Prisijungti arba Registruotis
- Robo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2022-02-04
- Žinutės: 17
- Atsiliepimai: 0
#4876 2025-02-10 13:33
Re: Sporto medikas, klauskite!
Jonn rašė:
Robo rašė:
Jonn rašė:
Parasyk metus, ugi, svori. Ir jei nenaudoji jokiu stimsu mazink kruvi, iterp lengva cardio bent 30min, stiprink sirdi. Apsilankyk pas kardiologa.
190-100kg 35 metai. Cardio nu mano darbas toks atitinka cardio apibrėžimą. O mažint krūvi nzn nemoku aš taip sportuot atrodo jei sportuot tai maximaliai arba visai nesportuot 🤔🤔🤔 spaudimas normalus būna treniruotes metu +/- 140/90 nu reikes pasiskambyt dakterei pasiteiraut,bet šiaip ir kai apie 20metų būdavo kai sportuodavau tai ir apie 150 būdavo. O stimuliatorių tai kavos išgeriu prieš treniruote tai šiek tiek kofeino gaunu, bet tik tiek. Galvojau, kad čia pas visus panašiai užkyla😀🫣🫣🫣
Kad vaikstai daug, tai nesiskaito tavo tas atitikimas cardio, turi buti non stop ejimas/begimas 5-10km greitu tempu (ejimas),begimas (letu tempu 6:30min/km-7min/km) stebint pulsa, ziurint zonas, nevirsijant 150d/min, jei virsija mazini tempa, pailsi ir vel eini. Taip treniruojama visa cardio sistema.
Sprotuoti kaip sakai iki max arba nesportuoti isvis, pats debiliskiausias dalykas pagal kuri pats treniravausi visa gyvenima, bet kai sueina 35m, pradedi mastyti kitaip ir dirbti ne tik su svoriais. Nes vien nuo ju liksi tik kaip kelmas.
35 tai nedaug dar varyt ir varyt pilnu tempu, nepasakyčiau kad jaučiu kažką kitaip negu 20 kai buvo, nu tik testo jaučiasi, kad mažiau organizme. Tai aš ne tik kilnoju daug plaukiu nes bėgt tai man apskritai nesamone. Pauglystėj kokius 3 metus bėgiojau, kol viena diena supratau kad čia kažkokia nesamone ir nuėjau svorių kilnot. maždaug nuo kovo pradžios iki lapkričio galo plaukioju tvenkinį beveik kas dien po kokį pusvalandi tai čia užsisksito manau pilnai kaip cardio
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2242
- Atsiliepimai: 7
#4877 2025-02-10 13:34
Jonn rašė:
Robo rašė:
Jonn rašė:
Parasyk metus, ugi, svori. Ir jei nenaudoji jokiu stimsu mazink kruvi, iterp lengva cardio bent 30min, stiprink sirdi. Apsilankyk pas kardiologa.
190-100kg 35 metai. Cardio nu mano darbas toks atitinka cardio apibrėžimą. O mažint krūvi nzn nemoku aš taip sportuot atrodo jei sportuot tai maximaliai arba visai nesportuot 🤔🤔🤔 spaudimas normalus būna treniruotes metu +/- 140/90 nu reikes pasiskambyt dakterei pasiteiraut,bet šiaip ir kai apie 20metų būdavo kai sportuodavau tai ir apie 150 būdavo. O stimuliatorių tai kavos išgeriu prieš treniruote tai šiek tiek kofeino gaunu, bet tik tiek. Galvojau, kad čia pas visus panašiai užkyla😀🫣🫣🫣
Kad vaikstai daug, tai nesiskaito tavo tas atitikimas cardio, turi buti non stop ejimas/begimas 5-10km greitu tempu (ejimas),begimas (letu tempu 6:30min/km-7min/km) stebint pulsa, ziurint zonas, nevirsijant 150d/min, jei virsija mazini tempa, pailsi ir vel eini. Taip treniruojama visa cardio sistema.
Sprotuoti kaip sakai iki max arba nesportuoti isvis, pats debiliskiausias dalykas pagal kuri pats treniravausi visa gyvenima, bet kai sueina 35m, pradedi mastyti kitaip ir dirbti ne tik su svoriais. Nes vien nuo ju liksi tik kaip kelmas.
subrendai
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4878 2025-02-10 13:35
Jonn rašė:
Robo rašė:
Gal įtakos turi kad esu gryžes į sporta po daugiametes pertraukos tai svoriai pratimuose labai greit kyla. Pvz štangos spaudimas ant horizontalaus ant darbinio svorio per kokius 7 mėnesius paaugo ant 30kg mirties traukoj ant darbinio dasidėjo 60kg ir panašiai plius mityba tokia kad nors jėga išaugo bet esu -8kg per tuos 7 mėn. Dar klausimas prie to pačio kokio ilgio pertraukas darot tarp pakartojimų? Aš stengiuos nedaugiau negu 1min ir 2-3min tarp pratimų.
Mano 7d vidurkis su sportu, poilsiu ir miegu.
https://i.postimg.cc/DyfvcyhX/Screensho … onnect.jpg
Nu tu čia labai stipriai stebi viską reiks ir man labiau pasekt pulsa koks kada būna 🤔
Neprisijungęs
- sportininkas7
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-14
- Žinutės: 393
#4879 2025-02-10 20:34
Robo rašė:
Jonn rašė:
Robo rašė:
Sveiki vyrai. Kažin normalu ar bent jau nieko tokio jei treniruotes metu pas mane pulsas užkyla iki 170-180 tarp pakartojimų?🤔🤔
Nenormalu tikrai. Cia pas mane toks pulsas pakyla begant koki 15-iolikta km. Ir tai nekeidziu iki tiek ilgai laikyti.Issitirk kali, magni, natri, bendra krauja.
Geriu magni ir daug kitų vitaminų. Nu pas mane labai sunkios ir intensyvios treniruotės. Šiaip jaučiuosi normaliai prie tokio pulso 🤔🤔🤔 ramybės būsenoj apie 70-80
Tai pasidaryk širdies echoskopiją ir matysi ar yra problema ar ne, jei širdies raumuo mažas, kairiojo skilvelio užpakalinės dalies storis arčiau apatinės normos, tai normalu, kad duodant krūvio netreniruota širdis plaks greičiau, tada tiesiog lengvą kardio darai ir susitvarkys, bet jei širdies raumuo arčiau viršutinės normos, tai reiškia yra problema kurią reikia išspręsti. Feritininas, mineralai, uždegiminiai, alerginiai rodikliai t.t.
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4880 2025-02-10 20:40
sportininkas7 rašė:
Robo rašė:
Jonn rašė:
Nenormalu tikrai. Cia pas mane toks pulsas pakyla begant koki 15-iolikta km. Ir tai nekeidziu iki tiek ilgai laikyti.Issitirk kali, magni, natri, bendra krauja.Geriu magni ir daug kitų vitaminų. Nu pas mane labai sunkios ir intensyvios treniruotės. Šiaip jaučiuosi normaliai prie tokio pulso 🤔🤔🤔 ramybės būsenoj apie 70-80
Tai pasidaryk širdies echoskopiją ir matysi ar yra problema ar ne, jei širdies raumuo mažas, kairiojo skilvelio užpakalinės dalies storis arčiau apatinės normos, tai normalu, kad duodant krūvio netreniruota širdis plaks greičiau, tada tiesiog lengvą kardio darai ir susitvarkys, bet jei širdies raumuo arčiau viršutinės normos, tai reiškia yra problema kurią reikia išspręsti. Feritininas, mineralai, uždegiminiai, alerginiai rodikliai t.t.
Aš kai sportavau trikove stipriai nuo 15 iki 23 metų pora kursų lengvų buvau padares tai tirdavaus įvairius parametrus tai pamenu, kad širdies raumuo buvo padidėjas, bet normos ribose, dabar aišku gal jau kita situacija 🤔 nu viskas aišku reikės pasižiurėt pas daktariukų dėl viso pikto 🤔
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
- Vietovė: Lithuania
- Registravosi: 2013-03-02
- Žinutės: 5230
- Atsiliepimai: 8
#4881 2025-02-11 07:22
Robo rašė:
sportininkas7 rašė:
Robo rašė:
Geriu magni ir daug kitų vitaminų. Nu pas mane labai sunkios ir intensyvios treniruotės. Šiaip jaučiuosi normaliai prie tokio pulso 🤔🤔🤔 ramybės būsenoj apie 70-80Tai pasidaryk širdies echoskopiją ir matysi ar yra problema ar ne, jei širdies raumuo mažas, kairiojo skilvelio užpakalinės dalies storis arčiau apatinės normos, tai normalu, kad duodant krūvio netreniruota širdis plaks greičiau, tada tiesiog lengvą kardio darai ir susitvarkys, bet jei širdies raumuo arčiau viršutinės normos, tai reiškia yra problema kurią reikia išspręsti. Feritininas, mineralai, uždegiminiai, alerginiai rodikliai t.t.
Aš kai sportavau trikove stipriai nuo 15 iki 23 metų pora kursų lengvų buvau padares tai tirdavaus įvairius parametrus tai pamenu, kad širdies raumuo buvo padidėjas, bet normos ribose, dabar aišku gal jau kita situacija 🤔 nu viskas aišku reikės pasižiurėt pas daktariukų dėl viso pikto 🤔
Nematau tikslo pilnu tempu varyti, kai sportuoju nuo 6 metu, o stangas nuo 15 metu. Raumens daugiau neuzauginsiu, tik islaikyti kiek imanoma bus ir tiek. Kas del begimo, tai man pvz kaifas yra ankstu ryta prasibegti kai visi miega, visur tylu, gyvunai laksto ir t.t.
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
#4882 2025-02-11 07:24
Wiliukazz rašė:
Jonn rašė:
Robo rašė:
190-100kg 35 metai. Cardio nu mano darbas toks atitinka cardio apibrėžimą. O mažint krūvi nzn nemoku aš taip sportuot atrodo jei sportuot tai maximaliai arba visai nesportuot 🤔🤔🤔 spaudimas normalus būna treniruotes metu +/- 140/90 nu reikes pasiskambyt dakterei pasiteiraut,bet šiaip ir kai apie 20metų būdavo kai sportuodavau tai ir apie 150 būdavo. O stimuliatorių tai kavos išgeriu prieš treniruote tai šiek tiek kofeino gaunu, bet tik tiek. Galvojau, kad čia pas visus panašiai užkyla😀🫣🫣🫣Kad vaikstai daug, tai nesiskaito tavo tas atitikimas cardio, turi buti non stop ejimas/begimas 5-10km greitu tempu (ejimas),begimas (letu tempu 6:30min/km-7min/km) stebint pulsa, ziurint zonas, nevirsijant 150d/min, jei virsija mazini tempa, pailsi ir vel eini. Taip treniruojama visa cardio sistema.
Sprotuoti kaip sakai iki max arba nesportuoti isvis, pats debiliskiausias dalykas pagal kuri pats treniravausi visa gyvenima, bet kai sueina 35m, pradedi mastyti kitaip ir dirbti ne tik su svoriais. Nes vien nuo ju liksi tik kaip kelmas.subrendai
😄😄Dar po truputi tik pradejau😀
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
#4883 2025-02-11 07:28
Robo rašė:
Jonn rašė:
Robo rašė:
Sprotuoti kaip sakai iki max arba nesportuoti isvis, pats debiliskiausias dalykas pagal kuri pats treniravausi visa gyvenima, bet kai sueina 35m, pradedi mastyti kitaip ir dirbti ne tik su svoriais. Nes vien nuo ju liksi tik kaip kelmas.35 tai nedaug dar varyt ir varyt pilnu tempu, nepasakyčiau kad jaučiu kažką kitaip negu 20 kai buvo, nu tik testo jaučiasi, kad mažiau organizme. Tai aš ne tik kilnoju daug plaukiu nes bėgt tai man apskritai nesamone. Pauglystėj kokius 3 metus bėgiojau, kol viena diena supratau kad čia kažkokia nesamone ir nuėjau svorių kilnot. maždaug nuo kovo pradžios iki lapkričio galo plaukioju tvenkinį beveik kas dien po kokį pusvalandi tai čia užsisksito manau pilnai kaip cardio
Prikolistas, kai man buvo 20 metu, galejau nuo pnkt iki skm atgerti ir pirmadienj pilnu tempu i sale eiti, Deadliftus po 250kg kelti. Kunas atsistatynejo n kartu greiciau, testas kosmose naturalus virs normu buvo. O dabar traska, braska jau kaulai😁😁
Paskutinį kartą taisė Jonn (2025-02-11 07:29)
Neprisijungęs
- nagas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 685
#4884 2025-02-11 11:40
Jonn rašė:
Robo rašė:
Jonn rašė:
Sprotuoti kaip sakai iki max arba nesportuoti isvis, pats debiliskiausias dalykas pagal kuri pats treniravausi visa gyvenima, bet kai sueina 35m, pradedi mastyti kitaip ir dirbti ne tik su svoriais. Nes vien nuo ju liksi tik kaip kelmas.35 tai nedaug dar varyt ir varyt pilnu tempu, nepasakyčiau kad jaučiu kažką kitaip negu 20 kai buvo, nu tik testo jaučiasi, kad mažiau organizme. Tai aš ne tik kilnoju daug plaukiu nes bėgt tai man apskritai nesamone. Pauglystėj kokius 3 metus bėgiojau, kol viena diena supratau kad čia kažkokia nesamone ir nuėjau svorių kilnot. maždaug nuo kovo pradžios iki lapkričio galo plaukioju tvenkinį beveik kas dien po kokį pusvalandi tai čia užsisksito manau pilnai kaip cardio
Prikolistas, kai man buvo 20 metu, galejau nuo pnkt iki skm atgerti ir pirmadienj pilnu tempu i sale eiti, Deadliftus po 250kg kelti. Kunas atsistatynejo n kartu greiciau, testas kosmose naturalus virs normu buvo. O dabar traska, braska jau kaulai😁😁
Dabar jug irgi testas greičiausiai virš normu tik kad ne naturalus:)
Paskutinį kartą taisė nagas (2025-02-11 11:41)
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
#4885 2025-02-11 15:45
nagas rašė:
Jonn rašė:
Robo rašė:
35 tai nedaug dar varyt ir varyt pilnu tempu, nepasakyčiau kad jaučiu kažką kitaip negu 20 kai buvo, nu tik testo jaučiasi, kad mažiau organizme. Tai aš ne tik kilnoju daug plaukiu nes bėgt tai man apskritai nesamone. Pauglystėj kokius 3 metus bėgiojau, kol viena diena supratau kad čia kažkokia nesamone ir nuėjau svorių kilnot. maždaug nuo kovo pradžios iki lapkričio galo plaukioju tvenkinį beveik kas dien po kokį pusvalandi tai čia užsisksito manau pilnai kaip cardioPrikolistas, kai man buvo 20 metu, galejau nuo pnkt iki skm atgerti ir pirmadienj pilnu tempu i sale eiti, Deadliftus po 250kg kelti. Kunas atsistatynejo n kartu greiciau, testas kosmose naturalus virs normu buvo. O dabar traska, braska jau kaulai😁😁
Dabar jug irgi testas greičiausiai virš normu tik kad ne naturalus:)
Naturalus, nepisu sintetinio.
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4886 2025-02-12 06:50
Jonn rašė:
Robo rašė:
sportininkas7 rašė:
Tai pasidaryk širdies echoskopiją ir matysi ar yra problema ar ne, jei širdies raumuo mažas, kairiojo skilvelio užpakalinės dalies storis arčiau apatinės normos, tai normalu, kad duodant krūvio netreniruota širdis plaks greičiau, tada tiesiog lengvą kardio darai ir susitvarkys, bet jei širdies raumuo arčiau viršutinės normos, tai reiškia yra problema kurią reikia išspręsti. Feritininas, mineralai, uždegiminiai, alerginiai rodikliai t.t.Aš kai sportavau trikove stipriai nuo 15 iki 23 metų pora kursų lengvų buvau padares tai tirdavaus įvairius parametrus tai pamenu, kad širdies raumuo buvo padidėjas, bet normos ribose, dabar aišku gal jau kita situacija 🤔 nu viskas aišku reikės pasižiurėt pas daktariukų dėl viso pikto 🤔
Nematau tikslo pilnu tempu varyti, kai sportuoju nuo 6 metu, o stangas nuo 15 metu. Raumens daugiau neuzauginsiu, tik islaikyti kiek imanoma bus ir tiek. Kas del begimo, tai man pvz kaifas yra ankstu ryta prasibegti kai visi miega, visur tylu, gyvunai laksto ir t.t.
Tavo atveju suprantama, kad jo sportuoji palaikai ką turi ir gana. Man dar reikia šiek tiek pavaryt kokius metus bent, kad pasikelt šiek tiek o po to jau galima eit ant palaikymo plius šiaip turiu energijos tai smagu išsidraskyt 😀😀 o aš tai visada ryte, kai važiuoju ir matau žmones kokia 6 ryto bėgančius visada galvoju ar čia jiems kažkas negerai ar jie veikt neturi ko 😅😅 bet taip tikriausiai kai kuriems tai kaip pats sakai tiesiog smagu 😎
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4887 2025-02-12 06:53
Jonn rašė:
Robo rašė:
Jonn rašė:
Čia kur pirma dali parašei tai aš vis dar taip galiu, kartais😅😅😅 aš 230 keldavau, po metų tikiu kelsiu vėl 🤠🤠
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2281
- Atsiliepimai: 1
#4888 2025-02-13 12:08
Pievas man po 30 zymiai pasijuto ant sporto nebeatsistatau po kelias paras ,kelenu,sanariu skausmai.vis duoda zinot ko nebuvo jaunystei
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
#4889 2025-02-13 21:57
zookyto rašė:
Pievas man po 30 zymiai pasijuto ant sporto nebeatsistatau po kelias paras ,kelenu,sanariu skausmai.vis duoda zinot ko nebuvo jaunystei
Same
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4890 2025-02-14 13:43
Man tai kosmosas kai jūs čia rašot kad po 30 ar 35 ne taip kaip jaunystėj tai 30-35 ir yra jaunyste. Šiandi va padariau krūtine rankas iki mirties. Pora valandų praėjo ir jau normalu geras oras eisiu tuoj ant tvenkinio su pačiūžom prasinešt kokia valandžike. Vakare į miesta vyno ar kažko panašaus. ryte kylu iškart į žvejyba, gryžes eisiu kojas padarysiu ir taip toliau kokie sanariai kokia nebejaunyste apie ka jūs kalbat 🤸🤸🤸😀😀😎😎
Neprisijungęs
- Jonn
- Psichinis romantikas
#4891 2025-02-14 16:32
Robo rašė:
Man tai kosmosas kai jūs čia rašot kad po 30 ar 35 ne taip kaip jaunystėj tai 30-35 ir yra jaunyste. Šiandi va padariau krūtine rankas iki mirties. Pora valandų praėjo ir jau normalu geras oras eisiu tuoj ant tvenkinio su pačiūžom prasinešt kokia valandžike. Vakare į miesta vyno ar kažko panašaus. ryte kylu iškart į žvejyba, gryžes eisiu kojas padarysiu ir taip toliau kokie sanariai kokia nebejaunyste apie ka jūs kalbat 🤸🤸🤸😀😀😎😎
Tai seni pas mane 5-6 trenkes i sav buna, + darbai, pramogos kartais. Nieks nesako, kad jeigu kazka skauda, sedi ir nieko nedarai. Tiesiog kai man buvo 20-30 metai man utiutiu viskas buvo, jibasinau save per visur, miegodavau po pora h, nes reikedavo pas 2-3 mergas vienu metu nulekti. Nu zdz😁😁
Ateis 40m, pajuksiu galimai TRT ir HGH non stop, va td vel sugrysiu i 18-niolikinius.😁
Paskutinį kartą taisė Jonn (2025-02-14 16:35)
Neprisijungęs
- Robo
- Naujas dalyvis
#4892 2025-02-14 18:05
Jonn rašė:
Robo rašė:
Tai seni pas mane 5-6 trenkes i sav buna, + darbai, pramogos kartais. Nieks nesako, kad jeigu kazka skauda, sedi ir nieko nedarai. Tiesiog kai man buvo 20-30 metai man utiutiu viskas buvo, jibasinau save per visur, miegodavau po pora h, nes reikedavo pas 2-3 mergas vienu metu nulekti. Nu zdz😁😁
Ateis 40m, pajuksiu galimai TRT ir HGH non stop, va td vel sugrysiu i 18-niolikinius.😁
Jei rėžimas sunkus tada gal ir jo. Pas mane tai su darbais jau minimaliai man dirbt reikia užtat ir gryžau prie sporto yra laisvo laiko pakankamai daug galiu ilgai miegot gerai pailsėtir panašiai
Jo aš lygiai tą pati plana turiu kai jau pajusiu ta toki kad senstu šaušiu TRT ir kartais su pertraukom hgh įjunginėt. Aš pamenu rukyt kai mečiau tai atrodė lyg kokiais 5 metais būčiau atjaunėjas. O čia toki dalyka nuo 40-45pajungus tai tikrai gyvenimas pralinksmėt gerokai turėtų 😀😀😀
Neprisijungęs
- Andriuse
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2024-08-16
- Žinutės: 64
#4893 2025-03-19 22:25
Sveiki
Paskutinį kartą taisė Andriuse (2025-03-20 10:27)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis