi.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net