Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Bonviveur
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sverige
Registravosi: 2010-12-07
Žinutės: 1109
Atsiliepimai: 3

#26 2011-02-18 14:41

Re: Kaip rukymas kenkia sportui?

HRS rašė:

Dzinas rašė:

Dar matot priklauso koks tas rukymas,jejgu ten pora kartu y savaite tai tikrai nieko blogo neatsitiks

Prgtariu,nes ir pats nesu wisiskai metes,kartais uztraukiu.bet kas waro po pakeli,tai sakyciau tikrai anksciau ar weliau sirdele pasijus

tikiuosi ne golden virginia suktinem trauki ten budamas? big_smile

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#27 2011-02-18 17:47

HRS rašė:

Dzinas rašė:

Dar matot priklauso koks tas rukymas,jejgu ten pora kartu y savaite tai tikrai nieko blogo neatsitiks

Prgtariu,nes ir pats nesu wisiskai metes,kartais uztraukiu.bet kas waro po pakeli,tai sakyciau tikrai anksciau ar weliau sirdele pasijus

nu kasdien kai po pakeli tai tikrai sirdis saibom gali nueit:D

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-03-14
Žinutės: 138
Atsiliepimai: 0

#28 2011-03-22 15:05

Dzinas rašė:

Zinoma,kad rukymas kenkia mases auginimui.Nes pats nesenai meciau rukyt,tai kai rukai nera apetito tai kaip tu auginsi mase?Kai vos 2 kiausiniai virti sulenda...

nu nezinau kaip jus,,bet as rukau ir sportuoju ir apetitas bevalgant kyla,,,mano pusryciai vien 6 kieusiniai,,koses 150 gr. ir bananas ir valgau 4 kartus i diena smile

Neprisijungęs

Puma9ANX
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2009-10-19
Žinutės: 1984
Atsiliepimai: 3

#29 2011-03-22 19:04

Spikeee rašė:

Dzinas rašė:

Zinoma,kad rukymas kenkia mases auginimui.Nes pats nesenai meciau rukyt,tai kai rukai nera apetito tai kaip tu auginsi mase?Kai vos 2 kiausiniai virti sulenda...

nu nezinau kaip jus,,bet as rukau ir sportuoju ir apetitas bevalgant kyla,,,mano pusryciai vien 6 kieusiniai,,koses 150 gr. ir bananas ir valgau 4 kartus i diena smile

o kiek sveri? smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#30 2011-03-22 19:14

baltic rašė:

HRS rašė:

Dzinas rašė:

tikiuosi ne golden virginia suktinem trauki ten budamas? big_smile

pas kas antra o gal ir pas kiekviena babaju lietuvisku yra pirkt wink

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis

#31 2011-03-25 09:29

Puma9ANX rašė:

Spikeee rašė:

Dzinas rašė:

o kiek sveri? smile

87

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis

#32 2011-03-25 09:38

na pripazinsiu kad nera gerai tabakas ,,nu bet jau 14 metu rukau,,tai tik dabar stengiuos kiek galima maziau rukyt,,anksciau per diena pakelis sprogdavo kaip laba diena,,,,daba 5, 7 cig. per diena,,,geriau butu isvis nerukyt,,,kaip esu kurse,,tai svoris kyla ,,o nekrenta...baigsiu kursa teks mest rukyt ,,kad nenukristu daug svorio .)....ir kursas mano toks,,cia jei kam ydomu,,tai  12 savaiciu kursiukas toks trumpas:)   252  metano   20 ampuliu testosteron depo  18 ampuliu decos 2 ml,,toliau protejinas mass gainer,,vitaminai paprasti kiekviena diena po tablete ir amino rugstis,,,,ka manote,,is anksto dekui

Paskutinį kartą taisė Spikeee (2011-03-25 09:44)

Neprisijungęs

Miozeriux
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-07
Žinutės: 499
Atsiliepimai: 1

#33 2011-03-25 11:49

Nežinau šiaip tai čia kaip kam, man tai parūkius pakyla apetitas kaip tik ir visada parūkau prieš valgydamas:) tiesiog silpnesnes rūkykit... ir prieš trenkę parūkau ir nejaučiu jokio prastesnio deguonies pasisavinimo viskas ten normaliai venos išsipučia belekaip:) tik būna pradžioj trenkes kartais sunkiau pumpuot, pažįstu kultūristų varžybose dalyvaujančių, rūko daugelis problemų nemato, atrodo super, tai nežinau kaip čia kažkas nusišnekėjo kad tabakas ir sportas nesuderinami jei ką tai net Markus Ruhl rūko pasakykit jus jam kad neauga mase nuo rukymo:)))

Neprisijungęs

griuk_negyvas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Silute
Registravosi: 2010-11-15
Žinutės: 1037
Atsiliepimai: 2

#34 2011-03-25 12:04

Man tai nuo rukymo atvirksciai nesinoredavo valgyt.O metus rukyti pririnkau nemazai svorio,nes valgiau nesustodamas. smile bet cia gal nuo zmogaus priklauso.Jei kazkam rukymas netrukdo sportuoti lai ruko i sveikata. smile

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis

#35 2011-03-25 12:16

Miozeriux rašė:

Nežinau šiaip tai čia kaip kam, man tai parūkius pakyla apetitas kaip tik ir visada parūkau prieš valgydamas:) tiesiog silpnesnes rūkykit... ir prieš trenkę parūkau ir nejaučiu jokio prastesnio deguonies pasisavinimo viskas ten normaliai venos išsipučia belekaip:) tik būna pradžioj trenkes kartais sunkiau pumpuot, pažįstu kultūristų varžybose dalyvaujančių, rūko daugelis problemų nemato, atrodo super, tai nežinau kaip čia kažkas nusišnekėjo kad tabakas ir sportas nesuderinami jei ką tai net Markus Ruhl rūko pasakykit jus jam kad neauga mase nuo rukymo:)))

nu pvz ant begimo jauciasi net stipriai,,ir ant sparingo nekas,,pompa total

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis

#36 2011-03-25 12:18

griuk_negyvas rašė:

Man tai nuo rukymo atvirksciai nesinoredavo valgyt.O metus rukyti pririnkau nemazai svorio,nes valgiau nesustodamas. smile bet cia gal nuo zmogaus priklauso.Jei kazkam rukymas netrukdo sportuoti lai ruko i sveikata. smile

ir sveikatos tikrai tabakas nedades,,cia aisku kaip diena smile

Neprisijungęs

mcF
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-01
Žinutės: 32

#37 2011-04-01 11:18

Nepykit, bet jūs biškutuką nusišnekat. Kaip čia kas rašė: "mečiau rukyt ir vis tiek kartais mokykloj užtraukiu", akivaizdu, kad Tu nemetei... Sportas ir rūkymas? Mano nuomone labai blogai. Sunkus kvepavimas, deguonies trūkumas raumenyse, smegenyse, kraujagyslės ir t.t . Žalą visi mes žinom.
Kaip čia kažkas rašė. Mečiau rukyt ir +4 kg priaugau.. O dieve.. Ir žinai kodėl? Todėl, kad nemokėjai atskirt noro rukyt ir noro valgyti, kadangi jie identiški. Tik valgymas būtinas, o nuodas ne. Todėl ir priaugai svorio. Rūkančio žmogaus organizmas, blogiau savinasi visas maisto medžiagas, o tai manau aišku, kad sunkiau pasiekti norimus rezultatus. smile

Noriu padėti visiem kas rūko. Pats buvau rūkantis, badžiau kaip ir visi kiti mesti daugybe kartų, nerodžiau savo jausmų, kaip aš nekenčiu savęs, kad esu priklausomas nuo kažkokio narkotiko, be kurio negaliu išbūti net paros...
Tai va išeitis yra ir ji yra labai lengva ir maloni. Allen'o Carr'o knyga " Lengvas būdas mesti rukyti " . Žinau ką dabar galvojate, kaip knyga gali man padėti mesti rukyti? Paaiškinsiu trumpai principą knygos. Viso proceso metu, kol skaitote, jums yra nurodymas rukyti ir jokiu būdu nemažinti cigarečių skaičiaus, palaipsniu jūsų troškimas rukyti dingsta, jums atsiveria akys, ir tada nereikia jokių pastangų metant rukyti.

Pagooglinkite ir rasite atsiliepimus jei galvojate, kad aš peziu. Jei reikia knygos galite ją pirkti maximos parduotuvėse, kaina beroc 60 LT arba galite man i privatą parašyti aš galėsiu jums parūpinti nemokamai knygą per Adobe Reader'į ( galėsite skaityti sedėdami prie pc ), arba audio įraša ( jums reikės tik klausyti, ką kalba žmogus. ), arba peržiūrėti 1,2 val. filmą. ( tik rusų kalba )

Paskutinį kartą taisė mcF (2011-04-01 11:26)

Neprisijungęs

sofa
Dažnas dalyvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2011-02-25
Žinutės: 241
Atsiliepimai: 2

#38 2011-04-01 16:59

mcF rašė:

Nepykit, bet jūs biškutuką nusišnekat. Kaip čia kas rašė: "mečiau rukyt ir vis tiek kartais mokykloj užtraukiu", akivaizdu, kad Tu nemetei... Sportas ir rūkymas? Mano nuomone labai blogai. Sunkus kvepavimas, deguonies trūkumas raumenyse, smegenyse, kraujagyslės ir t.t . Žalą visi mes žinom.
Kaip čia kažkas rašė. Mečiau rukyt ir +4 kg priaugau.. O dieve.. Ir žinai kodėl? Todėl, kad nemokėjai atskirt noro rukyt ir noro valgyti, kadangi jie identiški. Tik valgymas būtinas, o nuodas ne. Todėl ir priaugai svorio. Rūkančio žmogaus organizmas, blogiau savinasi visas maisto medžiagas, o tai manau aišku, kad sunkiau pasiekti norimus rezultatus. smile

Noriu padėti visiem kas rūko. Pats buvau rūkantis, badžiau kaip ir visi kiti mesti daugybe kartų, nerodžiau savo jausmų, kaip aš nekenčiu savęs, kad esu priklausomas nuo kažkokio narkotiko, be kurio negaliu išbūti net paros...
Tai va išeitis yra ir ji yra labai lengva ir maloni. Allen'o Carr'o knyga " Lengvas būdas mesti rukyti " . Žinau ką dabar galvojate, kaip knyga gali man padėti mesti rukyti? Paaiškinsiu trumpai principą knygos. Viso proceso metu, kol skaitote, jums yra nurodymas rukyti ir jokiu būdu nemažinti cigarečių skaičiaus, palaipsniu jūsų troškimas rukyti dingsta, jums atsiveria akys, ir tada nereikia jokių pastangų metant rukyti.

Pagooglinkite ir rasite atsiliepimus jei galvojate, kad aš peziu. Jei reikia knygos galite ją pirkti maximos parduotuvėse, kaina beroc 60 LT arba galite man i privatą parašyti aš galėsiu jums parūpinti nemokamai knygą per Adobe Reader'į ( galėsite skaityti sedėdami prie pc ), arba audio įraša ( jums reikės tik klausyti, ką kalba žmogus. ), arba peržiūrėti 1,2 val. filmą. ( tik rusų kalba )

Teisingai kolega, perskaiciau knyga, o rezultatai - as neberukantisis. Kas tikrai pasiryze mest rukyt (ir man tokios mintys budavo, kad rukydamas kietas atrodau..) jamam sita knyga ir skaitom laikydamisi jos nurodymu.
http://www.2shared.com/document/KZ0KU7w … budas.html

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis

#39 2011-05-03 09:18

griuk_negyvas rašė:

pakeisk tabaka i musu Mama maria,,marichuana ta prasme,ir paziuresim ka tada pasakysi apie bloga apetita maistui:)

Neprisijungęs

old1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-12
Žinutės: 4

#40 2013-03-27 14:37

nu jeigu rukai ir sportuoji tai geriau rinkis 1 is siu dalyku nes dvigubai save zudai.

Neprisijungęs

Artyi
Motyvuotas atletas
Registravosi: 2011-01-03
Žinutės: 6441
Atsiliepimai: 27

#41 2013-03-27 15:14

.

Paskutinį kartą taisė Artyi (2013-12-20 17:52)

Neprisijungęs

AmericanBastard
Atkaklus dalyvis
Vietovė: panevežys-chigaco :-)
Registravosi: 2013-02-20
Žinutės: 155
Įspėjimai: 1

#42 2013-04-01 15:34

Man labai idomu toks dalykas. Koks suderinamumas uostomo tabako ( snuffo) ir sporto? Realiai tai snuff kenkia maziau nei rukymas, nes snuffe- tik nikotinas, cia nera jokiu dervu, smalkiu. Taigi kaip manote, ar nikotinas (tik jis, niekas daugiau)  kenkia sportuojant?

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#43 2013-04-01 15:37

AmericanBastard rašė:

Man labai idomu toks dalykas. Koks suderinamumas uostomo tabako ( snuffo) ir sporto? Realiai tai snuff kenkia maziau nei rukymas, nes snuffe- tik nikotinas, cia nera jokiu dervu, smalkiu. Taigi kaip manote, ar nikotinas (tik jis, niekas daugiau)  kenkia sportuojant?

Nu ir sugalvok sitaip paklaust. big_smile Tiek sportuojant tiek nesportuojant kenkia, kas cia per klausimas? big_smile

Neprisijungęs

Quiz
Išmestas
Registravosi: 2013-03-15
Žinutės: 257
Atsiliepimai: 1

#44 2013-04-01 16:20

Sportas ir rukymas - nesuderinama smile

Neprisijungęs

AmericanBastard
Atkaklus dalyvis

#45 2013-04-01 22:07

olegaskimanas rašė:

AmericanBastard rašė:

Nu ir sugalvok sitaip paklaust. big_smile Tiek sportuojant tiek nesportuojant kenkia, kas cia per klausimas? big_smile

atsakyk tada ,koki poveiki daro nikotinas organzimui

Neprisijungęs

Raketaxi
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-03-31
Žinutės: 8

#46 2013-04-01 22:20

Никотиновый заговор (Аллен Карр) [2007, медицина, аудиокнига, MP3, 128kbps]
Вы держите в руках последнюю книгу Алена Карра, написанную им незадолго до смерти.....
http://tfile.me/forum/viewtopic.php?t=575589
Tik uzvakar sita knyga idejo i torrentus..

Neprisijungęs

Boveris
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2012-09-15
Žinutės: 275

#47 2013-04-01 23:59

Aš tai nesuprantu, jei prisiverti jau sportuoti, (nes daug kam pradžia tikrai būna sunki, juk daugelis po kelių savaičių ir baigia tą sportą) tai prisiversk ir nustot rūkyt. Kai užsimanai rūkyk geriau kažkokį smulkų maistą kapok, kaip kad riešutai, rankos ir burna turi darbo ir jei užsimiršti taip ir praeina tas noras smile Aš pats rūkiau 3 metus jau taip stipriai, prieš tai gal 2 metai dar buvo tik koks pakelis į savaitę. Pradėjau sportuot, tą pačia dieną beveik ir nustojau rūkyt, vakarus su alumu ar dar kuo stipriau taip pat pakeičiau į kažką naudingesnio.

Neprisijungęs

AmericanBastard
Atkaklus dalyvis

#48 2013-04-02 14:46

Boveris rašė:

Aš tai nesuprantu, jei prisiverti jau sportuoti, (nes daug kam pradžia tikrai būna sunki, juk daugelis po kelių savaičių ir baigia tą sportą) tai prisiversk ir nustot rūkyt. Kai užsimanai rūkyk geriau kažkokį smulkų maistą kapok, kaip kad riešutai, rankos ir burna turi darbo ir jei užsimiršti taip ir praeina tas noras smile Aš pats rūkiau 3 metus jau taip stipriai, prieš tai gal 2 metai dar buvo tik koks pakelis į savaitę. Pradėjau sportuot, tą pačia dieną beveik ir nustojau rūkyt, vakarus su alumu ar dar kuo stipriau taip pat pakeičiau į kažką naudingesnio.

as vis dar noriu isgirsti apie uostoma tabaka. jis traukiamas pro vamzduka i nosi. ar tai kenkia sportui?

Neprisijungęs

Artyi
Motyvuotas atletas
Registravosi: 2011-01-03
Žinutės: 6441
Atsiliepimai: 27

#49 2013-04-02 14:48

.

Paskutinį kartą taisė Artyi (2013-12-20 17:48)

Neprisijungęs

samas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-09-18
Žinutės: 3499
Atsiliepimai: 22

#50 2013-04-02 14:58

big_smile Eina sau liaudis, kai duoda klausimu tai mirk is juoko.
Taip ir uostomas ir kramtomas ir rukomas tabakas padeda sportui, raumenys auga ir riebalai krenta greiciau.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net