Puslapiai: 1 … 9 10 11 12 13 … 361
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto
- whatever
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-10-14
- Žinutės: 7048
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#251 2012-10-23 17:33
Re: mano foto
barbells rašė:
p.s koja 70 siekia?
51
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 492
- Atsiliepimai: 0
#252 2012-10-23 17:34
beja, maximum leg press nedares ? nes ydomu kiek butu, mano manymu 200x30 labiau kojas uzpumpuoja, darant po 5-10 kartu galetum zymiai daugiau uzsidejes daryt.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#253 2012-10-23 17:35
Loading rašė:
tai kad tau pasako kaip yra, tai kniaukt cia pradedi.
tu tik galejai matyt video, kuris buvo darytas mano fizio, su kuriuo as negalejau susitikt ir tik taip mes tvarkem ka man reikejo.
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#254 2012-10-23 17:36
Mumrikas rašė:
beja, maximum leg press nedares ? nes ydomu kiek butu, mano manymu 200x30 labiau kojas uzpumpuoja, darant po 5-10 kartu galetum zymiai daugiau uzsidejes daryt.
buvo ten video ir 380 pakartojimais. Bet nuo atsakymo kazkaip nusiplovei?
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#255 2012-10-23 17:36
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Tu kam cia rasai?Temu nesumaisei? Cia apie pritupimus nebuvo net kalbeta
tiksliai dabar perskaiciau pilnai, ten ne tavo video tuptu ymesta
kaip bebutu leg press'as LABAI silpnas pas tave, vertetu kojas stiprint.
Kiek tavo leg-press'as , kad zinociau i ka lygintis?
Ir kokios firmos leg-press'as?
firmos tai net nezinau zinok, paziuresiu rytoj salej. esme ta kad daugiau 400 uzdet neina. pats paskutiniu metu 350 nevirsinu, su sanariais bedos.
beja, klausimas kazkieno buvo kiek tupiu, tai galiu pasakyt 280 tupes esu.
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#256 2012-10-23 17:39
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
nenusiploviau, tiesiog paveluotai perskaiciau bus proga nuvaziuot y kita miesta, nufilmuosiu tau vaikina su 500 daranty
pas mus danijoj nemazai tokiu.
Paskutinį kartą taisė Mumrikas (2012-10-23 17:39)
Neprisijungęs
- nagas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 660
#257 2012-10-23 17:39
whatever rašė:
nagas rašė:
whatever rašė:
Sprendi pagal tai, kad tu varai varai ir nieko neiseina?nesu nei mates kaip atrodo ir net nezadu niekada bandyt per daug sveikata brangi kad taip bludyt o manau kad tokia forma uzturet ir tokiais tempais tokius svorius tampyt nelabai imanoma be vaistuku nebent super genetika t
Kam tau kalbet apie tai, ko visiskai nesupranti?
Nei apie ta chemija, nei apie sportavima...
uztenka man supratimo apie viska visaks ok nereikia nervintis
Neprisijungęs
- barbells
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-23
- Žinutės: 24
#258 2012-10-23 17:42
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
tiksliai dabar perskaiciau pilnai, ten ne tavo video tuptu ymestakaip bebutu leg press'as LABAI silpnas pas tave, vertetu kojas stiprint.
Ir kokios firmos leg-press'as?firmos tai net nezinau zinok, paziuresiu rytoj salej. esme ta kad daugiau 400 uzdet neina. pats paskutiniu metu 350 nevirsinu, su sanariais bedos.
neblogai
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#259 2012-10-23 17:42
Apie legpressa jei taip tiksliau, tai ne firmoj esme, o kokiu principu jis dirba, ar slydimo zemyn tiesia trajektorija tam tikru kampu, ar svytuokles-supuokles pagrindu.
Paskutinį kartą taisė olegaskimanas (2012-10-23 17:43)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#260 2012-10-23 17:43
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
tiksliai dabar perskaiciau pilnai, ten ne tavo video tuptu ymestakaip bebutu leg press'as LABAI silpnas pas tave, vertetu kojas stiprint.
Ir kokios firmos leg-press'as?firmos tai net nezinau zinok, paziuresiu rytoj salej. esme ta kad daugiau 400 uzdet neina. pats paskutiniu metu 350 nevirsinu, su sanariais bedos.
nu tai nera ka ir kalbet. Jeigu ne Atleto leg-press'as , tai cia tas lyginimas utiutiu yra. Vienoj salej virs 400 dejom ir varem pakartojimais, o ant situ net nepamenu ar 400 buvau uzsidejes kada nors.
280 pritupimas iki dugno ar kulturiskai?
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#261 2012-10-23 17:45
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
nenusiploviau, tiesiog paveluotai perskaiciau
bus proga nuvaziuot y kita miesta, nufilmuosiu tau vaikina su 500 daranty
pas mus danijoj nemazai tokiu.
Nefilmuok ten nieko - neidomu. As tau Lalo video imest - gal ir su daugiau daro. Galesi sau susilygint kiek realiai skiriasi stakles. Nebent tu manai, kad kazkoks danijos gezas turi stipresnes kojas uz ji
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#262 2012-10-23 17:47
olegaskimanas rašė:
Apie legpressa jei taip tiksliau, tai ne firmoj esme, o kokiu principu jis dirba, ar slydimo zemyn tiesia trajektorija tam tikru kampu, ar svytuokles-supuokles pagrindu.
Nu sitas, tai savaime aisku. Bet ir net panasus kampas ir konstrukcija nebus sulyginami.
Pameni senus klipus su mindaugeliu ir tnt? Ant tu stakliu 430 ar 440 pakartojimais vares. O cia dar tuo nekvepia net
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#263 2012-10-23 17:47
nagas rašė:
whatever rašė:
nagas rašė:
nesu nei mates kaip atrodo ir net nezadu niekada bandyt per daug sveikata brangi kad taip bludyt o manau kad tokia forma uzturet ir tokiais tempais tokius svorius tampyt nelabai imanoma be vaistuku nebent super genetika tKam tau kalbet apie tai, ko visiskai nesupranti?
Nei apie ta chemija, nei apie sportavima...
uztenka man supratimo apie viska visaks ok nereikia nervintis
tau taip tik atrodo Is to posto labai aisku, kad skyle supratime tuose reikaluose yra
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#264 2012-10-23 17:50
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
beja, klausimas kazkieno buvo kiek tupiu, tai galiu pasakyt 280 tupes esu.nu tai nera ka ir kalbet. Jeigu ne Atleto leg-press'as , tai cia tas lyginimas utiutiu yra. Vienoj salej virs 400 dejom ir varem pakartojimais, o ant situ net nepamenu ar 400 buvau uzsidejes kada nors.
280 pritupimas iki dugno ar kulturiskai?
Nebus tikrai atleto, cia danijoj kitos firmos eina. tik man ydomu kuo skiriasi vienos ar kitos firmos leg presas, vienu ar kitu atveju vistiek ta paty svory uzsidedi. Kai busi lietuvoj nueik y Alvydo Kirkliausko sale marijampolej, ten yra vaikinu senom staklem po 600kg uzsideje daro. tai va, nueik ir ten pabandyk tu 600kg uzsidet.
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik su bintais ir dirzu
Paskutinį kartą taisė Mumrikas (2012-10-23 17:52)
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#265 2012-10-23 17:53
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
firmos tai net nezinau zinok, paziuresiu rytoj salej. esme ta kad daugiau 400 uzdet neina. pats paskutiniu metu 350 nevirsinu, su sanariais bedos.
beja, klausimas kazkieno buvo kiek tupiu, tai galiu pasakyt 280 tupes esu.nu tai nera ka ir kalbet. Jeigu ne Atleto leg-press'as , tai cia tas lyginimas utiutiu yra. Vienoj salej virs 400 dejom ir varem pakartojimais, o ant situ net nepamenu ar 400 buvau uzsidejes kada nors.
280 pritupimas iki dugno ar kulturiskai?Nebus tikrai atleto, cia danijoj kitos firmos eina. tik man ydomu kuo skiriasi vienos ar kitos firmos leg presas, vienu ar kitu atveju vistiek ta paty svory uzsidedi. Kai busi lietuvoj nueik y Alvydo Kirkliausko sale marijampolej, ten yra vaikinu senom staklem po 600kg uzsideje daro. tai va, nueik ir ten pabandyk tu 600kg uzsidet.
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik tik bintais ir dirzu
Skirtumas didelis. Kampai, kaip stakles juda, pacios platformos svoris ir t.t
Nemates as ten nei vieno su 600kg dares Aisku seniai as ten buvau.
Tu pas Alvyda sportavai?
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#266 2012-10-23 17:58
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
nu tai nera ka ir kalbet. Jeigu ne Atleto leg-press'as , tai cia tas lyginimas utiutiu yra. Vienoj salej virs 400 dejom ir varem pakartojimais, o ant situ net nepamenu ar 400 buvau uzsidejes kada nors.
280 pritupimas iki dugno ar kulturiskai?Nebus tikrai atleto, cia danijoj kitos firmos eina. tik man ydomu kuo skiriasi vienos ar kitos firmos leg presas, vienu ar kitu atveju vistiek ta paty svory uzsidedi. Kai busi lietuvoj nueik y Alvydo Kirkliausko sale marijampolej, ten yra vaikinu senom staklem po 600kg uzsideje daro. tai va, nueik ir ten pabandyk tu 600kg uzsidet.
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik tik bintais ir dirzuSkirtumas didelis. Kampai, kaip stakles juda, pacios platformos svoris ir t.t
Nemates as ten nei vieno su 600kg daresAisku seniai as ten buvau.
Tu pas Alvyda sportavai?
nu tu apie technika tikrai daugiau supranti, net nesiginciju.
draugas ten sportuoja, vasara gryzes buvau, tai uzsukau paziuret, su 600 dare jis (aisku ir kursavo galingai tuo metu)
daug ten dabar tokiu, nebereikalo trikovininku ir sunkiaatleciu klubas jau apie spaudima tai isvis patyliu, 100 sveria, spaudzia 217kg (be spaudimo maikes) vienas vaikinas.
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#267 2012-10-23 18:00
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik su bintais ir dirzu
pagal trikoves taisykles .. per varzybas tupiai?
speju 110+ kg
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#268 2012-10-23 18:01
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
Nebus tikrai atleto, cia danijoj kitos firmos eina. tik man ydomu kuo skiriasi vienos ar kitos firmos leg presas, vienu ar kitu atveju vistiek ta paty svory uzsidedi. Kai busi lietuvoj nueik y Alvydo Kirkliausko sale marijampolej, ten yra vaikinu senom staklem po 600kg uzsideje daro. tai va, nueik ir ten pabandyk tu 600kg uzsidet.
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik tik bintais ir dirzuSkirtumas didelis. Kampai, kaip stakles juda, pacios platformos svoris ir t.t
Tu pas Alvyda sportavai?nu tu apie technika tikrai daugiau supranti, net nesiginciju.
draugas ten sportuoja, vasara gryzes buvau, tai uzsukau paziuret, su 600 dare jis (aisku ir kursavo galingai tuo metu)![]()
daug ten dabar tokiu, nebereikalo trikovininku ir sunkiaatleciu klubasjau apie spaudima tai isvis patyliu, 100 sveria, spaudzia 217kg (be spaudimo maikes) vienas vaikinas.
Nu tai dabar ar man lygintis reiketu su sunkiaaltetais ir trikovininkais?
Anksciau po 600 niekas nedarydavo, o ir amplitude tokia... Save tik apgaudinet tinkanti
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#269 2012-10-23 18:02
drugsmylife rašė:
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik su bintais ir dirzupagal trikoves taisykles .. per varzybas tupiai?
speju 110+ kg
nu cia Danijoj kartais tokios vyksta varzybos, tik be spec aprangu.
del kategorijos atspejai.
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#270 2012-10-23 18:02
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
Tu pas Alvyda sportavai?nu tu apie technika tikrai daugiau supranti, net nesiginciju.
draugas ten sportuoja, vasara gryzes buvau, tai uzsukau paziuret, su 600 dare jis (aisku ir kursavo galingai tuo metu)![]()
daug ten dabar tokiu, nebereikalo trikovininku ir sunkiaatleciu klubasjau apie spaudima tai isvis patyliu, 100 sveria, spaudzia 217kg (be spaudimo maikes) vienas vaikinas.
toks tik vienas ir teyra ant visos LTU ir jau antri metai kaip nebeprogresuoja, nors labai jaunas
Neprisijungęs
- whatever
- Dažnas senbūvis
#271 2012-10-23 18:03
Priminei del 280 pritupimo. Vakar Lalas su tiek is priekio tupinejo...
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#272 2012-10-23 18:03
Mumrikas rašė:
drugsmylife rašė:
Mumrikas rašė:
280 pagal trikoves taisykles tupiau, tik su bintais ir dirzupagal trikoves taisykles .. per varzybas tupiai?
speju 110+ kgnu cia Danijoj kartais tokios vyksta varzybos, tik be spec aprangu.
del kategorijos atspejai.
tai jau vyks ir ltu
kiek tiksliai sveri?
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
#273 2012-10-23 18:04
whatever rašė:
o pats ?
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#274 2012-10-23 18:05
whatever rašė:
Mumrikas rašė:
whatever rašė:
Skirtumas didelis. Kampai, kaip stakles juda, pacios platformos svoris ir t.t
Nu tai dabar ar man lygintis reiketu su sunkiaaltetais ir trikovininkais?
Anksciau po 600 niekas nedarydavo, o ir amplitude tokia...Save tik apgaudinet tinkanti
tame ir esme kad jis nei sunkiaatletis, nei trikovininkas, kuris su 600kg daro, vienu genai tinkami spaudimui (jis tik 160 spaudzia), kitu kojom, nieko nepadarysi kaip bebutu nukrypom nuo temos, nes kiek pastebejau tai cia tema tik tokia jog tu geriausias, ar klystu ?
Neprisijungęs
- Mumrikas
- protų rūrikas
#275 2012-10-23 18:06
whatever rašė:
tik man atrodo jis zymiai daugiau kartu nei as sutupia su tiek
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 9 10 11 12 13 … 361
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » mano foto