UltraVit Vitaminas D3 2000IU 180 kaps.

2007 metų reitingo ir nominacijų laureatai

 

Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija paskelbė sportininkų, trenerių ir klubų reitingo bei nominacijų 2007 metų laureatus. Geriausiais tapo:

Sportininkas– Rolandas Pocius
35-erių atletas, pastaruoju metu atstovaujantis Marijampolės „Taurui“, pernai pagaliau įgyvendino savo svajonę: po dviejų sidabro medalių pasaulio čempionatuose (2004 ir 2006 m.), pagaliau iškovojo auksą.

Sportinikė – Elena Stasiukynienė
Itin sėkmingas klubo „Tauras“ 45-erių (!) metų kultūristės sezonas: 11-oji ir 7-oji vietos atitinkamai pasaulio ir pasaulio veteranių čempionatuose, kur kategorijose buvo per 20 varžovių plius pergalė Latvijos atvirajame čempionate.

Klubas ir treneris – Marijampolės „Tauras“ ir Rinaldas Česnaitis
Pastarųjų penkerių metų lyderiai (tik kartą – 2005-aisiais – marijampoliečiai buvo antri) patvirtino produktyviausiai dirbančio klubo vardą. Klubas ir treneris pirmavo Lietuvos čempionate bei taurės turnyre.

PRO veidas – Živilė Raudonienė


Antri metai Profesionalų (PRO) Lygoje dalyvaujanti 25-erių fitneso atletė daug kam už Atlanto tapo metų atradimu. Jau kuris laikas JAV gyvenanti ir žinomoje maisto papildų firmoje dirbanti lietuvė laimėjo turnyrą Niujorke, o Hiustone buvo antra. Taip pelniusi kelialapį į „Figure Olympia“ Živilė šiose didžiausią prestižą pasaulyje turinčiose varžybose tarp 28 dalyvių finišavo 12-ta (geriausiai iš europiečių). Ji taip pat buvo pripažinta žurnalo „FLEX“ laureate FLEX Awards 2007 konkurse – apdovanota prizu „Už didžiausią pažangą“.

Retro asmenybė – Leonas Pivoriūnas

Pernai savo 60-metį sutikęs vilnietis, skulptorius, Lietuvos dailininkų sąjungos narys, daugelio parodų bei kūrinių Lietuvoje ir užsienyje dalyvis bei autorius, buvo ir septintojo dešimtmečio Lietuvos kultūrizmo lyderis: dukart Lietuvos čempionas, Lietuvos absoliutus čempionas, Pabaltijo ir „Gintaro prizo“ turnyro absoliutus čempionas.


Amix Beta-Ecdyx Pure 90 kaps.Amix Beta-Ecdyx Pure 90 kaps.Stipriai anaboliškai veikiantis, nehormoninis ir visiškai saugus maisto papildas.Sužinok daugiau!

Parašykite komentarą