Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

AVlB
Išmestas
Registravosi: 2015-07-12
Žinutės: 2139
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 4

#2276 2015-09-24 08:06

Re: Blevyzgos™ IV dalis

Zuikis stuma dura konkreciai, o jus cia puliuojat, feggetai, haha

Neprisijungęs

AVlB
Išmestas

#2277 2015-09-24 08:07

E man tik idomu, man vienam pvz sviesia diena paziurejus i zaliuzes pro langa, po to nusisukus i kazka plaukioja viskas?:DDD
Fucking funnyshit

Neprisijungęs

zvalgas
Išsityręs
Registravosi: 2013-04-08
Žinutės: 895
Atsiliepimai: 2

#2278 2015-09-24 08:43

AVlB rašė:

E man tik idomu, man vienam pvz sviesia diena paziurejus i zaliuzes pro langa, po to nusisukus i kazka plaukioja viskas?:DDD
Fucking funnyshit

pas mane zaliuzes pries langa, tai nemirguliuoja.

Paskutinį kartą taisė zvalgas (2015-09-24 08:43)

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija
Vietovė: Pravėnai
Registravosi: 2015-01-20
Žinutės: 5229
Atsiliepimai: 96

#2279 2015-09-24 09:35

BloodyZero rašė:

Zuikis13 rašė:

Brink rašė:

O kas blogai darant krutinę ir bicą tapačią dieną ? Apšvieskit biški.

Iškur tą nesamonę ištraukėt, kad 45 min turi trenkė trukt tai nžn.

Eliotas labai rimtas žmogus. Dėl šio žmogaus kompetencijos man neliko jokių abejonių, kai viename video jis rodė, kaip moka įtrauki savo anusą treniruodamas pilvo presą. Aceit tada galima pasiekti vacuumm 6 pack. Vat, šiais laikais nieks to nežino, todėl tik golden era body builderiai turėjo vacuum. HGH ir insulinas nieko bendra, pasirodo, neturi...
A, ir dar jis kalbėjo apie raumenų tipą, kurio dar neatrado mokslininkai, bet jis žino, kaip juos treniruoti. T.y. type 3 muscule fibers, kurie turi sprogstamą galią ir didelę ištvermę.
Šiaip manau, kad žmogui ant galvos vaikystėje buvo užkritusi gyra. 32kg. Du kartus. Iš lėktuvo.

Krw krw jei ir buvo like man geros kazkiek nuomones apie tave, tai dingo visiskai. Tfu nx. Krw vienas is pagrindiniu mano motyvatoriu buvo sporto pradzioj, nekalbant apie visus axujenus patarimus video. Krw. Tfu ant taves blet.

Gal pasitaisys.. Bloodi, gali pakomentuoti šitą video nuo 4:10 laiko atkarpos..? Ir nuo 6:20 jis ten įdomiai

Paskutinį kartą taisė Zuikis13 (2015-09-24 09:38)

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#2280 2015-09-24 09:36

Zuikis13 rašė:

BloodyZero rašė:

Zuikis13 rašė:

Eliotas labai rimtas žmogus. Dėl šio žmogaus kompetencijos man neliko jokių abejonių, kai viename video jis rodė, kaip moka įtrauki savo anusą treniruodamas pilvo presą. Aceit tada galima pasiekti vacuumm 6 pack. Vat, šiais laikais nieks to nežino, todėl tik golden era body builderiai turėjo vacuum. HGH ir insulinas nieko bendra, pasirodo, neturi...
A, ir dar jis kalbėjo apie raumenų tipą, kurio dar neatrado mokslininkai, bet jis žino, kaip juos treniruoti. T.y. type 3 muscule fibers, kurie turi sprogstamą galią ir didelę ištvermę.
Šiaip manau, kad žmogui ant galvos vaikystėje buvo užkritusi gyra. 32kg. Du kartus. Iš lėktuvo.

utiutiu utiutiu jei ir buvo like man geros kazkiek nuomones apie tave, tai dingo visiskai. Tfu utiutiu. utiutiu vienas is pagrindiniu mano motyvatoriu buvo sporto pradzioj, nekalbant apie visus axujenus patarimus video. utiutiu. Tfu ant taves utiutiu.

Gal pasitaisys.. Bloodi, gali pakomentuoti šitą video nuo 4:10 laiko atkarpos..?

Pala isbandyt reiks :DDD

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#2281 2015-09-24 09:39

Aš nieko prieš, bet nesu taip gerai įvaldęs anuso.. Tikiuosi, neprireiks smile

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-12-07
Žinutės: 1594
Atsiliepimai: 6

#2282 2015-09-24 09:39

Zuiki, ar yra laiko?

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#2283 2015-09-24 09:42

Ne, bėgu vesti laboratorinių. Po jų iškart važiuoju grybauti smile

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Atsiliepimai: 15

#2284 2015-09-24 09:53

Zuikis13 rašė:

Aš nieko prieš, bet nesu taip gerai įvaldęs anuso.. Tikiuosi, neprireiks smile

Zinok pagal mane tai cia visa esme yra core pilno kontrolei. Anuso raumenys irgi ieina.

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#2285 2015-09-24 09:55

Tai, kad Eliotas sako, kad HGH gutt yra dėl to, kad nieks nedaro anuso įtraukimo..

Neprisijungęs

PRINCAS
Poetas
Vietovė: Renaissance
Registravosi: 2011-02-21
Žinutės: 134
Atsiliepimai: 1

#2286 2015-09-24 10:00

Laiko jis neturi....

Musu Zuikis..skeltalupis
Isejai..ir negryzai:))
Tu dabar esi..bailys:))
Ir 29 metu-ozys:))

Neprisijungęs

Vysne
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-05-26
Žinutės: 3669
Atsiliepimai: 16

#2287 2015-09-24 12:17

Ernestas rašė:

kaip manot naturalui labai svarbu tilpti i ta 1 h trenkes laika ? ar tiesiog ci ispustas reikalas ? nes pvz darant apacia tai beveik telpu, bet kai darau virsu nu tai niekaip i valanda nesutelpu, visad 1.30+ h trenke trunka

svarbu netilpt i viena valanda. svarbu pavaryt daugiau...pz pz.

Neprisijungęs

Brink
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Uostamiestis
Registravosi: 2015-02-01
Žinutės: 159
Atsiliepimai: 0

#2288 2015-09-24 16:59

Zuikis13 rašė:

Tai, kad Eliotas sako, kad HGH gutt yra dėl to, kad nieks nedaro anuso įtraukimo..

Užtat 2.1kk žmonių žmonių pažiūrėję ta video padarė big_smile

Paskutinį kartą taisė Brink (2015-09-24 16:59)

Neprisijungęs

simaxas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-07-25
Žinutės: 1919
Atsiliepimai: 19

#2289 2015-09-25 00:57

anusai jus anusai big_smile

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#2290 2015-09-25 11:56

Gerai, pasidalinsiu, kaip aš suvokiu visą treniravimosi sistemą (nors manau, kad žymiai produktyviau yra kalbėti apie farmą).

Golden era laikais daugumas treniravosi 3 kart sav. Mon/Wed/Tri. Teko skaityti, kad toks magiškas trejetas kilo tik dėl to, kad tais laikais šiomis dienomis buvo "vyrų diena", o Tue/Thu/Sat lankėsi moterys. Negaliu to patvirtinti, nes google šiuo klausimu neturi savo nuomonės smile

Nespaisant ar tai tiesa, treniravimasis 3 kart per sav. turi begalę privalumų. Po treniruotės raumuo auga ~24-48 val, todėl darant full body workout 3k/sav yra labai kokybiškai ir patogiai stimuliuojamas raumens augimas. Ir taip, senais laikais, kai dinozaurai vaikščiojo žemėje, visi darė full body w.

Vat šita dalis galioja visiems, o vėliau į atsiranda mitai ir legendos, kurios susikūrė dėl faromos. Paprašykit sporto klube trenerio programos, tai vieninteliai klausimiai bus užduodami "kelių dienų programos nori? Tipo ant masės?" Niekas neklaus ar programą rašyti, kaip chemikui ar kaip naturalui. Kaip aš suprantu kulturizmo raidą:

Golden Era laikais darė visi FBW ir buvo daugybė garsių kultūristų, kaip Leroy Colbert ar Vince Gironda, kurie aiškino, kad treniruotis reikia EOD.

https://www.t-nation.com/system/publishing/article_assets/1431/original/Leroy-Colbert.jpg?ts=1421277742
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6e/VinceGirondaContestShape.jpg/800px-VinceGirondaContestShape.jpg
Lerojus tilpdavo, į 1 val 10 min, nepaisant to, kad šitas žmogus buvo chemikas.

A1   Body Drag Curl    4    6-10
A2    Close Grip Bench    4    6-10
B1    Incline Curl    4    6-10
B2    Overhead Triceps Extension    4    6-10
C1    Weighted Pull-up    3    6-10
C2    Incline Bench Press    3    6-10
D1    Bent-Over Barbell Row    3    6-10
D2    Decline Dumbbell Fly    3    6-10
E1    Barbell Front Squat    3    6-10
E2    Military Press    3    6-10
F1    Hack Squat    3    6-10
F2    Dumbbell Lateral Raise    3    6-10
G    Standing Calf Raise    3    12-15
H    Seated Calf Raise    3    12-15

Total Sets: 46
Rest Between Sets: 1 minute
Set Length: 32 seconds (4 seconds per rep)
Total Time Per Workout: 1 hour and 10 minutes

Dabar kol vieni vartojo chemiją ir treniravosi 3k/sav po 1val 10 min, tai kiti vartojo daugiau chemijos ir jiem organizmas atsistatydavo greičiau. Didelio mosklinio supratimo tais laikais dar nebuvo apie raumens stimuliavimą, dominavo "no pain no gain" pažiūris, todėl kai kuriems norėjos kuo ilgiau sėdėti salėje, o treniruotė tapdavo ilgų valandų maratonu. Kadangi žmogui reikia pavalgyti, užknisa pūti salėje, todėl buvo sukurti splitai.

Dabar vėlgi, tu gali splituoti ir dirbti 6 kart sav, (kas iš principo ir turi būti daroma, bet su sąlyga, kad ta pati raumenų grupė būtu keletą kart simuliuojama per sav), arba mažinti apkrovas (jei nevartoji chimkės ar tiesiog jauti, kad krūvis per didelis). Realiai riektų mažinti treniruotės trukmę, o ne dienų skaičių, kad dažniau stimuliuoti raumenį, tačiau jei trumpini treniruotės laiką, tai kam išvis tada daryti splitus? Gaunasi kvaila situacija: žmonės nukopijavo "didelių" chemikų splitavimą, o paliko "mažųjų" chemikų 3d/w treniravimosi režimą, nes 6k. per sav. sunku dirbti ir žymiai patogiau yra dieną praleisti, bet vėliau "užtat užvaryti raumenį". Didžiausias marazmas, mano galva, yra Pirmadienis - krūtinė/ trickė, Trečiadienis - bicepsas/nugara, Penktadienis - kojos/pečiai. Nebūtinai toks splitavimas, bet tokia splitavimo logika, nes taip išeina, kad viena raumenų grupė yra treniruojama tik kartą per sav. Beto, tokios programos, savo laiku, buvo itin populiarios.

Dar vienas toks niuansas, dėl ko splitai išlieka nepelnytai populiarūs, yra tai, kad darant daug pratimų vienai raumenų grupei atsiranda "pumpas". Subėga kraujas į raumenį, išpapmsta ir žmogus mano, kad jU užsikačialino. Nors visi žino, kad raumuo auga, kai ilsiesi, bet vistiek norisi pumpo, kad pamatytum, koks galėtum būti bet neesi smile

Ir dar reiktų paminėti, kad ilga treniravimosi trukmė yra būdinga power lifteriam, o ne BB. Čia yra žmogaus EGO problema. Jei nori augint raumenį gali suminkyti BP ir eiti prie kito pratimo arba gali daryti didesnes poilsio trukmes, tik kad iškeltum didesnį svorį ir "pamaloninti save" bei pasigirtum prieš salės draugelius didesniu skaičiumi.  Ir liftioras ir bilderis nebūsi. Reikia apsispręsti.

Nežinau, čia dar iš toli nepriėjau prie "naturalui reikia treniruotis 45 min" dilemos, bet nesu tikras ar tai verta daryti. Daugumas turi susidarę kažkokią programą, kuria šventai tiki. Manau, kad 45 min taisyklė yra net ne pagrindinė bėda natūraliai sportuojančių žmonių. Mitai apspito šitą "sportą".

http://images.firstcovers.com/covers/flash/s/squat_till_you_puke-850192.jpg

Turiu ir aš programą, kuri šiaip, pagal "forumo standartus" yra g@idys, bet aš ją susidariau atsižvelgiant į savo gyvenimo ritmą, poreikius ir preoritetus. Jei man vėl būtų 18 metų ir gyvenčiau pas mamą, tai gal ir galėčiau sau leisti 6k/sav minkyti geležį. Kartą pyktį sukėlė Motyvacijos įkelta nuotrauka, kur aceit "Treniruotei reikia tik valandos, Nėra pasiteisinimo, jeigu tiek laiko negali skirti savęs tobulinimui.. bla bla ir pan". Aga. Kartais būna taip, kad per dieną nusimyžti laiko nerandi.

Žodžiu, mano pagrindinė mintis yra ta, kad reikia susidarinėti programą labai individualiai remiantis galimybėmis, žiniomis ir tikslais, o ne "šita programa šūdas, kita nešūdas...". Nėra teisingo kelio. Manau, kad 45 min taisyklės naturalams reiktų laikytis, o kaip tą pasiekti yra pakankama individualu.

Tikiuosi mano pamąstymai kam nors pravers. Sėkmės minkant geležį.

Paskutinį kartą taisė Zuikis13 (2015-09-25 12:04)

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Atsiliepimai: 9

#2291 2015-09-25 12:06

del pumpo tai ten prisvaigai konkreciai kaip su tuo savo standartu 45min. NERA tikslaus laiko NERA. kiekienam individualiai

Neprisijungęs

DayZ
Dažnas senbūvis
Vietovė: TEST-LAND
Registravosi: 2010-10-02
Žinutės: 1114
Atsiliepimai: 3

#2292 2015-09-25 12:07

Zuikis13 rašė:

Gerai, pasidalinsiu, kaip aš suvokiu visą treniravimosi sistemą (nors manau, kad žymiai produktyviau yra kalbėti apie farmą).

Golden era laikais daugumas treniravosi 3 kart sav. Mon/Wed/Tri. Teko skaityti, kad toks magiškas trejetas kilo tik dėl to, kad tais laikais šiomis dienomis buvo "vyrų diena", o Tue/Thu/Sat lankėsi moterys. Negaliu to patvirtinti, nes google šiuo klausimu neturi savo nuomonės smile

Nespaisant ar tai tiesa, treniravimasis 3 kart per sav. turi begalę privalumų. Po treniruotės raumuo auga ~24-48 val, todėl darant full body workout 3k/sav yra labai kokybiškai ir patogiai stimuliuojamas raumens augimas. Ir taip, senais laikais, kai dinozaurai vaikščiojo žemėje, visi darė full body w.

Vat šita dalis galioja visiems, o vėliau į atsiranda mitai ir legendos, kurios susikūrė dėl faromos. Paprašykit sporto klube trenerio programos, tai vieninteliai klausimiai bus užduodami "kelių dienų programos nori? Tipo ant masės?" Niekas neklaus ar programą rašyti, kaip chemikui ar kaip naturalui. Kaip aš suprantu kulturizmo raidą:

Golden Era laikais darė visi FBW ir buvo daugybė garsių kultūristų, kaip Leroy Colbert ar Vince Gironda, kurie aiškino, kad treniruotis reikia EOD.

https://www.t-nation.com/system/publish … 1421277742
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ … tShape.jpg

Dabar kol vieni vartojo chemiją ir treniravosi 3k/sav po 1val 10 min, tai kiti vartojo daugiau chemijos ir jiem organizmas atsistatydavo greičiau. Didelio mosklinio supratimo tais laikais dar nebuvo apie raumens stimuliavimą, dominavo "no pain no gain" pažiūris, todėl kai kuriems norėjos kuo ilgiau sėdėti salėje, o treniruotė tapdavo ilgų valandų maratonu. Kadangi žmogui reikia pavalgyti, užknisa pūti salėje, todėl buvo sukurti splitai.

Dabar vėlgi, tu gali splituoti ir dirbti 6 kart sav, (kas iš principo ir turi būti daroma, bet su sąlyga, kad ta pati raumenų grupė būtu keletą kart simuliuojama per sav), arba mažinti apkrovas (jei nevartoji chimkės ar tiesiog jauti, kad krūvis per didelis). Realiai riektų mažinti treniruotės trukmę, o ne dienų skaičių, kad dažniau stimuliuoti raumenį, tačiau jei trumpini treniruotės laiką, tai kam išvis tada daryti splitus? Gaunasi kvaila situacija: žmonės nukopijavo "didelių" chemikų splitavimą, o paliko "mažųjų" chemikų 3d/w treniravimosi režimą, nes 6k. per sav. sunku dirbti ir žymiai patogiau yra dieną praleisti, bet vėliau "užtat užvaryti raumenį". Didžiausias marazmas, mano galva, yra Pirmadienis - krūtinė/ trickė, Trečiadienis - bicepsas/nugara, Penktadienis - kojos/pečiai. Nebūtinai toks splitavimas, bet tokia splitavimo logika, nes taip išeina, kad viena raumenų grupė yra treniruojama tik kartą per sav. Beto, tokios programos, savo laiku, buvo itin populiarios.

Dar vienas toks niuansas, dėl ko splitai išlieka nepelnytai populiarūs, yra tai, kad darant daug pratimų vienai raumenų grupei atsiranda "pumpas". Subėga kraujas į raumenį, išpapmsta ir žmogus mano, kad jU užsikačialino. Nors visi žino, kad raumuo auga, kai ilsiesi, bet vistiek norisi pumpo, kad pamatytum, koks galėtum būti bet neesi smile

Ir dar reiktų paminėti, kad ilga treniravimosi trukmė yra būdinga power lifteriam, o ne BB. Čia yra žmogaus EGO problema. Jei nori augint raumenį gali suminkyti BP ir eiti prie kito pratimo arba gali daryti didesnes poilsio trukmes, tik kad iškeltum didesnį svorį ir "pamaloninti save" bei pasigirtum prieš salės draugelius didesniu skaičiumi.  Ir liftioras ir bilderis nebūsi. Reikia apsispręsti.

Nežinau, čia dar iš toli nepriėjau prie "naturalui reikia treniruotis 45 min" dilemos, bet nesu tikras ar tai verta daryti. Daugumas turi susidarę kažkokią programą, kuria šventai tiki. Manau, kad 45 min taisyklė yra net ne pagrindinė bėda natūraliai sportuojančių žmonių. Mitai apspito šitą "sportą".

http://images.firstcovers.com/covers/fl … 850192.jpg

Turiu ir aš programą, kuri šiaip, pagal "forumo standartus" yra g@idys, bet aš ją susidariau atsižvelgiant į savo gyvenimo ritmą, poreikius ir preoritetus. Jei man vėl būtų 18 metų ir gyvenčiau pas mamą, tai gal ir galėčiau sau leisti 6k/sav minkyti geležį. Kartą pyktį sukėlė Motyvacijos įkelta nuotrauka, kur aceit "Treniruotei reikia tik valandos, Nėra pasiteisinimo, jeigu tiek laiko negali skirti savęs tobulinimui.. bla bla ir pan". Aga. Kartais būna taip, kad per dieną nusimyžti laiko nerandi.

Žodžiu, mano pagrindinė mintis yra ta, kad reikia susidarinėti programą labai individualiai remiantis galimybėmis, žiniomis ir tikslais, o ne "šita programa šūdas, kita nešūdas...". Nėra teisingo kelio. Manau, kad 45 min taisyklės naturalams reiktų laikytis, o kaip tą pasiekti yra pakankama individualu.

+

Neprisijungęs

AVlB
Išmestas

#2293 2015-09-25 12:11

Susaudei tiesa konkreciai.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#2294 2015-09-25 12:23

Tiomis rašė:

del pumpo tai ten prisvaigai konkreciai kaip su tuo savo standartu 45min. NERA tikslaus laiko NERA. kiekienam individualiai

o ka del pumpo prisvaigo ? naturalui to pumpo net nereikia. tik prailgini atsistatymo laika privarydamas pieno rugsties

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#2295 2015-09-25 12:26

Zuikis13 rašė:

https://www.t-nation.com/system/publish … 1421277742
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ … tShape.jpg

http://images.firstcovers.com/covers/fl … 850192.jpg

idomus pamastymai , manau daug tiesos, nes kiek domejausi ir klausiausi zmoniu kurie patarinejo kaip turi atrodyti naturalo trenkes, tai realiai daug pratimu nebuvo, pagrinde 4 baziniai sunkus pratimai + koks izoliuotas imestas. tie visi pamastymai tu zmoniu labai jau panasus su tavo. tai realiai tavo galva geriau varyti dazniau i sale kaip minejia 6 kart , bet apkrovos nera dideles, tarkim kokie 4 baziniai pratimai ir out namo.?

Neprisijungęs

Zuikis13
Chemijos policija

#2296 2015-09-25 12:40

Individualu. Leroy yra sakęs "your body complains, but not explains". Jei yra ir negaila laiko, tai 6 kart per sav. galima išmėgint, o vėliau žiūrėti, kaip reaguoja organizmas. Vienas treneris yra sakęs, kad "jei nėra noro eiti į salę, tai ir nereikia eiti į salę. Kaip dar organizmas duos ženklą, kad jis nepasiruošęs?"
Ir aišku, bazė, bazė..

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis

#2297 2015-09-25 12:42

Nu maladec, Zuiki. Viskas kaip ir ok, tik i 45min vistiek yra sunku sutilpt darant full body treniruote. Cia su salyga, kad normalus pritupimai nekeiciami i hack squatus, sldl i curlus ir t.t.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#2298 2015-09-25 12:55

FLUzY rašė:

Nu maladec, Zuiki. Viskas kaip ir ok, tik i 45min vistiek yra sunku sutilpt darant full body treniruote. Cia su salyga, kad normalus pritupimai nekeiciami i hack squatus, sldl i curlus ir t.t.

as jau mazdaug +- susimeciau treniruote jei vaodvautis zuikio principais big_smile
1. trauka - trenke jegai   ( dl, stangos trauka, prisitraukimai , stangos lenkimas stovint )
2. kojos - hypertrofija   ( fsq, sldl su hanteliais , leg presas , lenkimas gulint, blauzda  )
3. spaudimai - jegai   ( karinis, bp incline, bp siaurai, dips )
4.off
5. trauka - hypertrofijai ( hantelio trauka , prisitraukimai , rack pull, plaktukai, rear delt kazka  )
6. kojos - jegai   ( SQ, SLDL, itupstai,blauzda  )
7. spaudimai - hypertrofijai ( hanteliai kampu, hant ant lygaus, karinis , prancuzas sedint, mostai )
8.off
ir per naujo suki
big_smile

Paskutinį kartą taisė Ernestas (2015-09-25 12:56)

Neprisijungęs

FLUzY
Dažnas senbūvis

#2299 2015-09-25 13:17

Daug laiko reikia turet, kad tiek dienu pavyktu i sale nusigaut. Ir cia jau splitas

Paskutinį kartą taisė FLUzY (2015-09-25 13:18)

Neprisijungęs

laimiss
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-20
Žinutės: 205
Atsiliepimai: 1

#2300 2015-09-25 13:33

Kdl puslapis avataro nepakeicia?

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net