Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

diabola
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-07-01
Žinutės: 109
Atsiliepimai: 0

#26 2008-09-14 13:49

Re: Dilbis

po nugaros pratimu jau bicke nebein daryt per tuos dilbius, nuo stangos traukos pasilenkus cia man rodos,uznesa ji kaskiek i mirties trauka... teks pirma bicke daryt

Neprisijungęs

Mantekos
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-01-14
Žinutės: 110

#27 2008-09-14 13:58

are rašė:

Mantekos rašė:

Sutikciau su tavim jei sakytum kad dilbis dirba darant mirties trauka, bet izoliuoti pratimai si raumeni labiau stimuliuoja. Atliekant mirties trauka gaunasi labiau tempimas delto taip ir jauciasi dilbis. Pataisyk jei klystu smile

cia as is savo patirties kalbu...dariau as ilgai tuos lenkimus,bet dilbis vietoje stovejo, o pradejau daryt mirties trauka padidejo nuo 31 iki 34 cm smile sakai nedirba dilbis? man tai darant m trauka pirma dilbis ir pavarksta. dilbis dirba ne tik lankstant riesa,bet ir laikant ka nors sunkaus,spaudziant espanderi ir pan..nu cia sunku paaiskint smile vienas draugas daro dilbiui lenkimus su 60-70 kg stanga po 10-20 pakartojimu,bet nieko gero is tu jo dilbiu smile aisku rankas lauziant tai pasijaucia big_smile

Na netaip gal supratai mane wink As sakau, kad dilbis dirba darant mirties trauka tongue Man irgi pirmiausiai jis ir pavargsta... As tik sakau kad jis pavargsta labiau nuo to, kad buna itemptas. O darnat pratimus dilbiui jis yra labiau stimuliuojamas, na bent jau as taip isivaizduoju... pats niekad dilbio nesu dares todel taip ir sakau smile Bet tikrai nedristu su tavim gincytis, jei sakai, kad kalbi is patirties, tada tu turbut ir esi teisus nykstys

Neprisijungęs

are
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-01-02
Žinutės: 430

#28 2008-09-14 14:15

Mantekos rašė:

are rašė:

Mantekos rašė:

Sutikciau su tavim jei sakytum kad dilbis dirba darant mirties trauka, bet izoliuoti pratimai si raumeni labiau stimuliuoja. Atliekant mirties trauka gaunasi labiau tempimas delto taip ir jauciasi dilbis. Pataisyk jei klystu smile

cia as is savo patirties kalbu...dariau as ilgai tuos lenkimus,bet dilbis vietoje stovejo, o pradejau daryt mirties trauka padidejo nuo 31 iki 34 cm smile sakai nedirba dilbis? man tai darant m trauka pirma dilbis ir pavarksta. dilbis dirba ne tik lankstant riesa,bet ir laikant ka nors sunkaus,spaudziant espanderi ir pan..nu cia sunku paaiskint smile vienas draugas daro dilbiui lenkimus su 60-70 kg stanga po 10-20 pakartojimu,bet nieko gero is tu jo dilbiu smile aisku rankas lauziant tai pasijaucia big_smile

Na netaip gal supratai mane wink As sakau, kad dilbis dirba darant mirties trauka tongue Man irgi pirmiausiai jis ir pavargsta... As tik sakau kad jis pavargsta labiau nuo to, kad buna itemptas. O darnat pratimus dilbiui jis yra labiau stimuliuojamas, na bent jau as taip isivaizduoju... pats niekad dilbio nesu dares todel taip ir sakau smile Bet tikrai nedristu su tavim gincytis, jei sakai, kad kalbi is patirties, tada tu turbut ir esi teisus nykstys

na cia reikia paciam pabandyt,kas geriau smile

Neprisijungęs

rolc34
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-04-07
Žinutės: 1

#29 2011-10-20 18:58

Sveiki,
Norejau paklausti ar galima kiekviena treniruote treniruoti dilbi? I savaite treniruojuosi 4 dienas. Kiek girdejes kiti sako, kad dilbis kitoks raumuo ir jam normali apkrova tokia, o kiti sneka, kad galima ji galima pertreniroti.
Butu idomu suzinoti jusu nuomone.

Dekui, is anksto.

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-22
Žinutės: 2928
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#30 2014-01-14 17:40

gal turit ideju kodel dilbis nejuda is vietos. Darau visas traukas be strapsu, farmers walk, stovesena ant ranku, realiai kas antra diena dilbis belekaip uzsipompaves, bet jau metus kaip is vietos nejuda.

Neprisijungęs

athletic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-05-08
Žinutės: 5718
Atsiliepimai: 17

#31 2014-01-14 18:25

sladeinflame7 rašė:

gal turit ideju kodel dilbis nejuda is vietos. Darau visas traukas be strapsu, farmers walk, stovesena ant ranku, realiai kas antra diena dilbis belekaip uzsipompaves, bet jau metus kaip is vietos nejuda.

you don't hit it hard enough

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#32 2014-01-14 18:25

Bandes riesu lankstyma su stanga? Stangos lenkima atvirkstiniu paemimu? Plaktuka?

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis

#33 2014-01-14 18:42

eNrr rašė:

Bandes riesu lankstyma su stanga? Stangos lenkima atvirkstiniu paemimu? Plaktuka?

plaktuka varau kas kart kai bicepsa darau, o ir atvirksciu paemimu esu daug dares, labai gerai uzsipumpuoja dilbis, bet kas is to kad rezultatu nera. O lankstymu tai nedarau, kad ir taip dilbis labai daug apkrovos gauna yikes Jega suemimo tai isaugo bet tik tiek.

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#34 2014-01-14 18:46

sladeinflame7 rašė:

eNrr rašė:

plaktuka varau kas kart kai bicepsa darau, o ir atvirksciu paemimu esu daug dares, labai gerai uzsipumpuoja dilbis, bet kas is to kad rezultatu nera. O lankstymu tai nedarau, kad ir taip dilbis labai daug apkrovos gauna yikes Jega suemimo tai isaugo bet tik tiek.

tai jei nori kad augtu, duok tos apkrovos

Neprisijungęs

Estranged
Dažnas senbūvis

#35 2014-01-14 18:57

Nu tai sakau kad duodu. Nugaros dienoj 6 setai m traukos, prisitraukimai, ir dar visokiu trauku + farmer's walk, tai jau mires dilbis. O kitom dienom per bicka uzsikacialina + kasdien ant ranku stovesena irgi dega. Nebent cia mazai skaitos smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net