Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Aurems
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-02-08
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2009-02-09 12:56

prasau patarimo

Sveiki, noreciau pasikonsultuoti ir paklausti jusu patarimo. Esu 185cm ugio sveriu tik 71kg... rosiuosi vartoti fenila su propu ir metano tabletemis. ar tai gera mintis? nuo papildu man visiskai jokios naudos nera, pas mane greita medziagu apykaita. esu labai ryskus,matosi puikiai kiekvienas raumuo.. pries metus laiko buvau susileides viska ta pati, priaugau 12kg.. po siokio tokio incidento buvau priverstas mesti sporta... dabar vel pilnai sportuoju. per savaite viena raumeni treniruoju viena karta. 1dieni krutine bicas, 2dieni nugara tricas, 3dieni peciai trapecija, 4dieni laisva, 5dieni kojos, 6dieni pasidarau visokius prasibegimus, dviracius ir panasiai.. valgau 3-4 kartus per diena, maisto nesirenku, valgau viska kas patiekiama ant stalo.
Noreciau paklausti jusu patarimo kaip toliau elgtis, noriu daugiau mases bent iki 80kg, pas mane koju visiskai nera, virsus normalus, tik pagerint krutine reiktu. jeigu reikia galeciau atsiust nuotrauka kaip atrodziau vartodamas fenila ir tada gal butu viskas aiskiau. gal man reiketu kazkaip keist savo mityba? arba gal sportuot pagal kazkokia kitokia programa? Esu dirbantis, tenka neretai padirbt fiziny darba.

Aciu uz pagalba.
Auris

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13896
Atsiliepimai: 38

#2 2009-02-09 13:26

Re: prasau patarimo

Aurems rašė:

...valgau 3-4 kartus per diena, maisto nesirenku, valgau viska kas patiekiama ant stalo.
Noreciau paklausti jusu patarimo kaip toliau elgtis, noriu daugiau mases bent iki 80kg...

Pradėk nuo čia, kur paryškinau, padaryk, kad būtų 5-6...
Kas dėl chemijos, nemanau, kad tavo svoriui ji būtina, - tu dar net nepriartėjai prie savo genetinių galimybių ribos...

Paskutinį kartą taisė Robšė (2009-02-09 13:26)

Neprisijungęs

svaras
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-02-07
Žinutės: 11

#3 2009-02-09 17:38

ot ziuriu daug yra zmoniu kurie gali valgyt viska ir jiems svoris neauga ;D  as pavz turiu fittnese pazistama toki jam 20m ugis mazdaug tavo ir kuno sudejimas (kg) tokie pat....Jam irgi ta pati beda yra, nori sworio ir niekaip nepriauga...Tai jis pasidare taip susitate mityba kuo daugiau baltymu ir angliavandeniu(kad viskas eitu i raumenis) wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...O porgrama yra tokia jo mases auginimui  1*30 apsilimas 1*20,1*15,1*10,1*8,1*6 galinis buna su 50% sunkumu darymas iki kiek leidzia kunas na jis taip daro krutine peciai skaicius priejimu mazesnis,bet sworis eina lb didelis geriausia piramide butu smile
P.S valgymas visko dar nereiskia jog priaugsi daug svorio tu sakai jog tavo greita  medziagu apykaita tai pagalvok tu valgai viska nu nezn ka,bet jeigu tiksliai manau tai tau viskas iseina lauk ir niekas nenueina tinkamai ruamenims tad mano siulymas butu susitwarkyt mityba valgyt baltimus angliaavandenius smile td raumenys pasiims sau ko reikia,okas neriekalinga iseis laukan smile

Neprisijungęs

Aurems
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-02-08
Žinutės: 2

#4 2009-02-09 19:34

Robšė rašė:

Kas dėl chemijos, nemanau, kad tavo svoriui ji būtina, - tu dar net nepriartėjai prie savo genetinių galimybių ribos...

Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus. pusryciai - pietus - vakariene ir dar veliau po vakarienes smile
Kalbant apie chemija tai mano  svoris pries sporta budavo isvis ~65... sportuojant pastoviai svyruoja 70-72 ir taip jau ilga laika

svaras rašė:

wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...

Gal kiekviena diena su zuvim negyvensiu nes neipatingas megejas jos wink o visa kita ok.

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13896
Atsiliepimai: 38

#5 2009-02-09 19:45

Aurems rašė:

Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus...

Aš irgi dirbu, ir niekas netrukdo įsidėt į darbą indelį mišrainės ir indelį varškės plaktos su jogurtu ar dar ko nors, - reikia tik noro...

Neprisijungęs

Andhax
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-12-09
Žinutės: 322

#6 2009-02-09 19:56

as dyrbu 10wal ir nera problemu pawalgyti per darba 5kartus

Neprisijungęs

svaras
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-02-07
Žinutės: 11

#7 2009-02-09 21:24

Aurems rašė:

Robšė rašė:

Kartais tai nelabai imanoma kai esi dirbantis zmogus. pusryciai - pietus - vakariene ir dar veliau po vakarienes smile
Kalbant apie chemija tai mano  svoris pries sporta budavo isvis ~65... sportuojant pastoviai svyruoja 70-72 ir taip jau ilga laika

svaras rašė:

wisos dienos vien zuvis,varske,bulves,riesutai,vaisiai,krutinele vistos...

Gal kiekviena diena su zuvim negyvensiu nes neipatingas megejas jos wink o visa kita ok.

Man taip pat dbr sedziu ant tokios galim vadint dietos smile tai jeigu tu nemegsti zuvies pasidaryk ja skania,na cia lb noro reikia turet as pwz siekiu to tj tapcelinu tas zuvis neskanias,bet zn,kad valgau sveika ir naudinga maista smile kuris yra riekalingas raumenims...Sakau jeigu negali valgyt jos ,pasidaryk,kad butu skanu :)isidek truputi kokio prieskonio(truputi neperdaug ;D) salotu ir bus liux patiekalas smile

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2026 Kulturizmas.net