Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Eimantas99
Naujas dalyvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 16
Atsiliepimai: 0

#7976 2019-08-19 11:48

Re: Kraujo tyrimai

Issityriau skydliauke, rezultatai zemiau:

TTH,TSH (range 0,35 - 4,94) - result 0,54
FT4 (9,01 - 19,05) - 12,06
ATPO (0,00 - 5,61) - result 0,77

Tureciau sunerimt?

Neprisijungęs

 
egomaniac
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-12-21
Žinutės: 29
Atsiliepimai: 0

#7977 2019-08-26 19:49

Re: Kraujo tyrimai

Sveiki, po paskutinio kurso praėjo metai laiko.. kursas buvo su trenu, testu, masteriu (jei ten tikrai jis buvo), pct dariau su clomidu, cabaser (dėl kokybės not sure), teko ir tamoxos pakramtyt.. po visko daryti tyrimai buvo labai panašus į šiandienos. Gal būtų kokių patarimų, kaip pakelti fsh, lh ir testą bei numušti e2 su prolaktinu? Kartoti pct?

https://postimg.cc/v40VcJGg

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4511
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#7978 2019-08-26 21:12

Re: Kraujo tyrimai

egomaniac rašė:

Sveiki, po paskutinio kurso praėjo metai laiko.. kursas buvo su trenu, testu, masteriu (jei ten tikrai jis buvo), pct dariau su clomidu, cabaser (dėl kokybės not sure), teko ir tamoxos pakramtyt.. po visko daryti tyrimai buvo labai panašus į šiandienos. Gal būtų kokių patarimų, kaip pakelti fsh, lh ir testą bei numušti e2 su prolaktinu? Kartoti pct?

https://postimg.cc/v40VcJGg

Labas,clomida 25mg ed 4sav minimum gali drasiai ir 12sav jei reikes,caber kalk 0.5mg ir numus,arimidex 0.5mg kas antra diena viena savaite tai gausis 4kartai po 0.5mg po 2-3sav kartok tyrimus

Paskutinį kartą taisė Garmus (2019-08-26 21:13)

Neprisijungęs

 
egomaniac
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-12-21
Žinutės: 29
Atsiliepimai: 0

#7979 2019-08-26 22:15

Re: Kraujo tyrimai

ačiū, Garmus, už greitą atsakymą. Beje, Lt vaistinėse Dostinex sunku gauti? Gal kas turi užsilikusių parduoti?

Neprisijungęs

 
Garmus
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 4511
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#7980 2019-08-26 22:32

Re: Kraujo tyrimai

egomaniac rašė:

ačiū, Garmus, už greitą atsakymą. Beje, Lt vaistinėse Dostinex sunku gauti? Gal kas turi užsilikusių parduoti?

Net nezinau del vaistiniu,neteko megint pirkt,galbut padeciau cabaser gaut

Neprisijungęs

 
nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 5480
Atsiliepimai: 19

#7981 2019-08-27 05:10

Re: Kraujo tyrimai

Saugo recepta caberio / dostinex . Be sancu .kam jam tas caberis cia ? Juk metai praejo . Su kiausais viskas ok nrml to testo kaip tokiam lh . Ziureciaus gyvenimo stiliu , mityba poilsi ir treniruociu stiliu daugiau baziu maziau sudinu pumpu. Nes kas is to caberio ? Nu vartos apgaus hipofize nustos vel tas pats bus.kiek tau metu ir lb storas esi ? Nes is testo / estrogeno proporcijos tj kokius 25 % primena tikrai . Seip sudini tyrimai . Neskubek iskart cia visu preparatu kramtyt . Daugiau parametru reikia tavo zinot , kad cia kazka patart...

Paskutinį kartą taisė nesako (2019-08-27 05:17)

Neprisijungęs

 
nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 5480
Atsiliepimai: 19

#7982 2019-08-27 05:19

Re: Kraujo tyrimai

Eimantas99 rašė:

Issityriau skydliauke, rezultatai zemiau:

TTH,TSH (range 0,35 - 4,94) - result 0,54
FT4 (9,01 - 19,05) - 12,06
ATPO (0,00 - 5,61) - result 0,77

Tureciau sunerimt?

Neturetum viskas normoi gi . Tth/ ft4 labai geras santykis.

Neprisijungęs

 
Hardware
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2018-01-11
Žinutės: 65
Atsiliepimai: 0

#7983 2019-08-29 15:54

Re: Kraujo tyrimai

Sveiki. Paskutinis kursas buvo pries 3 menesius. Del ko hemoglobinas toks aukstas gali but? Ir kaip del limfocitu? Krauja pridaviau lries 1 menesi jei tai turi itakos tyrimam.
https://ibb.co/7QHNXhg

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2019 Kulturizmas.net