Puslapiai: 1 … 56 57 58 59 60 … 196
Prisijungti arba Registruotis
- eimis74523
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-06-05
- Žinutės: 139
- Atsiliepimai: 0
#1426 2011-11-08 11:41
Re: Sporto medikas, klauskite!
sportomedikas rašė:
daugiau sunku kazka pakomentuoti neapziurejus... sekmes!
va foto:
http://img607.imageshack.us/content_rou … ka0148.jpg
cia suglaudus mentes:
http://img802.imageshack.us/content_rou … a0149x.jpg
o cia pries kelis metus taip atrode:
http://img217.imageshack.us/content_rou … 80220e.jpg
Neprisijungęs
- Biskvit
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-28
- Žinutės: 6
#1427 2011-11-08 18:05
eimis74523 rašė:
Biskvit rašė:
Sveiki, man 15 metų, jau sportuoju 7-8mėn. ir štai atsirado tokia problema. Mano tikslas visada buvo auginti kūno masę, nebūtinai tik raumeninę, bet apskritai, nes visą gyvenimą norėjau būti stambus, o mano medžiagų apykaita buvo labai greita. Per tuos mėnesius man pavyko priaugti ~18kg, svoris pasidarė 83kg, (mano ūgis 1.85cm) visas kūnas buvo proporcingas (nugara, krūtinė, pečiai, rankos ir t. t.) Bet tiesiog vieną dieną nei iš šio nei iš to visas sudėjimas sumažėjo nugaros srityje... (nors svoris liko tas pats) Ar gali būti dėl to, kad nepakanka kalorijų organizme? Jog jų suvartoju daugiau negu jų gaunu? ir todėl neišeina išlaikyti jau pasiektos formos? Šiaip pastaruoju metu pradėjau vartoti whey proteiną (baltymų kokteilį), iš šiaip valgyti labai daug baltyminio maisto, gali būti, jog gaunu per daug baltymų ir per mažai angliavandenių?
durnas tu tavo vietoje bandyciau islikti kuo sveikesnis(tavo atzvilgiu liesesnis) kas tau is to kad augini tuos lasinius gi suesi sveikata cia ne tik isvaizdai atsiliepia tie riebalai , o tau nugara per viena diena ir negalejo pasikeisti tiesiog tu per ta 1 diena tai pastebejai
Aš suprantu, bet kuomet ant nugaros yra šiek tiek bereikalingos masės, kuri neuždengia raumenų gražiau ir proporcingiau atrodo kūnas.
Neprisijungęs
- Svaigalas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-06-13
- Žinutės: 369
- Atsiliepimai: 2
#1428 2011-11-08 19:08
Biskvit rašė:
Sveiki, man 15 metų, jau sportuoju 7-8mėn. ir štai atsirado tokia problema. Mano tikslas visada buvo auginti kūno masę, nebūtinai tik raumeninę, bet apskritai, nes visą gyvenimą norėjau būti stambus, o mano medžiagų apykaita buvo labai greita. Per tuos mėnesius man pavyko priaugti ~18kg, svoris pasidarė 83kg, (mano ūgis 1.85cm) visas kūnas buvo proporcingas (nugara, krūtinė, pečiai, rankos ir t. t.) Bet tiesiog vieną dieną nei iš šio nei iš to visas sudėjimas sumažėjo nugaros srityje... (nors svoris liko tas pats) Ar gali būti dėl to, kad nepakanka kalorijų organizme? Jog jų suvartoju daugiau negu jų gaunu? ir todėl neišeina išlaikyti jau pasiektos formos? Šiaip pastaruoju metu pradėjau vartoti whey proteiną (baltymų kokteilį), iš šiaip valgyti labai daug baltyminio maisto, gali būti, jog gaunu per daug baltymų ir per mažai angliavandenių?
Gal veidrodis iskilo
Apimtys keisis visa gyvenima, nera ko myzciot del keliu prarastu centimetru, kurios dar neaisku kaip tu nuziurejai. Kadangi tau dar tik 15 metu, tas 18 kg buvo priaugtas nuo naturalaus augimo. Visu pirma netingek pasiskaitinet http://www.kulturizmas.net/category/mityba-ir-dietos/ Faktas, kad jei nedavalgysi kris svoris bei apimtys.
Paskutinį kartą taisė Svaigalas (2011-11-08 19:41)
Neprisijungęs
- Biskvit
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-28
- Žinutės: 6
#1429 2011-11-08 20:52
Svaigalas rašė:
Biskvit rašė:
Gal veidrodis iskilo
Apimtys keisis visa gyvenima, nera ko myzciot del keliu prarastu centimetru, kurios dar neaisku kaip tu nuziurejai. Kadangi tau dar tik 15 metu, tas 18 kg buvo priaugtas nuo naturalaus augimo. Visu pirma netingek pasiskaitinet http://www.kulturizmas.net/category/mityba-ir-dietos/ Faktas, kad jei nedavalgysi kris svoris bei apimtys.
Nu dėl veidrodžio tai tikrai ne.
Ir tas dietas ir mitybas aš žinau tiesiog reikia atsirinkt masės ir svorio didinimui arba raumenų ryškinimui ir svorio metimui, žiūrint ko žmogus siekia.
Beje jau atsistatė man viskas kaip ir bebuvo. Klausiau vieno trenerio, sakė, kad gali būti dėl to, kad šiek tiek per daug baltymų ir stoka angliavandenių. Tai žinant atsistatyt kaip noriu nebuvo sunku ir net 24h nereikėjo. Tai vat. Bet vistiek dėkui už komentarus ir jūsų nuomones.
Neprisijungęs
- Pandelum
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-01-30
- Žinutės: 122
#1430 2011-11-08 20:56
Sveikas,nuo gimimo pas mane vienas inkstas,vietoj kito buvo tik cista (atrodo taip vadinasi) Bet tas vienas esantis yra didesnis,tad atidirba kažkiek už du
Tad mano klausimas butu toks- kokiu papildu ir chemijų man reiktu vengti? Gal klausimas ir kvailokas,bet visgi norėčiau sužinoti...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-10-25
- Žinutės: 1372
- Atsiliepimai: 21
#1431 2011-11-08 21:34
Biskvit rašė:
kaip kazkas parase, tai tavo galvoj viena diena kazkas pasikeite. o toks greitas svorio augimas yra negerai visam organizmui. ypac nespeja kartu prisitaikyt prie padidejusio kruvio sirdis ir sanariai. labai rizikuoji. o jei krenta svoris, reiskias organizmas bando atstatyti balansa pagal prigimti. tau tik 15m. ir garantuoju, kad spesi priaugt svorio naturaliai be jokiu papildu. tiek pastebejimu.
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#1432 2011-11-09 00:03
Net susirupinau, per 1-1.5men priaugau 4kg, ir viska ant pilvo. Cia jau reik rupintis?
Neprisijungęs
- sportininkas7
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-02-14
- Žinutės: 393
#1433 2011-11-09 00:27
jutas rašė:
Net susirupinau, per 1-1.5men priaugau 4kg, ir viska ant pilvo. Cia jau reik rupintis?
tai nenorek kad tie 4kg ant bicu uzsimestu normalu kad pilvas auga
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#1434 2011-11-09 02:48
tai as del pilvo nesirupinu, ko daugiau tiketis kai valgai vakare kose su cukrum o poto dar pyrago su arbata tiesiog 4kg per menesi gan nemazai atrodo, jeigu jau zmogeliui liepe sunerimti, kuris priaugo 18kg per 8men
Neprisijungęs
- eimis74523
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-06-05
- Žinutės: 139
#1435 2011-11-09 08:32
jutas rašė:
tai as del pilvo nesirupinu, ko daugiau tiketis kai valgai vakare kose su cukrum o poto dar pyrago su arbata
tiesiog 4kg per menesi gan nemazai atrodo, jeigu jau zmogeliui liepe sunerimti, kuris priaugo 18kg per 8men
1,5per akis suaugusiam zmogui kuris sportuoja
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2010-11-15
- Žinutės: 1037
- Atsiliepimai: 2
#1436 2011-11-12 23:07
Turiu toki klausimeli...Pries menesi turejau menisko operacija per kuria pasalino dali menisko.Darant pritupimus kazkas ten traksi bei kliuna.Cia su laiku susitvarkys ar kazkas ne taip?Pritupimus aisku lengvus darau,laikydamasis uz kedes atloso.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1437 2011-11-14 22:10
griuk_negyvas rašė:
Turiu toki klausimeli...Pries menesi turejau menisko operacija per kuria pasalino dali menisko.Darant pritupimus kazkas ten traksi bei kliuna.Cia su laiku susitvarkys ar kazkas ne taip?Pritupimus aisku lengvus darau,laikydamasis uz kedes atloso.
siaip neturetu trasket ir kliuti sanarys... atsargiai su pritupimais. geriau is sedims pozicijos daryk pratimus slaunies raumenims, kol sustipres koja. geriausia pirmiau reabilituokis, po to pradek pritupimus. sekmes!
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#1438 2011-11-19 16:36
Sveiki. pusryčius pavalgiau 100g avižinės košės, 5 pilni kiaušiniai. ir kavos. po 20min pasidarė labai blogai pabaltau visas rankos kojos pradėjo drebėt, vos neapalpau.. kas galėjo nutikt?
Neprisijungęs
- Le Pedro
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-24
- Žinutės: 7
#1439 2011-11-19 23:11
Sveiki, norejau pasiklausti... Zodziu problema nugaroje, skauda 2 menesius kazkur, bet manau esu isitikines kad pasidariau kazka treniruotes metu. Lankau Muay thai, man 15.
cia sitose apibrauktose vietose mazdaug skausmas buna
http://img263.imageshack.us/img263/1182/nugarar.jpg
Skausmas uzpuola sportuojant saleje, pasisukus, bet ne visada, kartais begiojant, ir sedint kai atsilosi taip labiau leidi nugara ir islenki truputi. beje, dar skausmas juntamas sokinejant mazais suoliukais. gali but koks stiprus raumenu patempimas/raisciu jei toki ilga laika nepraeina?
Dekui.
Paskutinį kartą taisė Le Pedro (2011-11-20 00:44)
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1440 2011-11-20 15:51
Building rašė:
Sveiki. pusryčius pavalgiau 100g avižinės košės, 5 pilni kiaušiniai. ir kavos. po 20min pasidarė labai blogai pabaltau visas rankos kojos pradėjo drebėt, vos neapalpau.. kas galėjo nutikt?
tiesa pasakius, nezinau... ka is vakaro veikei? kokie kiti simptomai?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1441 2011-11-20 15:54
Le Pedro rašė:
Sveiki, norejau pasiklausti... Zodziu problema nugaroje, skauda 2 menesius kazkur, bet manau esu isitikines kad pasidariau kazka treniruotes metu. Lankau Muay thai, man 15.
Skausmas uzpuola sportuojant saleje, pasisukus, bet ne visada, kartais begiojant, ir sedint kai atsilosi taip labiau leidi nugara ir islenki truputi. beje, dar skausmas juntamas sokinejant mazais suoliukais. gali but koks stiprus raumenu patempimas/raisciu jei toki ilga laika nepraeina?
Dekui.
Atlik soniniu nugaros raumenu tempimus. gal yra perkrauti siek tiek. jei rimciau, siaip reiktu ziuret, nuo ko skauda. gal raumenu disbalansas issivystes, gal kokie raumenys atsilieka... reik ziuret. pradzioj atlik tempimus, po to ziurek, kaip jauties. jei nepraeis, ieskok pagalbos gyvai. sekmes!
Neprisijungęs
- Normantas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-18
- Žinutės: 18
#1442 2011-11-20 17:02
Gal gali pasakyt del ko skauda sonas kai begioji krosus?
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#1443 2011-11-20 17:42
Vakare buvo 2h karate treniruote. hmm sukosi galva labai silpna buvo, didelis pulsas.
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 1043
- Atsiliepimai: 7
#1444 2011-11-20 18:14
Normantas rašė:
per mazai deguonies, neteisingai kvepuoji.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1445 2011-11-20 22:41
Normantas rašė:
skausmas, apie kuri kalbi, yra del greitai persiskirstancio kraujo kiekio. manoma, kad ji sukelia kepenu kapsule. kai pradeda skaudet, mazink tempa. ilgainiui treniruojantis skausmai tokie turetu isnykti... sekmes!
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1446 2011-11-20 22:42
Building rašė:
Vakare buvo 2h karate treniruote. hmm sukosi galva labai silpna buvo, didelis pulsas.
persitreniravai, truko ir deguonies ir maisto medziagu. ryskiai dirbai intensyviau, nei organizmas gali pakelti. truputi pamazines tempa, pasieksi daug geresniu rezultatu. sekmes!
Neprisijungęs
- Le Pedro
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-24
- Žinutės: 7
#1447 2011-11-23 23:19
sportomedikas rašė:
Le Pedro rašė:
Dekui.Atlik soniniu nugaros raumenu tempimus. gal yra perkrauti siek tiek. jei rimciau, siaip reiktu ziuret, nuo ko skauda. gal raumenu disbalansas issivystes, gal kokie raumenys atsilieka... reik ziuret. pradzioj atlik tempimus, po to ziurek, kaip jauties. jei nepraeis, ieskok pagalbos gyvai.
sekmes!
o jeigu disbalansas ar atsilieka raumenys, tai ko reiketu imtis?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1448 2011-11-24 20:42
Le Pedro rašė:
sportomedikas rašė:
Le Pedro rašė:
Dekui.Atlik soniniu nugaros raumenu tempimus. gal yra perkrauti siek tiek. jei rimciau, siaip reiktu ziuret, nuo ko skauda. gal raumenu disbalansas issivystes, gal kokie raumenys atsilieka... reik ziuret. pradzioj atlik tempimus, po to ziurek, kaip jauties. jei nepraeis, ieskok pagalbos gyvai.
sekmes!
o jeigu disbalansas ar atsilieka raumenys, tai ko reiketu imtis?
per stipria raumenu grupe tempti, per silpna - tvirtinti.
Neprisijungęs
- Ace9
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-03
- Žinutės: 30
#1449 2011-11-25 17:44
Sveiki, problema kuri jau kartojasi kelinta treniruote is eiles. Po gero apsilimo pirmas pratimas buna spaudimas stangos ant lygaus 4priejimai po 6. Pirmas priejimas viskas tvarkoj, antras dar nieko, ties treciu prasideda raumenu skausmas apimantis virsutine bicepso dali ir peti. Ketvirta priejima darant vos pavyksta nusileist stanga pirmam spaudimui nes skausmas buna didziulis ir veriantis. Po to jau negaliu plesimo pratimu daryti nes net hanteliu neuzsimetu. darant pratimus bicepsui skausmas labai labai minimalus jauciamas kai hanteli nuleidineju. Darant sukamaji judesi su ranka jauciamas skausmas ties petim. Kur problema ir kaip reiktu ja taisyti?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1450 2011-11-25 22:00
Ace9 rašė:
Sveiki, problema kuri jau kartojasi kelinta treniruote is eiles. Po gero apsilimo pirmas pratimas buna spaudimas stangos ant lygaus 4priejimai po 6. Pirmas priejimas viskas tvarkoj, antras dar nieko, ties treciu prasideda raumenu skausmas apimantis virsutine bicepso dali ir peti. Ketvirta priejima darant vos pavyksta nusileist stanga pirmam spaudimui nes skausmas buna didziulis ir veriantis. Po to jau negaliu plesimo pratimu daryti nes net hanteliu neuzsimetu. darant pratimus bicepsui skausmas labai labai minimalus jauciamas kai hanteli nuleidineju. Darant sukamaji judesi su ranka jauciamas skausmas ties petim. Kur problema ir kaip reiktu ja taisyti?
pirmine problema - per didelis svoris. mazinka svori 20-30%. jei efekto nebus, reiktu ziuret raumenu balansa. gal per daug petreniraves krutine ir per mazai tarpumenti...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis