Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Jaskinas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-06
Žinutės: 5
Atsiliepimai: 0

#1 2016-01-15 17:47

Del energijos stokos

Sveiki, iskilo klausimas ir siandien be sportuodamas tai supratau kad man truksta energijos ... Kodel ? Gal del to kad retkarciais fizini darba dirbu darbe pvz siandien ir siandien treniruoteje jauciausi tikrai pavarges nepailsejas ne po treniruotes, o pries treniruote galbut reiktu eiti siektiek veliau i treniruotes galbut bent kazkiek padetu Kre+Proteinas  ar tiesiog mazinti svorius galbut susidure esat kas  ?

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2833
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#2 2016-01-15 18:24

Re: Del energijos stokos

Valgyk daugiau ir bus energijos, Kre+proteinas energijos nesuteiks, jie ne tam skirti

Neprisijungęs

Jaskinas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-06
Žinutės: 5

#3 2016-01-15 20:06

Viskas ok suvalgau tikrai daug ir pakankamai tiesiog nuo darbo bunu siektiek pavarges ... galbut eit veliau siektiek sportuoti ? Ar cia viskas remiasi i maista valgyt valgyt ir valgyt?

Neprisijungęs

MaxPayne
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-08-04
Žinutės: 506
Atsiliepimai: 1

#4 2016-01-15 20:11

Kam dar eit sportuot į salę, jei jau ir taip fizinį darbą dirbi. Čia panašiai kaip moksliukai, kurie ir taip zubrina visas pamokas, po to dar į šachmatų būrelį eina.

Neprisijungęs

BloodyZero
Visagino fenomenas
Vietovė: Kaunas/Visaginas
Registravosi: 2013-03-24
Žinutės: 6429
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 15

#5 2016-01-15 20:23

MaxPayne rašė:

Kam dar eit sportuot į salę, jei jau ir taip fizinį darbą dirbi. Čia panašiai kaip moksliukai, kurie ir taip zubrina visas pamokas, po to dar į šachmatų būrelį eina.

O galvojau, kad labiau nusisneket nesugebesi, nei su tais kilovatais...

Neprisijungęs

TomasToma5V
Dažnas dalyvis
Vietovė: Lietuva.
Registravosi: 2015-07-07
Žinutės: 263

#6 2016-01-15 20:29

BloodyZero rašė:

MaxPayne rašė:

O galvojau, kad labiau nusisneket nesugebesi, nei su tais kilovatais...

Kai manai, kad zmogus nebeturi Kozeriu - jis ima ir sauna dar viena alahalah

http://s23.postimg.org/q0j5ou87r/SDS.jpg

Neprisijungęs

AVD
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-12-03
Žinutės: 697

#7 2016-02-02 11:35

Jaskinas rašė:

Sveiki, iskilo klausimas ir siandien be sportuodamas tai supratau kad man truksta energijos ... Kodel ? Gal del to kad retkarciais fizini darba dirbu darbe pvz siandien ir siandien treniruoteje jauciausi tikrai pavarges nepailsejas ne po treniruotes, o pries treniruote galbut reiktu eiti siektiek veliau i treniruotes galbut bent kazkiek padetu Kre+Proteinas  ar tiesiog mazinti svorius galbut susidure esat kas  ?

Labas man irgi ta pati beda yra del energijos trukumo.. tai idomu būtų kokiu variantu kelt tonusa pasiulytu kas, o siaip  cia reikia organizma ziuret del ko, man pvz spaudimas mazas buna ir kasdien 07:00 keltis zudo:( taip pat esu skaicius keliose knygose kur apie sporta  raso kad lb gerai daryti kontrastinius dusus.

Neprisijungęs

Woody
Išmestas
Registravosi: 2014-04-19
Žinutės: 1183
Įspėjimai: 3

#8 2016-02-02 14:18

AVD rašė:

Jaskinas rašė:

Labas man irgi ta pati beda yra del energijos trukumo.. tai idomu būtų kokiu variantu kelt tonusa pasiulytu kas, o siaip  cia reikia organizma ziuret del ko, man pvz spaudimas mazas buna ir kasdien 07:00 keltis zudo:( taip pat esu skaicius keliose knygose kur apie sporta  raso kad lb gerai daryti kontrastinius dusus.

Maistas.. smile

Neprisijungęs

AVD
Dažnas dalyvis

#9 2016-02-02 15:26

Woody rašė:

AVD rašė:

Jaskinas rašė:

Maistas.. smile

pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad va big_smile

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#10 2016-02-02 16:32

AVD rašė:

Woody rašė:

AVD rašė:

Maistas.. smile

pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad va big_smile

Pirmiausia tu papasakok ka reiskia tavo gerai? smile
As pvz jei ant nakties kokiu angliu uzvalgau daugiau, jei nesvarus ir maziau pakanka tai ir sapnai nesamoningi ir ryte tingisi keltis.
o jei pusryciam suvalgai "gerai" pvz banana.. tai va tau ir aisku del ko diena nera energy wink

Neprisijungęs

AVD
Dažnas dalyvis

#11 2016-02-02 16:41

Woody rašė:

AVD rašė:

Woody rašė:

Maistas.. smile

As pvz jei ant nakties kokiu angliu uzvalgau daugiau, jei nesvarus ir maziau pakanka tai ir sapnai nesamoningi ir ryte tingisi keltis.
o jei pusryciam suvalgai "gerai" pvz banana.. tai va tau ir aisku del ko diena nera energy wink

Nu tarkim tai ka snd valgiau:
Pusryciai sumustiniai su mesa, darzovem, kose.
uzkandziai iki pietu 2vnt kibinu su daug mesos
pietus mesa su bulvem ir darzovem
dar torto sukapojau saldaus po pietu:D
vakarienei po treniruotes bus kazkas skanaus tik dar nzn kas, bet mesa su darzovem arba kiuasiniene:D
kiekiai nemazi tikrai, kemsu kiek telpa:D

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#12 2016-02-03 07:27

AVD rašė:

Woody rašė:

AVD rašė:

Nu tarkim tai ka snd valgiau:
Pusryciai sumustiniai su mesa, darzovem, kose.
uzkandziai iki pietu 2vnt kibinu su daug mesos
pietus mesa su bulvem ir darzovem
dar torto sukapojau saldaus po pietu:D
vakarienei po treniruotes bus kazkas skanaus tik dar nzn kas, bet mesa su darzovem arba kiuasiniene:D
kiekiai nemazi tikrai, kemsu kiek telpa:D

Tai cia tas gerumas tavo? big_smileD eik i mitybos skilti ir skaitykis. Su teisinga mityba susitvarko spaudimas tkrj.
Aisku dar kiek visokiu mini uzkandziu neuzrasei kuriu net nepastebi...
tu moteris ar vyras?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net