Puslapiai: 1 … 10 11 12 13 14 … 62
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Kardio treniruotės, ryškinimas
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
- Atsiliepimai: 0
#276 2010-02-07 14:06
Re: Kardio treniruotės, ryškinimas
INč rašė:
Dabar sportuoju tris kartus per savaitę - pirmadienis, trečiadienis, penktadienis. Artėja pavasaris, norėtūsi pasiryškinti raumenis. Mano klausimai būtų tokie:
Sportuodamas tris kartus per savaitę sporto klube ir bėgiodamas tris kartus nepersistengčiau? Visas grafikas toks:
Pirmadienis - sporto klubas, antradienis - bėgimas... Ilsiuosi sekmadienį.
Esu girdėjęs, kad bėgant iš pačio ryto, nevalgius, geriau dega tas ''grynasis riebalas''. Čia mitas ar tiesa?
Visada bazinius pratimus darydavau 4x8, darydamas 3-4x12 labiau įtakočiau ''ryškinimą''?
Dėkui už atsakymus.
Ar nepersistengi turi jausti tik tu pats ar speji atsigauti, pagal savijauta ir pan
Seip jei mityba tvarkinga viskas turetu buti ok
del pakartojimu tai gali ir su 5-6 pakartojimais rysketi
daugiau pakartojimu labiau isdirbamas raumuo, sunkesni ir maziau pakartojimu sudegina daugiau kaloriju
Viskas remiasi i mityba ir kardio treniruotes, nes tai yra ryskejimo sekmes garantas
sekmes
Neprisijungęs
- makarovas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 86
#277 2010-02-07 14:30
INč rašė:
Dabar sportuoju tris kartus per savaitę - pirmadienis, trečiadienis, penktadienis. Artėja pavasaris, norėtūsi pasiryškinti raumenis. Mano klausimai būtų tokie:
Sportuodamas tris kartus per savaitę sporto klube ir bėgiodamas tris kartus nepersistengčiau? Visas grafikas toks:
Esu girdėjęs, kad bėgant iš pačio ryto, nevalgius, geriau dega tas ''grynasis riebalas''. Čia mitas ar tiesa?
Visada bazinius pratimus darydavau 4x8, darydamas 3-4x12 labiau įtakočiau ''ryškinimą''?
Dėkui už atsakymus.
Metant svori beabejo geriau begioti ryte, siekiant rezultatu begime geriausia antroje dienos puseje . 4x8 ar 4x12 tai nekreipk demesi i skaiciu, ziurek i intensyvuma.
Neprisijungęs
- vErner
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-30
- Žinutės: 170
#278 2010-02-09 20:58
Nezinau prie kokios temos net rasyt. Bet turiu toki klausimeli, sportuoju masei dabar, an pilvo jau biski daugeja mases, kaip ir riebaliukas, bet presas yra kai itempi ryskus. Sportuojant masei nelabai ta presa iseis ryskint. Ar speciau likus menesiui iki vasaros visus raumenys paryskint? Per menesi laiko. Gal kvailas klausimas, bet noriu kuo daugiau masei sportuot ir tik atejus paskutiniai minutei isiryskint.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#279 2010-02-09 22:40
vErner rašė:
Nezinau prie kokios temos net rasyt. Bet turiu toki klausimeli, sportuoju masei dabar, an pilvo jau biski daugeja mases, kaip ir riebaliukas, bet presas yra kai itempi ryskus. Sportuojant masei nelabai ta presa iseis ryskint. Ar speciau likus menesiui iki vasaros visus raumenys paryskint? Per menesi laiko. Gal kvailas klausimas, bet noriu kuo daugiau masei sportuot ir tik atejus paskutiniai minutei isiryskint.
Svorio metimas/ryškinimasis yra ilgas procesas, gali greit vandenį tik pašalint, kaškiek išryškėsi, o šiaip jei gelbėjimo ratas auga mažing anglis šiektiek.
Neprisijungęs
- vErner
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-30
- Žinutės: 170
#280 2010-02-10 14:12
Fake'as rašė:
vErner rašė:
Svorio metimas/ryškinimasis yra ilgas procesas, gali greit vandenį tik pašalint, kaškiek išryškėsi, o šiaip jei gelbėjimo ratas auga mažing anglis šiektiek.
Suprantu kad ilgas procesas, bet dar nelabai yra ka ryskinti, tik pradeda augt viskas. Tai ar man praleist ryskinima ir masei dirbt toliau ar vistiek ryskint an pavasario? Nes bent preso noriu ryskesnio. Bet sunku ji ryskint kai maistas masei yra.
Neprisijungęs
- Fanaticas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2010-02-17
- Žinutės: 26
#281 2010-02-18 17:40
CLuB rašė:
INč rašė:
Dėkui už atsakymus.Ar nepersistengi turi jausti tik tu pats
ar speji atsigauti, pagal savijauta ir pan
Seip jei mityba tvarkinga viskas turetu buti ok
del pakartojimu tai gali ir su 5-6 pakartojimais rysketi
daugiau pakartojimu labiau isdirbamas raumuo, sunkesni ir maziau pakartojimu sudegina daugiau kaloriju
Viskas remiasi i mityba ir kardio treniruotes, nes tai yra ryskejimo sekmes garantas
sekmes
Daryk tiek pat priejimu bet pakartojimu daugiau x15 ir su mazesniu svoriu raumens ryskinimui =]. Pagal mano supratima.
Neprisijungęs
- Papajus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-02
- Žinutės: 23
#282 2010-03-20 00:16
Dabar auginu mase ir atsilus orams noriu palakstyti sudeginti nereikalingus riebalus,savaime aisku jai daug begiosiu kad degs ir kaskiek raumens kaip sumazinti raumens irima? Ar verta kokius papildus isgerti pries po begimo? Beto zinau kad begioti geriau ryte,bet dabar nelabai iseis nes ryte skubu i mokykla. O vakare begiot visai kas kita kai augini mase tai labai reiktu patarimu.
Neprisijungęs
- Energetikas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-02
- Žinutės: 40
#283 2010-03-20 19:30
Papajus rašė:
Dabar auginu mase ir atsilus orams noriu palakstyti sudeginti nereikalingus riebalus,savaime aisku jai daug begiosiu kad degs ir kaskiek raumens kaip sumazinti raumens irima? Ar verta kokius papildus isgerti pries po begimo? Beto zinau kad begioti geriau ryte,bet dabar nelabai iseis nes ryte skubu i mokykla. O vakare begiot visai kas kita kai augini mase tai labai reiktu patarimu.
Augint mase ir degint kaip sakai nereikalingus riebalus tau manau neiseis kartu O del raumenu irimo mažinimo tau pade amino rugstys, geriausia BCAA.
Neprisijungęs
- Papajus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-02
- Žinutės: 23
#284 2010-03-23 09:34
Bet vistiek imanoma kaskaip truputi riebalo nujimti nuo pilvo sonu nedaug reikia bet vistiek ant vasaros reikia
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#285 2010-03-23 10:36
Papajus rašė:
Bet vistiek imanoma kaskaip truputi riebalo nujimti nuo pilvo sonu nedaug reikia bet vistiek ant vasaros reikia
be tinkamos mitybos vargu ar kas tau gausis, mazink angliavandeniu vartojima
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Red Deer, Alberta
- Registravosi: 2006-09-26
- Žinutės: 195
#286 2010-03-24 10:21
Pavyzdziui, as auginu mase ir megstu sekmadieni ryte atsikeles pusvalanduka prabegt, ar tj jau negerai mases auginime? begu del sveikatos ir kad tiek nesustingciau, nes cia kur esu, silta, todel ir noras pabegiot yra
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#287 2010-03-24 11:12
Ru0b1S rašė:
Pavyzdziui, as auginu mase ir megstu sekmadieni ryte atsikeles pusvalanduka prabegt, ar tj jau negerai mases auginime? begu del sveikatos ir kad tiek nesustingciau, nes cia kur esu, silta, todel ir noras pabegiot yra
Gerai, kad prabėgi nei kiek netrukdo masę augint
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
#288 2010-03-24 11:37
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
Gerai, kad prabėgi
nei kiek netrukdo masę augint
As irgi taip pamaniau, kad tas ner blogai o ka nors reiktu man isimest i skrandi pries begant (pvz koki greita angliavandeni) ar begti tusciu skrandziu?
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#289 2010-03-24 11:44
Ru0b1S rašė:
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
Gerai, kad prabėgi
As irgi taip pamaniau, kad tas ner blogai
o ka nors reiktu man isimest i skrandi pries begant (pvz koki greita angliavandeni) ar begti tusciu skrandziu?
Nuo tikslu priklauso, ryskinant reiktu ant tuscio begt. Auginant galima ka nors isimest, bet labai negausiai ir lengvo ir geriau pries kokia valandele.
O siaip tai labai i gera, nes daug kas augindami raumenis pamirsta stiprinti svarbiausia musu raumeni - sirdi!
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#290 2010-03-24 11:56
Ru0b1S rašė:
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
Gerai, kad prabėgi
o ka nors reiktu man isimest i skrandi pries begant (pvz koki greita angliavandeni) ar begti tusciu skrandziu?
BCAA būtų neprošali ikalt prieš bėgant.
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
#291 2010-03-24 12:48
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
Fake'as rašė:
Gerai, kad prabėginei kiek netrukdo masę augint
Reiktu jauciu koki obuoli isimest pries begima O papildai gerai, bet dabar tenka tenkintis tik geru maistu, papildams lesu nera pakolkas, nors ir jauciu kad koks proteinas tikrai i nauda iseitu
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#292 2010-03-24 12:50
Ru0b1S rašė:
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
As irgi taip pamaniau, kad tas ner blogaio ka nors reiktu man isimest i skrandi pries begant (pvz koki greita angliavandeni) ar begti tusciu skrandziu?
Reiktu jauciu koki obuoli isimest pries begima
O papildai gerai, bet dabar tenka tenkintis tik geru maistu, papildams lesu nera pakolkas, nors ir jauciu kad koks proteinas tikrai i nauda iseitu
Nahren tie papildai, jei tinkamai maitiniesi?
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
#293 2010-03-24 13:19
vilain rašė:
Ru0b1S rašė:
Fake'as rašė:
BCAA būtų neprošali ikalt prieš bėgant.Reiktu jauciu koki obuoli isimest pries begima
O papildai gerai, bet dabar tenka tenkintis tik geru maistu, papildams lesu nera pakolkas, nors ir jauciu kad koks proteinas tikrai i nauda iseitu
Proteinas padetu pilnai uzpildyt mano mityba as nekalbu apie tokius papildus kaip animal pump, ar ten stak ar pns
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#294 2010-03-24 13:38
Ru0b1S rašė:
vilain rašė:
Ru0b1S rašė:
Reiktu jauciu koki obuoli isimest pries begimaO papildai gerai, bet dabar tenka tenkintis tik geru maistu, papildams lesu nera pakolkas, nors ir jauciu kad koks proteinas tikrai i nauda iseitu
Proteinas padetu pilnai uzpildyt mano mityba
as nekalbu apie tokius papildus kaip animal pump, ar ten stak ar pns
jo Proteinas gerai, ypač po treniruotės + greitos anglys
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
#295 2010-03-24 13:56
Fake'as rašė:
Ru0b1S rašė:
vilain rašė:
Nahren tie papildai, jei tinkamai maitiniesi?Proteinas padetu pilnai uzpildyt mano mityba
as nekalbu apie tokius papildus kaip animal pump, ar ten stak ar pns
jo Proteinas gerai, ypač po treniruotės + greitos anglys
Laikausi tuos pacios nuomones
Neprisijungęs
- JonMartin
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-13
- Žinutės: 28
#296 2010-03-27 12:05
Sveiki,norėjau paklausti dėl bėgimo,kadangi šiuo metu metu svori,tai suderinęs mityba pradėjau vartoti Animal Cuts. Jo vartojimas turi būti i tuščia skrandį,kada tikslingiausia butu ji išgerti ar prieš,ar po bėgimo?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#297 2010-03-27 12:53
JonMartin rašė:
Sveiki,norėjau paklausti dėl bėgimo,kadangi šiuo metu metu svori,tai suderinęs mityba pradėjau vartoti Animal Cuts. Jo vartojimas turi būti i tuščia skrandį,kada tikslingiausia butu ji išgerti ar prieš,ar po bėgimo?
Prieš.
Neprisijungęs
- Mrbbdj
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-06-15
- Žinutės: 89
#298 2010-04-02 14:10
Sveiki, gal kas domejotes ar siaip is patirties zinot, koks turi buti pulsas darant cardio kad riebalas geriausiai degtu ?
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#299 2010-04-02 17:17
Mrbbdj rašė:
Sveiki, gal kas domejotes ar siaip is patirties zinot, koks turi buti pulsas darant cardio kad riebalas geriausiai degtu ?
cia skaityk jai kas neiasku klausk http://www.topshop.lt/index.asp?tn=arti … cid=142983
Neprisijungęs
- Thirdsoul
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 173
#300 2010-04-02 18:00
Pakartuosiu manau jau kas kieno klausima, bet kad isitikint vistiek paklausiu.
Kad labiau degtu riebalas geriau begioti ryte ar vakare?
Ir ar begiojat visai ant tuscio skrandzio, ar kas ka pavalgot, palaukiat ~1val ir tada einat begiot?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 10 11 12 13 14 … 62
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Kardio treniruotės, ryškinimas