- dovis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: RDV "Cool Gym"
- Registravosi: 2007-03-13
- Žinutės: 257
- Atsiliepimai: 0
#51 2008-03-04 22:24
Re: Krč,šis dalykas tiesiog mane slegia..
balionelis yra geras dalykas o jei dar su paralizuojanciom dujom tai isvis.Siaip patartina nesiotis peili,bet pirma reik ismokt su juo naudotis.Teleskopas saunus dalykas,bet turi buti is tvirto metalo,as turejau,pas mane buvo is silpno metalo,tai po smugio sulinko truputi.Ginklas...ginkla tik nuo 18metu,bet jei nesisvaistai girtas tai gali nesiotis ir taip.Svarbu nesirodyt visiem kad turi ginkla,nes greit atsiranda stukaciu.
Neprisijungęs
- Borntofight
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-17
- Žinutės: 46
#52 2008-03-04 23:41
dovis rašė:
balionelis yra geras dalykas o jei dar su paralizuojanciom dujom tai isvis.Siaip patartina nesiotis peili,bet pirma reik ismokt su juo naudotis.Teleskopas saunus dalykas,bet turi buti is tvirto metalo,as turejau,pas mane buvo is silpno metalo,tai po smugio sulinko truputi.Ginklas...ginkla tik nuo 18metu,bet jei nesisvaistai girtas tai gali nesiotis ir taip.Svarbu nesirodyt visiem kad turi ginkla,nes greit atsiranda stukaciu.
apie peilius tai siuliciau isvis pamirst,o ginklo turejimas galbut suteikia kazko saugumo ir pasitikejimo jausma,bet nereikia pamirst kad apsigint nepakanka vien ji tureti o reikia moketi naudotis,taip pat reik turet atsakomybes jausma.o del peiliu esu tikrai pries...geriau daugiau
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#53 2008-03-05 08:53
Zinot ka? Asilais gime - zirgais netapsit. Eikit pareiskimus i policija rasyt ^|'_'|^
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#54 2008-03-05 09:52
FLYBACK rašė:
jei nori kam nors pizdy duot svarbiausia yra psihologija....
visada buna kasnors pizdelint pradeda,ai galvoji,,utiutiu praleisiu pro ausis,, tada jau tas kuris pizdelino uzsikabliuoja ,pradeda galvot kad tu lopas ir t.t.
daba geriausia patarima duosiu: kanors ne taip pasako ,stumt pradeda iskart ant zodziu banke i galva ir tada visi tave gerbs ,veliau net mustis nebereikskai musies zvarbiausia pasitikejimas savim,ir nereik galvot ,,oi as smulkesni ,oi as letesnis,,,svarbiausia drasiam but...
kiek turiu pazistamu ,nei stambus ,nei agresyviai atrodo, kasnors pradeda sakotis is poros bankiu isjungia
atsiprasau uz keiksmazodzius....
FLYBACK parašė tikrų tikriausią tiesą
Neprisijungęs
- Simas545
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-08-20
- Žinutės: 83
#55 2008-03-06 17:26
Blindness rašė:
FLYBACK rašė:
visada buna kasnors pizdelint pradeda,ai galvoji,,utiutiu praleisiu pro ausis,, tada jau tas kuris pizdelino uzsikabliuoja ,pradeda galvot kad tu lopas ir t.t.
daba geriausia patarima duosiu: kanors ne taip pasako ,stumt pradeda iskart ant zodziu banke i galva ir tada visi tave gerbs ,veliau net mustis nebereikskai musies zvarbiausia pasitikejimas savim,ir nereik galvot ,,oi as smulkesni ,oi as letesnis,,,svarbiausia drasiam but...
kiek turiu pazistamu ,nei stambus ,nei agresyviai atrodo, kasnors pradeda sakotis is poros bankiu isjungia
atsiprasau uz keiksmazodzius....FLYBACK parašė tikrų tikriausią tiesą
Pritariu !Mldc!
Neprisijungęs
- Giedrius171
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-03-15
- Žinutės: 139
#56 2008-03-06 19:16
Alibras rašė:
Zinot ka? Asilais gime - zirgais netapsit.
Pritariu
Neprisijungęs
- Giedrius171
- Atkaklus dalyvis
#57 2008-03-06 19:18
FLYBACK rašė:
atsiprasau uz keiksmazodzius....
Jo , cia grynu gryniausia tiesa
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-06
- Žinutės: 383
#58 2008-03-08 20:36
Vaikas ka galiu pasakit,pavartok chimkes ji doda per psichika biski prigerk nuraus poto ; ),poto dar chimkes pasportok nu ir zhek gal ir baimes nebeturiesi tiek ;]
Neprisijungęs
- Degradas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-10-26
- Žinutės: 350
#59 2008-03-08 21:02
nesugalvok delto steroidus pradet vartot spjauk kas bus eik daryk kaip sake FLYBACK
Neprisijungęs
- Borntofight
- Naujas dalyvis
#60 2008-03-08 22:54
FunDer rašė:
Vaikas ka galiu pasakit,pavartok chimkes ji doda per psichika biski prigerk nuraus poto ; ),poto dar chimkes pasportok nu ir zhek gal ir baimes nebeturiesi tiek ;]
kvailesnio patarimo dar nesu mates daugiau neturiu ka pasakyt apie si komentara....cia butu tas pats kas patart -nusipirk pistoleta ir visus nusauk....
Neprisijungęs
- FLYBACK
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 137
#61 2008-03-08 23:21
ir siaip jei jau ant taves soka ,bet tu nenusileidi ,.. jau vien del to tave gerbia kad tu nenuleidai galvos ir nieko nedarei.... ir siaip istikruju ,kad ta baime pranyktu reikia viena kart gerai i dantis gaut ,tada visos baimes issilaksto
Neprisijungęs
- Gw
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-10
- Žinutės: 261
#62 2008-03-09 00:06
Jums gerai jus is vilniaus pas jusu yra kur nueit : ar i imtynes ar i karate , dziudo ar pan . O pas manes niekur nera kur nueiti ...
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#63 2008-03-09 11:29
Nebutinai vilniui yra
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#64 2008-03-09 13:49
Nori pasakiti chimke blogai? : )Jai zmogus nori stipret ir psichologiskai buti stipresniu cia pats geriausias variantas nesakau daug suwalgik iki 500 metano sustos biski taip pazaisk ; ),ir matisi gyvenime tapsi laimingesnis : )
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#65 2008-03-09 14:03
FunDer rašė:
Nori pasakiti chimke blogai? : )Jai zmogus nori stipret ir psichologiskai buti stipresniu cia pats geriausias variantas nesakau daug suwalgik iki 500 metano sustos biski taip pazaisk ; ),ir matisi gyvenime tapsi laimingesnis : )
500 metano Tiek suvalgyciau turbut tris skrandzius reiktu pakeist
Logiska, kad vartojant steroidus senstama greiciau.. Taip ir mastymas keiciasi greiciau.
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#66 2008-03-09 16:12
Nezinau ka pasiulit jai zmogus nori buti apgailietinas cia jo problema,bet yra budu kaip ispresti ja ; ),arba imk stiriu badik visus ,bet 100% pritruks drasos ; ),tai valgik tableciu ; P
Neprisijungęs
- FLYBACK
- Atkaklus dalyvis
#67 2008-03-09 17:29
FunDer rašė:
Nezinau ka pasiulit jai zmogus nori buti apgailietinas cia jo problema,bet yra budu kaip ispresti ja ; ),arba imk stiriu badik visus ,bet 100% pritruks drasos ; ),tai valgik tableciu ; P
tai cia taip iseina jei nieko nesi pastyrines tai esi triohala ? cia greiciau psihiskai nesveikas zmogus ,jei be jokio sazines grauzimo pastyrina kita zmogu .... ir su savo psihika reikia tvarkytis paciam ,jokios tabletes nepades....
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#68 2008-03-09 20:29
Tai kam badit jai ir taip per ausi galima duoti,cia zmogui bieda ir nezino kaip susitvarkiti,ir va sakau kokie yra galimi variantai normalus,tai aisku jis gali ir nalogus baxuriukam ant alaus nesti,o gali ispresti ir dar sau padieti,buti stipriasnem.
Neprisijungęs
- FLYBACK
- Atkaklus dalyvis
#69 2008-03-09 21:27
FunDer rašė:
Tai kam badit jai ir taip per ausi galima duoti,cia zmogui bieda ir nezino kaip susitvarkiti,ir va sakau kokie yra galimi variantai normalus,tai aisku jis gali ir nalogus baxuriukam ant alaus nesti,o gali ispresti ir dar sau padieti,buti stipriasnem.
isai apie nalogus nieko nesake....
Neprisijungęs
- Spartitis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-16
- Žinutės: 8
#70 2008-03-09 21:32
Reik pačiam išmokt už savi pastovėt o ne nalogus nešiot kam nors...
Neprisijungęs
- Giedrius171
- Atkaklus dalyvis
#71 2008-03-09 22:20
FunDer rašė:
Jei nezinai ka siulit tai geriau isvis patilek
Neprisijungęs
- Borntofight
- Naujas dalyvis
#72 2008-03-10 09:27
Alibras rašė:
FunDer rašė:
500 metano
Tiek suvalgyciau turbut tris skrandzius reiktu pakeist
Logiska, kad vartojant steroidus senstama greiciau.. Taip ir mastymas keiciasi greiciau.
nesamones patarinejat dar tas ims ir sveikata susivarys sudo prisipirkes nepatyres,krc as tau sakau tu nebijok ir negalvok kad esi beviltiskoj situacijoj,jai taip galvosi tai su laiku tikrai tokioj atsidursi...cia tau reik tik noro...isijun youtube ,google video paziurek k-1 kovas pabandyk pakartot tai ka jie atlieka,pasitreniruok smugius kuriuos matai,kojas prasitampyk,arba ivesk ''martial arts training" tikrai rasi neblogu kur mokina smugiu atlikimo technikos ir taip toliau,taip pat su lengvais svoriai daryk smugius i ora-pastaiges ir pastipres smugis.as dar visiskoj vaikystej vien ziuredamas filmus ismokes sparditis dauzytis ir visokiu ten prijomu buvau,vien is tv(cia dar vapse kai pradinukas buvau sulej ) tj kodel tu negali kazkokiu budu istreniruot save ??? manau tingi... ir seip po pirmu mustyniu dinksta baime...
Paskutinį kartą taisė Borntofight (2008-03-10 09:29)
Neprisijungęs