Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ignas16
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-03-08
Žinutės: 142
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2014-11-05 15:24

Treniruočių specifika

Šiandien teko susiginčyti. Su draugu salėj. Jis man turbūt būtų laidavęs, taip buvo įsitikinęs tuo ką sakė. So.

Treniruotę reikia pradėti. Nuo kūno viršaus. Pagal kvėpavimo sistemą. Nu žodžiu kažkas tokio.

Pavyzdžiui aš darau pirma kojas, veliau tricepsą. Pagal jį reikia iš pradžių tricepsą, o po to kojas. Aš darau nugara ir poto bicepsa, jis man sako. is pradziu bica po to nugara. Taigi nugara didesne raumenu grupe nei bicas nu supratot. Tiesa čia ar išsigalvojimai? ačiū

Paskutinį kartą taisė Ignas16 (2014-11-05 16:00)

Neprisijungęs

RAMZIS III
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-12-02
Žinutės: 1809
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 3

#2 2014-11-05 15:48

Re: Treniruočių specifika

Taisyklės čia kaipo tokios nėra, ir čia tema net negynčijama - kaip kam patogiau taip ir daro.

Pats pagalvok, jei pradedi nuo m-traukos, tai kaip čia tada, juk visas kunas isijungia...

Kita vertus, esu skaitęs literatūroje. Tai ten patarimas toks. Pvz: prieš pritupimus, padaryt štangos sapaudimą stovint. Tokiu budu "užvedama testosterono gamyba" kuri padės pritupimuose pasiekt geresnių rezultatų.

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#3 2014-11-05 15:53

^ pievos

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#4 2014-11-05 16:04

tai padaryk bica o paskui nugaros jau nebepadarysi nes rankos nelaikys o nugaroj dar bus belekiek jegu. arba padaryk trica ir krutines nelabai iskrausi. arba padaryk m traukas pradzioj ir nugara gan sunkiai seksis. taisykliu nera bet nauduojesi logika ir darai taip kad iskrautum raumeni. nugara sunkiau iskrauti nei rankas. del trico ir koju tai realiai manau nesvarbu, as daryciau kojas o paskui trica, bet realiai nera skirtumo nebent jau paskui eis kalba apie nuovargi ar cardio trukuma

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net