Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

gadycaa
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-10-03
Žinutės: 189
Atsiliepimai: 0

#226 2009-01-24 23:59

Re: Treniruotės namų sąlygomis

Tricepsas.

Neprisijungęs

BadSanta
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-04-05
Žinutės: 347

#227 2009-01-25 01:12

Scotty rašė:

Aciu Jamada uz bandyma padeti ,bet man nereikia sablonisku (paprastu) treniruociu metodu,as nenoriu nieko kardinaliai keisti (kol kas).Nesu visai naujokas,tad  sia programa susidariau butent sau, derindamas pratimus prie ,savo tikslu ir galimybiu.Prasau ja tik pakoreguoti ,jei tai imanoma visko is esmes nekeiciant.

Dar vienas klausimelis.Kaip reiktu derinti mityba,kad ryte (8.15 am) tureciau pakankamai jegu treniruotei?Paprastai viska darau per stipriai sukasta sypsena... hanteliai

neparasiai konkreciai tikslu, bet jei tik augint apimtis gal ir tiktu, bet cia ir rimtos mitybos reiktu, gal net chemijos kad toki intensyvuma islaikyt, pratimu tikrai nemazai

Neprisijungęs

Scotty
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-12-16
Žinutės: 27

#228 2009-02-06 12:52

Cheers BadSanta, jau pasikoregavau savo programa.Kol kas viskas einasi puikiai smile

Neprisijungęs

mantasss
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-01-19
Žinutės: 55

#229 2009-02-07 22:32

gal kas zino lygiagreciu irenginio ploti(nu ce ranku paemino)?

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#230 2009-02-09 12:06

mantasss rašė:

gal kas zino lygiagreciu irenginio ploti(nu ce ranku paemino)?

daryk v raidės formos, galėsi ir plačiai ir siaurai daryti. universaliausias dalykas v raidė, o jei daryti lygigrečiai tai tada nieko gero.

Neprisijungęs

NationLT
Kalbus dalyvis
Vietovė: Radviliškis
Registravosi: 2009-01-12
Žinutės: 58

#231 2009-03-06 16:30

Pritariiu kolegai is virsaus... nykstys

Neprisijungęs

HugO
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-10
Žinutės: 2

#232 2009-03-10 21:48

Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas  .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik hantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .
Mano svoris 67KG ,ūgis 176cm .Man 14 metų.Mano treniruotės grafikas toks :
1.Atsilenkimai (x20) ,atsipaudimai (x20) , pritūpimai (x40) .
2.Pratimai tricepsui (x10-20) svoriai- nuo 3KG iki 5KG .
3.Pratimai bicepsui (x20) svoris 5KG .

Ir visa tai kartoju 2 kartus .

Gal galite patarti ko trūksta mano treniruotėse.Dėkoju

P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)

Paskutinį kartą taisė HugO (2009-03-11 09:41)

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-08-22
Žinutės: 215

#233 2009-03-10 23:24

HugO rašė:

Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas  .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik gantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .

P.S. Vartoju vitaminus skatinančius raumenų augimą http://hubpages.com/hub/Ginseng_with_Go … upplements ( 2 vitaminai per dieną)

pradekim nuo to kad rasosi ne ganteliai o Hanteliai smile na lb butu gerai kad pradetum daryti prisitraukimus ant turnyko. sportuojantiems namu salygomis jis tikrai reikalingas. tricui gali daryt toki pratima kaip: Atsispaudimai ant suoliuko http://www.kulturizmas.net/images/prati … oliuko.gif

(Pasiruošimas
Pasistatykite 2 suoliukus vienas šalia kito maždaug per pusmetrį, rankas padėkite ant suoliuko krašto, kojas padėkite ant kito suoliuko krašto, jeigu yra poreikis galite pasideti svorį ant kojų.

Atlikimas
Leiskite kūną kol jis pilnai išsities arba uodegikaulis pasieks žemę, tada kelkitės kol pilnai ištiesite rankas. )
na ir reiktu po truputy i didesniu svoriu gantelius akutes kreipt jei progresuosi wink

Paskutinį kartą taisė roobis (2009-03-10 23:25)

Neprisijungęs

HugO
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-03-10
Žinutės: 2

#234 2009-03-11 09:40

roobis rašė:

HugO rašė:

Sveiki forumiečiai .Neseniai pradėjau rūpintis ,kad palyginus su kitais savo bendraamžiais esu silpnas  .Lankau krepšinio treniruotes ,dvi treniruotės į dieną 5 kartus per savaitę ,tai išties nuvargina ,bet vistik galvojau apie savo kūno lavinimą .Tėvai - nesutiko .Per didelis krūvis nai nai nai ... Bet kol negavau stiprokai per makaulę ,eidamas parku tamsyje pratimų daryti nepradėjau ...Vėliau paaiškėjo ,kad tai buvo 12 metų piemenys ,kurie bandė įrodyti savo galią lazdomis (šiek tiek įkaušę) ,pasidarė šiek tiek gėda prieš kitus ,kad buvau suluptas keleto jaunesnių už mane .Ir kad toki atvėjai nepasikartotų pradėjau daryti pratimus (namų salygomis) .Kolkas turiu tik gantelius .Savaitgalio ankstyvą rytą einu į paupį ,ant skersinio ir nubėgu 2km krosiuką .

pradekim nuo to kad rasosi ne ganteliai o Hanteliai smile na lb butu gerai kad pradetum daryti prisitraukimus ant turnyko. sportuojantiems namu salygomis jis tikrai reikalingas. tricui gali daryt toki pratima kaip: Atsispaudimai ant suoliuko http://www.kulturizmas.net/images/prati … oliuko.gif

(Pasiruošimas
Pasistatykite 2 suoliukus vienas šalia kito maždaug per pusmetrį, rankas padėkite ant suoliuko krašto, kojas padėkite ant kito suoliuko krašto, jeigu yra poreikis galite pasideti svorį ant kojų.

Atlikimas
Leiskite kūną kol jis pilnai išsities arba uodegikaulis pasieks žemę, tada kelkitės kol pilnai ištiesite rankas. )
na ir reiktu po truputy i didesniu svoriu gantelius akutes kreipt jei progresuosi wink

Ačiū už informaciją .Klaidą ištaisysiu :)Prisitraukimus darau savaitgaliais ,o pratimą ,kurį man pasiūlei išbandysiu ...

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis

#235 2009-03-11 11:32

HugO rašė:

roobis rašė:

HugO rašė:

(Pasiruošimas

Atlikimas

Ačiū už informaciją .Klaidą ištaisysiu :)Prisitraukimus darau savaitgaliais ,o pratimą ,kurį man pasiūlei išbandysiu ...

dar lygiagretes butu lb gerai smile paprasyk kad tevas padarytu rusyje kur ar sandeliuke smile

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 955
Atsiliepimai: 1

#236 2009-03-12 17:13

Rytis96 rašė:

o kas yra ta kardio treniruote?

tu gal is menulio nukrites esi, kad tokius vaikiskus klausimus uzdavineji dumbom

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis

#237 2009-03-12 18:51

TITANAS rašė:

Rytis96 rašė:

tu gal is menulio nukrites esi, kad tokius vaikiskus klausimus uzdavineji dumbom

tai paaiskink jei toks profesionalas esi? cia juk yra pradedanciu skiltis tai ir uzdavineja tokiu klausimus

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis

#238 2009-03-13 10:37

roobis rašė:

TITANAS rašė:

Rytis96 rašė:

tai paaiskink jei toks profesionalas esi? cia juk yra pradedanciu skiltis tai ir uzdavineja tokiu klausimus

prie ko cia profesionalas, ne profesionalas? sitoj kaip tu vadini pradedanciuju skiltyje bent keliose vietose buvo rasoma kas tas kardio... nepatingekit paskaitinet zmogiukai wink

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#239 2009-03-13 19:31

TITANAS rašė:

roobis rašė:

TITANAS rašė:

prie ko cia profesionalas, ne profesionalas? sitoj kaip tu vadini pradedanciuju skiltyje bent keliose vietose buvo rasoma kas tas kardio... nepatingekit paskaitinet zmogiukai wink

nematau nieko blogo jei paklausė. cardio- lengvos treniruotės kurios gerina širdies darbą. pvz: bėgimas, dviračio minimas.

Neprisijungęs

dovjan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-18
Žinutės: 985
Atsiliepimai: 2

#240 2009-03-19 15:31

Man 14 , sveriu 57-58 kg , ugis apie 1,65-70.  Padarau y diena apie 100 atsispaudimu , 150 atsilenkimu , 30minuciu su powerball'u pasuku:) , Cia uztenka ar ka dar patariat ?

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis

#241 2009-03-19 15:43

Jankys rašė:

Man 14 , sveriu 57-58 kg , ugis apie 1,65-70.  Padarau y diena apie 100 atsispaudimu , 150 atsilenkimu , 30minuciu su powerball'u pasuku:) , Cia uztenka ar ka dar patariat ?

big_smile duodat jus. Tai tu turetum zinot ar uztenka ar ne. Sau sportuoji o ne mum. Tikslas vapsie nenurodes o ar uztenka klausi ;D

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis

#242 2009-03-19 16:00

Jankys rašė:

nieko neaisku ko tu nori paklausti... ir velniams tau tie 100 atsispaudimu? geriau ir kitu pratimu padarytum wink

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#243 2009-03-19 20:25

TITANAS rašė:

Jankys rašė:

nieko neaisku ko tu nori paklausti... ir velniams tau tie 100 atsispaudimu? geriau ir kitu pratimu padarytum wink

nemanau kad atsipaudimai kam nors pakenke. smile tik daryk atsispaudimus sunkiau kai tiek padarai, daryk ant pirstu/riesu/su suplojimais

Neprisijungęs

TITANAS
Dažnas senbūvis

#244 2009-03-20 09:49

zaliasss rašė:

TITANAS rašė:

Jankys rašė:

nemanau kad atsipaudimai kam nors pakenke. smile tik daryk atsispaudimus sunkiau kai tiek padarai, daryk ant pirstu/riesu/su suplojimais

neturejau omeny kad pakenks... tikrai ne roll bet geriau treniruok po truputi visus raumenis - atrodysi proporcingas nykstys
tik neperistenk su kruviais dar labai jaunas esi - nesusiknisk sveikatos wink

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#245 2009-03-20 12:57

man atrodo kad jam vienodai vistiek nezino ko pats nori rock

Neprisijungęs

dovjan
Dažnas senbūvis

#246 2009-03-20 17:26

zaliasss rašė:

Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis

#247 2009-03-20 18:23

Jankys rašė:

zaliasss rašė:

Na tikrai nevienodai:) , kalbi tikras nesamones , ir neatsakinek uz mane , as zinau ko noriu.

ir ko tu nori?

Neprisijungęs

dovjan
Dažnas senbūvis

#248 2009-03-20 19:47

roobis rašė:

Jankys rašė:

zaliasss rašė:

ir ko tu nori?

Tiesiog norejau , kad papildytu mano pratimus , ir pasakytu ko truksta , ir ka blogai darau.  dumbom

Neprisijungęs

Sonis.
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Tauragė
Registravosi: 2008-09-18
Žinutės: 182

#249 2009-03-20 21:40

Jankys rašė:

roobis rašė:

Jankys rašė:

ir ko tu nori?

Tiesiog norejau , kad papildytu mano pratimus , ir pasakytu ko truksta , ir ka blogai darau.  dumbom

Tau labiausei truksta ziniu wink

Neprisijungęs

roobis
Dažnas dalyvis

#250 2009-03-21 00:14

Jankys rašė:

roobis rašė:

Jankys rašė:

ir ko tu nori?

o koks tavo tikslas tu visu pirma pasakyk?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net