Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Maistas po treniruotės
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#1001 2016-10-07 22:43
Re: Maistas po treniruotės
violuk rašė:
O jei neaugini masės? o.O Ką geriau valgyti po treniruotės?
Lygiai tas pats, masė auga nuo kiekio, o ne nuo maisto rūšies. Kcal sunaudoji daugiau nei sudegini- svoris auga, mažiau nei sudegini- krenta.
Paskutinį kartą taisė Pauliakas (2016-10-07 22:43)
Neprisijungęs
- violuk
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2016-10-05
- Žinutės: 467
- Atsiliepimai: 4
#1002 2016-10-07 22:57
Pasidariau stiklinę natūralaus jogurto su bananu, sutryniau blenderiu, vieną bananą ir apelsiną. Suėjo belenkaip Daugiau nieks ir netelpa
Neprisijungęs
- rycka017
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2015-07-27
- Žinutės: 57
- Atsiliepimai: 0
#1003 2017-10-05 01:22
Prikelsiu tema truputy. Kokias alternatyvas renkates actatyti glikogena iskart po trenkes?. Kadangi mano trenkes vyksta vakare arba ryte bet arba taip arba taip gryzes einu miegot tai man netinka vista ir kruopos. Nes kruopas isnaudoju pirma pusdieny .Kazkur skaiciau kad greitesniam glikogeno atstatymui reikia bent 30g angliu. Tad gal pasiulytumet altrernatyva kokia? Galvojau apie banana bet kazkas uzsimine buvo kad einant miegot bananas negerai.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#1004 2017-10-05 14:01
Nesuk galvos. Suvalgyk pora bananu ir ok
Neprisijungęs
- Mighti
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-18
- Žinutės: 972
- Įspėjimai: 1
#1005 2017-10-05 15:51
rycka017 rašė:
Prikelsiu tema truputy. Kokias alternatyvas renkates actatyti glikogena iskart po trenkes?. Kadangi mano trenkes vyksta vakare arba ryte bet arba taip arba taip gryzes einu miegot tai man netinka vista ir kruopos. Nes kruopas isnaudoju pirma pusdieny .Kazkur skaiciau kad greitesniam glikogeno atstatymui reikia bent 30g angliu. Tad gal pasiulytumet altrernatyva kokia? Galvojau apie banana bet kazkas uzsimine buvo kad einant miegot bananas negerai.
Glikogenas greiciau neatsistato. Atejes isgerk proteino ir eik sau miegoti ramiai ) Taip net geriau bus)
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2147
- Atsiliepimai: 6
#1006 2017-10-05 16:13
rycka017 rašė:
tu ne profesionalus sportininkas (irklavimas, krepšinis, futbolas ir tt), kur iškart po krūvių reik ir labai svarbu atstattinet glikogeną. Pas tave iki jo išsekimo, kaip iki marso. Nesiparink.
Neprisijungęs
- rycka017
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2015-07-27
- Žinutės: 57
#1007 2017-10-05 20:16
Wiliukazz rašė:
rycka017 rašė:
tu ne profesionalus sportininkas (irklavimas, krepšinis, futbolas ir tt), kur iškart po krūvių reik ir labai svarbu atstattinet glikogeną. Pas tave iki jo išsekimo, kaip iki marso. Nesiparink.
Zinai vis ieskau geresniu budu tobulet..😃 o tobulet visada yra kur ir visada bus😊 ir informacijos niekada nebus perdaug.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Maistas po treniruotės