Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#51 2009-10-11 20:36

Re: Jega&Mase

lolardas rašė:

Bicą kasdien reik daryt, valgyt nebūtina kaip tas pensininkas sakė, svarbu pripompot bycą.

bica+krutine kasdien, visas kitas grupes karta i sav arba i menesi.

as asmeniskai is dviraciu ar istukeliu patarimu nelaukiu ir neklausau, jei tas senis kur patarineja uzvares tai galima pasitiketi smile

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis
Vietovė: Elektrenai
Registravosi: 2009-05-08
Žinutės: 85
Atsiliepimai: 0

#52 2009-10-11 22:08

Nu pensininkas ,bet dar pastumdo apie 70kg ir siaip geros formos ,tik man idomu sakai krutine+bica kasdien ,bet as kolkas naturaliai varau gi. Ir gal galetum pasakyt savo nuomone apie Protein-2 papilda.

Neprisijungęs

Emporio
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 955
Atsiliepimai: 1

#53 2009-10-11 22:13

Net 70 yikes big_smile big_smile

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#54 2009-10-11 23:14

niekas tau nepasakys kaip tau suveiks tas proteinas, jis tik papildas. ant rankos 1cm nesitikek is jo. siaip su brendimu ir taip rankos stambes bet jei dar i sale eisi tai tikrai daug dadesi prie augimo, nesustok ir busi normalus veliau. 40 ranka tureti nereikia daug pastangu.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#55 2009-10-12 14:01

Sakai bicepsa su krutine kasdien ? Ar nepervarks man jie.Krutine vien darau pirmadieni ir po to kasdien pastrumdau stamga biski ,o bicepsa darau ketvirtadieni ,bet kiti sako ,kad jis dirba ,kada ir nugara darai tai kaip man dbr daryt?hmm gal imest bicepsa i antradieni ir ketvirtadieni?

Emporio -Net 70   sakai ,noreciau pamatyt tave pensininka dyrbant su tiek big_smile

Paskutinį kartą taisė Counteris (2009-10-12 14:02)

Neprisijungęs

aDze777
Naujas dalyvis
Vietovė: panevezys
Registravosi: 2009-09-29
Žinutės: 38

#56 2009-10-12 14:09

Darant nugara ir krutine dirba kartu ir bicas ir tricas.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#57 2009-10-15 15:12

Vakar dirbau ant koju .Stumdziau po 100kg 4x12 ir  snd biski nedaug skauda ar jaucias kaires kojos kulksnis.Tai reiskia ,kad perdaug uzsimeciau ar jau kazka patraumavau?

Neprisijungęs

[)esperado
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-31
Žinutės: 425
Atsiliepimai: 1

#58 2009-10-15 16:23

Counteris rašė:

Vakar dirbau ant koju .Stumdziau po 100kg 4x12 ir  snd biski nedaug skauda ar jaucias kaires kojos kulksnis.Tai reiskia ,kad perdaug uzsimeciau ar jau kazka patraumavau?

Tai reiškia, kad š....do nemalei ir treniruotė pavyko....

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#59 2009-10-16 07:42

A dekui ,nes as jau buvau biski issigandes.Vakar tas jausmas dingo ir siandien koja ,kaip nauja =] O kaip stumdai tai reik stumti visa peda ar tik kulnu?

Neprisijungęs

Erlas
Kalbus dalyvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2009-09-22
Žinutės: 63

#60 2009-10-16 10:16

Visa peda.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#61 2009-10-16 21:30

Turiu tokia beda..neutral Mano desinysis petis yra nedidesnis uz kairyji ,bet daug stipresnis.Tai ka daryt?Gal imest tarkim viena dine papildomai ant peties kairejio koki pora pratimu po nedaug pakartojimu.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#62 2009-10-17 21:30

Kas manot apie tokia progrmama:

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

Skliaustuose rasiau pratimu skaiciu.Kaip matot si progrmama yra gan sunki ,o pratimai net man keisti kai ,kurie yr.Bet is sios programos tikiuos daug ko ir jei pavyks viska suderint pasieksiu gan geru rezultatu.Kaip manot? Treciadieni ,sestadieni,sekmadieni poilsis.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#63 2009-10-17 21:32

Counteris rašė:

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

Skliaustuose rasiau pratimu skaiciu.Kaip matot si progrmama yra gan sunki ,o pratimai net man keisti kai ,kurie yr.Bet is sios programos tikiuos daug ko ir jei pavyks viska suderint pasieksiu gan geru rezultatu.Kaip manot? Treciadieni ,sestadieni,sekmadieni poilsis.

20 pratimu per treniruote ar as netaip kazka cia suprantu???
kaip tu nusakytum treniruotes SUNKUMA? sita sakiai sunki... kodel???

Neprisijungęs

Ella
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-02-06
Žinutės: 134

#64 2009-10-17 22:05

Counteris rašė:

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

ohohoho

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#65 2009-10-17 22:09

Counteris rašė:

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

Jei skliausteliuose pratimus skaicius tai pagrindine tavo klaida, kad i dvieju dienu splita nori sudet 4 ar 5 dienu splito pratimus, cia jau tik baze pagrindas turetu but.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#66 2009-10-18 10:38

Otai Studente ,kaip tada turetu but? Ir beto sios treniruotes uztruks apie 2h.

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#67 2009-10-18 10:48

Counteris rašė:

Otai Studente ,kaip tada turetu but? Ir beto sios treniruotes uztruks apie 2h.

blyn mariau....kaip turetu buti parasyta n..+1 kartu.jei nori eksperimentuot tada zaisk su ta programa.o jei jauti jog neturi laiko eksperimentam,tai pradek normalia programa.

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#68 2009-10-18 13:20

Krutine/blauzdos
Nugara
kojos/blauzdos
Bicepsas/tricepsas/dilbis
peciai/trapecija/sparnai

Tai man dirbti toliau pagal tokia programa? Tiesiog ta kur parasiau dariausi ne as vienas ,o su giminaiciu.Tas jaunystei nemazai metu buvo lietuvos baidariu rinktinei ,tai jis tiesiog sako ,kaip jie tada dare.Aisku jis nevercia manes daryt butinai sita programa ,bet sako ,kad jei suderinsi mityba ir sia programa tai bus rezultatai. Tiesiog daryciau ten tuos pratimus 4 skirtingus ir visi budu mazdaug po 4x.
Povilai ,kokia pas tave programa? Tiesiog idomu ,nes ,kaip matai dbr pasimetes tarp tu programu esu.....hmm

Paskutinį kartą taisė Counteris (2009-10-18 13:22)

Neprisijungęs

Naturalas
..izo klubo paziba..
Registravosi: 2007-09-27
Žinutės: 1014
Atsiliepimai: 9

#69 2009-10-18 14:21

Counteris rašė:

Krutine/blauzdos
Nugara
kojos/blauzdos
peciai/trapecija/sparnai

Tai man dirbti toliau pagal tokia programa? Tiesiog ta kur parasiau dariausi ne as vienas ,o su giminaiciu.Tas jaunystei nemazai metu buvo lietuvos baidariu rinktinei ,tai jis tiesiog sako ,kaip jie tada dare.Aisku jis nevercia manes daryt butinai sita programa ,bet sako ,kad jei suderinsi mityba ir sia programa tai bus rezultatai. Tiesiog daryciau ten tuos pratimus 4 skirtingus ir visi budu mazdaug po 4x.
Povilai ,kokia pas tave programa? Tiesiog idomu ,nes ,kaip matai dbr pasimetes tarp tu programu esu.....hmm

suzinojas dar ir Povilo programa isvis pasimesi big_smile . O ta programa, kuria cia parases nebloga, svarbu, kad padetu smile

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#70 2009-10-18 15:18

Naturalas rašė:

Counteris rašė:

Krutine/blauzdos
Nugara
kojos/blauzdos
peciai/trapecija/sparnai

suzinojas dar ir Povilo programa isvis pasimesi big_smile . O ta programa, kuria cia parases nebloga, svarbu, kad padetu smile

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

rimuk----papasakok kuo sita programa gera?kazko ""ryskei""nesupratai..............

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#71 2009-10-18 15:39

Nu tai pameginkit ,nu.Pasakykit trukumus ir pns .Juk del to ir parasiau ,kad suzinociau nuomones.

Neprisijungęs

Naturalas
..izo klubo paziba..
Registravosi: 2007-09-27
Žinutės: 1014
Atsiliepimai: 9

#72 2009-10-18 18:25

Povilas rašė:

Naturalas rašė:

Counteris rašė:

Krutine/blauzdos
Nugara
kojos/blauzdos
peciai/trapecija/sparnai

Pirmadieni/Ketvirtadieni

Presas (4 pratimai)
Krutine(4)
Peciai(4)
Bicepsas(4)
Tricepsas(4)

Antradieni/Penktadieni

Presas(4)
Nugara(5)
Kojos(4)
Blauzda(1)

rimuk----papasakok kuo sita programa gera?kazko ""ryskei""nesupratai..............

Na man si programa isvis nieko gero, tiek pratimu per viena diena, turbut ir as nepavezciau big_smile

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#73 2009-10-18 19:15

Man ir sake ,kad turbut nepavesciau...bet tada sako daryk ne 4x-812 ,o 3x8-12.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#74 2009-10-18 23:35

Counteris rašė:

Man ir sake ,kad turbut nepavesciau...bet tada sako daryk ne 4x-812 ,o 3x8-12.

tu mano klausimus praleidai big_smile tai per kiek tu laiko padaryt zadi tuos 16-20 pratimu?

Neprisijungęs

Counteris
Kalbus dalyvis

#75 2009-10-19 07:48

mazdaug 2h ,bet turbut reiks daryt sena programa ,arba sita kazka mest i treeciadieni.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net