Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

femine
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-09-30
Žinutės: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2010-09-30 18:51

Baltymine dieta

Sveiki,norejau pasiklausti ar teisingai elgiuosi. Ruosiuosi laikytis baltymines dietos,nes maitinantis sveikai ir subalansuotai svoris stovi vietoje.
Taigi mano svoris 65kg ugis 157 . Dieta 95 carb,150 protein,60 fat. Viska isdalinau i 6 valgymus. Angliavandenius mazini iki minimumo nenorejau,nes visgi mokausi,smegenims reikia.
Angliavandeniu saltinis : nekrakmolingos darzoves,po treniruotes vaisius.
Baltymu: l. varske, vistienos krutinele,jautiena,zuvys,kiausiniu baltymai,pasukos, liesas pienas 1%, proteinas su min angliav.
Riebalu: riesutai,saulegrazu aliejus.
Ka manote? mane labiausiai domintu ar tinkamai nusistaciau kiek riebalu,angliavandeniu ir baltymu turi buti mano dietoje.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#2 2010-09-30 21:02

Re: Baltymine dieta

femine rašė:

Sveiki,norejau pasiklausti ar teisingai elgiuosi. Ruosiuosi laikytis baltymines dietos,nes maitinantis sveikai ir subalansuotai svoris stovi vietoje.
Taigi mano svoris 65kg ugis 157 . Dieta 95 carb,150 protein,60 fat. Viska isdalinau i 6 valgymus. Angliavandenius mazini iki minimumo nenorejau,nes visgi mokausi,smegenims reikia.
Angliavandeniu saltinis : nekrakmolingos darzoves,po treniruotes vaisius.
Baltymu: l. varske, vistienos krutinele,jautiena,zuvys,kiausiniu baltymai,pasukos, liesas pienas 1%, proteinas su min angliav.
Riebalu: riesutai,saulegrazu aliejus.
Ka manote? mane labiausiai domintu ar tinkamai nusistaciau kiek riebalu,angliavandeniu ir baltymu turi buti mano dietoje.

1520kcal, manau pridėjus cardio ar geležis svoris tikrai kris.
Ir kiekiai manau pakankami

Neprisijungęs

femine
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-09-30
Žinutės: 2

#3 2010-10-03 17:14

O baltymu neperdaug,gal daugoka uzsikeliau?

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#4 2010-10-03 17:17

femine rašė:

O baltymu neperdaug,gal daugoka uzsikeliau?

Kaip moterims nežinau ar čia perdaug.
Tiesiog sportuok ir žiūrėk, jai kas pamažink gal kokių anglių pakelk truputi ri viskas

Neprisijungęs

Lazda
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-10-05
Žinutės: 1

#5 2010-10-05 23:45

Didesnis kiekis baltyminio maisto kietina vidurius, apsunkina inkstu, kepenu darba. Siuose org kaupiasi akmenys, del cholester. kemsasi kraujagysles...viduriu uzkietejimas priveda prie tiesiosios zarnos vezio ir t.t. O dar kiek visa tai kainuoja. Gerai pagalvok ar tai teisingas kelias. Mano manymu daug svarbiau derinti grudines kulturas (ryziai ir pan.)

Neprisijungęs

giedrius_lt
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-27
Žinutės: 48

#6 2010-10-06 13:35

Kad apsunkina inkstu ir kepenu darba tai kazkiek tiesos yra. Bet niekur dar nera irodyta jog tai sukelia ligas. Jai inkstai ir kepenys sveiki (ta prasme neturejai jokiu problemu iki tol) nereikia pergyventi. Ir dar baltymine dieta turetu trukti neilgiau kaip 3 men.

Neprisijungęs

giedrius_lt
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-27
Žinutės: 48

#7 2010-10-06 13:37

Prie to pacio. Norint palengvinti organizmo darba virskinant baltymus nepagailek darzoviu ir vandens savo racione.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net