Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sugrįžimas
- Domantas
- buvęs zyzz
- Vietovė: Bergen
- Registravosi: 2012-05-06
- Žinutės: 4893
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 11
#76 2013-05-15 11:02
Re: Sugrįžimas
Aizen rašė:
Jo,bicui per didelio svorio nebuna,sitame pratime svarbiausia stipri nugara ir kaip sugebesi panaudoti siubavimo momenta
krc :DDDDDDD
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
- Vietovė: too big for you
- Registravosi: 2010-03-17
- Žinutės: 3970
- Atsiliepimai: 7
#77 2013-05-15 12:02
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-03-17
- Žinutės: 51
- Atsiliepimai: 0
#78 2013-05-15 19:53
athletic rašė:
O kodėl metei atletiką? Pats kažkada norėjau lankyt.
Persikėliau į kitą miestą gyventi, trenerių nors ir buvo gerų, tačiau niekaip negalėjau suderinti, tai taip ir baigėsi atletika mano ;]
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#79 2013-05-15 19:57
Ptycka rašė:
aiskeja beda geriau daryk pirma salei treniruote tada ikalk proteino-bcca kad atstatyt organizmo ir apsaugot nuo katabolizmo tada cardio daryk, o nueini po cardio pavarges pasismaukai salei ir tiek
tai aisku kad po 30 min kardio ir gliukogenas sudeges ir testas jau pakrites jau reikia aminkiu ie angliu kad nesugriut realiai.
mano manynu kad daug kardio ir po to svoriai,tai kelias i raumens mases praradima.
is kitos puses daugybe kovotoju is ivairiu saku daro grubiai kelis pratimus tren gale ,kad palaikytu jegos lygi,bet jiems raumenu mase nesvarbi
Neprisijungęs
- Ptycka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Honolulu
- Registravosi: 2008-12-04
- Žinutės: 6275
- Atsiliepimai: 9
#80 2013-05-15 20:07
NATURAL1978 rašė:
Ptycka rašė:
aiskeja beda geriau daryk pirma salei treniruote tada ikalk proteino-bcca kad atstatyt organizmo ir apsaugot nuo katabolizmo tada cardio daryk, o nueini po cardio pavarges pasismaukai salei ir tiek
tai aisku kad po 30 min kardio ir gliukogenas sudeges ir testas jau pakrites jau reikia aminkiu ie angliu kad nesugriut realiai.
mano manynu kad daug kardio ir po to svoriai,tai kelias i raumens mases praradima.
is kitos puses daugybe kovotoju is ivairiu saku daro grubiai kelis pratimus tren gale ,kad palaikytu jegos lygi,bet jiems raumenu mase nesvarbi
jei kovotojam isvis daryt laisva diena su svoriais
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#81 2013-05-15 21:05
Ptycka rašė:
NATURAL1978 rašė:
Ptycka rašė:
PRITARIU
viena diena per sav keleta baziniu pratimu,taip ir mano sunus varo tik kad tarpvarzybiniu periodu mazoka kovoja kas menesi tai jau savaite pries kova nekilnoja ir po varzybu pasiilsi,tai 2,3 tren per men teiseina, na bet geriau nei nieko,bet sunku jegoje progresuoti taip,pries rimtus cemp kaip pvz dabar geguzes men 29 d europos vyru bokso cemp Minske,tai turetu buti normalus ciklas, koks menesis bendro fizinio rengimo t.y kacialkos krosai,maisai,o pries varzybas menesi kacialka i sona ir sparingai maisai lapkes krosas,bet megeju sporte tas neiseina,nes tik suomijoj buvo,3 sav tarpas sociko turnyras 3 sav tarpas europa,nu va ir pasiruosk kad geras normaliai ir fiziskai ir tehniskai..
Neprisijungęs
- Ptycka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Honolulu
- Registravosi: 2008-12-04
- Žinutės: 6275
#82 2013-05-15 21:47
NATURAL1978 rašė:
Ptycka rašė:
NATURAL1978 rašė:
PRITARIU
viena diena per sav keleta baziniu pratimu,taip ir mano sunus varo tik kad tarpvarzybiniu periodu mazoka kovoja kas menesi tai jau savaite pries kova nekilnoja ir po varzybu pasiilsi,tai 2,3 tren per men teiseina, na bet geriau nei nieko,bet sunku jegoje progresuoti taip,pries rimtus cemp kaip pvz dabar geguzes men 29 d europos vyru bokso cemp Minske,tai turetu buti normalus ciklas, koks menesis bendro fizinio rengimo t.y kacialkos krosai,maisai,o pries varzybas menesi kacialka i sona ir sparingai maisai lapkes krosas,bet megeju sporte tas neiseina,nes tik suomijoj buvo,3 sav tarpas sociko turnyras 3 sav tarpas europa,nu va ir pasiruosk kad geras normaliai ir fiziskai ir tehniskai..
tai eimai viskas su laiku manau bus ir ta jega
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Įspėjimai: 1
#83 2013-05-15 22:16
wooz rašė:
Flagman, chill, gi nieks nieko i pasimatyma nekviecia
As tai skaitau jog nesvarbu kiek kartu per savaite bicui darai, svarbu yra pritupimu stove tai daryt
Kas jums cia per beda del tu pritupimu stovo? Pats darau, ir ne tik as darai ir skersa byrka dejau ant tokiu postu Geriau sale normalia susiraskit - kur ne vienas stovas yra. Tada nereikes tokiu lempu rasinet.
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#84 2013-05-16 08:30
whatever rašė:
wooz rašė:
Flagman, chill, gi nieks nieko i pasimatyma nekviecia
As tai skaitau jog nesvarbu kiek kartu per savaite bicui darai, svarbu yra pritupimu stove tai darytKas jums cia per beda del tu pritupimu stovo? Pats darau, ir ne tik as darai ir skersa byrka dejau ant tokiu postu
Geriau sale normalia susiraskit - kur ne vienas stovas yra. Tada nereikes tokiu lempu rasinet.
Man ir kartais tenka daryt, nes užima bico treniruoklį. Bet šiaip nervina, kai gali štanga nors ir ant žemės pasidėt, tai ne, užima stovą pritūpimam
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
- Vietovė: too big for you
- Registravosi: 2010-03-17
- Žinutės: 3970
- Atsiliepimai: 7
#85 2013-05-16 08:45
tai nueini ir pasakai bica gali daryt belekur o man pritupimus reik daryt, kokia cia problema?
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-04-20
- Žinutės: 904
- Atsiliepimai: 3
#86 2013-05-16 08:46
O tai pas jumi salėj kalbėt draudžia?
Nu aš mažas silpnas žmogelis, bet ir dideliam nebijau pasakyt.
Taigi dauguma žmonių normalūs yra, tik atrodo pikti.
Tiesiog pasakai, kad nori pritūpkes daryt, tai normalūs žmonės susirenka žaislus ir kitur bicką kačialina.
Nu aišku nereik būt pideru, ir nelyst į akis vidurį priėjimo ar kai viens priėjimas likęs...
Bo tai irgi užknisa, kai likęs vienas priėjimas ir koks norintis į tarpą atsiranda- čia dar gal ir nieko, bet kai dar sugalvoja ir svorius pasikeist...
PS.
Vo Pampersas, kol kūriau litanają, trumpiau parašė.
Paskutinį kartą taisė Kykas (2013-05-16 08:47)
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#87 2013-05-16 09:31
Geresnis atvejis būna kai vienai serijai likus kasnors paklausia ar gali prisijungti, atrodo negaila jau paskutinei serijai likus.. O ten klausė už save ir už dar tris naparnikus- tai ir ateina tryse daryt
Tačiau tik iš naujų narių to sulaukt galima, seniau belankantys jau visi įgavę kultūros lygį ir nelenda naglai, visad kažkaip susitariam su visais.
Neprisijungęs
- idijotaz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 234
#88 2013-05-16 09:37
wooz rašė:
Geresnis atvejis būna kai vienai serijai likus kasnors paklausia ar gali prisijungti, atrodo negaila jau paskutinei serijai likus.. O ten klausė už save ir už dar tris naparnikus- tai ir ateina tryse daryt
Tačiau tik iš naujų narių to sulaukt galima, seniau belankantys jau visi įgavę kultūros lygį ir nelenda naglai, visad kažkaip susitariam su visais.
Mane išvis užknisa, kai kokie trys kartu ateina pasportuot. Kai užima treniruoklį, tai nesulauksi kol pabaigs... O dažniausiai tokie dar ir neskubėdami sau daro, intensyvumo nulis.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#89 2013-05-16 09:43
wooz rašė:
:DDDDDDDDDDDDDdd
Mane išvis užknisa, kai kokie trys kartu ateina pasportuot. Kai užima treniruoklį, tai nesulauksi kol pabaigs... O dažniausiai tokie dar ir neskubėdami sau daro, intensyvumo nulis.
tai dazniausiai tokie daugiau laiko 'prikolus' praskaldo, ar teorinem ziniom prablevyzgoja nei sportuoja
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#90 2013-05-16 09:44
idijotaz rašė:
Nu jei kokie du tai dar riba.. Vienas padaro, persimeta porą žodžių, tada kitas daro.. tai kažkaip dar tolerancijos ribose į tokius žiūrisi Pas mus lubų lynai viens nuo kito atskirti turniku. Tai va nervina kai daraisi suvedimus krūtinei, o ten ateina kas prisitraukimų daryt, kitas bicui su grindų lynų o trečias dar kokiam presui kabant.. tai ir gaunas kaip autobuse
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#91 2013-05-16 09:48
Aš kažkaip pagalvojau, kad nelabai man tokie "užsėdėjai" trukdo...
Treniruoklių naudoju mažai, tai man kaip ir dzin. Labai retai pasitaiko, kad trukdytų.
Praktiškai tik prie horizontalios troso traukos yra šansas užstrigt, bet tai tada einu improvizuotų prisitrukimų daryt ir nesiparinu...
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#92 2013-05-16 09:54
Kykas rašė:
Aš kažkaip pagalvojau, kad nelabai man tokie "užsėdėjai" trukdo...
Treniruoklių naudoju mažai, tai man kaip ir dzin. Labai retai pasitaiko, kad trukdytų.
Praktiškai tik prie horizontalios troso traukos yra šansas užstrigt, bet tai tada einu improvizuotų prisitrukimų daryt ir nesiparinu...
Aš karta taip užstrigau, kažkokia pana darė 3x50 gal.... Ir 50 rep kaip pas mane 3x8 pirmas.
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#93 2013-05-16 09:58
O žėkit, toks klausimas. Darot įtupstus? Aš vkr dieną praleidau, nes mašina teko taisytis, tai šnd darysiu kojom. Ir man įdomu, ar įtupstus darot vietoj ar žingsniuojat į priekį? Ar išvis, gal kas kokius bulgarišku įtupstus darot? Pasidalinkit patirtim, kažkaip norisi plačiau juos išbandyti, nes pats tik žingsniuoju į priekį visad su štanga ant pečių ir nesu kitokių bandęs
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#94 2013-05-16 10:00
A tai skersinio nėr? Aš pamatau, kad ten jau smaukysis ir linksmu žingsniu link skersinio patraukiu.
Normalių prisitraukimų padarau vos kelis, tai atsitempiu suoliuką ir darau pasispirdamas.
Kažkaip aš paprastai į tai žiūrau labai.
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
#95 2013-05-16 10:05
Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.
Neprisijungęs
- krapas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: UKAI
- Registravosi: 2012-03-02
- Žinutės: 231
#96 2013-05-16 10:08
Ukuose salei ateina angliukai atsiseda ant suoliuko pasiciumpa stanga ir daro visa diena bica koki ar pecius po kiekvieno seto bega pries veidrodi ziuret i bica paskui ant suoliuko sededami plaukus grazinas , su telefonu zaidzia , o kai paklausi ar jau baigei mucyt ta stanga tai atsako ne ir toliau sedi:)
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#97 2013-05-16 10:27
athletic rašė:
Aš tai pirmyn atgal vaikštau, labiau apkraunasi man kojos. O apie trosą, ten rankėna yra kad delnai vienas į kitą, o skersinis 3in1, dips, abs, pull ups.
tokį turėjai omeny? pas mus va būtent toks stovi. Praktiškai prisitraukimai ir suvedimai ne ant tų pačių eina rankenų, vienas trosus tampo, kitas ant turniko.. Tačiau dviese daryt beveik neįmanoma
O kas dėl įtupstų tai pastebėjau jog geriau prieš pritūpimus daryt, nes po jų labai jau ketrugalvį pakerta
Neprisijungęs
- wooz
- Kalbus dalyvis
#98 2013-05-16 10:32
Kykas rašė:
A tai skersinio nėr? Aš pamatau, kad ten jau smaukysis ir linksmu žingsniu link skersinio patraukiu.
Normalių prisitraukimų padarau vos kelis, tai atsitempiu suoliuką ir darau pasispirdamas.
Kažkaip aš paprastai į tai žiūrau labai.
Aš ir nepadarau.. darau treniruoklį, kur svoris kelia aukštyn.. tai 30 tai 35kg uždedu, tai jau normaliai eina tada
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
#99 2013-05-16 10:42
Ne, ten simple toks..
Neprisijungęs
- Kykas
- Dažnas senbūvis
#100 2013-05-16 11:25
Vat prisitraukimam pramušt man toks treniruoklis kur svoris padeda pravertų...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sugrįžimas