- Aurems
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-08
- Žinutės: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-02-09 12:56
prasau patarimo
Sveiki, noreciau pasikonsultuoti ir paklausti jusu patarimo. Esu 185cm ugio sveriu tik 71kg... rosiuosi vartoti fenila su propu ir metano tabletemis. ar tai gera mintis? nuo papildu man visiskai jokios naudos nera, pas mane greita medziagu apykaita. esu labai ryskus,matosi puikiai kiekvienas raumuo.. pries metus laiko buvau susileides viska ta pati, priaugau 12kg.. po siokio tokio incidento buvau priverstas mesti sporta... dabar vel pilnai sportuoju. per savaite viena raumeni treniruoju viena karta. 1dieni krutine bicas, 2dieni nugara tricas, 3dieni peciai trapecija, 4dieni laisva, 5dieni kojos, 6dieni pasidarau visokius prasibegimus, dviracius ir panasiai.. valgau 3-4 kartus per diena, maisto nesirenku, valgau viska kas patiekiama ant stalo.
Noreciau paklausti jusu patarimo kaip toliau elgtis, noriu daugiau mases bent iki 80kg, pas mane koju visiskai nera, virsus normalus, tik pagerint krutine reiktu. jeigu reikia galeciau atsiust nuotrauka kaip atrodziau vartodamas fenila ir tada gal butu viskas aiskiau. gal man reiketu kazkaip keist savo mityba? arba gal sportuot pagal kazkokia kitokia programa? Esu dirbantis, tenka neretai padirbt fiziny darba.
Aciu uz pagalba.
Auris
Neprisijungęs
- Robšė
- ®

- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13896
- Atsiliepimai: 38
#2 2009-02-09 13:26
Re: prasau patarimo
Aurems rašė:
...valgau 3-4 kartus per diena, maisto nesirenku, valgau viska kas patiekiama ant stalo.
Noreciau paklausti jusu patarimo kaip toliau elgtis, noriu daugiau mases bent iki 80kg...
Pradėk nuo čia, kur paryškinau, padaryk, kad būtų 5-6...
Kas dėl chemijos, nemanau, kad tavo svoriui ji būtina, - tu dar net nepriartėjai prie savo genetinių galimybių ribos...
Paskutinį kartą taisė Robšė (2009-02-09 13:26)
Neprisijungęs
- svaras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-07
- Žinutės: 11
#3 2009-02-09 17:38
ot ziuriu daug yra zmoniu kurie gali valgyt viska ir jiems svoris neauga ;D as pavz turiu fittnese pazistama toki jam 20m ugis mazdaug tavo ir kuno sudejimas (kg) tokie pat....Jam irgi ta pati beda yra, nori sworio ir niekaip nepriauga...Tai jis pasidare taip susitate mityba kuo daugiau baltymu ir angliavandeniu(kad viskas eitu i raumenis) wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...O porgrama yra tokia jo mases auginimui 1*30 apsilimas 1*20,1*15,1*10,1*8,1*6 galinis buna su 50% sunkumu darymas iki kiek leidzia kunas na jis taip daro krutine peciai skaicius priejimu mazesnis,bet sworis eina lb didelis geriausia piramide butu 
P.S valgymas visko dar nereiskia jog priaugsi daug svorio tu sakai jog tavo greita medziagu apykaita tai pagalvok tu valgai viska nu nezn ka,bet jeigu tiksliai manau tai tau viskas iseina lauk ir niekas nenueina tinkamai ruamenims tad mano siulymas butu susitwarkyt mityba valgyt baltimus angliaavandenius
td raumenys pasiims sau ko reikia,okas neriekalinga iseis laukan 
Neprisijungęs
- Aurems
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-08
- Žinutės: 2
#4 2009-02-09 19:34
Robšė rašė:
Kas dėl chemijos, nemanau, kad tavo svoriui ji būtina, - tu dar net nepriartėjai prie savo genetinių galimybių ribos...
Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus. pusryciai - pietus - vakariene ir dar veliau po vakarienes 
Kalbant apie chemija tai mano svoris pries sporta budavo isvis ~65... sportuojant pastoviai svyruoja 70-72 ir taip jau ilga laika
svaras rašė:
wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...
Gal kiekviena diena su zuvim negyvensiu nes neipatingas megejas jos
o visa kita ok.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®

- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13896
- Atsiliepimai: 38
#5 2009-02-09 19:45
Aurems rašė:
Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus...
Aš irgi dirbu, ir niekas netrukdo įsidėt į darbą indelį mišrainės ir indelį varškės plaktos su jogurtu ar dar ko nors, - reikia tik noro...
Neprisijungęs
- Andhax
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 322
#6 2009-02-09 19:56
as dyrbu 10wal ir nera problemu pawalgyti per darba 5kartus
Neprisijungęs
- svaras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-07
- Žinutės: 11
#7 2009-02-09 21:24
Aurems rašė:
Robšė rašė:
Kas dėl chemijos, nemanau, kad tavo svoriui ji būtina, - tu dar net nepriartėjai prie savo genetinių galimybių ribos...Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus. pusryciai - pietus - vakariene ir dar veliau po vakarienes
Kalbant apie chemija tai mano svoris pries sporta budavo isvis ~65... sportuojant pastoviai svyruoja 70-72 ir taip jau ilga laika
svaras rašė:
wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...
Gal kiekviena diena su zuvim negyvensiu nes neipatingas megejas jos
o visa kita ok.
Man taip pat dbr sedziu ant tokios galim vadint dietos
tai jeigu tu nemegsti zuvies pasidaryk ja skania,na cia lb noro reikia turet as pwz siekiu to tj tapcelinu tas zuvis neskanias,bet zn,kad valgau sveika ir naudinga maista
kuris yra riekalingas raumenims...Sakau jeigu negali valgyt jos ,pasidaryk,kad butu skanu :)isidek truputi kokio prieskonio(truputi neperdaug ;D) salotu ir bus liux patiekalas 
Neprisijungęs
El. parduotuvė