Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8676 2021-08-09 14:52

Re: Kraujo tyrimai

Siarnas rašė:

12menesiu hgh
6menesiai farma
siuo metu esu 8men po pct ir pasidariau tyrimus siokius tokius
SHBG 16-55nmol (123nmol)
LH 1.7-8.6iu (7.3iu)
FSH 1.5-12.4iu (3.1iu)
OESTRADIOL <192pmol ( 86pmol)
TEST     7.6-31.4nmol (28.1nmol)
FREE TEST 0.2-0.62nmol (0.223nmol)
PROLACTIN 86-324miu (329miu)
tyrima dariau 13:00 per pietus ,
valgiau 4h iki tyrimo
PRL gal biski virs normu , nes per pietus testas darytas
o SHBG kodel ? kepenys? skydliauke?
Dietos nesilaikau , valgau daug kcal tai ir fat ir angliu ir baltymo nemazai.

Oho shbg...neisivaizduoji kodel,tavo vietoj sokciau ant provo+clom

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8677 2021-08-09 21:06

Re: Kraujo tyrimai

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8678 2021-08-09 21:08

Re: Kraujo tyrimai

Markusas rašė:

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Panasu smarkiai aromatizuojasi tau,tai manau pradek 0.5mg tris kart savaitej ir ziurek ar uzteks tyrima pasidares

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8679 2021-08-09 21:13

Re: Kraujo tyrimai

O pakartotinis tyrima ziuret po savaites? Ir jei po sav viskas ok, nutraukt arimidexa ar toliau gert mazesniu kiekiu iki galo kurso?

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8680 2021-08-09 21:17

Re: Kraujo tyrimai

Markusas rašė:

O pakartotinis tyrima ziuret po savaites? Ir jei po sav viskas ok, nutraukt arimidexa ar toliau gert mazesniu kiekiu iki galo kurso?

Uz pora sav darykis,turi issiaiskint pats dbr kiek reikes tau arimidex ar aromasin,bet speciau 3x0.5mg i sav visa kursa turesi gert,koks body fat?stambesnis gal esi,?

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8681 2021-08-09 21:34

Re: Kraujo tyrimai

Savage rašė:

Markusas rašė:

O pakartotinis tyrima ziuret po savaites? Ir jei po sav viskas ok, nutraukt arimidexa ar toliau gert mazesniu kiekiu iki galo kurso?

Uz pora sav darykis,turi issiaiskint pats dbr kiek reikes tau arimidex ar aromasin,bet speciau 3x0.5mg i sav visa kursa turesi gert,koks body fat?stambesnis gal esi,?

Ok, pradziai meginsiu tada kaip sakai 3x0.5mg. Nesu stabuolis kazkoks, svoris 89-90, o body fat neturetu tikrai 20 virsint.

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8682 2021-08-09 21:39

Re: Kraujo tyrimai

Markusas rašė:

Savage rašė:

Markusas rašė:

O pakartotinis tyrima ziuret po savaites? Ir jei po sav viskas ok, nutraukt arimidexa ar toliau gert mazesniu kiekiu iki galo kurso?

Uz pora sav darykis,turi issiaiskint pats dbr kiek reikes tau arimidex ar aromasin,bet speciau 3x0.5mg i sav visa kursa turesi gert,koks body fat?stambesnis gal esi,?

Ok, pradziai meginsiu tada kaip sakai 3x0.5mg. Nesu stabuolis kazkoks, svoris 89-90, o body fat neturetu tikrai 20 virsint.

Nu bet 20 jau nemazai,delto ir aromatizuojasi labai

Neprisijungęs

 
airbee
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2020-01-13
Žinutės: 350
Atsiliepimai: 0

#8683 2021-08-09 22:14

Re: Kraujo tyrimai

Savage rašė:

Markusas rašė:

Savage rašė:


Uz pora sav darykis,turi issiaiskint pats dbr kiek reikes tau arimidex ar aromasin,bet speciau 3x0.5mg i sav visa kursa turesi gert,koks body fat?stambesnis gal esi,?

Ok, pradziai meginsiu tada kaip sakai 3x0.5mg. Nesu stabuolis kazkoks, svoris 89-90, o body fat neturetu tikrai 20 virsint.

Nu bet 20 jau nemazai,delto ir aromatizuojasi labai

asmeniškai prie 500test w anastrazole 1tab eod 88 e2 laikos.  Dabar bandau prie 500 test w 0,5 eod, žiūrėsiu ką rodys smile visi skirtingi sunku be tyrimų patart.

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8684 2021-08-09 22:39

Re: Kraujo tyrimai

airbee rašė:

Savage rašė:

Markusas rašė:


Ok, pradziai meginsiu tada kaip sakai 3x0.5mg. Nesu stabuolis kazkoks, svoris 89-90, o body fat neturetu tikrai 20 virsint.

Nu bet 20 jau nemazai,delto ir aromatizuojasi labai

asmeniškai prie 500test w anastrazole 1tab eod 88 e2 laikos.  Dabar bandau prie 500 test w 0,5 eod, žiūrėsiu ką rodys smile visi skirtingi sunku be tyrimų patart.

Suprantama kad neina nieko matyt be tyrimo, dekui uz patarima! 💪

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8685 2021-08-09 22:41

Re: Kraujo tyrimai

Savage rašė:

Markusas rašė:

Savage rašė:


Uz pora sav darykis,turi issiaiskint pats dbr kiek reikes tau arimidex ar aromasin,bet speciau 3x0.5mg i sav visa kursa turesi gert,koks body fat?stambesnis gal esi,?

Ok, pradziai meginsiu tada kaip sakai 3x0.5mg. Nesu stabuolis kazkoks, svoris 89-90, o body fat neturetu tikrai 20 virsint.

Nu bet 20 jau nemazai,delto ir aromatizuojasi labai

Gali ir del to būt, nieko pagersiu ir bus matyt kas cia gausis

Neprisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 1374
Atsiliepimai: 5

#8686 2021-08-09 22:59

Re: Kraujo tyrimai

Markusas rašė:

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Kada buvo paskutinis shotas pries tyrimus?
Jei tesingai supratau kursas test-p 400mg/sav+npp 400mg/sav?Kaip shotus isdalini savaites begyje?

Prisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 1374
Atsiliepimai: 5

#8687 2021-08-09 23:11

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

Markusas rašė:

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Kada buvo paskutinis shotas pries tyrimus?
Jei tesingai supratau kursas test-p 400mg/sav+npp 400mg/sav?Kaip shotus isdalini savaites begyje?

Prolaktino tyrima pries kursa gal turi?
326nmol testo,mistika.
400mg testo sav neduos 326nmol .Galvojant kad npp irgi yra testas,326nmol neimanomi.
Tai koks kurasas?
567pmol e2,0,5mg midexo eod nepades!
Ir toks pastebejimas,tavo prolaktina aukstas e2 bus uztraukes i virsu.

Paskutinį kartą taisė bakas (2021-08-10 01:20)

Prisijungęs

 
Bune
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2018-05-01
Žinutės: 964
Atsiliepimai: 9

#8688 2021-08-09 23:35

Re: Kraujo tyrimai

Bakai neapsirik pas ji per litra skaiciuojama jei ziurin tradicini musu tyrima tai per ml tai apie 90 +- mol

Neprisijungęs

 
Bune
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2018-05-01
Žinutės: 964
Atsiliepimai: 9

#8689 2021-08-09 23:38

Re: Kraujo tyrimai

Bet istikro nesu tikras ar norma gali buti 26 jei per litra skaiciuoja arba ten ng/ml jis sumaise berasydamas

Neprisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 1374
Atsiliepimai: 5

#8690 2021-08-09 23:52

Re: Kraujo tyrimai

nmol/l toks matavimo vienetas ir ng/dl
Jei ng/dl matavimo vnt,tai pas ji dar truksta truputi iki apatiniu refu

Paskutinį kartą taisė bakas (2021-08-09 23:59)

Prisijungęs

 
Bune
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2018-05-01
Žinutės: 964
Atsiliepimai: 9

#8691 2021-08-10 00:09

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

nmol/l toks matavimo vienetas ir ng/dl
Jei ng/dl matavimo vnt,tai pas ji dar truksta truputi iki apatiniu refu

Jo tavo tiesa pasitiklinau katik. Susimaisiau visur raso apie testosteron levels tai ng/ml. Jo tyrimai litre gerai sakai wink

Neprisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 1374
Atsiliepimai: 5

#8692 2021-08-10 00:31

Re: Kraujo tyrimai

.

Paskutinį kartą taisė bakas (2021-08-10 01:18)

Prisijungęs

 
gibed
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-06-03
Žinutės: 23
Atsiliepimai: 0

#8693 2021-08-10 06:05

Re: Kraujo tyrimai

Sveiki, test 39 o  E2 198, 300 mg test enthanate + hgh 33 iu ryte. Ar reik kazka daryti?

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8694 2021-08-10 10:14

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

bakas rašė:

Markusas rašė:

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Kada buvo paskutinis shotas pries tyrimus?
Jei tesingai supratau kursas test-p 400mg/sav+npp 400mg/sav?Kaip shotus isdalini savaites begyje?

Prolaktino tyrima pries kursa gal turi?
326nmol testo,mistika.
400mg testo sav neduos 326nmol .Galvojant kad npp irgi yra testas,326nmol neimanomi.
Tai koks kurasas?
567pmol e2,0,5mg midexo eod nepades!
Ir toks pastebejimas,tavo prolaktina aukstas e2 bus uztraukes i virsu.

Npp mato kai testa

Neprisijungęs

 
bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 1374
Atsiliepimai: 5

#8695 2021-08-10 10:18

Re: Kraujo tyrimai

Savage rašė:

bakas rašė:

bakas rašė:


Kada buvo paskutinis shotas pries tyrimus?
Jei tesingai supratau kursas test-p 400mg/sav+npp 400mg/sav?Kaip shotus isdalini savaites begyje?

Prolaktino tyrima pries kursa gal turi?
326nmol testo,mistika.
400mg testo sav neduos 326nmol .Galvojant kad npp irgi yra testas,326nmol neimanomi.
Tai koks kurasas?
567pmol e2,0,5mg midexo eod nepades!
Ir toks pastebejimas,tavo prolaktina aukstas e2 bus uztraukes i virsu.

Npp mato kai testa

Tai viskas gerai,tegul mato,400mg test-p+400mg npp kuri mato kaip testa.Iskur 326nmol???

Prisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8696 2021-08-10 11:10

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

Savage rašė:

bakas rašė:


Prolaktino tyrima pries kursa gal turi?
326nmol testo,mistika.
400mg testo sav neduos 326nmol .Galvojant kad npp irgi yra testas,326nmol neimanomi.
Tai koks kurasas?
567pmol e2,0,5mg midexo eod nepades!
Ir toks pastebejimas,tavo prolaktina aukstas e2 bus uztraukes i virsu.

Npp mato kai testa

Tai viskas gerai,tegul mato,400mg test-p+400mg npp kuri mato kaip testa.Iskur 326nmol???

Kas is kur?
250 susta 250npp man 220testo rode,ikelciau tyrima,bet vairuoju,tu ten rusu forume sedi turejai matyt diskusijas del ph decos kad ale testas,bet tiesiog mato npp/dec kai testa

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 6371
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 38

#8697 2021-08-10 13:21

Re: Kraujo tyrimai

gibed rašė:

Sveiki, test 39 o  E2 198, 300 mg test enthanate + hgh 33 iu ryte. Ar reik kazka daryti?

3.3? Panasu ir laikyk estro sakau,ypac jei nori uzmest bsk mesos,jei ryskini gali ciut pamust

Neprisijungęs

 
F1TN3545
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-10
Žinutės: 25
Atsiliepimai: 0

#8698 2021-08-10 13:37

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

Savage rašė:

bakas rašė:


Prolaktino tyrima pries kursa gal turi?
326nmol testo,mistika.
400mg testo sav neduos 326nmol .Galvojant kad npp irgi yra testas,326nmol neimanomi.
Tai koks kurasas?
567pmol e2,0,5mg midexo eod nepades!
Ir toks pastebejimas,tavo prolaktina aukstas e2 bus uztraukes i virsu.

Npp mato kai testa

Tai viskas gerai,tegul mato,400mg test-p+400mg npp kuri mato kaip testa.Iskur 326nmol???

Draugas sove propa 100mg ed 6 dienaa. 7 diena dare tyrima,parode 400+- nmol. utiutiu happens

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8699 2021-08-11 10:46

Re: Kraujo tyrimai

bakas rašė:

Markusas rašė:

Sveiki, prasidejo 4 sav. Test p + NPP 400mg/sav, pasidariau tyrimus ir labai uzkiles E2. Po kiek pagert arimidexo reiktu? Po 0.5 EOD? (dariausi tyrimus is ryto, pora h po atsikelimo)

E2 567 pmol/l norma iki 146
Prolaktinas 447 mIU/I norma iki 375
Test 326 nmol/l norma iki 26

Kada buvo paskutinis shotas pries tyrimus?
Jei tesingai supratau kursas test-p 400mg/sav+npp 400mg/sav?Kaip shotus isdalini savaites begyje?

Dariau tyrimus sekančia diena po leidimo. Teisingai supratai, o leidziu kas antra diena po 100mg npp ir test p

Neprisijungęs

 
Markusas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2021-08-09
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#8700 2021-08-11 10:53

Re: Kraujo tyrimai

Imetu rez, mazu ne taip supratau kazka

https://ibb.co/mqQpCX6

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2021 Kulturizmas.net