Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

sidass
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-06-04
Žinutės: 25
Atsiliepimai: 0

#1 2015-03-02 21:40

Artėjančios varžybos.

Sveiki, rajone, už pusantro mėnesio vyks štangos spaudimo varžybos, pats sveriu 78 kg, paspaudžiu 110 kg, norėtusi išbandyti savo jėgas, bet mano galva dar reikėtu pridėti bent 10/15 kg prie dabartinio max. Gal kas turit kokių patarimų, programų? Ar orentuotis ties krutine, ar palikt splitus, bet tiesiog killint save per krutinės diena? big_smile Gal kas turit kokiu papildu pasiulyt jėgai? Žodžiu, jei kas turit kokiu patarimu, laukiu. Dėkui. big_smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#2 2015-03-02 21:50

Re: Artėjančios varžybos.

sidass rašė:

Sveiki, rajone, už pusantro mėnesio vyks štangos spaudimo varžybos, pats sveriu 78 kg, paspaudžiu 110 kg, norėtusi išbandyti savo jėgas, bet mano galva dar reikėtu pridėti bent 10/15 kg prie dabartinio max. Gal kas turit kokių patarimų, programų? Ar orentuotis ties krutine, ar palikt splitus, bet tiesiog killint save per krutinės diena? big_smile Gal kas turit kokiu papildu pasiulyt jėgai? Žodžiu, jei kas turit kokiu patarimu, laukiu. Dėkui. big_smile

metan 2x100tabl.
o jei rimtai kreatinas jegai.

Neprisijungęs

sidass
Naujas dalyvis

#3 2015-03-02 21:52

Jei neseniai vartojau kreatina, tai kiek esu skaitinėjęs forume, nelabai apsimoka, antra karta daryt po kelių savaičių/vieno mėnesio, tiesa?

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#4 2015-03-02 21:55

sidass rašė:

Jei neseniai vartojau kreatina, tai kiek esu skaitinėjęs forume, nelabai apsimoka, antra karta daryt po kelių savaičių/vieno mėnesio, tiesa?

kiek sav varei kreatina ? po menesio gali jungti drasiai smile seip pauze atitinka puse to laiko kiek esi vartojes. pvz varei menesi tai po 2 sav gali jungti, 2 menesius varei po menesio gali jungti.

Neprisijungęs

sidass
Naujas dalyvis

#5 2015-03-02 21:58

Na taip, jei skaičiuosim po pertraukos, kai buvau apleides geležius, tai apie mėnesį gautusi. smile Šiaip buvau įsigijes kiek anksčiau, sunku prisimint kada, apie Gruodžio mėnesį, tai vartojimas turbūt atrodė maždaug šitaip
Gruodis - Sausis(Labai mažai, buvau apleides sportą), na ir nuo Vasario vėl reguliariai. Vartojau tik sportuojant, paprastomis dienomis - ne.

Paskutinį kartą taisė sidass (2015-03-02 22:00)

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#6 2015-03-02 22:02

sidass rašė:

Na taip, jei skaičiuosim po pertraukos, kai buvau apleides geležius, tai apie mėnesį gautusi. smile Šiaip buvau įsigijes kiek anksčiau, sunku prisimint kada, apie Gruodžio mėnesį, tai vartojimas turbūt atrodė maždaug šitaip
Gruodis - Sausis(Labai mažai, buvau apleides sportą), na ir nuo Vasario vėl reguliariai. Vartojau tik sportuojant, paprastomis dienomis - ne.

kreatinas vartojamas every day po 10 gr padalinu porcija i 2 dalis ir vartojama tusciu skrandziu, tad ir laisvom turejai gerti, krc prijunginek ji ir viskas bus ok big_smile

Neprisijungęs

Rolandux
©
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2008-03-11
Žinutės: 1091
Atsiliepimai: 3

#7 2015-03-05 22:31

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net