- Jaskinas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2016-01-06
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#1 2016-01-15 17:47
Del energijos stokos
Sveiki, iskilo klausimas ir siandien be sportuodamas tai supratau kad man truksta energijos ... Kodel ? Gal del to kad retkarciais fizini darba dirbu darbe pvz siandien ir siandien treniruoteje jauciausi tikrai pavarges nepailsejas ne po treniruotes, o pries treniruote galbut reiktu eiti siektiek veliau i treniruotes galbut bent kazkiek padetu Kre+Proteinas ar tiesiog mazinti svorius galbut susidure esat kas ?
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2833
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#2 2016-01-15 18:24
Re: Del energijos stokos
Valgyk daugiau ir bus energijos, Kre+proteinas energijos nesuteiks, jie ne tam skirti
Neprisijungęs
- Jaskinas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2016-01-06
- Žinutės: 5
#3 2016-01-15 20:06
Viskas ok suvalgau tikrai daug ir pakankamai tiesiog nuo darbo bunu siektiek pavarges ... galbut eit veliau siektiek sportuoti ? Ar cia viskas remiasi i maista valgyt valgyt ir valgyt?
Neprisijungęs
- MaxPayne
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-08-04
- Žinutės: 506
- Atsiliepimai: 1
#4 2016-01-15 20:11
Kam dar eit sportuot į salę, jei jau ir taip fizinį darbą dirbi. Čia panašiai kaip moksliukai, kurie ir taip zubrina visas pamokas, po to dar į šachmatų būrelį eina.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#5 2016-01-15 20:23
MaxPayne rašė:
Kam dar eit sportuot į salę, jei jau ir taip fizinį darbą dirbi. Čia panašiai kaip moksliukai, kurie ir taip zubrina visas pamokas, po to dar į šachmatų būrelį eina.
O galvojau, kad labiau nusisneket nesugebesi, nei su tais kilovatais...
Neprisijungęs
- TomasToma5V
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Lietuva.
- Registravosi: 2015-07-07
- Žinutės: 263
#6 2016-01-15 20:29
BloodyZero rašė:
MaxPayne rašė:
O galvojau, kad labiau nusisneket nesugebesi, nei su tais kilovatais...
Kai manai, kad zmogus nebeturi Kozeriu - jis ima ir sauna dar viena
Neprisijungęs
- AVD
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-12-03
- Žinutės: 697
#7 2016-02-02 11:35
Jaskinas rašė:
Sveiki, iskilo klausimas ir siandien be sportuodamas tai supratau kad man truksta energijos ... Kodel ? Gal del to kad retkarciais fizini darba dirbu darbe pvz siandien ir siandien treniruoteje jauciausi tikrai pavarges nepailsejas ne po treniruotes, o pries treniruote galbut reiktu eiti siektiek veliau i treniruotes galbut bent kazkiek padetu Kre+Proteinas ar tiesiog mazinti svorius galbut susidure esat kas ?
Labas man irgi ta pati beda yra del energijos trukumo.. tai idomu būtų kokiu variantu kelt tonusa pasiulytu kas, o siaip cia reikia organizma ziuret del ko, man pvz spaudimas mazas buna ir kasdien 07:00 keltis zudo:( taip pat esu skaicius keliose knygose kur apie sporta raso kad lb gerai daryti kontrastinius dusus.
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
- Registravosi: 2014-04-19
- Žinutės: 1183
- Įspėjimai: 3
#8 2016-02-02 14:18
AVD rašė:
Jaskinas rašė:
Labas man irgi ta pati beda yra del energijos trukumo.. tai idomu būtų kokiu variantu kelt tonusa pasiulytu kas, o siaip cia reikia organizma ziuret del ko, man pvz spaudimas mazas buna ir kasdien 07:00 keltis zudo:( taip pat esu skaicius keliose knygose kur apie sporta raso kad lb gerai daryti kontrastinius dusus.
Maistas..
Neprisijungęs
- AVD
- Dažnas dalyvis
#9 2016-02-02 15:26
Woody rašė:
AVD rašė:
Jaskinas rašė:
Maistas..
pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad va
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#10 2016-02-02 16:32
AVD rašė:
Woody rašė:
AVD rašė:
Labas man irgi ta pati beda yra del energijos trukumo.. tai idomu būtų kokiu variantu kelt tonusa pasiulytu kas, o siaip cia reikia organizma ziuret del ko, man pvz spaudimas mazas buna ir kasdien 07:00 keltis zudo:( taip pat esu skaicius keliose knygose kur apie sporta raso kad lb gerai daryti kontrastinius dusus.Maistas..
pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad va
Pirmiausia tu papasakok ka reiskia tavo gerai?
As pvz jei ant nakties kokiu angliu uzvalgau daugiau, jei nesvarus ir maziau pakanka tai ir sapnai nesamoningi ir ryte tingisi keltis.
o jei pusryciam suvalgai "gerai" pvz banana.. tai va tau ir aisku del ko diena nera energy
Neprisijungęs
- AVD
- Dažnas dalyvis
#11 2016-02-02 16:41
Woody rašė:
AVD rašė:
Woody rašė:
Maistas..pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad va
Pirmiausia tu papasakok ka reiskia tavo gerai?
![]()
As pvz jei ant nakties kokiu angliu uzvalgau daugiau, jei nesvarus ir maziau pakanka tai ir sapnai nesamoningi ir ryte tingisi keltis.
o jei pusryciam suvalgai "gerai" pvz banana.. tai va tau ir aisku del ko diena nera energy
Nu tarkim tai ka snd valgiau:
Pusryciai sumustiniai su mesa, darzovem, kose.
uzkandziai iki pietu 2vnt kibinu su daug mesos
pietus mesa su bulvem ir darzovem
dar torto sukapojau saldaus po pietu:D
vakarienei po treniruotes bus kazkas skanaus tik dar nzn kas, bet mesa su darzovem arba kiuasiniene:D
kiekiai nemazi tikrai, kemsu kiek telpa:D
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#12 2016-02-03 07:27
AVD rašė:
Woody rašė:
AVD rašė:
pakomentuok placiau, nes siaip maitinuosi gerai ir papildus geriu tinkamus, tik kad vaPirmiausia tu papasakok ka reiskia tavo gerai?
![]()
o jei pusryciam suvalgai "gerai" pvz banana.. tai va tau ir aisku del ko diena nera energyNu tarkim tai ka snd valgiau:
Pusryciai sumustiniai su mesa, darzovem, kose.
uzkandziai iki pietu 2vnt kibinu su daug mesos
pietus mesa su bulvem ir darzovem
dar torto sukapojau saldaus po pietu:D
vakarienei po treniruotes bus kazkas skanaus tik dar nzn kas, bet mesa su darzovem arba kiuasiniene:D
kiekiai nemazi tikrai, kemsu kiek telpa:D
Tai cia tas gerumas tavo? D eik i mitybos skilti ir skaitykis. Su teisinga mityba susitvarko spaudimas tkrj.
Aisku dar kiek visokiu mini uzkandziu neuzrasei kuriu net nepastebi...
tu moteris ar vyras?
Neprisijungęs