Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#351 2012-10-24 19:31

Re: mano foto

vasas rašė:

stajakas ir parodo su kokiom priemonem tokios formos pasiekiamos.... naturalai nesistebekit is kur tokie raumenu riskumai... whateveris ir barbelis turbut su laselinem miega.... gaila tokiu sportininku....

Nesigilinant apie kuria whateverio nuotrauka kalbi, bet jei barbelio ryskumui chemija butina, tai vaike siulau tau baigt, mamos blynus, atlepusiom ausim kapot.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#352 2012-10-24 19:36

olegaskimanas rašė:

vasas rašė:

stajakas ir parodo su kokiom priemonem tokios formos pasiekiamos.... naturalai nesistebekit is kur tokie raumenu riskumai... whateveris ir barbelis turbut su laselinem miega.... gaila tokiu sportininku....

Nesigilinant apie kuria whateverio nuotrauka kalbi, bet jei barbelio ryskumui chemija butina, tai vaike siulau tau baigt, mamos blynus, atlepusiom ausim kapot.

ka tu turi pries mamos blynus? big_smile

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#353 2012-10-24 19:41

Loading rašė:

olegaskimanas rašė:

vasas rašė:

Kad ruosiant jiems tesla, proteino  vargei ar i ja imaisys. big_smile

Paskutinį kartą taisė olegaskimanas (2012-10-24 19:42)

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#354 2012-10-24 20:52

olegaskimanas rašė:

Loading rašė:

olegaskimanas rašė:

Kad ruosiant jiems tesla, proteino  vargei ar i ja imaisys. big_smile

uz tai iskeps su meile big_smile

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#355 2012-10-24 21:08

Mumrikas pazadu netesi smile

Neprisijungęs

MONX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-02-13
Žinutės: 1831
Atsiliepimai: 1

#356 2012-10-24 21:15

whatever rašė:

Programa paprasta - All Out! big_smile
Procese kaifas. Rezultatai kaip bonusas smile

Patinka man toks požiūris wink užskaitau

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#357 2012-10-24 21:17

GediminasJ rašė:

Ka zadejo?

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#358 2012-10-24 21:19

uzsivedes rašė:

GediminasJ rašė:

Ka zadejo?

Mumrikas rašė:

barbells rašė:

Mumrikas rašė:

teisingai istikruju pasakei smile kiek kas daro ten jo reikalas, svarbu jam gerai smile zinok niekada neziurejau nei bf, nei apimciu, as kazkaip labiau jegai sportuoju. bet bica matavau tai saltas 49.5 buvo.

nu apimtis pagal svori mazoka smile nebent padoriai ryskus.

rytoj po sales ymesiu nuotrauka jeigu nepasimirs smile ryskumas toks kaip avarate mano

wa smile

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-10-24 21:20)

Neprisijungęs

simaxas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-07-25
Žinutės: 1919
Atsiliepimai: 19

#359 2012-10-24 21:40

skaitant uz kadro, vis tokiu idomiu pastebejimu kyla. kai kurie forumo dalyviai rimtai nesveiki.. sedi forume jau 5ir daugiau metu, atrodo kaip teslainiai ir dar sugeba atvirai kritikuot tuos, kurie gerai atrodo.. xebra, jus lievi..

koks skirtumas, vaidas dirba pagal programa ar pagal taip kaip jaucia savo organizma. koks skirtumas, miega su laseline ar ne. jum nuo to neturetu but nei silta nei salta. ir kiek puslapiu perskaiciau, vaidas nekisa kitiems savo nuomones, neaiskina kaip geriau butu ta ar ana pasiekt-jis ima ir siekia. ir pasiekia blin. o jus su savo cikliskumais, programom ir dar eile kitu marazmu slepkites. vafliais gime tortais netampa. tai nebukit xebra vafliai, eikit ir sportuokit, o ne savo sudmaliu patarimus dalinkit.

nenorejau nieko izeist ar papiktint, cia tiesiog tokia mano nuomone, kuri gali skirtis nuo jusu, ir tai yra normalu. labai retai parasau i sita foruma, bet kartais nebeiskenciu. maziau pizdelinimo, daugiau darbo ir bus rezultatas, nebereikes pavydetm galesit patys dziaugtis ir kitiem parodyt

Neprisijungęs

verbis
Atkaklus dalyvis
Vietovė: VILNIUS
Registravosi: 2009-03-26
Žinutės: 173
Atsiliepimai: 0

#360 2012-10-24 22:06

simaxas rašė:

skaitant uz kadro, vis tokiu idomiu pastebejimu kyla. kai kurie forumo dalyviai rimtai nesveiki.. sedi forume jau 5ir daugiau metu, atrodo kaip teslainiai ir dar sugeba atvirai kritikuot tuos, kurie gerai atrodo.. xebra, jus lievi..

koks skirtumas, vaidas dirba pagal programa ar pagal taip kaip jaucia savo organizma. koks skirtumas, miega su laseline ar ne. jum nuo to neturetu but nei silta nei salta. ir kiek puslapiu perskaiciau, vaidas nekisa kitiems savo nuomones, neaiskina kaip geriau butu ta ar ana pasiekt-jis ima ir siekia. ir pasiekia blin. o jus su savo cikliskumais, programom ir dar eile kitu marazmu slepkites. vafliais gime tortais netampa. tai nebukit xebra vafliai, eikit ir sportuokit, o ne savo sudmaliu patarimus dalinkit.

nenorejau nieko izeist ar papiktint, cia tiesiog tokia mano nuomone, kuri gali skirtis nuo jusu, ir tai yra normalu. labai retai parasau i sita foruma, bet kartais nebeiskenciu. maziau pizdelinimo, daugiau darbo ir bus rezultatas, nebereikes pavydetm galesit patys dziaugtis ir kitiem parodyt

nykstys Nors vienas i temą.

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife
Registravosi: 2008-11-01
Žinutės: 1611
Atsiliepimai: 5

#361 2012-10-24 22:14

whatever rašė:

09 26 trauka - kur video 220 x 5 su atmusimais
09 30 traka su gumom
10 03 vel trauka smile
10 09 trauka
10 13 trauka - kur 180 x 19
ir siandien trauka

o pries 09 26 buvo tik 09 12

Kaip matai, nera konkreciai kazkokio tai ciklinimo.

atistatymas per daug geras pas tave, taip iseina.
kogero   jei trauktum su ilgesnem pertraukom, rezultatai sokteletu.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#362 2012-10-24 22:44

drugsmylife rašė:

whatever rašė:

09 30 traka su gumom
10 03 vel trauka smile
10 09 trauka
ir siandien trauka

as ne visada varau sulaukes pilno atsitatymo smile Man svarbu atsikraut salej - kaifas man sportuot. O tie daugiau pakelt ar didesniu ir sunkesniu but, tai cia salia. Suprantu, kad daugumai tai sunku suprast, bet kai sportas nuo mazu dienu gyvenimo dalis, tai taip ir yra. Dabar noriu iki 101 uzkelt ir varyt regbi dar kazkiek pazaist smile
Dar draugelis is Tailando po pusmecio gryzo, dabar mane kerasina varyt i kovas big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#363 2012-10-24 22:47

Kano rašė:

kaip tik koja gera, tokia ne per didele, o krutine tai uzskaitau, seip gera forma!

Nera ta koja gera. Nera ji bloga,  bet nera ir gera. Skilimas prasidejes, bet...
Tikejausi geriau smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#364 2012-10-24 22:50

vasas rašė:

tokiai formai xemijos nereikia...

vasas rašė:

Tau Dienos parejo? big_smile

Neprisijungęs

vasas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-05
Žinutės: 28

#365 2012-10-24 22:56

whatever rašė:

vasas rašė:

vasas rašė:

ironija ten kurios narkomanai nesupranta....

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#366 2012-10-24 22:58

whatever rašė:

drugsmylife rašė:

whatever rašė:

09 30 traka su gumom
10 03 vel trauka smile
10 09 trauka
ir siandien trauka

as ne visada varau sulaukes pilno atsitatymo smile Man svarbu atsikraut salej - kaifas man sportuot. O tie daugiau pakelt ar didesniu ir sunkesniu but, tai cia salia. Suprantu, kad daugumai tai sunku suprast, bet kai sportas nuo mazu dienu gyvenimo dalis, tai taip ir yra. Dabar noriu iki 101 uzkelt ir varyt regbi dar kazkiek pazaist smile
Dar draugelis is Tailando po pusmecio gryzo, dabar mane kerasina varyt i kovas big_smile

i kovas varyk ! ;d smagiau bus

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#367 2012-10-24 23:36

vasas rašė:

whatever rašė:

vasas rašė:

vasas rašė:

Kiauras tai padoriai tu big_smile

Pries tai rasei, kad nereikia chemijos tokioms formoms, o dabar jau su lasalinem miegam smile Tai kaip yra su ta chemija? smile

Neprisijungęs

vasas
Naujas dalyvis

#368 2012-10-24 23:40

whatever rašė:

vasas rašė:

whatever rašė:

vasas rašė:

Kiauras tai padoriai tu big_smile

Pries tai rasei, kad nereikia chemijos tokioms formoms, o dabar jau su lasalinem miegam smile Tai kaip yra su ta chemija? smile

tu skaitei kas parasyta???

Neprisijungęs

vasas
Naujas dalyvis

#369 2012-10-24 23:42

kiauras tu nes be chemikalu nemoki sportuot....

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#370 2012-10-24 23:44

GediminasJ rašė:

Ir as tai vis dar laukiu to rytojaus big_smile

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#371 2012-10-24 23:47

smekla rašė:

whatever rašė:

drugsmylife rašė:

i kovas varyk ! ;d smagiau bus

petys susitvarkys, tai su juo vis tiek sportuosiu - vien del dixalkes regbiui i pliusa sueis.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis

#372 2012-10-24 23:47

vasas rašė:

Eitum tu geriau pamokas ruozt, ziopliuk wink

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#373 2012-10-24 23:50

vasas rašė:

Nusileisk ant zemes big_smile Ir as vartoju kartais.

Neprisijungęs

NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#374 2012-10-25 14:37

whatever rašė:

Paskutine traukos treniruote:

maladiec ,maladiec,rimtai kaip pas mama kaime.
negaili ziuriu saves,anyway respect:alah:alahalahalah

Neprisijungęs

NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#375 2012-10-25 14:55

uzsivedes rašė:

Emigrantai. Kas jie? Didzioji ju dalis is mazu Lietuvos mmiesteliu, kas jokiu budu nera blogai, taciau pastebima tendencija, kad jiems jau vien pats emigracijos faktas asocijuojasi su kazkokio didelio tikslo pasiekimu gyvenime. Toliau - dar graziau. Salyginai nemazi pinigai lyginant su minimumu Lietuvoje daznam apsuka galva, jura pasidaro iki keliu, galimybes praktiskai neribotos, grizimas namo tampa puikia proga pasipuikuoti pagerejusia socialine padetimi. O kaip yra is tikruju? Taip jie gali neskaiciuoti maisto produktu islaidu dirbdami pusiau juodus darbus, nusipirkti kazka daugiau ir sutaupyti, nuomotis supuvusi nameli ir jaustis labai gerai. Dziaugiuosi, kad zmones tampa laimingi, bet uztektu jiems pradeti normalu maista pirkti ekologisku produktu parduotuvese, rengtis kokybiskais rubais, gyventi geram kvartale ir jie pamatytu, kad visgi nesu as toks ahujenas ir reikia man nusileist ant zemes, nes ten ir yra mano vieta. Jebosint mokslus ir daryt karjera utiutiu metu reikia toj pacioj UK, kad buti auksciau uz indusa ar lietuvi, o tiek atjebosinus ir poziuris i pinigus ir vertybes pasikeicia. Turtingi zmones nesigiria savo turtais ir geru gyvenimu taip, tad neapsimetinekit kuo nesat.

gerai pasakyta:nykstys:nykstysnykstys

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net