Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684
Atsiliepimai: 2

#26 2008-12-08 12:15

Re: Valgio gaminimo receptai

Captain Anabolic rašė:

emexas rašė:

Captain Anabolic rašė:

litras jogurto, litras pieno, pora varskes paku, pora kausu baltymu, dar banana gali isimest, jei turi geinerio isipilk, nu ir per karta isgeri smile
cia vadinu toki "Dziaugsmu", ai bet tau mazai kcal reik, tai gal nezinau, nevalgyk?

tu cia tikrai tiek susisauni per karta?? big_smile

praeitais metais susisaudavau, gaudavos 1,7 litro dziaugsmo lol lol lol is kart po treniruotes big_smile

Itariu, kad toki kokteili reiktu gerti sedint ant tuoleto big_smile

Neprisijungęs

 
Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834
Atsiliepimai: 0

#27 2008-12-08 13:04

Re: Valgio gaminimo receptai

Captain Anabolic rašė:

litras jogurto, litras pieno, pora varskes paku, pora kausu baltymu, dar banana gali isimest, jei turi geinerio isipilk, nu ir per karta isgeri smile
cia vadinu toki "Dziaugsmu", ai bet tau mazai kcal reik, tai gal nezinau, nevalgyk?

Cia jau pririboras konketus,but i like big_smile

Neprisijungęs

 
Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#28 2009-01-21 11:57

Re: Valgio gaminimo receptai

Ka darot su jautiena, kad ikast butu galima? smile Noreciau pasitobulint kulinarinius igudzius ir dar viena produkta i raciona itraukt. Bandziau karta kept jautiena... vargsai zandikauliai... smile

Neprisijungęs

 
po
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2007-02-19
Žinutės: 402
Atsiliepimai: 0

#29 2009-01-21 12:09

Re: Valgio gaminimo receptai

Butelis rašė:

Ka darot su jautiena, kad ikast butu galima? smile Noreciau pasitobulint kulinarinius igudzius ir dar viena produkta i raciona itraukt. Bandziau karta kept jautiena... vargsai zandikauliai... smile

ziurint ka tu perki ir koki ta jautiena!aisku geriausia yra brandinta,ji tikrai minksta wink o jei perki paprasta tai garstyciom patepi ir duodi pagulet!jautienai siaip is prieskoniutai tik druska ir pipirai dedasi,jinai is saves turi gera skoni,na bet cia jau kas kaip nori ir kaip kas moka wink

Neprisijungęs

 
Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#30 2009-01-21 12:26

Re: Valgio gaminimo receptai

po rašė:

Butelis rašė:

Ka darot su jautiena, kad ikast butu galima? smile Noreciau pasitobulint kulinarinius igudzius ir dar viena produkta i raciona itraukt. Bandziau karta kept jautiena... vargsai zandikauliai... smile

ziurint ka tu perki ir koki ta jautiena!aisku geriausia yra brandinta,ji tikrai minksta wink o jei perki paprasta tai garstyciom patepi ir duodi pagulet!jautienai siaip is prieskoniutai tik druska ir pipirai dedasi,jinai is saves turi gera skoni,na bet cia jau kas kaip nori ir kaip kas moka wink

Su garstyciom pamarinuoji ir po to kaip su kita mesa (kepi, verdi)?

Neprisijungęs

 
po
Dažnas dalyvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2007-02-19
Žinutės: 402
Atsiliepimai: 0

#31 2009-01-21 12:30

Re: Valgio gaminimo receptai

na sakau priklauso kokia tu mesa imsi,taigi skrtumas ir yra wink bet siaip jei nori kepsnius tai reik storai pjaut,pakepint ir reik zinot kokia megsti ar su krauju ar siaip tik wink paparsciausiai gali gabaliukais pakepint,po to i puoda uzpili truputi vandens,kepintu svogunu,grybu ir troskini! plova pasidrayk ir gerai gaunas! fanazijos tik reik wink

Neprisijungęs

 
Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#32 2009-01-21 13:37

Re: Valgio gaminimo receptai

po rašė:

na sakau priklauso kokia tu mesa imsi,taigi skrtumas ir yra wink bet siaip jei nori kepsnius tai reik storai pjaut,pakepint ir reik zinot kokia megsti ar su krauju ar siaip tik wink paparsciausiai gali gabaliukais pakepint,po to i puoda uzpili truputi vandens,kepintu svogunu,grybu ir troskini! plova pasidrayk ir gerai gaunas! fanazijos tik reik wink

Na aciu tau. Reiks bandyt savaitgali smile Nes vidury savaite baisu, galiu ir needes likt po to big_smile

Neprisijungęs

 
Gorila
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#33 2009-02-05 22:39

Re: Valgio gaminimo receptai

Nezinau, ar kas minejo, bet as taip darau (niekur dar tokio nesu sutikes). Imi tarkit 5 kiausinius ir isemi trynius, lieka tokios puseles. Vienas jas valgyt ilgainiui nejauku. I ta skylutes imeti tuno sauksteli, duonuos nedidele riekele - ir visai nieko - tinka.

Neprisijungęs

 
Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#34 2009-02-05 23:11

Re: Valgio gaminimo receptai

nieko neupsratau, cia virti kiausiniai ar kepti, kokios dar pusles? big_smilebig_smile
aiskiau gal gali?

Neprisijungęs

 
Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#35 2009-02-06 00:11

Re: Valgio gaminimo receptai

Savas4u rašė:

nieko neupsratau, cia virti kiausiniai ar kepti, kokios dar pusles? big_smilebig_smile
aiskiau gal gali?

pagal viska turetu but virtu, o pusles tai cia turbut puse kiausinio. smile

Neprisijungęs

 
Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#36 2009-02-06 00:14

Re: Valgio gaminimo receptai

nu as viena irgi recepta pasakysiu paprasta big_smile Cia tiem kam nepatinka tuno valgyt

nusunki skysti is tuno konservo ir sumeti i dubeneli viska. Paskui sumaisai su majonezu ir kepta ar garuose virinta bulve uzsikandi, tikrai labai skanu. Bent jau man big_smile

Neprisijungęs

 
Gorila
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#37 2009-02-06 02:25

Re: Valgio gaminimo receptai

Skaniai padaryt bet ka lengva, bet skaniai ir neriebiai - ne. Tavo tas majonezas sportininko mityboj atrodo kaip utiutiu vienuoliu chore big_smile O as turejau omeny puseles virtu kiauriniu, kai isimi trynius...

Neprisijungęs

 
Gorila
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#38 2009-02-06 02:26

Re: Valgio gaminimo receptai

Utiutiu pastarojoj zinutej = K.U.R.V.A

Neprisijungęs

 
Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#39 2009-02-06 08:33

Re: Valgio gaminimo receptai

Gorila rašė:

...Vienas jas valgyt ilgainiui nejauku...

lol lol lol alah

Neprisijungęs

 
Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283
Atsiliepimai: 0

#40 2009-02-06 08:49

Re: Valgio gaminimo receptai

Butelis rašė:

Gorila rašė:

...Vienas jas valgyt ilgainiui nejauku...

lol lol lol alah

man irgi plaukai visur pasisiause kai tai isgridau... yikes

Neprisijungęs

 
Lukosius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 41
Atsiliepimai: 0

#41 2009-02-06 15:50

Re: Valgio gaminimo receptai

Gal kam patiks, nežinau ar atradau ar ne bet : skardine tuno (alieju nupilt) saldziu kukuruzu, truputį daugiau nei tuno (koncervuotu) biškį majonezo ir išmaišyt alausalah

Neprisijungęs

 
studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#42 2009-02-06 17:01

Re: Valgio gaminimo receptai

Lukosius rašė:

Gal kam patiks, nežinau ar atradau ar ne bet : skardine tuno (alieju nupilt) saldziu kukuruzu, truputį daugiau nei tuno (koncervuotu) biškį majonezo ir išmaišyt alausalah

Tunas su aliejum, majonezas - riebalų dieta nykstys

Neprisijungęs

 
Gorila
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-01-28
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#43 2009-02-06 18:03

Re: Valgio gaminimo receptai

Niekad neperku tuno aliejuj, tik savo sultyse, ar cia itin blogai? Gal kas zodi tars uz tuna su aliejum, tuomet gal ir as kazka naujo pabandyciau big_smile

Neprisijungęs

 
TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910
Atsiliepimai: 0

#44 2009-02-06 19:44

Re: Valgio gaminimo receptai

Gorila rašė:

Niekad neperku tuno aliejuj, tik savo sultyse, ar cia itin blogai? Gal kas zodi tars uz tuna su aliejum, tuomet gal ir as kazka naujo pabandyciau big_smile

Pirk ir toliau savose sultyse, tik geriau bus...

Neprisijungęs

 
Andhax
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-12-09
Žinutės: 322
Atsiliepimai: 0

#45 2009-02-07 08:13

Re: Valgio gaminimo receptai

TeneX rašė:

Gorila rašė:

Niekad neperku tuno aliejuj, tik savo sultyse, ar cia itin blogai? Gal kas zodi tars uz tuna su aliejum, tuomet gal ir as kazka naujo pabandyciau big_smile

Pirk ir toliau savose sultyse, tik geriau bus...

i sawaite karta gal drasiai.seip skonis geras.bet cia jau nebus priwilegija.realiai sawo sultyse geriau,as dar puse sauksto idedu majonezo,konserwuotu zirneliu ir ryziu.jai mases wengi,nedek majonezo

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#46 2009-02-25 18:39

Re: Valgio gaminimo receptai

Antikrizine Robses mases auginimo misraine
                       UBAGINE

Baltyminiai ingridientai:
Smulkintas tunas savo sultyse
Sojos farsas

Angliavandeniu ingridientai:
Ryziai (geriau plikyti, nes nesulimpa)
Kons. zirneliai
Kons. baltosios pupeles
Kons. kukuruzai

Pagardinimui:
Krabu lazdeles
Prieskoniai
Majonezas neriebus
Vietoje majonezo siulyciau rinktis kanors is geruju alieju. Kadangi linu semenu neskanus, tektu imti koki brangesni riesutu. Galima sauksteli liesos grietines.

Produktu santykius reiktu rinktis pagal dietos ypatybes. Tarkim as dabar atstatineju mase, tai baltymus/anglis maisau 30/70 santykiu. Veliau pereisiu prie 50/50...

Misraine tinkama "ubagams" ir tiems kas neturi laiko arba galimybiu maitintis darbe ar mokykloj, - pasidarei puoda ir vartoji savaite. Isidedi i plast. indeli, pasiimi rieke juodos duonos ir nebadauji...

Vaikai, nebadaukit mokyklose... wink big_smile

Paskutinį kartą taisė Robšė (2009-02-25 18:45)

Neprisijungęs

 
meskius
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-06-06
Žinutės: 79
Atsiliepimai: 0

#47 2009-03-15 19:00

Re: Valgio gaminimo receptai

1 skarbonke tuno savo sultyse, salotu keli lapai,pora pamidoru,agurkas ir pusia citrinos culciu.viska sudedam i inda ismaisom ir skanaus nykstys

Neprisijungęs

 
omna
Atkaklus dalyvis
Vietovė: KAUNAS
Registravosi: 2009-02-22
Žinutės: 162
Atsiliepimai: 0

#48 2009-03-29 08:13

Re: Valgio gaminimo receptai

LASISA "KANIBALAM" smile
4porcijos
reikes lasisos file 1kg,citrininiu zuvies prieskoniu,cesnako 4galvutes didesnes,druskytes,tradiciniu zuvies prieskoniu,ir 1.5dideles citrino.
PARUOSIMAS. nuima skura nuo file,kas megsta gali su ja smile ir supjaustome kubeliais nedideliais,tada dedame pagal skoni druskytes,gausiau uzdedame citrininiu zuvies prieskoniu.tada gerai ìsmaisome. ismaise dedame tradiciniu prieskoniu ir ispaudziam ant virsaus citrinu sultim

Neprisijungęs

 
omna
Atkaklus dalyvis
Vietovė: KAUNAS
Registravosi: 2009-02-22
Žinutės: 162
Atsiliepimai: 0

#49 2009-03-29 08:16

Re: Valgio gaminimo receptai

ir vel viska ismaisome. padedame i vesenes vieta na bent 18h. o tada pries ragaudami gerai viska ismaisom
stai jum ir marinuota LASISA. skanaus

Neprisijungęs

 
Geografas
Išmestas
Registravosi: 2009-03-31
Žinutės: 50
Atsiliepimai: 0

#50 2009-04-05 15:25

Re: Valgio gaminimo receptai

Receptukas-misraine big_smile

100gr ryziu virtu
2 kiausiniai virti
100gr slapenkos
agurkas
galima ir pomidora
tada viska susmulkini ir su majonezu sumaisai....wink na ir man tai skanei gaunas.

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net