Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip rukymas kenkia sportui?
- Bonviveur
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sverige
- Registravosi: 2010-12-07
- Žinutės: 1109
- Atsiliepimai: 3
#26 2011-02-18 14:41
Re: Kaip rukymas kenkia sportui?
HRS rašė:
Dzinas rašė:
Dar matot priklauso koks tas rukymas,jejgu ten pora kartu y savaite tai tikrai nieko blogo neatsitiks
Prgtariu,nes ir pats nesu wisiskai metes,kartais uztraukiu.bet kas waro po pakeli,tai sakyciau tikrai anksciau ar weliau sirdele pasijus
tikiuosi ne golden virginia suktinem trauki ten budamas?
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#27 2011-02-18 17:47
HRS rašė:
Dzinas rašė:
Dar matot priklauso koks tas rukymas,jejgu ten pora kartu y savaite tai tikrai nieko blogo neatsitiks
Prgtariu,nes ir pats nesu wisiskai metes,kartais uztraukiu.bet kas waro po pakeli,tai sakyciau tikrai anksciau ar weliau sirdele pasijus
nu kasdien kai po pakeli tai tikrai sirdis saibom gali nueit:D
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-14
- Žinutės: 138
- Atsiliepimai: 0
#28 2011-03-22 15:05
Dzinas rašė:
Zinoma,kad rukymas kenkia mases auginimui.Nes pats nesenai meciau rukyt,tai kai rukai nera apetito tai kaip tu auginsi mase?Kai vos 2 kiausiniai virti sulenda...
nu nezinau kaip jus,,bet as rukau ir sportuoju ir apetitas bevalgant kyla,,,mano pusryciai vien 6 kieusiniai,,koses 150 gr. ir bananas ir valgau 4 kartus i diena
Neprisijungęs
- Puma9ANX
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-10-19
- Žinutės: 1984
- Atsiliepimai: 3
#29 2011-03-22 19:04
Spikeee rašė:
Dzinas rašė:
Zinoma,kad rukymas kenkia mases auginimui.Nes pats nesenai meciau rukyt,tai kai rukai nera apetito tai kaip tu auginsi mase?Kai vos 2 kiausiniai virti sulenda...
nu nezinau kaip jus,,bet as rukau ir sportuoju ir apetitas bevalgant kyla,,,mano pusryciai vien 6 kieusiniai,,koses 150 gr. ir bananas ir valgau 4 kartus i diena
o kiek sveri?
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#30 2011-03-22 19:14
baltic rašė:
HRS rašė:
Dzinas rašė:
tikiuosi ne golden virginia suktinem trauki ten budamas?
pas kas antra o gal ir pas kiekviena babaju lietuvisku yra pirkt
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
#31 2011-03-25 09:29
Puma9ANX rašė:
Spikeee rašė:
Dzinas rašė:
o kiek sveri?
87
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
#32 2011-03-25 09:38
na pripazinsiu kad nera gerai tabakas ,,nu bet jau 14 metu rukau,,tai tik dabar stengiuos kiek galima maziau rukyt,,anksciau per diena pakelis sprogdavo kaip laba diena,,,,daba 5, 7 cig. per diena,,,geriau butu isvis nerukyt,,,kaip esu kurse,,tai svoris kyla ,,o nekrenta...baigsiu kursa teks mest rukyt ,,kad nenukristu daug svorio .)....ir kursas mano toks,,cia jei kam ydomu,,tai 12 savaiciu kursiukas toks trumpas:) 252 metano 20 ampuliu testosteron depo 18 ampuliu decos 2 ml,,toliau protejinas mass gainer,,vitaminai paprasti kiekviena diena po tablete ir amino rugstis,,,,ka manote,,is anksto dekui
Paskutinį kartą taisė Spikeee (2011-03-25 09:44)
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
- Atsiliepimai: 1
#33 2011-03-25 11:49
Nežinau šiaip tai čia kaip kam, man tai parūkius pakyla apetitas kaip tik ir visada parūkau prieš valgydamas:) tiesiog silpnesnes rūkykit... ir prieš trenkę parūkau ir nejaučiu jokio prastesnio deguonies pasisavinimo viskas ten normaliai venos išsipučia belekaip:) tik būna pradžioj trenkes kartais sunkiau pumpuot, pažįstu kultūristų varžybose dalyvaujančių, rūko daugelis problemų nemato, atrodo super, tai nežinau kaip čia kažkas nusišnekėjo kad tabakas ir sportas nesuderinami jei ką tai net Markus Ruhl rūko pasakykit jus jam kad neauga mase nuo rukymo:)))
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2010-11-15
- Žinutės: 1037
- Atsiliepimai: 2
#34 2011-03-25 12:04
Man tai nuo rukymo atvirksciai nesinoredavo valgyt.O metus rukyti pririnkau nemazai svorio,nes valgiau nesustodamas. bet cia gal nuo zmogaus priklauso.Jei kazkam rukymas netrukdo sportuoti lai ruko i sveikata.
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
#35 2011-03-25 12:16
Miozeriux rašė:
Nežinau šiaip tai čia kaip kam, man tai parūkius pakyla apetitas kaip tik ir visada parūkau prieš valgydamas:) tiesiog silpnesnes rūkykit... ir prieš trenkę parūkau ir nejaučiu jokio prastesnio deguonies pasisavinimo viskas ten normaliai venos išsipučia belekaip:) tik būna pradžioj trenkes kartais sunkiau pumpuot, pažįstu kultūristų varžybose dalyvaujančių, rūko daugelis problemų nemato, atrodo super, tai nežinau kaip čia kažkas nusišnekėjo kad tabakas ir sportas nesuderinami jei ką tai net Markus Ruhl rūko pasakykit jus jam kad neauga mase nuo rukymo:)))
nu pvz ant begimo jauciasi net stipriai,,ir ant sparingo nekas,,pompa total
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
#36 2011-03-25 12:18
griuk_negyvas rašė:
Man tai nuo rukymo atvirksciai nesinoredavo valgyt.O metus rukyti pririnkau nemazai svorio,nes valgiau nesustodamas.
bet cia gal nuo zmogaus priklauso.Jei kazkam rukymas netrukdo sportuoti lai ruko i sveikata.
ir sveikatos tikrai tabakas nedades,,cia aisku kaip diena
Neprisijungęs
- mcF
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-01
- Žinutės: 32
#37 2011-04-01 11:18
Nepykit, bet jūs biškutuką nusišnekat. Kaip čia kas rašė: "mečiau rukyt ir vis tiek kartais mokykloj užtraukiu", akivaizdu, kad Tu nemetei... Sportas ir rūkymas? Mano nuomone labai blogai. Sunkus kvepavimas, deguonies trūkumas raumenyse, smegenyse, kraujagyslės ir t.t . Žalą visi mes žinom.
Kaip čia kažkas rašė. Mečiau rukyt ir +4 kg priaugau.. O dieve.. Ir žinai kodėl? Todėl, kad nemokėjai atskirt noro rukyt ir noro valgyti, kadangi jie identiški. Tik valgymas būtinas, o nuodas ne. Todėl ir priaugai svorio. Rūkančio žmogaus organizmas, blogiau savinasi visas maisto medžiagas, o tai manau aišku, kad sunkiau pasiekti norimus rezultatus.
Noriu padėti visiem kas rūko. Pats buvau rūkantis, badžiau kaip ir visi kiti mesti daugybe kartų, nerodžiau savo jausmų, kaip aš nekenčiu savęs, kad esu priklausomas nuo kažkokio narkotiko, be kurio negaliu išbūti net paros...
Tai va išeitis yra ir ji yra labai lengva ir maloni. Allen'o Carr'o knyga " Lengvas būdas mesti rukyti " . Žinau ką dabar galvojate, kaip knyga gali man padėti mesti rukyti? Paaiškinsiu trumpai principą knygos. Viso proceso metu, kol skaitote, jums yra nurodymas rukyti ir jokiu būdu nemažinti cigarečių skaičiaus, palaipsniu jūsų troškimas rukyti dingsta, jums atsiveria akys, ir tada nereikia jokių pastangų metant rukyti.
Pagooglinkite ir rasite atsiliepimus jei galvojate, kad aš peziu. Jei reikia knygos galite ją pirkti maximos parduotuvėse, kaina beroc 60 LT arba galite man i privatą parašyti aš galėsiu jums parūpinti nemokamai knygą per Adobe Reader'į ( galėsite skaityti sedėdami prie pc ), arba audio įraša ( jums reikės tik klausyti, ką kalba žmogus. ), arba peržiūrėti 1,2 val. filmą. ( tik rusų kalba )
Paskutinį kartą taisė mcF (2011-04-01 11:26)
Neprisijungęs
- sofa
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2011-02-25
- Žinutės: 241
- Atsiliepimai: 2
#38 2011-04-01 16:59
mcF rašė:
Nepykit, bet jūs biškutuką nusišnekat. Kaip čia kas rašė: "mečiau rukyt ir vis tiek kartais mokykloj užtraukiu", akivaizdu, kad Tu nemetei... Sportas ir rūkymas? Mano nuomone labai blogai. Sunkus kvepavimas, deguonies trūkumas raumenyse, smegenyse, kraujagyslės ir t.t . Žalą visi mes žinom.
Kaip čia kažkas rašė. Mečiau rukyt ir +4 kg priaugau.. O dieve.. Ir žinai kodėl? Todėl, kad nemokėjai atskirt noro rukyt ir noro valgyti, kadangi jie identiški. Tik valgymas būtinas, o nuodas ne. Todėl ir priaugai svorio. Rūkančio žmogaus organizmas, blogiau savinasi visas maisto medžiagas, o tai manau aišku, kad sunkiau pasiekti norimus rezultatus.
Noriu padėti visiem kas rūko. Pats buvau rūkantis, badžiau kaip ir visi kiti mesti daugybe kartų, nerodžiau savo jausmų, kaip aš nekenčiu savęs, kad esu priklausomas nuo kažkokio narkotiko, be kurio negaliu išbūti net paros...
Tai va išeitis yra ir ji yra labai lengva ir maloni. Allen'o Carr'o knyga " Lengvas būdas mesti rukyti " . Žinau ką dabar galvojate, kaip knyga gali man padėti mesti rukyti? Paaiškinsiu trumpai principą knygos. Viso proceso metu, kol skaitote, jums yra nurodymas rukyti ir jokiu būdu nemažinti cigarečių skaičiaus, palaipsniu jūsų troškimas rukyti dingsta, jums atsiveria akys, ir tada nereikia jokių pastangų metant rukyti.
Pagooglinkite ir rasite atsiliepimus jei galvojate, kad aš peziu. Jei reikia knygos galite ją pirkti maximos parduotuvėse, kaina beroc 60 LT arba galite man i privatą parašyti aš galėsiu jums parūpinti nemokamai knygą per Adobe Reader'į ( galėsite skaityti sedėdami prie pc ), arba audio įraša ( jums reikės tik klausyti, ką kalba žmogus. ), arba peržiūrėti 1,2 val. filmą. ( tik rusų kalba )
Teisingai kolega, perskaiciau knyga, o rezultatai - as neberukantisis. Kas tikrai pasiryze mest rukyt (ir man tokios mintys budavo, kad rukydamas kietas atrodau..) jamam sita knyga ir skaitom laikydamisi jos nurodymu.
http://www.2shared.com/document/KZ0KU7w … budas.html
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
#39 2011-05-03 09:18
griuk_negyvas rašė:
Man tai nuo rukymo atvirksciai nesinoredavo valgyt.O metus rukyti pririnkau nemazai svorio,nes valgiau nesustodamas.
bet cia gal nuo zmogaus priklauso.Jei kazkam rukymas netrukdo sportuoti lai ruko i sveikata.
pakeisk tabaka i musu Mama maria,,marichuana ta prasme,ir paziuresim ka tada pasakysi apie bloga apetita maistui:)
Neprisijungęs
- old1
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-12
- Žinutės: 4
#40 2013-03-27 14:37
nu jeigu rukai ir sportuoji tai geriau rinkis 1 is siu dalyku nes dvigubai save zudai.
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#41 2013-03-27 15:14
.
Paskutinį kartą taisė Artyi (2013-12-20 17:52)
Neprisijungęs
- AmericanBastard
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: panevežys-chigaco :-)
- Registravosi: 2013-02-20
- Žinutės: 155
- Įspėjimai: 1
#42 2013-04-01 15:34
Man labai idomu toks dalykas. Koks suderinamumas uostomo tabako ( snuffo) ir sporto? Realiai tai snuff kenkia maziau nei rukymas, nes snuffe- tik nikotinas, cia nera jokiu dervu, smalkiu. Taigi kaip manote, ar nikotinas (tik jis, niekas daugiau) kenkia sportuojant?
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#43 2013-04-01 15:37
AmericanBastard rašė:
Man labai idomu toks dalykas. Koks suderinamumas uostomo tabako ( snuffo) ir sporto? Realiai tai snuff kenkia maziau nei rukymas, nes snuffe- tik nikotinas, cia nera jokiu dervu, smalkiu. Taigi kaip manote, ar nikotinas (tik jis, niekas daugiau) kenkia sportuojant?
Nu ir sugalvok sitaip paklaust. Tiek sportuojant tiek nesportuojant kenkia, kas cia per klausimas?
Neprisijungęs
- Quiz
- Išmestas
- Registravosi: 2013-03-15
- Žinutės: 257
- Atsiliepimai: 1
#44 2013-04-01 16:20
Sportas ir rukymas - nesuderinama
Neprisijungęs
- AmericanBastard
- Atkaklus dalyvis
#45 2013-04-01 22:07
olegaskimanas rašė:
AmericanBastard rašė:
Nu ir sugalvok sitaip paklaust.
Tiek sportuojant tiek nesportuojant kenkia, kas cia per klausimas?
atsakyk tada ,koki poveiki daro nikotinas organzimui
Neprisijungęs
- Raketaxi
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-03-31
- Žinutės: 8
#46 2013-04-01 22:20
Никотиновый заговор (Аллен Карр) [2007, медицина, аудиокнига, MP3, 128kbps]
Вы держите в руках последнюю книгу Алена Карра, написанную им незадолго до смерти.....
http://tfile.me/forum/viewtopic.php?t=575589
Tik uzvakar sita knyga idejo i torrentus..
Neprisijungęs
- Boveris
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-15
- Žinutės: 275
#47 2013-04-01 23:59
Aš tai nesuprantu, jei prisiverti jau sportuoti, (nes daug kam pradžia tikrai būna sunki, juk daugelis po kelių savaičių ir baigia tą sportą) tai prisiversk ir nustot rūkyt. Kai užsimanai rūkyk geriau kažkokį smulkų maistą kapok, kaip kad riešutai, rankos ir burna turi darbo ir jei užsimiršti taip ir praeina tas noras Aš pats rūkiau 3 metus jau taip stipriai, prieš tai gal 2 metai dar buvo tik koks pakelis į savaitę. Pradėjau sportuot, tą pačia dieną beveik ir nustojau rūkyt, vakarus su alumu ar dar kuo stipriau taip pat pakeičiau į kažką naudingesnio.
Neprisijungęs
- AmericanBastard
- Atkaklus dalyvis
#48 2013-04-02 14:46
Boveris rašė:
Aš tai nesuprantu, jei prisiverti jau sportuoti, (nes daug kam pradžia tikrai būna sunki, juk daugelis po kelių savaičių ir baigia tą sportą) tai prisiversk ir nustot rūkyt. Kai užsimanai rūkyk geriau kažkokį smulkų maistą kapok, kaip kad riešutai, rankos ir burna turi darbo ir jei užsimiršti taip ir praeina tas noras
Aš pats rūkiau 3 metus jau taip stipriai, prieš tai gal 2 metai dar buvo tik koks pakelis į savaitę. Pradėjau sportuot, tą pačia dieną beveik ir nustojau rūkyt, vakarus su alumu ar dar kuo stipriau taip pat pakeičiau į kažką naudingesnio.
as vis dar noriu isgirsti apie uostoma tabaka. jis traukiamas pro vamzduka i nosi. ar tai kenkia sportui?
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#49 2013-04-02 14:48
.
Paskutinį kartą taisė Artyi (2013-12-20 17:48)
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#50 2013-04-02 14:58
Eina sau liaudis, kai duoda klausimu tai mirk is juoko.
Taip ir uostomas ir kramtomas ir rukomas tabakas padeda sportui, raumenys auga ir riebalai krenta greiciau.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip rukymas kenkia sportui?