Puslapiai: 1 … 26 27 28 29 30 31
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » USPlabs Jack3d
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#676 2012-05-14 17:18
Re: USPlabs Jack3d
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Savas4u rašė:
kreatinas cia prie ko?visiskai du skirtingi papildai cia
Sakau jaucias poveikis nuo bcaa, ne kaip nuo kreatino. Ta prasme kreatinas isvis nevelka, kitiems ten istvermes, jegos kazkiek priduoda, vandens uzplaukia, zinau kuo skirias
na, o kreatinas mano nuomone yra papildas numeris 1 pagal kaina, poveiki ir kieki jegos, mases atzvilgiu.
bent jau man vartojant 10gr/day akivaizdziai padideja jega po 2-4 savaciu, uzsimeta po 1-2cm ant kiekvienos grupes
Tada smagu, man po 15gr nevilko isvis, kaip kam..
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#677 2012-05-14 17:29
duglas rašė:
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Sakau jaucias poveikis nuo bcaa, ne kaip nuo kreatino. Ta prasme kreatinas isvis nevelka, kitiems ten istvermes, jegos kazkiek priduoda, vandens uzplaukia, zinau kuo skiriasna, o kreatinas mano nuomone yra papildas numeris 1 pagal kaina, poveiki ir kieki jegos, mases atzvilgiu.
bent jau man vartojant 10gr/day akivaizdziai padideja jega po 2-4 savaciu, uzsimeta po 1-2cm ant kiekvienos grupesTada smagu, man po 15gr nevilko isvis, kaip kam..
nu idomiai, idomiai tada...
nori pasakyt visai neuzmetei cm,kg ar jegos??
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#678 2012-05-14 17:39
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Savas4u rašė:
na, o kreatinas mano nuomone yra papildas numeris 1 pagal kaina, poveiki ir kieki jegos, mases atzvilgiu.
bent jau man vartojant 10gr/day akivaizdziai padideja jega po 2-4 savaciu, uzsimeta po 1-2cm ant kiekvienos grupesTada smagu, man po 15gr nevilko isvis, kaip kam..
jei nevalge pakankamai tai is kur bus tie cm ir kg?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#679 2012-05-14 17:39
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Savas4u rašė:
Na buna nedideliai grupei zhmoniu kuriai visai nera efekto.
Visgi dazhniau tai buna kaip ir REIVO diskotekose - nevelka ratukai, nevelka.
O kad shoka iki 9 ryto akinukus uzhsimete trecia para be miego, tai faktas nutylimas.
nevelka,nevelka....sh ikisho ...
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#680 2012-05-14 17:40
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Savas4u rašė:
Vienas gal koks kg vandens uzplauke ir puse cm koki uzsidejo Jega pradejo kilt programas pakeitus is esmes tik
bcaa grynos, proteinas, optimen vitaminai- siems pirmenybe teikiu labiau.
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#681 2012-05-14 17:41
gedemas rašė:
Savas4u rašė:
duglas rašė:
Tada smagu, man po 15gr nevilko isvis, kaip kam..nu idomiai, idomiai tada...
nori pasakyt visai neuzmetei cm,kg ar jegos??jei nevalge pakankamai tai is kur bus tie cm ir kg?
Valgau turbut daugiau nei tu, 93-94kg kazkur siuo metu prie 180cm, ne visiems jis veikia ir tiek.
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-08-27
- Žinutės: 61
- Atsiliepimai: 0
#682 2012-05-23 20:44
Pabandziau Jack, pirma diena geriau viena scoopa ir tik zandus biskeli pakuteno, siandien bandziau gerti du irgi tas pats tik zandus biskeli pakuteno reikia tiketis kad kaip kazkas minejo prades veikti po kokios savaites
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#683 2012-05-23 20:54
_Xtm_ rašė:
Pabandziau Jack, pirma diena geriau viena scoopa ir tik zandus biskeli pakuteno, siandien bandziau gerti du irgi tas pats tik zandus biskeli pakuteno
reikia tiketis kad kaip kazkas minejo prades veikti po kokios savaites
is esmes turetu veikti iskart.. jei neveikia is pradziu, tai neveiks ir veliau. cia tik energetikai, o jiems isivaziuoti nereikia laiko.
kitas dalykas - perziurek kada geri. jei is anksciau buti riebesnio maisto uzvalges, tai automatiskai gadini poveiki.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#684 2012-05-23 21:10
emexas rašė:
_Xtm_ rašė:
Pabandziau Jack, pirma diena geriau viena scoopa ir tik zandus biskeli pakuteno, siandien bandziau gerti du irgi tas pats tik zandus biskeli pakuteno
is esmes turetu veikti iskart.. jei neveikia is pradziu, tai neveiks ir veliau. cia tik energetikai, o jiems isivaziuoti nereikia laiko.
kitas dalykas - perziurek kada geri. jei is anksciau buti riebesnio maisto uzvalges, tai automatiskai gadini poveiki.
pries dedant i vandeni stipriai suplak pakuote, kad viskas ten issimaisytu, nes veikliosios medziagos ten tik apie 5gr visam 250gr pakely. gerk ant tuscio skrandzio 2-3h nevalges ir jei sveri virs 90kg, tai minimum 2, o geriausiai 3 scoopai. tikrai turi veikti
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
#685 2012-05-24 01:25
Savas4u rašė:
emexas rašė:
_Xtm_ rašė:
kitas dalykas - perziurek kada geri. jei is anksciau buti riebesnio maisto uzvalges, tai automatiskai gadini poveiki.pries dedant i vandeni stipriai suplak pakuote, kad viskas ten issimaisytu, nes veikliosios medziagos ten tik apie 5gr visam 250gr pakely. gerk ant tuscio skrandzio 2-3h nevalges ir jei sveri virs 90kg, tai minimum 2, o geriausiai 3 scoopai. tikrai turi veikti
sveriu 90kg ir buvau skaites pries vartojima, tai pries gerdamas gerai suplakdavau pakuote palikydavau minutele kad nusistovetu ir nedulketu atidarius. ir stengiuosi gerti nevalges bent 1.5h.
Dekui uz patarimus bandysiu gerti 3 scoopus ir ziuresiu koks rezultatas
Paskutinį kartą taisė _Xtm_ (2012-05-24 01:26)
Neprisijungęs
- Amerikietis
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2011-09-30
- Žinutės: 137
#686 2012-05-24 10:43
_Xtm_ rašė:
keista jog jackas nesuteike energijos.. kazkaip neitikima.. naudojau infinite labs jugernaut. uztekdavo vieno scoop per akis, energija sokdavo kaip turi buti, gelezis plesydavau... o jack3ed kiek esu girdejas savo sudetimi yra zimiai stipresnis uz jugernaut.. hmm..keista.. Gal tiesiog taves nekabina energetikai.. yra labai daug zmoniu kuriu visiskai neima energetikai, tai gal ir tu esi vienas is ju..
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
#687 2012-05-24 15:00
Amerikietis rašė:
_Xtm_ rašė:
keista jog jackas nesuteike energijos.. kazkaip neitikima.. naudojau infinite labs jugernaut. uztekdavo vieno scoop per akis, energija sokdavo kaip turi buti, gelezis plesydavau... o jack3ed kiek esu girdejas savo sudetimi yra zimiai stipresnis uz jugernaut.. hmm..keista.. Gal tiesiog taves nekabina energetikai.. yra labai daug zmoniu kuriu visiskai neima energetikai, tai gal ir tu esi vienas is ju..
Spresdamas ar pirkti Jack galvojau ar kabins ar ne, nes manes kava ir energetiniai gerimai nelabai veikia. bet surizikavau pabandziau ir dabar zinosiu
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#688 2012-05-24 17:15
_Xtm_ rašė:
Amerikietis rašė:
_Xtm_ rašė:
Spresdamas ar pirkti Jack galvojau ar kabins ar ne, nes manes kava ir energetiniai gerimai nelabai veikia. bet surizikavau pabandziau ir dabar zinosiu
meginuku gal kur pardavineja del tokiu variantu? pvz pas mane sporto salej visu papildu galima vietoj nusipirkti po kelis scoopus
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
#689 2012-05-24 21:46
Pas mane kur sportuoju yra tik kiekis pirkti, o pabandymui nera. tame ir beda o kazkaip kitur net nesidomejau ar yra meginuku. na ziuresiu rytoi ar veiks 3 scoopai o jei ne tai kolegoms parduosiu
Neprisijungęs
- Amerikietis
- Atkaklus dalyvis
#690 2012-05-25 10:55
_Xtm_ rašė:
Pas mane kur sportuoju yra tik kiekis pirkti, o pabandymui nera. tame ir beda
o kazkaip kitur net nesidomejau ar yra meginuku. na ziuresiu rytoi ar veiks 3 scoopai o jei ne tai kolegoms parduosiu
Jeigu kava ir energetiniai gerimai Tau neveikia, tai ir pumpas joks neveiks negert 3 scoop, dar sirdis sustos, suvarysi sirdi tokiais kiekiais
geriau parduok ir nesuk galvos
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
- Atsiliepimai: 2
#691 2012-05-25 11:11
Amerikietis rašė:
_Xtm_ rašė:
o kazkaip kitur net nesidomejau ar yra meginuku. na ziuresiu rytoi ar veiks 3 scoopai o jei ne tai kolegoms parduosiu
Jeigu kava ir energetiniai gerimai Tau neveikia, tai ir pumpas joks neveiks
negert 3 scoop, dar sirdis sustos, suvarysi sirdi tokiais kiekiais
Reiketu pasidomet jums, kokios medziagos atsakingos uz "pumpa", pasufleruosiu su energetikais jos nieko bendro neturi. O tik tada savo teorijas kitiems taikyti.
Neprisijungęs
- Amerikietis
- Atkaklus dalyvis
#692 2012-05-25 11:40
Mr. Dzoshas rašė:
Amerikietis rašė:
_Xtm_ rašė:
Jeigu kava ir energetiniai gerimai Tau neveikia, tai ir pumpas joks neveiks
negert 3 scoop, dar sirdis sustos, suvarysi sirdi tokiais kiekiais
Reiketu pasidomet jums, kokios medziagos atsakingos uz "pumpa", pasufleruosiu su energetikais jos nieko bendro neturi. O tik tada savo teorijas kitiems taikyti.
tai mes ir nesimetom cia teiginiais, visi komentuojam, ir visi is bendru ziniu sakom tai ka zinom, tas zmogus kuris klausia informacijos, perskaitys visus komentarus ir asmeniskai pasiims tai ko jam reikia, tai kas jam atrodo tinkamiausia sutinku kad pumpas ir energetikai du skirtingi dalykai
parinkau netinkama zodi rasydamas "pump"
reikia pasitaisyti ir rasyti energetikas
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#693 2012-05-25 18:19
Amerikietis rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Amerikietis rašė:
Jeigu kava ir energetiniai gerimai Tau neveikia, tai ir pumpas joks neveiksnegert 3 scoop, dar sirdis sustos, suvarysi sirdi tokiais kiekiais
tai mes ir nesimetom cia teiginiais, visi komentuojam, ir visi is bendru ziniu sakom tai ka zinom, tas zmogus kuris klausia informacijos, perskaitys visus komentarus ir asmeniskai pasiims tai ko jam reikia, tai kas jam atrodo tinkamiausia
sutinku kad pumpas ir energetikai du skirtingi dalykai
Jei nezinai ka rasai,tai geriau isvis nerasyk, nes jack3d esme yra ne kazkokiame kofeine o DMAA 1,3-dimethylamylamine kurio galima pvz pas lexusrx nusipirkti ir vieno gryno.
energetiniai gerimai irgi kofeino pagrindu.
nezinau as kodel, bet taip iseina, kad DMAA kaikuriems zmonems nesuveikia, na bet kiekvieno organizmas individualus.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#694 2012-05-25 19:27
Savas4u rašė:
Amerikietis rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Reiketu pasidomet jums, kokios medziagos atsakingos uz "pumpa", pasufleruosiu su energetikais jos nieko bendro neturi. O tik tada savo teorijas kitiems taikyti.tai mes ir nesimetom cia teiginiais, visi komentuojam, ir visi is bendru ziniu sakom tai ka zinom, tas zmogus kuris klausia informacijos, perskaitys visus komentarus ir asmeniskai pasiims tai ko jam reikia, tai kas jam atrodo tinkamiausia
sutinku kad pumpas ir energetikai du skirtingi dalykai
Jei nezinai ka rasai,tai geriau isvis nerasyk, nes jack3d esme yra ne kazkokiame kofeine o DMAA 1,3-dimethylamylamine kurio galima pvz pas lexusrx nusipirkti ir vieno gryno.
nezinau as kodel, bet taip iseina, kad DMAA kaikuriems zmonems nesuveikia, na bet kiekvieno organizmas individualus.
riebus maistas taip pat slopina DMAA veikima?
Prisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#695 2012-05-25 19:38
lorenzo rašė:
Savas4u rašė:
Amerikietis rašė:
tai mes ir nesimetom cia teiginiais, visi komentuojam, ir visi is bendru ziniu sakom tai ka zinom, tas zmogus kuris klausia informacijos, perskaitys visus komentarus ir asmeniskai pasiims tai ko jam reikia, tai kas jam atrodo tinkamiausiasutinku kad pumpas ir energetikai du skirtingi dalykai
nezinau as kodel, bet taip iseina, kad DMAA kaikuriems zmonems nesuveikia, na bet kiekvieno organizmas individualus.riebus maistas taip pat slopina DMAA veikima?
TAIP ir Stipriai !
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#696 2012-05-25 19:55
cia kiekviename puslapyje is 28 yra parasyta kaip tiksliai vartoti DMAA (jack3d), bet kiekviena karta uzduodamas tas pats klausimas... ziauru
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
#697 2012-05-26 09:48
Pabandziau 3 scoopus stengdamasis laikytis visu taisykliu noredamas isbandyti ar tikrai nekabins manes stengiausi visa diena nevalgyti riebaus maisto ir pries treniruote 2.5h visai nevalgiau, geriau ant tuscio skrandzio. paemes pakuote gerai papurciau i visas puses, palaukiau kol nusistoves ir 3 scoopus dejau tiesiai i burna o ne i vandeni, kad tikrai viska isgerciau ir nieko neliktu ir tada uzgeriau vandeniu. po kokiu 20min pradejo dirginti svelniai rankas ir veida, dar po kokiu 20min dingo dirginimas ir nesijaute jokio poveikio. Praejus treniruotei po kokios1.5h pradejau visas drebeti, svelniai svaigti galva, turbut nuo didelio kiekio kofeino...
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#698 2012-05-26 10:19
_Xtm_ rašė:
Pabandziau 3 scoopus stengdamasis laikytis visu taisykliu
noredamas isbandyti ar tikrai nekabins manes stengiausi visa diena nevalgyti riebaus maisto ir pries treniruote 2.5h visai nevalgiau, geriau ant tuscio skrandzio. paemes pakuote gerai papurciau i visas puses, palaukiau kol nusistoves ir 3 scoopus dejau tiesiai i burna o ne i vandeni, kad tikrai viska isgerciau ir nieko neliktu ir tada uzgeriau vandeniu. po kokiu 20min pradejo dirginti svelniai rankas ir veida, dar po kokiu 20min dingo dirginimas ir nesijaute jokio poveikio. Praejus treniruotei po kokios1.5h pradejau visas drebeti, svelniai svaigti galva, turbut nuo didelio kiekio kofeino...
atiduok tu ji kamnors ir nebepirk panasiu dalyku, tau jie neveikia
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#699 2012-05-26 10:55
emexas rašė:
_Xtm_ rašė:
noredamas isbandyti ar tikrai nekabins manes stengiausi visa diena nevalgyti riebaus maisto ir pries treniruote 2.5h visai nevalgiau, geriau ant tuscio skrandzio. paemes pakuote gerai papurciau i visas puses, palaukiau kol nusistoves ir 3 scoopus dejau tiesiai i burna o ne i vandeni, kad tikrai viska isgerciau ir nieko neliktu ir tada uzgeriau vandeniu. po kokiu 20min pradejo dirginti svelniai rankas ir veida, dar po kokiu 20min dingo dirginimas ir nesijaute jokio poveikio. Praejus treniruotei po kokios1.5h pradejau visas drebeti, svelniai svaigti galva, turbut nuo didelio kiekio kofeino...
jo, viskas suveike apart DMAA buciau lietuvoj nusipirkciau is taves pigiau
as kai daznai vartodavau, tai saudavau po 3 scoopus ir visada salej kaip per filma jausdavaus, ilsedavaus mazai ir svorius imdavau 5-15kg didesnius.
dabar kai vartoju tik per koju treniruote ir tai ne visada, tai pilnai uztenka 2 scoopu tam paciam efektui.
na va, vieniem visiskai neveikia DMAA, o kiti tiesiogine sio zodzio prasme jo bijo, nes isnesioja net perdaug...
Neprisijungęs
- _Xtm_
- Kalbus dalyvis
#700 2012-05-26 20:56
Savas4u rašė:
emexas rašė:
_Xtm_ rašė:
jo, viskas suveike apart DMAA
buciau lietuvoj nusipirkciau is taves pigiau
as kai daznai vartodavau, tai saudavau po 3 scoopus ir visada salej kaip per filma jausdavaus, ilsedavaus mazai ir svorius imdavau 5-15kg didesnius.
dabar kai vartoju tik per koju treniruote ir tai ne visada, tai pilnai uztenka 2 scoopu tam paciam efektui.
na va, vieniem visiskai neveikia DMAA, o kiti tiesiogine sio zodzio prasme jo bijo, nes isnesioja net perdaug...
taip reikes ji parduoti kazkam ka tikrai vilks gerai Dekui visiem uz patarimus ir nuomones.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 26 27 28 29 30 31
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » USPlabs Jack3d