Puslapiai: 1 … 588 589 590 591 592 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- Building
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#14726 2015-05-27 15:04
Re: Įvairūs klausimai
hmm dar tik 14.00 o jau suėjo 2,2kcal 160angl 210balt 68rieb
dar visa diena pries akis, ką siūlot valgyt dar, pries einan gult darysiu kokteili vandens 200 proteino varskes 180 bananas ir dar taip i tarpa uz poros h varskes pakeli iterpsiu
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#14727 2015-05-27 15:04
Re: Įvairūs klausimai
anglis dar iki 200 galiu kelt tai bus bananas, nu zodziu kaip supratau badausiu
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#14728 2015-05-27 17:02
Re: Įvairūs klausimai
jei yra apetito, tai go for it
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#14729 2015-05-27 17:04
Re: Įvairūs klausimai
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#14730 2015-05-27 17:16
Re: Įvairūs klausimai
TriEdge rašė:
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#14731 2015-05-27 17:33
Re: Įvairūs klausimai
ATjr rašė:
TriEdge rašė:
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.
O tai pilno grudo jau ne miltiniai
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#14732 2015-05-27 17:58
Re: Įvairūs klausimai
ATjr rašė:
TriEdge rašė:
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.
Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#14733 2015-05-27 18:02
Re: Įvairūs klausimai
TriEdge rašė:
ATjr rašė:
TriEdge rašė:
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.
Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?
bet mazesnis GI
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#14734 2015-05-27 18:09
Re: Įvairūs klausimai
giedriuvz rašė:
TriEdge rašė:
ATjr rašė:
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?
bet mazesnis GI
Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#14735 2015-05-27 18:13
Re: Įvairūs klausimai
TriEdge rašė:
giedriuvz rašė:
TriEdge rašė:
Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?bet mazesnis GI
Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?
logiskai mastant - taip
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#14736 2015-05-27 18:14
Re: Įvairūs klausimai
TriEdge rašė:
giedriuvz rašė:
TriEdge rašė:
Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?bet mazesnis GI
Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?
kazka jus cia gerai veliat
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#14737 2015-05-27 18:16
Re: Įvairūs klausimai
nu tai Tomai paaiskink normaliai kaip viskas yra
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#14738 2015-05-27 18:19
Re: Įvairūs klausimai
ant smugio radau tokia info
Tuo tarpu geriausi makaronai tai viso grūdo dalių kietagrūdžių kviečių makaronai. Įsiminti sudėtinga, bet verta. V.Kurpienė akcentuoja, kad tokie makaronai ne tik vertingesni maistine prasme, bet ir sotumas tęsiasi maždaug dvigubai ilgiau, nei įprastų. Gaila, kad dažnokai mūsų parduotuvėse šis pavadinimas neteisingai išverčiamas. Viso grūdo (dažnai vadinama pilno grūdo) miltai reiškia, kad grūdas prieš malimą nėra nušlifuojamas, paliekama jo luobelė ir gemalas. Taip išsaugoma grūde esančių 80% mineralinių medžiagų, skaidulų ir baltymų. Kietagrūdžiai kviečiai tai mūsų regione neauganti vertinga kviečių rūšis. Iš šių kviečių gaminami makaronai šiek tiek brangesni, bet V.Kurpienė pažymi, kad iš tokių miltų pagaminti makaronai yra žymiai vertingesni. Juose daugiau baltymų, mineralų bei mums būtinų maistinių skaidulų.
Paskutinį kartą taisė giedriuvz (2015-05-27 18:19)
Neprisijungęs
- TriEdge
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-23
- Žinutės: 639
- Atsiliepimai: 0
#14739 2015-05-27 18:23
Re: Įvairūs klausimai
Tiomis rašė:
TriEdge rašė:
giedriuvz rašė:
bet mazesnis GITai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?
kazka jus cia gerai veliat
Smalsu sužinot kaip yra, bet ne tiek, kad eit pačiam domėtis. Tai, jei ekspertas - pasidalink žiniomis.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#14740 2015-05-27 18:40
Re: Įvairūs klausimai
TriEdge rašė:
Tiomis rašė:
TriEdge rašė:
Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?kazka jus cia gerai veliat
Smalsu sužinot kaip yra, bet ne tiek, kad eit pačiam domėtis. Tai, jei ekspertas - pasidalink žiniomis.
Nesigilink per daug i tai. Rezultatams dideles itakos netures. Jeigu tave grynai domintu GI, tai viskas priklauso nuo apdorojimo taipogi.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#14741 2015-05-27 18:45
Re: Įvairūs klausimai
Tiomis rašė:
ATjr rašė:
TriEdge rašė:
Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?
Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.
O tai pilno grudo jau ne miltiniai
Tai aisku miltiniai
Neprisijungęs
- Uzsispyres16
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Elektrenai
- Registravosi: 2010-08-01
- Žinutės: 1253
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#14742 2015-05-27 23:18
Re: Įvairūs klausimai
Sveiki,reikia jūsų įvertinimo ir patarimų dėl mitybos,taigi mano dabartinė ar paskutiniųjų 4 mėnesių mityba:kcal šiek tiek virš 4200,baltymų 316g(iš jų gyvulinės kilmės apie 240g),anglių 495g,riebalų 90g.
per diena suvalgau:300g vištienos krutinėlės filė,100g žemės riešutų,500g liesos varškės,300g kiaušinių,600g ryžių(dažniausia viien tik ryžių),130g konservuoto tuno(neto masė),daržovių kiek galiu daugiau(jų į kcal neįtraukiau)
Tai va,bėda,nebeaugu,ūgis 195cm,svoris apie 95kg turėtu būt(seniai svėriaus),problema ,kad neturiu geros disciplinos ir kartais tarp valgių būna 4h pertrauka net ,o paskutiniu metu ir rytais mėgstu pagulėt ilgiau,bet tuoj pasibaigus sesijai sportui skirisu daugiau laiko ,darbą vasarai turėsiu fiziškai lengva,tad manau šios vasaros tikslas svert virš 100kg pagaliau:klausimas būtų,ką damesti geriau į maistą? Žadu įmesti avižų ar makaronų 200g,ir ryžius pakeitinėti į grikius(įpratau tuos ryžius ėst ir tiek).Beje geriau nešvaistyti atliekamų kelių eurų ant geinerių ir pasiimti geriau bcaa?Dar yra minčių prie tų 200g primesti 100g riešutų ir plaukti kai kewlai (jei neplauksiu ,tai dar damesti ką)
Paskutinį kartą taisė Uzsispyres16 (2015-05-27 23:28)
Neprisijungęs
- grifas00000
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-10
- Žinutės: 4617
- Atsiliepimai: 1
#14743 2015-05-27 23:54
Re: Įvairūs klausimai
Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14744 2015-05-27 23:58
Re: Įvairūs klausimai
grifas00000 rašė:
Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei
kepiausi anksciau porai dienu, bet dabar tai nax, ji sauseja labai ir praranda skonio savybes bet seip galima
Neprisijungęs
- Pliauzeris
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2014-01-22
- Žinutės: 119
- Atsiliepimai: 0
#14745 2015-05-28 00:19
Re: Įvairūs klausimai
4 dienom i prieki pasigaminu, po to dar 3 i prieki ir wsio, 2 gaminimai i savaite gaunas:)
Neprisijungęs
- giedriuvz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: prie stangu
- Registravosi: 2008-02-17
- Žinutės: 3424
- Atsiliepimai: 3
#14746 2015-05-28 01:56
Re: Įvairūs klausimai
Ernestas rašė:
grifas00000 rašė:
Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei
kepiausi anksciau porai dienu, bet dabar tai nax, ji sauseja labai ir praranda skonio savybes bet seip galima
man asmeniskai po poros dienu ta mesa pashvinkimu pradeda atsiduot neisivaizduoju kaip kitiem skanu kelias dienas valgyt
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#14747 2015-05-28 07:31
Re: Įvairūs klausimai
Gal ne tiek skanu, kiek nera galimybiu daryti kitaip
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#14748 2015-05-28 10:15
Re: Įvairūs klausimai
5 dienas mesa virta/ kepta isbuna saldutyve be jokiu skonio pakitimu.
Spintelej nedertu maisto laikyt
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14749 2015-05-28 11:00
Re: Įvairūs klausimai
MrBurbulas rašė:
5 dienas mesa virta/ kepta isbuna saldutyve be jokiu skonio pakitimu.
Spintelej nedertu maisto laikyt
nu jau nestumk, kad skonis nekinta nebent pas mane receptoriai labai jautrus,kadangi man viena diena pagulejusi vistiena saldytuve buna jau visai kito skonio + sausesne zymiai. tikiu,kad virtos vistienos skonis nekinta, nes jis ir taip bjaurus .
Neprisijungęs
- microlabas
- Išmestas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-04-18
- Žinutės: 163
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 1
#14750 2015-05-28 11:03
Re: Įvairūs klausimai
Sveiki,
Kodėl čia visi taip sėdę ant ryžių? Kuom ryžiai pranašesni tarkim už grikius? ( Neskaitant kelių gr anglių )
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 588 589 590 591 592 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai