Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 35
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai
- ramirez
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-04-26
- Žinutės: 287
- Atsiliepimai: 0
#501 2012-08-07 16:12
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
nenugalimas rašė:
Kokteilis: pienas+varske+kiausiniai+sirupas. Paparastas ir gan skanus.
kazi jei virtus kiausus detum ? (aisku jei su blenderiu viska miksuoji)
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#502 2012-08-07 17:25
Re: Valgio gaminimo receptai
ramirez rašė:
olegaskimanas rašė:
nenugalimas rašė:
Kokteilis: pienas+varske+kiausiniai+sirupas. Paparastas ir gan skanus.
kazi jei virtus kiausus detum ? (aisku jei su blenderiu viska miksuoji)
Nemeginau, bet kazin kas ten gautusi.
Neprisijungęs
- CFC
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-04
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#503 2012-09-24 15:01
Re: Valgio gaminimo receptai
Skanus blynai, avizos, kiausinio baltymai ir proteinas....
Neprisijungęs
- Denuona
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-05
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#504 2012-09-25 14:59
Re: Valgio gaminimo receptai
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-26
- Žinutės: 1479
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 5
#505 2012-09-25 15:02
Re: Valgio gaminimo receptai
Denuona rašė:
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
galima, nemirsi
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#506 2012-09-25 16:14
Re: Valgio gaminimo receptai
Denuona rašė:
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.
Neprisijungęs
- Kano
- Gražulio parankinis
- Registravosi: 2012-06-07
- Žinutės: 2530
- Atsiliepimai: 5
#507 2012-09-25 16:40
Re: Valgio gaminimo receptai
valba10 rašė:
Denuona rašė:
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.
Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#508 2012-09-25 16:56
Re: Valgio gaminimo receptai
Kano rašė:
valba10 rašė:
Denuona rašė:
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.
Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..
Nieko blogo tikrai, o jei jau paranoja tai vietoj sauksto kecupo nuberkit atitinkama kieki ryziu ir bus "islaikyta ta mistine pusiauvyra"
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#509 2012-09-25 17:08
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
Kano rašė:
valba10 rašė:
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..
Nieko blogo tikrai, o jei jau paranoja tai vietoj sauksto kecupo nuberkit atitinkama kieki ryziu ir bus "islaikyta ta mistine pusiauvyra"
Kada sauksteli dedi, tai ir nieko, o buna kad ir pora geru saukstu deda, tai tada labai abejoju, kad i nauda bus.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3730
- Atsiliepimai: 15
#510 2012-09-25 17:12
Re: Valgio gaminimo receptai
Kano rašė:
valba10 rašė:
Denuona rašė:
Virti makaronai, ar galima juos valgyti su prieskoniais ir kečiupu ? Ar geriau tik vienus, be nieko ?
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.
Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..
numirt nenumirsi, pasikeitimu kazkokiu irgi drastisku nebus, bet kaip man keista, kai zmones vis slepiasi po fraze 'taigi as auginu mase'. Man atrodo, jei augini tai valgai ta pati ka ir kai meti, tik didesniais kiekiais, nes priesingu atveju kazkoks tai saves apgaudinejimas.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#511 2012-09-25 17:16
Re: Valgio gaminimo receptai
valba10 rašė:
olegaskimanas rašė:
Kano rašė:
Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..Nieko blogo tikrai, o jei jau paranoja tai vietoj sauksto kecupo nuberkit atitinkama kieki ryziu ir bus "islaikyta ta mistine pusiauvyra"
Kada sauksteli dedi, tai ir nieko, o buna kad ir pora geru saukstu deda, tai tada labai abejoju, kad i nauda bus.
As dar karta parasysiu: ziuri viso dienos mityba+ilgesniam laikotarpy ir jei riebalas nelipa, reiskias organizmas puikiai susitvarko su tuo baisiuoju kecupu, tai viena. Antra, siais laikais, taip kaip prie rusu, niekas nekabina jo saukstais is puslitrinio stiklainio, tai kaip cia numatavai? vis burimais patinka uzsiimt?
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#512 2012-09-25 17:18
Re: Valgio gaminimo receptai
lorenzo rašė:
Kano rašė:
valba10 rašė:
Prieskoniu gali daugiau deti, isskyrus druskos. Keciupa tai nelabai, bet irgi priklauso nuo to, kiek pripilsi.Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..
numirt nenumirsi, pasikeitimu kazkokiu irgi drastisku nebus, bet kaip man keista, kai zmones vis slepiasi po fraze 'taigi as auginu mase'. Man atrodo, jei augini tai valgai ta pati ka ir kai meti, tik didesniais kiekiais, nes priesingu atveju kazkoks tai saves apgaudinejimas.
Kokiu tu tikiesi pasikeitimu-nepasikeitimu nuo maisto pasiskaninimu kecupu?
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#513 2012-09-25 17:48
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
valba10 rašė:
olegaskimanas rašė:
Nieko blogo tikrai, o jei jau paranoja tai vietoj sauksto kecupo nuberkit atitinkama kieki ryziu ir bus "islaikyta ta mistine pusiauvyra"Kada sauksteli dedi, tai ir nieko, o buna kad ir pora geru saukstu deda, tai tada labai abejoju, kad i nauda bus.
As dar karta parasysiu: ziuri viso dienos mityba+ilgesniam laikotarpy ir jei riebalas nelipa, reiskias organizmas puikiai susitvarko su tuo baisiuoju kecupu, tai viena. Antra, siais laikais, taip kaip prie rusu, niekas nekabina jo saukstais is puslitrinio stiklainio, tai kaip cia numatavai? vis burimais patinka uzsiimt?
Is tavo zodziu galima suprasti, kad keciupas=ryziai.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#514 2012-09-25 17:49
Re: Valgio gaminimo receptai
valba10 rašė:
olegaskimanas rašė:
valba10 rašė:
Kada sauksteli dedi, tai ir nieko, o buna kad ir pora geru saukstu deda, tai tada labai abejoju, kad i nauda bus.As dar karta parasysiu: ziuri viso dienos mityba+ilgesniam laikotarpy ir jei riebalas nelipa, reiskias organizmas puikiai susitvarko su tuo baisiuoju kecupu, tai viena. Antra, siais laikais, taip kaip prie rusu, niekas nekabina jo saukstais is puslitrinio stiklainio, tai kaip cia numatavai? vis burimais patinka uzsiimt?
Is tavo zodziu galima suprasti, kad keciupas=ryziai.
Ne, bet tas kecupas istirpsta normalaus maisto kontekste.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3730
- Atsiliepimai: 15
#515 2012-09-25 18:01
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
lorenzo rašė:
Kano rašė:
Kas jum blogai su tuo kecupu ? kas ten tokio blogo jame ? niekaip nesuprantu, ypac kai augini..numirt nenumirsi, pasikeitimu kazkokiu irgi drastisku nebus, bet kaip man keista, kai zmones vis slepiasi po fraze 'taigi as auginu mase'. Man atrodo, jei augini tai valgai ta pati ka ir kai meti, tik didesniais kiekiais, nes priesingu atveju kazkoks tai saves apgaudinejimas.
Kokiu tu tikiesi pasikeitimu-nepasikeitimu nuo maisto pasiskaninimu kecupu?
cia gili mintis, kuri turejo reikst, kad nieko blogo tam kecupe nera su saiku vartojant
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#516 2012-09-25 18:31
Re: Valgio gaminimo receptai
lorenzo rašė:
olegaskimanas rašė:
lorenzo rašė:
numirt nenumirsi, pasikeitimu kazkokiu irgi drastisku nebus, bet kaip man keista, kai zmones vis slepiasi po fraze 'taigi as auginu mase'. Man atrodo, jei augini tai valgai ta pati ka ir kai meti, tik didesniais kiekiais, nes priesingu atveju kazkoks tai saves apgaudinejimas.Kokiu tu tikiesi pasikeitimu-nepasikeitimu nuo maisto pasiskaninimu kecupu?
cia gili mintis, kuri turejo reikst, kad nieko blogo tam kecupe nera su saiku vartojant
Bet tas keciupas tikrai i nauda neeis, geriau ryziu dasimesti.
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#517 2012-09-25 19:01
Re: Valgio gaminimo receptai
valba10 rašė:
lorenzo rašė:
olegaskimanas rašė:
Kokiu tu tikiesi pasikeitimu-nepasikeitimu nuo maisto pasiskaninimu kecupu?cia gili mintis, kuri turejo reikst, kad nieko blogo tam kecupe nera su saiku vartojant
Bet tas keciupas tikrai i nauda neeis, geriau ryziu dasimesti.
maista pagardinus trupuciu kecupo nieko blogo nematau...
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#518 2012-09-25 19:27
Re: Valgio gaminimo receptai
valba10 rašė:
lorenzo rašė:
olegaskimanas rašė:
Kokiu tu tikiesi pasikeitimu-nepasikeitimu nuo maisto pasiskaninimu kecupu?cia gili mintis, kuri turejo reikst, kad nieko blogo tam kecupe nera su saiku vartojant
Bet tas keciupas tikrai i nauda neeis, geriau ryziu dasimesti.
Maladiec kad nori viska iki smukmenu isnarstyt, bet... ka reiskia neis i nauda? Kas ta nauda? fanatiskas nusivaziavimas iki debilizmo lygio, cia normalu? ar cia nauda butu?
Aplamai pagal ka tu ta nauda matuoji? kadangi kecupas kaip ir cukrus, tai taip iseina pagal GI. Nu tai paimk ta 10(kad ir 20 ar 30, nu litrais nevarai ) gramu kecupo, atitinkamai ~ 3,6,ar 9 gr. greitu angliu ir uzmesk ant 100 gr ryziu, kuriu Gi ir jau paciu ryziu rusyse skirsis ir ka? pagal tave tada iseitu, reiktu juos rinktis zemiausio GI? Dar primesk kad vienu ryziu nevalgai, prie to eina dazniausiai kokia mesa, viskas maisosi, bendras GI dar mazeja. Isvada? Negi uz ryzius nera mazesnio GI produktu? tikrai yra, tai ka dabar jau ir ryzius reiketu i juos iskeist? Matai jei pradesi gilintis iki tokiu sudu, nusivaziuosi iki absurdisku krastutinumu. Kai eisi i varzybas, jau vien del tikejimo kad padarei viska ka tik galejai padaryt savo valios pastangom, kad neturetum preteksto veliau saves grauzt galesi imtis tokiu drastisku priemoniu, o dabar nereikia apsisunkint ir galu gale suvokt kad organizmo darbas, kas susieje su maisto panaudojimu nera jau toks, tik i siaura linija sutelpantis, o ta optimali terpe yra tikrai platesne.
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#519 2012-09-25 21:15
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
valba10 rašė:
lorenzo rašė:
cia gili mintis, kuri turejo reikst, kad nieko blogo tam kecupe nera su saiku vartojant
Bet tas keciupas tikrai i nauda neeis, geriau ryziu dasimesti.
Maladiec kad nori viska iki smukmenu isnarstyt, bet... ka reiskia neis i nauda? Kas ta nauda? fanatiskas nusivaziavimas iki debilizmo lygio, cia normalu? ar cia nauda butu?
Aplamai pagal ka tu ta nauda matuoji? kadangi kecupas kaip ir cukrus, tai taip iseina pagal GI. Nu tai paimk ta 10(kad ir 20 ar 30, nu litrais nevarai ) gramu kecupo, atitinkamai ~ 3,6,ar 9 gr. greitu angliu ir uzmesk ant 100 gr ryziu, kuriu Gi ir jau paciu ryziu rusyse skirsis ir ka? pagal tave tada iseitu, reiktu juos rinktis zemiausio GI? Dar primesk kad vienu ryziu nevalgai, prie to eina dazniausiai kokia mesa, viskas maisosi, bendras GI dar mazeja. Isvada? Negi uz ryzius nera mazesnio GI produktu? tikrai yra, tai ka dabar jau ir ryzius reiketu i juos iskeist? Matai jei pradesi gilintis iki tokiu sudu, nusivaziuosi iki absurdisku krastutinumu. Kai eisi i varzybas, jau vien del tikejimo kad padarei viska ka tik galejai padaryt savo valios pastangom, kad neturetum preteksto veliau saves grauzt galesi imtis tokiu drastisku priemoniu, o dabar nereikia apsisunkint ir galu gale suvokt kad organizmo darbas, kas susieje su maisto panaudojimu nera jau toks, tik i siaura linija sutelpantis, o ta optimali terpe yra tikrai platesne.
Turejau omeny, kad be keciupo blogiau tikrai nebus.
Taip, as uz maista su zema GI. Pastebeta, kad imanoma daugiau suvalgyti, tuo metu neauginant riebalu sluoksni, arba labai mazai.
Kodel ryzius reikia keisti? Aisku jeigu valgai paprastus, tai velniop... O jeigu neslifuotus, tai nieko ir keisti nereikia.
Paskutinį kartą taisė valba10 (2012-09-25 21:18)
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#520 2012-09-25 21:20
Re: Valgio gaminimo receptai
neisiskatai.Aas daugiau nevargsiu...
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#521 2012-09-25 21:39
Re: Valgio gaminimo receptai
olegaskimanas rašė:
neisiskatai.Aas daugiau nevargsiu...
Ir as apie ta pati!
Neprisijungęs
- nagas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 670
- Atsiliepimai: 0
#522 2012-09-28 16:51
Re: Valgio gaminimo receptai
vaba o basmati ryziai auksto GI ar normalaus?
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#523 2012-09-28 18:01
Re: Valgio gaminimo receptai
nagas rašė:
vaba o basmati ryziai auksto GI ar normalaus?
Basmati ryziai turi vidutini GI, apie 57.
Neprisijungęs
- Marcass
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 81
- Atsiliepimai: 0
#524 2012-09-30 20:22
Re: Valgio gaminimo receptai
Su kuo valgot virtus makaronus?
Neprisijungęs
- MONX
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-13
- Žinutės: 1831
- Atsiliepimai: 1
#525 2012-09-30 20:48
Re: Valgio gaminimo receptai
Marcass rašė:
Su kuo valgot virtus makaronus?
Su sūriu, daržovėm įvairiom, pupelėm + visada prie makaronų mėsiško ką nors...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 35
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Valgio gaminimo receptai