- diabola
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-07-01
- Žinutės: 109
- Atsiliepimai: 0
#26 2008-09-14 13:49
Re: Dilbis
po nugaros pratimu jau bicke nebein daryt per tuos dilbius, nuo stangos traukos pasilenkus cia man rodos,uznesa ji kaskiek i mirties trauka... teks pirma bicke daryt
Neprisijungęs
- Mantekos
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-14
- Žinutės: 110
#27 2008-09-14 13:58
are rašė:
Mantekos rašė:
Sutikciau su tavim jei sakytum kad dilbis dirba darant mirties trauka, bet izoliuoti pratimai si raumeni labiau stimuliuoja. Atliekant mirties trauka gaunasi labiau tempimas delto taip ir jauciasi dilbis. Pataisyk jei klystu
cia as is savo patirties kalbu...dariau as ilgai tuos lenkimus,bet dilbis vietoje stovejo, o pradejau daryt mirties trauka padidejo nuo 31 iki 34 cm
sakai nedirba dilbis? man tai darant m trauka pirma dilbis ir pavarksta. dilbis dirba ne tik lankstant riesa,bet ir laikant ka nors sunkaus,spaudziant espanderi ir pan..nu cia sunku paaiskint
vienas draugas daro dilbiui lenkimus su 60-70 kg stanga po 10-20 pakartojimu,bet nieko gero is tu jo dilbiu
aisku rankas lauziant tai pasijaucia
Na netaip gal supratai mane As sakau, kad dilbis dirba darant mirties trauka
Man irgi pirmiausiai jis ir pavargsta... As tik sakau kad jis pavargsta labiau nuo to, kad buna itemptas. O darnat pratimus dilbiui jis yra labiau stimuliuojamas, na bent jau as taip isivaizduoju... pats niekad dilbio nesu dares todel taip ir sakau
Bet tikrai nedristu su tavim gincytis, jei sakai, kad kalbi is patirties, tada tu turbut ir esi teisus
Neprisijungęs
- are
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-01-02
- Žinutės: 430
#28 2008-09-14 14:15
Mantekos rašė:
are rašė:
Mantekos rašė:
Sutikciau su tavim jei sakytum kad dilbis dirba darant mirties trauka, bet izoliuoti pratimai si raumeni labiau stimuliuoja. Atliekant mirties trauka gaunasi labiau tempimas delto taip ir jauciasi dilbis. Pataisyk jei klystu
cia as is savo patirties kalbu...dariau as ilgai tuos lenkimus,bet dilbis vietoje stovejo, o pradejau daryt mirties trauka padidejo nuo 31 iki 34 cm
sakai nedirba dilbis? man tai darant m trauka pirma dilbis ir pavarksta. dilbis dirba ne tik lankstant riesa,bet ir laikant ka nors sunkaus,spaudziant espanderi ir pan..nu cia sunku paaiskint
vienas draugas daro dilbiui lenkimus su 60-70 kg stanga po 10-20 pakartojimu,bet nieko gero is tu jo dilbiu
aisku rankas lauziant tai pasijaucia
Na netaip gal supratai mane
As sakau, kad dilbis dirba darant mirties trauka
Man irgi pirmiausiai jis ir pavargsta... As tik sakau kad jis pavargsta labiau nuo to, kad buna itemptas. O darnat pratimus dilbiui jis yra labiau stimuliuojamas, na bent jau as taip isivaizduoju... pats niekad dilbio nesu dares todel taip ir sakau
Bet tikrai nedristu su tavim gincytis, jei sakai, kad kalbi is patirties, tada tu turbut ir esi teisus
na cia reikia paciam pabandyt,kas geriau
Neprisijungęs
- rolc34
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-07
- Žinutės: 1
#29 2011-10-20 18:58
Sveiki,
Norejau paklausti ar galima kiekviena treniruote treniruoti dilbi? I savaite treniruojuosi 4 dienas. Kiek girdejes kiti sako, kad dilbis kitoks raumuo ir jam normali apkrova tokia, o kiti sneka, kad galima ji galima pertreniroti.
Butu idomu suzinoti jusu nuomone.
Dekui, is anksto.
Neprisijungęs
- Estranged
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-22
- Žinutės: 2928
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#30 2014-01-14 17:40
gal turit ideju kodel dilbis nejuda is vietos. Darau visas traukas be strapsu, farmers walk, stovesena ant ranku, realiai kas antra diena dilbis belekaip uzsipompaves, bet jau metus kaip is vietos nejuda.
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#31 2014-01-14 18:25
sladeinflame7 rašė:
gal turit ideju kodel dilbis nejuda is vietos. Darau visas traukas be strapsu, farmers walk, stovesena ant ranku, realiai kas antra diena dilbis belekaip uzsipompaves, bet jau metus kaip is vietos nejuda.
you don't hit it hard enough
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
- Atsiliepimai: 37
#32 2014-01-14 18:25
Bandes riesu lankstyma su stanga? Stangos lenkima atvirkstiniu paemimu? Plaktuka?
Neprisijungęs
- Estranged
- Dažnas senbūvis
#33 2014-01-14 18:42
eNrr rašė:
Bandes riesu lankstyma su stanga? Stangos lenkima atvirkstiniu paemimu? Plaktuka?
plaktuka varau kas kart kai bicepsa darau, o ir atvirksciu paemimu esu daug dares, labai gerai uzsipumpuoja dilbis, bet kas is to kad rezultatu nera. O lankstymu tai nedarau, kad ir taip dilbis labai daug apkrovos gauna Jega suemimo tai isaugo bet tik tiek.
Neprisijungęs
- eNrr
- Aesthetix
- Registravosi: 2011-01-19
- Žinutės: 7715
- Atsiliepimai: 37
#34 2014-01-14 18:46
sladeinflame7 rašė:
eNrr rašė:
plaktuka varau kas kart kai bicepsa darau, o ir atvirksciu paemimu esu daug dares, labai gerai uzsipumpuoja dilbis, bet kas is to kad rezultatu nera. O lankstymu tai nedarau, kad ir taip dilbis labai daug apkrovos gauna
Jega suemimo tai isaugo bet tik tiek.
tai jei nori kad augtu, duok tos apkrovos
Neprisijungęs
- Estranged
- Dažnas senbūvis
#35 2014-01-14 18:57
Nu tai sakau kad duodu. Nugaros dienoj 6 setai m traukos, prisitraukimai, ir dar visokiu trauku + farmer's walk, tai jau mires dilbis. O kitom dienom per bicka uzsikacialina + kasdien ant ranku stovesena irgi dega. Nebent cia mazai skaitos
Neprisijungęs