Puslapiai: 1 … 36 37 38 39 40 … 80
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#926 2009-10-04 18:49
Re: 3 dienų treniruotės
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Tik nepasakok... Turiu pazystamu kurie be tavo tu mirties trauku ir pritupimu salej puse metu is metu sportavimo suda pramale, o dabar tikrai nepasakyciau, kad prastai atrodo. Nesiruosiu as cia kokiom varyzom ar kokiam velniui kad sportuociau nzn kaip... Manau kad kauliukui, tokiam, kaip as, pasportuojant tris kartus per sav. tikrai nera sunku tuos 10 kg per metus priaugt... Ar nori pasakyk, kad su tokia prog. nei 1 kg nepasunkesiu?as tau pakartosiu, programa ta nieko nerodo... priaugt 10kg cia ne problema kiekvienam ir metu tam nereiks... bet cia matai visi stengiasi raumenis augint, tai apie tai ir kalba eina... o siaip tik pasakiau savo nuomone, turi kietus biciukus kur achujienai atrodo, tai ka tu cia forume veiki? eik pas juos ir klausk kaip jie taip achujienai uzsivare...
Bet tu pats sau priestarauji... Tai jei as nedarysiu mirties traukos, tai man rankos ar krutine neuzaugs? Juk as koju visai neapleidziu, o, kad mano fizine bukle neleidzia kai kuriu pratimu atlikti, tai cia jau mano problemos. Dauguma pradedanciuju ir meta sporta del tokiu kaip tu, nes tu nepalaikai, nepatari, o tik "stumi" tolyn zmogu nuo jo (nesupyk, cia tik mano toks pastebejimas). As cia pykciu, gincu ir t.t. neieskau, tad aciu uz issakyta nuomone. Taika.
Taip, jei nedarysi pritupimu ir mirties traukos tau niekas neuzaugs... daryt tu tuos pratimus ne tai, kad negali, o turetum... bet cia jau vel reikia dometis ir daug, o ne klausytis achujienai uzsikociojusiu draugu...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-04
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#927 2009-10-04 18:59
OZ rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
as tau pakartosiu, programa ta nieko nerodo... priaugt 10kg cia ne problema kiekvienam ir metu tam nereiks... bet cia matai visi stengiasi raumenis augint, tai apie tai ir kalba eina... o siaip tik pasakiau savo nuomone, turi kietus biciukus kur achujienai atrodo, tai ka tu cia forume veiki? eik pas juos ir klausk kaip jie taip achujienai uzsivare...Bet tu pats sau priestarauji... Tai jei as nedarysiu mirties traukos, tai man rankos ar krutine neuzaugs? Juk as koju visai neapleidziu, o, kad mano fizine bukle neleidzia kai kuriu pratimu atlikti, tai cia jau mano problemos. Dauguma pradedanciuju ir meta sporta del tokiu kaip tu, nes tu nepalaikai, nepatari, o tik "stumi" tolyn zmogu nuo jo (nesupyk, cia tik mano toks pastebejimas). As cia pykciu, gincu ir t.t. neieskau, tad aciu uz issakyta nuomone. Taika.
Taip, jei nedarysi pritupimu ir mirties traukos tau niekas neuzaugs... daryt tu tuos pratimus ne tai, kad negali, o turetum... bet cia jau vel reikia dometis ir daug, o ne klausytis achujienai uzsikociojusiu draugu...
O kas tau pasnabzdejo, kad as ju klausau? Tai, pagal tave, as tureciau tampyt ta stanga nuo grindu, o po metu vpse susiriest? As jau geriau darysiu maziau, uzsiauginsiu maziau, bet darysiu taip, kad nepakenkciau sau... Ar tu atvirksciai darai?.. Be to manau cia dauguma jaunesniu, nei 18 - 19 m., tavo siulomu pratimu, butent del stuburo, ir nedaro, bet mato puikius rezultatus ir nedarydami. Nemanai taip?
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#928 2009-10-04 19:08
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Bet tu pats sau priestarauji... Tai jei as nedarysiu mirties traukos, tai man rankos ar krutine neuzaugs? Juk as koju visai neapleidziu, o, kad mano fizine bukle neleidzia kai kuriu pratimu atlikti, tai cia jau mano problemos. Dauguma pradedanciuju ir meta sporta del tokiu kaip tu, nes tu nepalaikai, nepatari, o tik "stumi" tolyn zmogu nuo jo (nesupyk, cia tik mano toks pastebejimas). As cia pykciu, gincu ir t.t. neieskau, tad aciu uz issakyta nuomone. Taika.Taip, jei nedarysi pritupimu ir mirties traukos tau niekas neuzaugs... daryt tu tuos pratimus ne tai, kad negali, o turetum... bet cia jau vel reikia dometis ir daug, o ne klausytis achujienai uzsikociojusiu draugu...
O kas tau pasnabzdejo, kad as ju klausau?
Tai, pagal tave, as tureciau tampyt ta stanga nuo grindu, o po metu vpse susiriest? As jau geriau darysiu maziau, uzsiauginsiu maziau, bet darysiu taip, kad nepakenkciau sau... Ar tu atvirksciai darai?.. Be to manau cia dauguma jaunesniu, nei 18 - 19 m., tavo siulomu pratimu, butent del stuburo, ir nedaro, bet mato puikius rezultatus ir nedarydami. Nemanai taip?
as tau dar kart pakartosiu, tu utiutiu neismanai ka, kur ir kaip reiktu daryt ir delko... tai pirma pasidomek, paskui nebereiks nusisneket... o ar turetum tampyt savo stanga ar ne, tai cia isvis man neaktualu
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#929 2009-10-04 19:09
beje yra sitam forume toks veikejas lalordas ir jis turejas baisesniu problemu uz tave ir susitvarkes, tai jei jau labai rupi siulyciau parasyt jam ir gal susitarsi, kad padetu...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#930 2009-10-04 19:13
OZ rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
Taip, jei nedarysi pritupimu ir mirties traukos tau niekas neuzaugs... daryt tu tuos pratimus ne tai, kad negali, o turetum... bet cia jau vel reikia dometis ir daug, o ne klausytis achujienai uzsikociojusiu draugu...O kas tau pasnabzdejo, kad as ju klausau?
Tai, pagal tave, as tureciau tampyt ta stanga nuo grindu, o po metu vpse susiriest? As jau geriau darysiu maziau, uzsiauginsiu maziau, bet darysiu taip, kad nepakenkciau sau... Ar tu atvirksciai darai?.. Be to manau cia dauguma jaunesniu, nei 18 - 19 m., tavo siulomu pratimu, butent del stuburo, ir nedaro, bet mato puikius rezultatus ir nedarydami. Nemanai taip?
as tau dar kart pakartosiu, tu utiutiu neismanai ka, kur ir kaip reiktu daryt ir delko... tai pirma pasidomek, paskui nebereiks nusisneket... o ar turetum tampyt savo stanga ar ne, tai cia isvis man neaktualu
Nukopink man sakini, kuriam nusisnekejau... Kiek tik maciau forume tavo zinutes visur tik kritika, kritika, o pagalbos jokios. Krc tingiu as cia net viena per ta pati rasinet...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#931 2009-10-04 19:15
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
O kas tau pasnabzdejo, kad as ju klausau?Tai, pagal tave, as tureciau tampyt ta stanga nuo grindu, o po metu vpse susiriest? As jau geriau darysiu maziau, uzsiauginsiu maziau, bet darysiu taip, kad nepakenkciau sau... Ar tu atvirksciai darai?.. Be to manau cia dauguma jaunesniu, nei 18 - 19 m., tavo siulomu pratimu, butent del stuburo, ir nedaro, bet mato puikius rezultatus ir nedarydami. Nemanai taip?
Nukopink man sakini, kuriam nusisnekejau... Kiek tik maciau forume tavo zinutes visur tik kritika, kritika, o pagalbos jokios. Krc tingiu as cia net viena per ta pati rasinet...
nieko nereikia kopint, vos ne kiekvienas zodis i pievas...
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#932 2009-10-04 21:35
OZ rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
as tau dar kart pakartosiu, tu utiutiu neismanai ka, kur ir kaip reiktu daryt ir delko... tai pirma pasidomek, paskui nebereiks nusisneket... o ar turetum tampyt savo stanga ar ne, tai cia isvis man neaktualuNukopink man sakini, kuriam nusisnekejau... Kiek tik maciau forume tavo zinutes visur tik kritika, kritika, o pagalbos jokios. Krc tingiu as cia net viena per ta pati rasinet...
nieko nereikia kopint, vos ne kiekvienas zodis i pievas...
Na kaziukas nenusišnekėjo. Jis tik pasakė, kad sportuos mažiau, bet nerizikuos sveikata. Kam ardytis, jei sportuoji dėl savęs ir dėl malonumo
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#933 2009-10-04 21:38
jamada rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Nukopink man sakini, kuriam nusisnekejau... Kiek tik maciau forume tavo zinutes visur tik kritika, kritika, o pagalbos jokios. Krc tingiu as cia net viena per ta pati rasinet...nieko nereikia kopint, vos ne kiekvienas zodis i pievas...
Na kaziukas nenusišnekėjo. Jis tik pasakė, kad sportuos mažiau, bet nerizikuos sveikata. Kam ardytis, jei sportuoji dėl savęs ir dėl malonumo
jam ne ardytis reikia, o susitvarkyt problemas stuburo... o jos kiek zinau butent pritupimais ir mirties traukom tvarkomos...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#934 2009-10-05 18:54
A
Leg pressas
Spaudimas ant horizontalaus
Stangos trauka prie pilvo
Lygiagretes
Bicepsas su stanga
B
Atsitiesimai treniruokly
Stangos spaudimas uz galvos sedint
Prisitraukimai
Spaudimas siaurai
Kas nors kojom, kad nebutu legpresso per mazai
Gerai, sugalvojau kazka kito... Nepatiko man vis del to ana progr. Nusprendziau daryt fullbody (manau tikrai geriau mase turetu augt, nei su ana...). Mirties traukos ir pritupimu GRIEZTAI NEDARYSIU (nebent siek tiek veliau). Daryciau ABA BAB. Tai kaip ju sita. Ar vel nesamones?
Paskutinį kartą taisė kaziukas (2009-10-05 19:24)
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#935 2009-10-05 19:28
kaziukas rašė:
A
Leg pressas
Lygiagretes
Bicepsas su stanga
B
Atsitiesimai treniruokly
Prisitraukimai
Spaudimas siaurai
Gerai, sugalvojau kazka kito... Nepatiko man vis del to ana progr. Nusprendziau daryt fullbody (manau tikrai geriau mase turetu augt, nei su ana...). Mirties traukos ir pritupimu GRIEZTAI NEDARYSIU (nebent siek tiek veliau). Daryciau ABA BAB. Tai kaip ju sita. Ar vel nesamones?
tikrai geresne, nei praeita karta... bet as liksiu prie savo nuomones, kad be DL ir pritupkiu neuzaugsi, o tu jau daryk kaip nori... tai Lolordas nepadeda?
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#936 2009-10-05 19:30
OZ rašė:
kaziukas rašė:
A
Leg pressas
Lygiagretes
Bicepsas su stanga
B
Atsitiesimai treniruokly
Prisitraukimai
Spaudimas siaurai
Gerai, sugalvojau kazka kito... Nepatiko man vis del to ana progr. Nusprendziau daryt fullbody (manau tikrai geriau mase turetu augt, nei su ana...). Mirties traukos ir pritupimu GRIEZTAI NEDARYSIU (nebent siek tiek veliau). Daryciau ABA BAB. Tai kaip ju sita. Ar vel nesamones?tikrai geresne, nei praeita karta... bet as liksiu prie savo nuomones, kad be DL ir pritupkiu neuzaugsi, o tu jau daryk kaip nori... tai Lolordas nepadeda?
Nesikreipiau i lolarda o tai nemanai kad pradziai ir be ju apsieciau, o paskui zeciau kaip gaunas?
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#937 2009-10-05 19:43
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
A
Leg pressas
Lygiagretes
Bicepsas su stanga
B
Atsitiesimai treniruokly
Prisitraukimai
Spaudimas siaurai
Gerai, sugalvojau kazka kito... Nepatiko man vis del to ana progr. Nusprendziau daryt fullbody (manau tikrai geriau mase turetu augt, nei su ana...). Mirties traukos ir pritupimu GRIEZTAI NEDARYSIU (nebent siek tiek veliau). Daryciau ABA BAB. Tai kaip ju sita. Ar vel nesamones?tikrai geresne, nei praeita karta... bet as liksiu prie savo nuomones, kad be DL ir pritupkiu neuzaugsi, o tu jau daryk kaip nori... tai Lolordas nepadeda?
Nesikreipiau i lolarda
o tai nemanai kad pradziai ir be ju apsieciau, o paskui zeciau kaip gaunas?
manau ne... bet jei turi problemu tai belekaip geriau irgi nedaryt... nu tikekis, kad pasirodys ir pades...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#938 2009-10-05 19:49
OZ rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
tikrai geresne, nei praeita karta... bet as liksiu prie savo nuomones, kad be DL ir pritupkiu neuzaugsi, o tu jau daryk kaip nori... tai Lolordas nepadeda?Nesikreipiau i lolarda
o tai nemanai kad pradziai ir be ju apsieciau, o paskui zeciau kaip gaunas?
manau ne... bet jei turi problemu tai belekaip geriau irgi nedaryt... nu tikekis, kad pasirodys ir pades...
O hack pritupimai, tai cia butu tas pats, kaip ir paprasti pritupimai su stanga? Manyciau treniruokly galeciau pabandyt pritupimus su ne per dideliu svoriu, nes ten vistiek prispausciau nugara ir neiseitu susiriestusiam daryt, buciau visalaik daug maz tiesus.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#939 2009-10-05 20:02
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Nesikreipiau i lolardao tai nemanai kad pradziai ir be ju apsieciau, o paskui zeciau kaip gaunas?
O hack pritupimai, tai cia butu tas pats, kaip ir paprasti pritupimai su stanga? Manyciau treniruokly galeciau pabandyt pritupimus su ne per dideliu svoriu, nes ten vistiek prispausciau nugara ir neiseitu susiriestusiam daryt, buciau visalaik daug maz tiesus.
Tie hack'ai nera jau taip saugu, po to ziurek, kad su keleniais nebutu problemu, saugosi viena, bet gausi trauma kitur, nori islaikyt tiesia nugara daryk pritupimus laikydamas is priekio stanga, busi priverstas laikyt tiesiai nugara, nes kitaip nuslys stanga, tik pacioj apacioj pritupus ziurek, kad nesusilenktu nugara, o taip tai sutinku su OZ nebijok tu pritupimu ir m traukos, bijai trauma gaut imk mazesnius svorius, nedaryk is paskutiniu, darysi tik leg presa kojos stipres, bet korpusas nelabai, o stubura ir apsaugo stiprus nugaros ir pilvo raumenys.
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#940 2009-10-05 20:09
studentas rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
Tie hack'ai nera jau taip saugu, po to ziurek, kad su keleniais nebutu problemu, saugosi viena, bet gausi trauma kitur, nori islaikyt tiesia nugara daryk pritupimus laikydamas is priekio stanga, busi priverstas laikyt tiesiai nugara, nes kitaip nuslys stanga, tik pacioj apacioj pritupus ziurek, kad nesusilenktu nugara, o taip tai sutinku su OZ nebijok tu pritupimu ir m traukos, bijai trauma gaut imk mazesnius svorius, nedaryk is paskutiniu, darysi tik leg presa kojos stipres, bet korpusas nelabai, o stubura ir apsaugo stiprus nugaros ir pilvo raumenys.
Matai, as ne traumos bijau, o dar didesnio stuburo iskrypimo. Manau, cia esmes svoris nelabai turi, nes stanga vistiek man spaus stubura ir situacija dar labiau pabloges (jei netaisyklingai darysiu)... Krc... Net nzn ka daryt. Kuo toliau, tuo sunkiau man cia viskas gaunas...
Paskutinį kartą taisė kaziukas (2009-10-05 20:10)
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#941 2009-10-05 20:20
kaziukas rašė:
studentas rašė:
kaziukas rašė:
O hack pritupimai, tai cia butu tas pats, kaip ir paprasti pritupimai su stanga? Manyciau treniruokly galeciau pabandyt pritupimus su ne per dideliu svoriu, nes ten vistiek prispausciau nugara ir neiseitu susiriestusiam daryt, buciau visalaik daug maz tiesus.Tie hack'ai nera jau taip saugu, po to ziurek, kad su keleniais nebutu problemu, saugosi viena, bet gausi trauma kitur, nori islaikyt tiesia nugara daryk pritupimus laikydamas is priekio stanga, busi priverstas laikyt tiesiai nugara, nes kitaip nuslys stanga, tik pacioj apacioj pritupus ziurek, kad nesusilenktu nugara, o taip tai sutinku su OZ nebijok tu pritupimu ir m traukos, bijai trauma gaut imk mazesnius svorius, nedaryk is paskutiniu, darysi tik leg presa kojos stipres, bet korpusas nelabai, o stubura ir apsaugo stiprus nugaros ir pilvo raumenys.
Matai, as ne traumos bijau, o dar didesnio stuburo iskrypimo. Manau, cia esmes svoris nelabai turi, nes stanga vistiek man spaus stubura ir situacija dar labiau pabloges (jei netaisyklingai darysiu)... Krc... Net nzn ka daryt. Kuo toliau, tuo sunkiau man cia viskas gaunas...
stubura spaus beveik visuose pratimuose... tai tada iseina taip, kad isvis sportuot negali...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#942 2009-10-05 20:25
OZ rašė:
kaziukas rašė:
studentas rašė:
Tie hack'ai nera jau taip saugu, po to ziurek, kad su keleniais nebutu problemu, saugosi viena, bet gausi trauma kitur, nori islaikyt tiesia nugara daryk pritupimus laikydamas is priekio stanga, busi priverstas laikyt tiesiai nugara, nes kitaip nuslys stanga, tik pacioj apacioj pritupus ziurek, kad nesusilenktu nugara, o taip tai sutinku su OZ nebijok tu pritupimu ir m traukos, bijai trauma gaut imk mazesnius svorius, nedaryk is paskutiniu, darysi tik leg presa kojos stipres, bet korpusas nelabai, o stubura ir apsaugo stiprus nugaros ir pilvo raumenys.Matai, as ne traumos bijau, o dar didesnio stuburo iskrypimo. Manau, cia esmes svoris nelabai turi, nes stanga vistiek man spaus stubura ir situacija dar labiau pabloges (jei netaisyklingai darysiu)... Krc... Net nzn ka daryt. Kuo toliau, tuo sunkiau man cia viskas gaunas...
stubura spaus beveik visuose pratimuose... tai tada iseina taip, kad isvis sportuot negali...
Krc sumasciau taip. Ryt gaunu hantelius, risu prie sluotkocio ir mokaus daryt pritupimus ir mirties trauka, nes, matau, cia nieko geresnio neprimastysiu, o salej zmoniu nejuokinsiu su savo mokymaisis.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#943 2009-10-05 20:27
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Matai, as ne traumos bijau, o dar didesnio stuburo iskrypimo. Manau, cia esmes svoris nelabai turi, nes stanga vistiek man spaus stubura ir situacija dar labiau pabloges (jei netaisyklingai darysiu)... Krc... Net nzn ka daryt. Kuo toliau, tuo sunkiau man cia viskas gaunas...stubura spaus beveik visuose pratimuose... tai tada iseina taip, kad isvis sportuot negali...
Krc sumasciau taip. Ryt gaunu hantelius, risu prie sluotkocio ir mokaus daryt pritupimus ir mirties trauka, nes, matau, cia nieko geresnio neprimastysiu, o salej zmoniu nejuokinsiu su savo mokymaisis.
![]()
nu va su tokiu poziuriu netik stubura susipisi ateity...
Neprisijungęs
- aDze777
- Naujas dalyvis
- Vietovė: panevezys
- Registravosi: 2009-09-29
- Žinutės: 38
#944 2009-10-05 20:28
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
![]()
Geriau eik i sale ir daryk, dar gal patars arba tu paklausi... Tai prie stangu gali kibiru su vandeniu prisikabinti Patikek niekas nesijuoks ,nebent tie kam 1-16metu.Visi daro sau ne kitiem.As irgi galvojau ,kad juoksis is manes ,bet niekas nieko nekreipe ,tik sales priziuretojas dar patardavo ,kaip geriau daryti.
Paskutinį kartą taisė aDze777 (2009-10-05 20:30)
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#945 2009-10-05 20:29
OZ rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
stubura spaus beveik visuose pratimuose... tai tada iseina taip, kad isvis sportuot negali...Krc sumasciau taip. Ryt gaunu hantelius, risu prie sluotkocio ir mokaus daryt pritupimus ir mirties trauka, nes, matau, cia nieko geresnio neprimastysiu, o salej zmoniu nejuokinsiu su savo mokymaisis.
![]()
Kodel butent taip?
Neprisijungęs
- [)esperado
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-31
- Žinutės: 425
- Atsiliepimai: 1
#946 2009-10-05 20:35
Jei bijai, kad per pritūpimus, ar mirties trauką svoris stuburą smarkei spaus tai gali daryti su mažesniu svoriu, bet daugiau kartojimų pvz. 2-3x15-20k ir gali po jų pakabėti ant skersinio.
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#947 2009-10-05 21:21
aDze777 rašė:
kaziukas rašė:
OZ rašė:
stubura spaus beveik visuose pratimuose... tai tada iseina taip, kad isvis sportuot negali...Krc sumasciau taip. Ryt gaunu hantelius, risu prie sluotkocio ir mokaus daryt pritupimus ir mirties trauka, nes, matau, cia nieko geresnio neprimastysiu, o salej zmoniu nejuokinsiu su savo mokymaisis.
![]()
Geriau eik i sale ir daryk, dar gal patars arba tu paklausi... Tai prie stangu gali kibiru su vandeniu prisikabinti
Patikek niekas nesijuoks ,nebent tie kam 1-16metu.Visi daro sau ne kitiem.As irgi galvojau ,kad juoksis is manes ,bet niekas nieko nekreipe ,tik sales priziuretojas dar patardavo ,kaip geriau daryti.
Nlb iseis, nes stanga nuo stovo uzsimetus ten nebera kur pasisukioti, o namie as apsizeciau is visu pusiu pries veidroti ar nelinksta ta mano nugara... Be to salej pirma kart uzsimetes oj kaip graziai virsciau atgal su visom stangom atsitupes. Man reikia pirma ismokt pusiausvyra laikyt ir t.t.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#948 2009-10-05 21:25
kaziukas rašė:
OZ rašė:
kaziukas rašė:
Krc sumasciau taip. Ryt gaunu hantelius, risu prie sluotkocio ir mokaus daryt pritupimus ir mirties trauka, nes, matau, cia nieko geresnio neprimastysiu, o salej zmoniu nejuokinsiu su savo mokymaisis.![]()
Kodel butent taip?
as tavo vietoj susirasciau gera treneri, o ne pats isdarineciau nesamones... ypac kai cia taip dejuoji del sveikatos...
Neprisijungęs
- aDze777
- Naujas dalyvis
- Vietovė: panevezys
- Registravosi: 2009-09-29
- Žinutės: 38
#949 2009-10-05 22:24
skausma dar gali sumazinti su dirzu...prispaudus stipriau ,ne taip skaudes... O kas su nugara tau yra? Man buvo sculijoze tokia ,bet jau issigydes...
Neprisijungęs
- kaziukas
- Naujas dalyvis
#950 2009-10-06 07:16
aDze777 rašė:
skausma dar gali sumazinti su dirzu...prispaudus stipriau ,ne taip skaudes... O kas su nugara tau yra? Man buvo sculijoze tokia ,bet jau issigydes...
Peciai i prieki sukrite ir tokia kaip kuprele jau del to pasidarius. Kifoze cia lygtais (nz tiksliai).
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 36 37 38 39 40 … 80
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės