Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

fNk
Naujas dalyvis
Registravosi: 2015-07-27
Žinutės: 19
Atsiliepimai: 0

#2251 2015-10-16 12:14

Re: Papildu vartojimas ir derinimas tarpusavuje

Daug pasakyti apie ji negaliau, bet panasu I paprasta monohidrata creapure technologijos..

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#2252 2015-10-16 12:32

zodziu bardakas pas tave ten visoj sistemoj, kaip ir bardakas dyylerio galvoj is kurio pirkai big_smile arba tu kazka netaip supratai ka tau sake jis smile

Neprisijungęs

fNk
Naujas dalyvis

#2253 2015-10-16 12:47

Jau rasiau kokia situacija. Apie BCAA vartojimo variacijas as net nekalbu.. Jeigu cia yra esminis skirtumas tarp to ka man siule "dyleris" ir to kaip "turetu" but big_smile

Klausiau konkreciai kaip ipaisyt kreatina i visa sita reikala. Jeigu rekomendacija nederint jo su fat burneriu - good. Jeigu BCAA nelaiku / neverta vartot tokiu metu - diskutuotina.

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid
Vietovė: Vaistinė
Registravosi: 2012-11-20
Žinutės: 1683
Atsiliepimai: 10

#2254 2015-10-16 13:54

fNk rašė:

Jau rasiau kokia situacija. Apie BCAA vartojimo variacijas as net nekalbu.. Jeigu cia yra esminis skirtumas tarp to ka man siule "dyleris" ir to kaip "turetu" but big_smile

Klausiau konkreciai kaip ipaisyt kreatina i visa sita reikala. Jeigu rekomendacija nederint jo su fat burneriu - good. Jeigu BCAA nelaiku / neverta vartot tokiu metu - diskutuotina.

Nu tai cia gi elementaru - bcaa yra aminkes, o aminkiu kada reikia labiausiai? po fizinio kruvio ir per fizini kruvi...vat ir atsakymas...
Kreatinas sakau, geri is ryto ir nesuki galvos, tavo tas burneris realiai priduoda energijos pagrinde ir leidzia kazkiek auksciau palaikyti pulsa, kad degtu riebalas o ne raumuo ir viskas...

Neprisijungęs

fNk
Naujas dalyvis

#2255 2015-10-16 14:58

Vienu metu geriau skystas aminkes per trenkes. Po to baiges, nes labai didele iseiga ir gerdavau tabletes. Aciu uz atsakyma.

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#2256 2015-10-16 15:05

fNk rašė:

Vienu metu geriau skystas aminkes per trenkes. Po to baiges, nes labai didele iseiga ir gerdavau tabletes. Aciu uz atsakyma.

Ui, skystis tikrai nera ekonomiska forma, sakyciau netgi labai neekonomiska smile geriausia miltukai,po to tabletes....

Neprisijungęs

mariusb1995
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-09-27
Žinutės: 22

#2257 2015-10-19 14:17

Sveiki.Ar tinka derinys po trefkes Hcl kreatinas ir proteinas ? smile

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#2258 2015-10-19 14:37

tinka

Neprisijungęs

NO
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2015-12-12
Žinutės: 151

#2259 2016-02-04 12:36

Sveiki, pradejau pries treniruote gert beta alanina, sumaisau su BCAA. Isgerus po 15min pradeda pykinti ir veidas pabala. Cia gali buti salutinis poveikis beta alanino?

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#2260 2016-02-04 13:06

NO rašė:

Sveiki, pradejau pries treniruote gert beta alanina, sumaisau su BCAA. Isgerus po 15min pradeda pykinti ir veidas pabala. Cia gali buti salutinis poveikis beta alanino?

Hmmm, alanine toks galima ivardinti salutinis, yra adateliu badymas...tik tiek, nors db kai parasei, prisiminiau kad ir man buvo kazkas panasaus kelis kartus, tik as kartu geriau alanine, CM ir AAKG, tai net nzn nuo ko, po to primazinau biski dozes ir viskas ok, kelis kartus tik taip buvo...gal aminkes kokios pagerintos pas tave...

Neprisijungęs

NO
Atkaklus dalyvis

#2261 2016-02-04 13:10

iparado rašė:

NO rašė:

Hmmm, alanine toks galima ivardinti salutinis, yra adateliu badymas...tik tiek, nors db kai parasei, prisiminiau kad ir man buvo kazkas panasaus kelis kartus, tik as kartu geriau alanine, CM ir AAKG, tai net nzn nuo ko, po to primazinau biski dozes ir viskas ok, kelis kartus tik taip buvo...gal aminkes kokios pagerintos pas tave...

Paprastos My protein BCAA... Pabandysiu pirma isgert BCAA o po apsilimo alanina

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#2262 2016-02-04 13:12

NO rašė:

iparado rašė:

NO rašė:

kiek to alanino per karta isgerei ?

Neprisijungęs

NO
Atkaklus dalyvis

#2263 2016-02-04 13:27

zaliasss rašė:

NO rašė:

iparado rašė:

Arbatini sauksteli apie 4g. Tiesa dar valanda pries tai geriu tris tabletes arginino.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#2264 2016-02-04 13:36

NO rašė:

zaliasss rašė:

NO rašė:

Arbatini sauksteli apie 4g. Tiesa dar valanda pries tai geriu tris tabletes arginino.

gerk per pus maziau, cia jis sukele diskomforta tau
doze pasidalink i kelis kartus per diena. ryte ir pries sporta tarkim (jei sportuoji ne ryte)

Paskutinį kartą taisė zaliasss (2016-02-04 13:37)

Neprisijungęs

NO
Atkaklus dalyvis

#2265 2016-02-04 13:43

zaliasss rašė:

NO rašė:

zaliasss rašė:

gerk per pus maziau, cia jis sukele diskomforta tau
doze pasidalink i kelis kartus per diena. ryte ir pries sporta tarkim (jei sportuoji ne ryte)

Ok, dekui smile

Neprisijungęs

Albertowy
Naujas dalyvis
Vietovė: Limassol, Kipras
Registravosi: 2012-03-28
Žinutės: 36
Atsiliepimai: 1

#2266 2016-03-26 23:12

NO rašė:

O nebandei pilti maziau vandens? Nes as jei ipylu i koki gaineri ar proteina vandens pagal instrukcija, tai man per skista, ziauriai pykina, apsivemt galima. O jei maziau, tai sueina kaip nieka... smile

Neprisijungęs

Albertowy
Naujas dalyvis
Vietovė: Limassol, Kipras
Registravosi: 2012-03-28
Žinutės: 36
Atsiliepimai: 1

#2267 2016-03-27 00:21

Atsiliepimai, klausimai:

ne ne ne, nesigirti atejau keik daug visko turiu (sprendziant is nuotraukos) big_smile  net ir paciam baisiai atrodo kai viska sudedu i viena kruva.

Noreciau kokio patarimo is to, kas gerai ismano apie papildus ir ju derinima, tikiuosi toki zmogu mano zinute pasieks smile

27 metai
188 ugis
69kg (buvo 59)
metabolizmas nesveikas... net riebalines mases pririnkti siaip neimanoma ka bevalgant...

Pirma svori sportuojant igavau su gaineriu MutantMass, tuo metu dar taupant maisiau su maltais avizais.+ Kreatinas. +10kg, is kuriu paskui 5kg nusimete kai nustojau sportuoti.

Kita karta pradejau su gaineriu SeriousMass, suryjau 2 maisus, su Kreatinu, bet mase praktiskai neaugo... Pabandziau Platinum Whay (paveiksliuke), geriau tarp maisto ir po treniruotes. Irgi svarstykes pokyciu nerode... Vel nusipirkau MutantMASS ir mase pradejo augti!!!

Dabar geriu MUTANT MASS tarp pusryciu ir pietu ir po pietu. Platinum WHEY  po treniruotes. Kreatina, ir dar pries sunkia treniruote, kaip pvz kojos isgeriu POWER PRE-TRAINING AMPLIFIER, (gerai suteikia jegu, man patinka). Apie 4 treniruotes per savaite: a) Chest+Biceps; b) Back+triceps c) Legs+Shoulders. Dar 3 kart per savaite ABS ikisu.

1 KLAUSIMAS:
Perskaiciau apie BCAA, kad "Nustatyta, kad esant pakankamam BCAA kiekiui, mažėja seratonino gamyba, todėl intensyvaus ir ilgalaikio fizinio krūvio metu žmogus nebejaučia nuovargio, mieguistumo" - Buuuna, kad salej tarp setu ziauriai ziovulys ima be perstojo, bet jauciuosi berods normaliai, ne silpna, nieko. Ar tai gali reiksti, kad truksta BCAA?? Bet kad ir su turimais papildais jauciosi vos ne kaip narkomanas... baisu kazka dar prideti.
Ar gal reiketu pakeisti sita WHEY i BCAA ?

2 KLAUSIMAS:
Skaiciau cia straipsni apie Kreatina, kaip reikia gerti, bet ar zinot, ar nera blogai jeigu gerti tiesiog kartu su gaineriu? Ar geriau pries treniruote?

3 KLAUSIMAS:
Girdejau, kad svorio auginimui labai padeda B12 vitaminai ampuluose (i uzpakali durt), gal kas zino kaip yra istikruju?

4 KLAUSIMAS:
Ar kas parekomenduotu kaip nors pakeisti mano mityba? Atrodo mazdaug taip:
8h Aviziai arba omletas / 11h Gaineris 2 kamsteliai /  13h liesa mesa vistiena, kartais kiaulena + ryziai, darzoves /  17h gaineris /  19:30h GYM, 21h WHEY papildas /  22h maza porcija zaliuju grykiu su kiausiniu. 23h miegot. NEtreniruotes diena panasiai tik be WHEY papildo.

ATSILIEPIMAS:
Del LAMBERTS  tableciu GLUCOSAMINE COMPLETE - labai padejo sanariams, nes buvo tragedija su kelenom, kaip ir daug kam, kurie daro pritupimus su svoriais... Jokios saltienos negelbedavo ir mankstos... Dabar spaudziu kiek tik leidzia raumenys, sanariai kaip saleinblokai! Pagrindiniai ingredientai tai Glucosamine, Chondroitin ir MSM. Tie 3 privalo buti smile

MUTANT MASS gaineris - uzskaitau!
POWER PRE-TRAINING AMPLIFIER - irgi Like.

ISANKSTO DEKUI, jei kazkas duos koki gera patarima, gal kas pastebes ar ka nors negerai darau.
Sekmes ir augimo! wink

http://s10.postimg.org/6ialguyrd/20160326_230147.jpg

Paskutinį kartą taisė Albertowy (2016-03-27 00:33)

Neprisijungęs

sweden
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-17
Žinutės: 48

#2268 2016-04-07 06:57

Sveiki. Pradėjus vartoti AAKG 3gr, beta alanine 3gr, CM 2gr(prieš ir po treniruotes) mane pradėjo berti. Buvau nustojęs vartoti,bėrimas nustojo, vartojant vėl bėrimas kartojasi. Kaip manot kuris papildas įtakoja bėrimą?

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#2269 2016-04-07 08:04

sweden rašė:

Sveiki. Pradėjus vartoti AAKG 3gr, beta alanine 3gr, CM 2gr(prieš ir po treniruotes) mane pradėjo berti. Buvau nustojęs vartoti,bėrimas nustojo, vartojant vėl bėrimas kartojasi. Kaip manot kuris papildas įtakoja bėrimą?

Bet kuris is tu triju, bet itarciau BA, mane nuo jo buna plemais ismusa kartais, bet greit praeina...

Neprisijungęs

Wiliukazz
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-01-13
Žinutės: 2242
Atsiliepimai: 7

#2270 2016-04-07 08:43

kiek pinigų čia išmetama...žiauru.

Yra posakis: būtina sąlyga stebuklams - tikėjimas , kad jie yra. Papildai matyt tą tikėjimą skatina big_smile

Paskutinį kartą taisė Wiliukazz (2016-04-07 08:44)

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#2271 2016-04-07 09:33

Wiliukazz rašė:

kiek pinigų čia išmetama...žiauru.

Yra posakis: būtina sąlyga stebuklams - tikėjimas , kad jie yra. Papildai matyt tą tikėjimą skatina big_smile

Kas be nuodemes, meskit I mane akmeni big_smile

Neprisijungęs

Vanila
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Airija
Registravosi: 2013-06-03
Žinutės: 161

#2272 2016-04-07 16:12

sweden rašė:

O kam tu juos geri po treniruotes?? gerk pries treniruote ir viskas

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#2273 2016-04-07 16:19

Vanila rašė:

sweden rašė:

Cm iki 5g rekomenduojama, galima ir isskaidyti ta porcija...

Neprisijungęs

Vanila
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Airija
Registravosi: 2013-06-03
Žinutės: 161

#2274 2016-04-07 20:47

iparado rašė:

Vanila rašė:

sweden rašė:

Cm iki 5g rekomenduojama, galima ir isskaidyti ta porcija...

Jei jau skaidai, tai imi ryte ant tuscio skrandzio, o ne 2 porcijas poros valandu begyje

Neprisijungęs

Submission
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2015-01-07
Žinutės: 648
Atsiliepimai: 3

#2275 2016-04-07 20:55

Ką patartumėte sumaišyti, kad būtų energijos koviniam sporte, nes apšilimas, gan intensyvus, po to technikos mokymasis ir tada dar treniruotės gale reikia kovoti, kokius papildus maišyti, kad energijos užtektų kiek daugiau apie 1.45 h?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net