Puslapiai: 1 … 361 362 363 364 365 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2013-08-11
- Žinutės: 885
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#9051 2013-08-14 07:36
Re: Įvairūs klausimai
Baltymų irgi reikia
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#9052 2013-08-14 07:38
Vokiete rašė:
Baltymų irgi reikia
na taip, bet klausimas buvo is kur gauti energijos. o energija=angliavandeniai
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9053 2013-08-14 07:39
ernestukas18 rašė:
Vokiete rašė:
Baltymų irgi reikia
na taip, bet klausimas buvo is kur gauti energijos. o energija=angliavandeniai
Bet tai nereiškia kad baltymų nereik
Neprisijungęs
- Julasas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-11
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#9054 2013-08-14 16:21
kokia geriausia kose tiktu? Man cia pries LPM atranka reikia tos energijos
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Atsiliepimai: 35
#9055 2013-08-14 16:28
Julasas rašė:
kokia geriausia kose tiktu?
Man cia pries LPM atranka reikia tos energijos
avizos
Neprisijungęs
- Julasas
- Naujas dalyvis
#9056 2013-08-14 16:31
http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=1036 Ka manot apie tokius, greitai papildyti energijas
?
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#9057 2013-08-14 16:43
i kavos puoduka isidek 5 saukstelius cukraus turesi tapati
Neprisijungęs
- Julasas
- Naujas dalyvis
#9058 2013-08-14 16:48
Nu Aciu uz atsakymus
Neprisijungęs
- Kaspa
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 728
- Atsiliepimai: 2
#9059 2013-08-14 19:46
Sveiki , tai va ryškinau ryškinau ir supratau , kad ne mano čia orbita ir noriu dėt anglių (palaipsniui iki kokiu 300g netoli , kad užkelčiau būt manau kaip man gan stiprokai jau - nes daugiau negu puse metu kažkur sėdžiu galima sakyt su 0 švarių kompleksinių angliavandeniu ; aišku junk cheato buvo
. O anglių noriu dėt nes noriu labiau jėgai lupt bazes ir noriu PB pasikelt . Taigi rišu cutinima ir dėsiu jėgos
, tik va noriu pasikonsultuot su patyrusiais žmonėm nuo kiek pradėt kelt kompleksines anglis ir kokiu periodiškumu ateit iki kaip minėjau kokių 300g (gal +- daugiau/mažiau ; žiūrint ar labai smarkiai ,,plauksiu").
Dėkui
P.s: 97kg 182cm .
Neprisijungęs
- Sarun4kas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-04-14
- Žinutės: 741
#9060 2013-08-14 20:07
Kaspa rašė:
Sveiki , tai va ryškinau ryškinau ir supratau , kad ne mano čia orbita
ir noriu dėt anglių (palaipsniui iki kokiu 300g netoli , kad užkelčiau būt manau kaip man gan stiprokai jau - nes daugiau negu puse metu kažkur sėdžiu galima sakyt su 0 švarių kompleksinių angliavandeniu ; aišku junk cheato buvo
. O anglių noriu dėt nes noriu labiau jėgai lupt bazes ir noriu PB pasikelt . Taigi rišu cutinima ir dėsiu jėgos
, tik va noriu pasikonsultuot su patyrusiais žmonėm nuo kiek pradėt kelt kompleksines anglis ir kokiu periodiškumu ateit iki kaip minėjau kokių 300g (gal +- daugiau/mažiau ; žiūrint ar labai smarkiai ,,plauksiu").
Dėkui![]()
P.s: 97kg 182cm .
koks bf? O _O
Neprisijungęs
- Kaspa
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 728
#9061 2013-08-14 20:29
Sarun4kas rašė:
Kaspa rašė:
Sveiki , tai va ryškinau ryškinau ir supratau , kad ne mano čia orbita
ir noriu dėt anglių (palaipsniui iki kokiu 300g netoli , kad užkelčiau būt manau kaip man gan stiprokai jau - nes daugiau negu puse metu kažkur sėdžiu galima sakyt su 0 švarių kompleksinių angliavandeniu ; aišku junk cheato buvo
Dėkui![]()
P.s: 97kg 182cm .koks bf? O _O
5% , juokauju 20% kaip minimum dabar turiu kažkur. Prisilaiko pas mane to ,,gėrio" , prisilaiko... Mečiau , bet kas iš to , kad tam kartui padarysiu tą 10% , svajojau apie varžybas kultūrizmo
, nu bet supratau , kad jėga keist į sixpacka nesiriša man visai
.
Neprisijungęs
- markota
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lazdijiai
- Registravosi: 2010-06-26
- Žinutės: 924
- Įspėjimai: 2
#9062 2013-08-15 21:32
Julasas rašė:
as ir planavau ten stot, bet pasirinkau pasieni kazkodel
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#9063 2013-08-15 21:40
markota rašė:
Julasas rašė:
tai istojai i pasieni? planuoju kitamet irgi bandyt ten, tai butu idomu paklaust del rupimu klausimu
Neprisijungęs
- markota
- Dažnas senbūvis
#9064 2013-08-15 21:45
ernestukas18 rašė:
markota rašė:
Julasas rašė:
tai istojai i pasieni? planuoju kitamet irgi bandyt ten, tai butu idomu paklaust del rupimu klausimu
antradieni dar leksiu y fizinio atranka, ziniu testa ir rezultatu lauksim, svarbiausia cmekas pereita o toliau kaip nors
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#9065 2013-08-15 21:50
markota rašė:
ernestukas18 rašė:
markota rašė:
as ir planavau ten stot, bet pasirinkau pasieni kazkodeltai istojai i pasieni? planuoju kitamet irgi bandyt ten, tai butu idomu paklaust del rupimu klausimu
antradieni dar leksiu y fizinio atranka, ziniu testa ir rezultatu lauksim, svarbiausia cmekas pereita o toliau kaip nors
na ziurek sekmes ten! jei viskas ok, kitais metais susitiksim
Neprisijungęs
- markota
- Dažnas senbūvis
#9066 2013-08-15 21:54
ernestukas18 rašė:
markota rašė:
ernestukas18 rašė:
tai istojai i pasieni? planuoju kitamet irgi bandyt ten, tai butu idomu paklaust del rupimu klausimuantradieni dar leksiu y fizinio atranka, ziniu testa ir rezultatu lauksim, svarbiausia cmekas pereita o toliau kaip nors
na ziurek sekmes ten!
jei viskas ok, kitais metais susitiksim
dekui, kita penktadieni bus rezultatai, ziauriai ystot noriu
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
#9067 2013-08-15 21:59
markota rašė:
ernestukas18 rašė:
markota rašė:
antradieni dar leksiu y fizinio atranka, ziniu testa ir rezultatu lauksim, svarbiausia cmekas pereita o toliau kaip norsna ziurek sekmes ten!
jei viskas ok, kitais metais susitiksim
dekui, kita penktadieni bus rezultatai, ziauriai ystot noriu
as tikiu.. draugas praeitais metais bande tai nepavyko.. pora vietu zemiau liko, nors fiziniam teste vienas is pirmuju buvo
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#9068 2013-08-15 22:04
markota rašė:
ernestukas18 rašė:
markota rašė:
as ir planavau ten stot, bet pasirinkau pasieni kazkodeltai istojai i pasieni? planuoju kitamet irgi bandyt ten, tai butu idomu paklaust del rupimu klausimu
O kaip su akimis pas tave? Liux viskas?
Neprisijungęs
- inkoras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-25
- Žinutės: 33
#9069 2013-08-16 16:19
reikia patarimu ka pakeist pietus darbe, i greičiau paruošiamo.. nes dirbu po 12 valandu ir menkas malonumas keltis nuo 5 ryto ir stot prie puodu o paskiau darbe but užsimiegojus.. o ir treniruotes bei kardio tada tom dienon pamirštos, taip ir išsiderina mano planas.. per menesi turiu gal tik kokias 8 tokias dienas, taigi i menesi 16 valgimu..
nesakykit kad pasiruošk iš vakaro, nes atstovejus 12 valandu darbe, dar prie puodu stot grižus irgi nekas, nesakykit kad pasiruošk iš karto kelioms dienoms , nes užstovėjes maistas šaldituve nelabai man prie širdies..
šeip deduosi papus, darzoves ir grikiai ar riziai.. taigi visko pasiruosimas atima nemažai laiko + kur dar pusričiai.. kitomis dienomis viskas normaliai, taigi per menesi iš tu visu nežinau kiek valgiu gaunasi ~150-180 reiktu 16 valgiu kaškuom pakeist, gal pusiau pačytint butu imanoma..
taigi butu kaška idomu išgirst koki patarima, norėtusi tom dienom nuo ryto geriau padaryt treniruota ar kardio, nors prideda žvalumo ir nuotaika visai kita..
geriausiai butu sumuštiniai kokie, bet velgi batonas negerai, duona nekas.. gal pilno grudo duona tiktu labiau?.. bet vel ka det ant jos vel kila klausimas.. ka patartumėt?..
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9070 2013-08-16 16:30
inkoras rašė:
reikia patarimu ka pakeist pietus darbe, i greičiau paruošiamo.. nes dirbu po 12 valandu ir menkas malonumas keltis nuo 5 ryto ir stot prie puodu o paskiau darbe but užsimiegojus.. o ir treniruotes bei kardio tada tom dienon pamirštos, taip ir išsiderina mano planas.. per menesi turiu gal tik kokias 8 tokias dienas, taigi i menesi 16 valgimu..
nesakykit kad pasiruošk iš vakaro, nes atstovejus 12 valandu darbe, dar prie puodu stot grižus irgi nekas, nesakykit kad pasiruošk iš karto kelioms dienoms , nes užstovėjes maistas šaldituve nelabai man prie širdies..
šeip deduosi papus, darzoves ir grikiai ar riziai.. taigi visko pasiruosimas atima nemažai laiko + kur dar pusričiai.. kitomis dienomis viskas normaliai, taigi per menesi iš tu visu nežinau kiek valgiu gaunasi ~150-180 reiktu 16 valgiu kaškuom pakeist, gal pusiau pačytint butu imanoma..
taigi butu kaška idomu išgirst koki patarima, norėtusi tom dienom nuo ryto geriau padaryt treniruota ar kardio, nors prideda žvalumo ir nuotaika visai kita..
geriausiai butu sumuštiniai kokie, bet velgi batonas negerai, duona nekas.. gal pilno grudo duona tiktu labiau?.. bet vel ka det ant jos vel kila klausimas.. ka patartumėt?..
Dribsniai gal kokie... O šiaip pagalvok kas tau svarbiau: ar maisto kokybė ar sutaupytas laikas. Jeigu nori normaliai maitintis tai reiks prie puodų pasisukt, nebent kokiais nors dribsniais nori visa laiką maitintis... Dar yra variantas - kiaušiniai, per 10 min išverda. O duona manau gerai, tačiau turi būt pilno grūdo, bet vėlgi... ką ant tos duonos dėsi, nebent tau tinka paprastai duona valgyt. Dar va makaronai gan greit išverda, tačiau turi būt iš kietagrūdžių kviečių kruopų, bet ryte abejoju ar čia pats tinkamiausias maistas, nemanau kad tau tų makaronų norėsis... O šiaip ryte va dar vaisių galim, daržovių abejoju ar ryte tau norėsis...
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Atsiliepimai: 21
#9071 2013-08-16 16:31
Pilno grūdo duona + sviestas + mėsos koks gabalas ar kiaušiniai
Neprisijungęs
- Kano
- Gražulio parankinis
- Registravosi: 2012-06-07
- Žinutės: 2530
- Atsiliepimai: 5
#9072 2013-08-16 16:32
inkoras rašė:
maziau verkt
Neprisijungęs
- inkoras
- Naujas dalyvis
#9073 2013-08-16 16:36
Kano rašė:
inkoras rašė:
geriausiai butu sumuštiniai kokie, bet velgi batonas negerai, duona nekas.. gal pilno grudo duona tiktu labiau?.. bet vel ka det ant jos vel kila klausimas.. ka patartumėt?..maziau verkt
na kai tu nedirbi gal tau ir nieko, bet aš kai dirbu ir i para pamiegot 3-4 valandas mažokai kaškaip..
Neprisijungęs
- inkoras
- Naujas dalyvis
#9074 2013-08-16 16:39
ATjr rašė:
kiaušai pas mane pusričiams eina nemažai, nelabai ir norisi dar juos kitus du valgimus ryt..
tai vat ir klausiu koks tas mėsos gabalas, kad greičiau paruošiama butu..
Neprisijungęs
- Vokiete
- Dažnas senbūvis
#9075 2013-08-16 16:45
inkoras rašė:
ATjr rašė:
kiaušai pas mane pusričiams eina nemažai, nelabai ir norisi dar juos kitus du valgimus ryt..
tai vat ir klausiu koks tas mėsos gabalas, kad greičiau paruošiama butu..
Kiek žinau tai greičiausiai vištienos krūtinelė išverda, per 20 min. O šiaip yra dešros visokios, tinkamas variantas jeigu masė augini manau, bet ne jei meti svori.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 361 362 363 364 365 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai