Puslapiai: 1 … 590 591 592 593 594 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#14776 2015-06-02 07:12
Re: Įvairūs klausimai
As tai ju nevalgau. Ir problemos kaip nebuta:)
Neprisijungęs
- Vartotojas258
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-06-11
- Žinutės: 1211
- Atsiliepimai: 1
#14777 2015-06-02 10:54
Re: Įvairūs klausimai
Riešutų sviestą šaldytuve laikot? Ar nėr skirtumo?
Neprisijungęs
- Lavonas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2015-05-20
- Žinutės: 32
- Atsiliepimai: 0
#14778 2015-06-02 11:17
Re: Įvairūs klausimai
Vartotojas258 rašė:
Riešutų sviestą šaldytuve laikot? Ar nėr skirtumo?
Taigi jeigu šaldytyve laikysi, poto sunku būna jį užsitepti, jis kietesnis būna. Laikyk kurnori
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14779 2015-06-02 11:23
Re: Įvairūs klausimai
grifas00000 rašė:
Kuom pagardinat avizas? Ar vienas edat?
vysnios, braskes, melynes, avietes pagal skoni ir nora + izoliatas + moliugu seklos + cinamonas.
bleee o seip realiai tai dedi ka noooriiiii vaisiai, proteinas, jogurtas, uogiene.. utiutiu kas per klausimai ?
Neprisijungęs
- eastcon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-04-22
- Žinutės: 320
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#14780 2015-06-02 12:07
Re: Įvairūs klausimai
kaip paruošiat avižas? aš šiuo metu verdančiu užpilu ir palaukau 10-15min
Neprisijungęs
- beAast
- aNgry buNny
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2009-08-27
- Žinutės: 686
- Atsiliepimai: 0
#14781 2015-06-02 12:13
Re: Įvairūs klausimai
eastcon rašė:
kaip paruošiat avižas? aš šiuo metu verdančiu užpilu ir palaukau 10-15min
taipat tik laikau dar trumpiau
Neprisijungęs
- жиры
- Ernesto gerbejas
- Registravosi: 2015-05-28
- Žinutės: 81
- Atsiliepimai: 0
#14782 2015-06-02 12:42
Re: Įvairūs klausimai
Kokiam puode verdat avižas? Aš tai špižiniam
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#14783 2015-06-02 12:55
Re: Įvairūs klausimai
Pilnam vandens
Neprisijungęs
- X69
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-08-03
- Žinutės: 606
- Atsiliepimai: 2
#14784 2015-06-02 13:08
Re: Įvairūs klausimai
verdu piene
Neprisijungęs
- Vartotojas258
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-06-11
- Žinutės: 1211
- Atsiliepimai: 1
#14785 2015-06-02 13:22
Re: Įvairūs klausimai
Virdulį geriausiai verda.
Neprisijungęs
- FLUzY
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-12-07
- Žinutės: 1594
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 6
#14786 2015-06-02 13:37
Re: Įvairūs klausimai
жиры rašė:
Kokiam puode verdat avižas? Aš tai špižiniam
Mldc, spiziniai indai patys geriausi
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14787 2015-06-02 13:57
Re: Įvairūs klausimai
eastcon rašė:
kaip paruošiat avižas? aš šiuo metu verdančiu užpilu ir palaukau 10-15min
verdu. anksciau visad uzpilinejau, dabar ir paziuret i uzpiltas negaleciau, kazkoks sausas marmalas arkliams
seip virtos liuks
Neprisijungęs
- eastcon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-04-22
- Žinutės: 320
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#14788 2015-06-02 14:27
Re: Įvairūs klausimai
kaip ir kiek laiko verdi ?
Neprisijungęs
- mantas3
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-12-23
- Žinutės: 404
- Atsiliepimai: 1
#14789 2015-06-02 14:29
Re: Įvairūs klausimai
saujelę (pagal norą) razinų, 30-100g (pagal poreikį) avižų, pieno tiek kiek reikia, kelias min paverdu, dar kelias min pabrinksta puode ir pirmyn su ryžių dribsniais tą patį darau kartais banano prikandu, jei saldžiau noriu šiaip tai čia labai sunkiai paruošiamas patiekalas...
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14790 2015-06-02 14:37
Re: Įvairūs klausimai
eastcon rašė:
kaip ir kiek laiko verdi ?
avizas uzpilu vandeniu,kad butu apsemtos ir ant mazos ugnies kokias 10 min, kai jau buna beveik isvire immusu ten pora kiausinio baltymu ir viska maisau koses konsistencija asmeniskai labai patinka, kai isverda galutinai imetu saldytu vaisiu,uogu, uzdengiu dangciu ir palaikau kokias 3-5min,kad dar labiau isbrinktu ir uogos siltos butu.
tada tenais moliugu seklu, izoliato, saldikli, cinamona ir valgau issivirus kokiu 60 gr avizu tai buna lekstei tiek lyg butu kokiu 130gr
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#14791 2015-06-02 14:51
Re: Įvairūs klausimai
mantas3 rašė:
saujelę (pagal norą) razinų, 30-100g (pagal poreikį) avižų, pieno tiek kiek reikia, kelias min paverdu, dar kelias min pabrinksta puode ir pirmyn su ryžių dribsniais tą patį darau kartais banano prikandu, jei saldžiau noriu šiaip tai čia labai sunkiai paruošiamas patiekalas...
Prikolinat?
Iprate visur saldziai skaniai. Kaip mamos pyraga koki valgyt.
Pamegink avizas issivirt druskos pagal skoni dedi ir siek tiek sviesto. Ir skanu ir paprasta
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 37
#14792 2015-06-02 15:30
Re: Įvairūs klausimai
MrBurbulas rašė:
mantas3 rašė:
saujelę (pagal norą) razinų, 30-100g (pagal poreikį) avižų, pieno tiek kiek reikia, kelias min paverdu, dar kelias min pabrinksta puode ir pirmyn su ryžių dribsniais tą patį darau kartais banano prikandu, jei saldžiau noriu šiaip tai čia labai sunkiai paruošiamas patiekalas...
Prikolinat?
Iprate visur saldziai skaniai. Kaip mamos pyraga koki valgyt.
Pamegink avizas issivirt druskos pagal skoni dedi ir siek tiek sviesto. Ir skanu ir paprasta
o utiutiu valgyt paprastai kaip galima saldziai ? tipo kad butu forume dydvyriu ?
Kiekvienas valgo taip kaip jam tinka/patinka
cia primena ta varianta kur buvo dydvyriai kurie kapoja varske be nieko ir jauciasi axujeni
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
- Registravosi: 2014-11-18
- Žinutės: 2111
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 8
#14793 2015-06-02 16:25
Re: Įvairūs klausimai
Aš tai iš vis jų neverdu, įsipilu su pasukom ir suvalgau..
Neprisijungęs
- Erniux
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2014-04-17
- Žinutės: 128
- Atsiliepimai: 0
#14794 2015-06-02 17:51
Re: Įvairūs klausimai
grifas00000 rašė:
Kuom pagardinat avizas? Ar vienas edat?
Siandien su vynuogem valgiau
Neprisijungęs
- zvalgas
- Išsityręs
- Registravosi: 2013-04-08
- Žinutės: 885
- Atsiliepimai: 2
#14795 2015-06-02 19:22
Re: Įvairūs klausimai
uzpilu verdanciu vandeniu kol isbrinksta kokias 15 min, per ta laika nuvezu vaikus i darzeli, gryzes dar 5 minutem i mikrobange paskui pora saukstu siemenu aliejaus ir sojos padazo, skanumelis
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#14796 2015-06-02 19:49
Re: Įvairūs klausimai
sojos padazas ant avizu?
Neprisijungęs
- zvalgas
- Išsityręs
- Registravosi: 2013-04-08
- Žinutės: 885
- Atsiliepimai: 2
#14797 2015-06-02 21:39
Re: Įvairūs klausimai
ATjr rašė:
sojos padazas ant avizu?
jo, ar ant grikiu, super bent jau man skonis ypac jei salia eina dar linu siemenu aliejus
Neprisijungęs
- eastcon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-04-22
- Žinutės: 320
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#14798 2015-06-02 23:17
Re: Įvairūs klausimai
Ernestas rašė:
eastcon rašė:
kaip ir kiek laiko verdi ?
avizas uzpilu vandeniu,kad butu apsemtos ir ant mazos ugnies kokias 10 min, kai jau buna beveik isvire immusu ten pora kiausinio baltymu ir viska maisau koses konsistencija asmeniskai labai patinka, kai isverda galutinai imetu saldytu vaisiu,uogu, uzdengiu dangciu ir palaikau kokias 3-5min,kad dar labiau isbrinktu ir uogos siltos butu.
tada tenais moliugu seklu, izoliato, saldikli, cinamona ir valgau issivirus kokiu 60 gr avizu tai buna lekstei tiek lyg butu kokiu 130gr
tai verdi iki tol kol užverda ir paskui ant silpnos ugnies dar biškį? ?
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#14799 2015-06-03 06:55
Re: Įvairūs klausimai
eastcon rašė:
Ernestas rašė:
eastcon rašė:
kaip ir kiek laiko verdi ?
avizas uzpilu vandeniu,kad butu apsemtos ir ant mazos ugnies kokias 10 min, kai jau buna beveik isvire immusu ten pora kiausinio baltymu ir viska maisau koses konsistencija asmeniskai labai patinka, kai isverda galutinai imetu saldytu vaisiu,uogu, uzdengiu dangciu ir palaikau kokias 3-5min,kad dar labiau isbrinktu ir uogos siltos butu.
tada tenais moliugu seklu, izoliato, saldikli, cinamona ir valgau issivirus kokiu 60 gr avizu tai buna lekstei tiek lyg butu kokiu 130grtai verdi iki tol kol užverda ir paskui ant silpnos ugnies dar biškį? ?
Neturik ka veikt kad verdat avizas? Sumeti i avizas viska ko nori uzpili verdanciu vandeniu kad apsemtu ir truputi virs butu.10 min ir valgai.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#14800 2015-06-03 10:18
Re: Įvairūs klausimai
Na, kas megsta paprastuma ir nera labai islepes - tai mano variantas, avizos i mixeri, pora proteino scoopu ir vandens/pieno. Sugeri per 3-5 min ir viskas, sutaupau 15-20 minuciu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 590 591 592 593 594 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai