Puslapiai: 1 … 44 45 46 47 48 … 80
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#1126 2010-02-09 21:07
Re: 3 dienų treniruotės
laimis1992 rašė:
sveiki, galit parasyt ar si programa tiktu jegos auginimui
1 diena (krutine, tricas)
1. stangos spaudimas 5x6
2. stangos spaudimas nuo nuzulnaus suolelio 5x6
3.stangos spaudimas siaurai 5x12 (tricas)
4. lygiagretes 5x8-10
5.pilvo presas 3x max
2 diena (nugara, bicas)
1. prisitraukimai 5x6
2. stangos trauka pasilenkus 5x8 (cia gal geriau daryti su mazesniu svoriu, nes geriau jauciamas raumuo ?)
3. t-bar trauka 5x6
4. stangos lenkimas 5x10 (bicas)
5.pilvo presas 3x max
3 diena (kojos, peciai)
1. pritupimai 5x6
2. pasistiebimai 5x8
3. stangos spaudimas uz peciu 5x6
4. stangos spaudimas is priekio 5x6
5. pilvo persas 3x max
kiek zinau viena treniruote turetu uztrukti apie valanda, o pauzes tarp seriju 2-3 minutes ? Papildykit ko truksta, nuimkit ko nereikia, padekit susidaryti gera programa
mano nuomone jegos auginimuo geriau tiktu 8-6-4-2-1 ant baziu, o ant sekanciu 8-6-4-3, nes kai darai 5x6, tai nedidini svoriu manau, o jei didini, tai pirmieji priejimai yra ne maksimalus.
Mazokai bicui ,kojoms
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
- Atsiliepimai: 1
#1127 2010-02-09 22:48
laimis1992 rašė:
sveiki, galit parasyt ar si programa tiktu jegos auginimui
1 diena (krutine, tricas)
1. stangos spaudimas 5x6
2. stangos spaudimas nuo nuzulnaus suolelio 5x6
3.stangos spaudimas siaurai 5x12 (tricas)
4. lygiagretes 5x8-10
5.pilvo presas 3x max
2 diena (nugara, bicas)
1. prisitraukimai 5x6
2. stangos trauka pasilenkus 5x8 (cia gal geriau daryti su mazesniu svoriu, nes geriau jauciamas raumuo ?)
3. t-bar trauka 5x6
4. stangos lenkimas 5x10 (bicas)
5.pilvo presas 3x max
3 diena (kojos, peciai)
1. pritupimai 5x6
2. pasistiebimai 5x8
3. stangos spaudimas uz peciu 5x6
4. stangos spaudimas is priekio 5x6
5. pilvo persas 3x max
kiek zinau viena treniruote turetu uztrukti apie valanda, o pauzes tarp seriju 2-3 minutes ? Papildykit ko truksta, nuimkit ko nereikia, padekit susidaryti gera programa
Viskas gerai cia pas tave yra,neklausyk kad tricas mazai dirbs.Juk pagrinde baziniai pratimai pas tave tai jis kruvi gaus ir taip.Sakiau kad sumazink trico serijas iki 3 ir 12 pak,jei mazai galesi veliau daryt 4 ar 5,ir ilsekis kiek tau reikia tarp seriju juk jegai treniruosis.Su 60-90 s pertraukom abejoju kad koki stangos spaudymo 5 serija be isstenesi.Juk su max svoriais dirbsi.
Paskutinį kartą taisė hispano (2010-02-09 22:49)
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
#1128 2010-02-09 22:52
Arba daryk piramides principu ,didindamas svori kaip rase savas.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#1129 2010-02-10 02:11
ir aisku kas svarbiausia sportuok su draugu ar prasyk visada kazkieno pagalbos, kad pastovetu uz nugaros ir ant paskutiniuju priejimu kelimu gerokai pakankintu. tik ziurek, kad jaustu jis ir neleistu svoriui leistis zemyn jei jau yra pradejes kilti. ta prasme jei jau stumi stanga i virsu, tai turi pagauti toki momenta padedamas, kad ji nei 1 cm nepradedu leistis zemyn. sekmes pramusinejant jegele
apie pusantru metu ant jegeles bendrai esu prasportaves, labai patikdavo 8-6-4-2-1
tik aisku pertraukos budavo 2-3,5 minutes (ant puskutiniuju kelimu)
Neprisijungęs
- laimis1992
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-04
- Žinutės: 15
- Atsiliepimai: 0
#1130 2010-02-10 17:05
Savas4u rašė:
ir aisku kas svarbiausia sportuok su draugu ar prasyk visada kazkieno pagalbos, kad pastovetu uz nugaros ir ant paskutiniuju priejimu kelimu gerokai pakankintu. tik ziurek, kad jaustu jis ir neleistu svoriui leistis zemyn jei jau yra pradejes kilti. ta prasme jei jau stumi stanga i virsu, tai turi pagauti toki momenta padedamas, kad ji nei 1 cm nepradedu leistis zemyn. sekmes pramusinejant jegele
apie pusantru metu ant jegeles bendrai esu prasportaves, labai patikdavo 8-6-4-2-1
tik aisku pertraukos budavo 2-3,5 minutes (ant puskutiniuju kelimu)
gal ir daryciau siuo budu 8-6-4-2-1, tik beda, kad vienas sportuoju, tai nelabai iseis, darant ta piramide tai 1-a serija 8 kartus po to 2-s serija-6 i t.t ?
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#1131 2010-02-10 19:00
laimis1992 rašė:
Savas4u rašė:
tik aisku pertraukos budavo 2-3,5 minutes (ant puskutiniuju kelimu)gal ir daryciau siuo budu 8-6-4-2-1, tik beda, kad vienas sportuoju, tai nelabai iseis, darant ta piramide tai 1-a serija 8 kartus po to 2-s serija-6 i t.t ?
taip.
na tai jei vienas sportuoji ir neturi kas priziuretu, tai gal isvis geriau jegos kolkas neuagink, nes be pagalbos ir kai kazkas uz nugaros nestovi, tai kelsi visada 10-15% mazesni svori nei, kad gali pakelti, o tuo labai mazindamas efektus.
vien psichologija ka daro kai kazkas stovi uz nugaros ir kai nestovi. mums net nejaucian smegenys sureaguoja atitinkamai i visas aplinkybes. smegenu galia sitame sporte yra labai didelis aspektas...
taip, kad gal tu geriau paaugink raumenuka konkreciai, o kai prikalbinsi koki draugeli sportuoti tada imkis jegos
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#1132 2010-02-11 16:03
Savas4u rašė:
laimis1992 rašė:
Savas4u rašė:
tik aisku pertraukos budavo 2-3,5 minutes (ant puskutiniuju kelimu)gal ir daryciau siuo budu 8-6-4-2-1, tik beda, kad vienas sportuoju, tai nelabai iseis, darant ta piramide tai 1-a serija 8 kartus po to 2-s serija-6 i t.t ?
taip.
na tai jei vienas sportuoji ir neturi kas priziuretu, tai gal isvis geriau jegos kolkas neuagink, nes be pagalbos ir kai kazkas uz nugaros nestovi, tai kelsi visada 10-15% mazesni svori nei, kad gali pakelti, o tuo labai mazindamas efektus.
vien psichologija ka daro kai kazkas stovi uz nugaros ir kai nestovi. mums net nejaucian smegenys sureaguoja atitinkamai i visas aplinkybes. smegenu galia sitame sporte yra labai didelis aspektas...
taip, kad gal tu geriau paaugink raumenuka konkreciai, o kai prikalbinsi koki draugeli sportuoti tada imkis jegos
Aš vienas sportuoju Ir max spaudžiu vienas būdamas
ir dažnai prisispaudžiu. Bet per pilvą nusiridenu svorį
Brolis išmokė taip daryti, kol dar mažas buvau
Nereikia nei draugų
Vienam sportuoti yra geriau, bent man, psichologija geresnė
o kai esi dviese užsišneki ir treniruotė ilgiau trunka ir gaunasi š malimas.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#1133 2010-02-11 20:01
jamada rašė:
Savas4u rašė:
laimis1992 rašė:
gal ir daryciau siuo budu 8-6-4-2-1, tik beda, kad vienas sportuoju, tai nelabai iseis, darant ta piramide tai 1-a serija 8 kartus po to 2-s serija-6 i t.t ?taip.
taip, kad gal tu geriau paaugink raumenuka konkreciai, o kai prikalbinsi koki draugeli sportuoti tada imkis jegosAš vienas sportuoju
Ir max spaudžiu vienas būdamas
Nereikia nei draugų
parodyk tu man nors viena rimta sportininka ypac jegista kuris sportuoja vienas ir stangas ridenas per pivla
jei tau taip gerai, tai sekmes
asmeniskai man tai visiska nesamone. o gali ir 4riese sportuot nesnekedamas tik priziurint vienas kita.
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-11-25
- Žinutės: 66
#1134 2010-02-11 20:19
kaip si programa, turint tik stakles ir nesurenkamus hantelius
1 lygiagretes 3x
2 PEC DEC 3x8
3 lyno trauke prie kaklo 3x9
4 prisitraukimai 3x
5 Hanteliu lenkimas 3x
6 hantelis nuo kelio 2x
1 pritupimai 2x(apsilimui)
2 koju tiesimas staklese 4x8
3 hateliu spaudimas sedint 4x
4 Dumbbell Arnold Press 3x
5 Spaudimas zemyn 3x8
6 antispaudimai ant suoliuko 3x
1 lyno trauka prie krutines 3x9
2 lyno trauka prie pilvo 3x8
3 lygiagretes 3x
4 plesimas 3x9
5 hanteliu lenkimas 3x
6 hentelis nuo kelio 2x
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#1135 2010-02-13 13:51
Savas4u rašė:
jamada rašė:
Savas4u rašė:
taip.
taip, kad gal tu geriau paaugink raumenuka konkreciai, o kai prikalbinsi koki draugeli sportuoti tada imkis jegosAš vienas sportuoju
Ir max spaudžiu vienas būdamas
Nereikia nei draugų
parodyk tu man nors viena rimta sportininka ypac jegista kuris sportuoja vienas ir stangas ridenas per pivla
asmeniskai man tai visiska nesamone. o gali ir 4riese sportuot nesnekedamas tik priziurint vienas kita.
Pvz: Aš darau spaudimą kampu ir nėra stovų tai aš gaunu užsimesti ant krūtinės štangą tada atsigulti ir paskui spausti, kai nebepakeliu nusileidžiu štangą ant kojų atsistoju ir tada ją padedu. Toks principas man geresnis, nes pratimas yra kaip sakant baziškesnis. Pompa didesnė, kas sieja krūtinę gal ir blogiau taip daryti,, nes iš krūtinės neišgaunu 100 procentų, bet kas sieja visą kūną tai, manau, geriau. Čia tik vienas pavyzdukas. Taip darau, kadangi sklepe visko neturiu
Man pakanka šito
O į viešas štagnines ar klubus vaikščioti nemėgstu. Nėra nei kriaušių bokso ir anokių dalykų. Tai va
kiekvienam pagal savo poreikius
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#1136 2010-02-13 14:38
jamada rašė:
Savas4u rašė:
jamada rašė:
Aš vienas sportuojuIr max spaudžiu vienas būdamas
Nereikia nei draugų
asmeniskai man tai visiska nesamone. o gali ir 4riese sportuot nesnekedamas tik priziurint vienas kita.Pvz: Aš darau spaudimą kampu ir nėra stovų
tai aš gaunu užsimesti ant krūtinės štangą tada atsigulti ir paskui spausti, kai nebepakeliu nusileidžiu štangą ant kojų atsistoju ir tada ją padedu. Toks principas man geresnis, nes pratimas yra kaip sakant baziškesnis. Pompa didesnė, kas sieja krūtinę gal ir blogiau taip daryti,, nes iš krūtinės neišgaunu 100 procentų, bet kas sieja visą kūną tai, manau, geriau. Čia tik vienas pavyzdukas. Taip darau, kadangi sklepe visko neturiu
Man pakanka šito
O į viešas štagnines ar klubus vaikščioti nemėgstu. Nėra nei kriaušių bokso ir anokių dalykų. Tai va
Jamada turbut dirbi su 80kg. kad taip paprasta tau... Man irgi kartais gaunas, kad vienas einu i treniruokliu sale (Kolega kriause kartais dauzo kitam sales korpuse ) Tai va buvo, kad vos neuzsilenkiau dariau spaudima buvo paskutinis priejimas keliau 120kg.x8 ir kibau ant 8 o rankos, krutine ir peciai ant tiek buvo pavarge, kad nebegalejau kontroliuoti stangos nei pirmyn nei atgal ir visa svori nuleidau ant kaklo Patikek manim maniau basta...... Saukt neina gerkele uzspausta, akyse daresi tamsu. Gerai, kad draugas tuo tarpu nustojo must kriause, tai as su koja i zeme kiek eina plojau gerai, kad isgirdo ir atbego, o tai dar 30 sek. ir buciau Dievui ranka spaudes! Tai numete ta stanga i sona jis Pamenu tik kad buvo akyse tamsu nors sake kad buvau atsimerkes
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#1137 2010-02-13 16:54
Mantas86 rašė:
jamada rašė:
Savas4u rašė:
asmeniskai man tai visiska nesamone. o gali ir 4riese sportuot nesnekedamas tik priziurint vienas kita.Pvz: Aš darau spaudimą kampu ir nėra stovų
tai aš gaunu užsimesti ant krūtinės štangą tada atsigulti ir paskui spausti, kai nebepakeliu nusileidžiu štangą ant kojų atsistoju ir tada ją padedu. Toks principas man geresnis, nes pratimas yra kaip sakant baziškesnis. Pompa didesnė, kas sieja krūtinę gal ir blogiau taip daryti,, nes iš krūtinės neišgaunu 100 procentų, bet kas sieja visą kūną tai, manau, geriau. Čia tik vienas pavyzdukas. Taip darau, kadangi sklepe visko neturiu
Man pakanka šito
Jamada turbut dirbi su 80kg. kad taip paprasta tau... Man irgi kartais gaunas, kad vienas einu i treniruokliu sale (Kolega kriause kartais dauzo kitam sales korpuse ) Tai va buvo, kad vos neuzsilenkiau dariau spaudima buvo paskutinis priejimas keliau 120kg.x8 ir kibau ant 8 o rankos, krutine ir peciai ant tiek buvo pavarge, kad nebegalejau kontroliuoti stangos nei pirmyn nei atgal ir visa svori nuleidau ant kaklo
Patikek manim maniau basta...... Saukt neina gerkele uzspausta, akyse daresi tamsu. Gerai, kad draugas tuo tarpu nustojo must kriause, tai as su koja i zeme kiek eina plojau gerai, kad isgirdo ir atbego, o tai dar 30 sek. ir buciau Dievui ranka spaudes! Tai numete ta stanga i sona jis Pamenu tik kad buvo akyse tamsu nors sake kad buvau atsimerkes
Čia tai žiauriai
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#1138 2010-02-13 17:06
Mantas86 rašė:
jamada rašė:
Savas4u rašė:
Man pakanka šito
Jamada turbut dirbi su 80kg. kad taip paprasta tau... Man irgi kartais gaunas, kad vienas einu i treniruokliu sale (Kolega kriause kartais dauzo kitam sales korpuse ) Tai va buvo, kad vos neuzsilenkiau dariau spaudima buvo paskutinis priejimas keliau 120kg.x8 ir kibau ant 8 o rankos, krutine ir peciai ant tiek buvo pavarge, kad nebegalejau kontroliuoti stangos nei pirmyn nei atgal ir visa svori nuleidau ant kaklo
Patikek manim maniau basta...... Saukt neina gerkele uzspausta, akyse daresi tamsu. Gerai, kad draugas tuo tarpu nustojo must kriause, tai as su koja i zeme kiek eina plojau gerai, kad isgirdo ir atbego, o tai dar 30 sek. ir buciau Dievui ranka spaudes! Tai numete ta stanga i sona jis Pamenu tik kad buvo akyse tamsu nors sake kad buvau atsimerkes
ziauru, ziauru..
o negalejai stangos i sona pakreipt, kad blynai nubyretu ir greit ja atmestu i kita puse?
aisku pavojingi tokie manevrai, bet gal geriau nei uzsidusinti
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#1139 2010-02-13 20:32
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 21:33)
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#1140 2010-02-13 20:39
Savas4u rašė:
Mantas86 rašė:
jamada rašė:
Pvz: Aš darau spaudimą kampu ir nėra stovųtai aš gaunu užsimesti ant krūtinės štangą tada atsigulti ir paskui spausti, kai nebepakeliu nusileidžiu štangą ant kojų atsistoju ir tada ją padedu. Toks principas man geresnis, nes pratimas yra kaip sakant baziškesnis. Pompa didesnė, kas sieja krūtinę gal ir blogiau taip daryti,, nes iš krūtinės neišgaunu 100 procentų, bet kas sieja visą kūną tai, manau, geriau. Čia tik vienas pavyzdukas. Taip darau, kadangi sklepe visko neturiu
Man pakanka šito
ziauru, ziauru..
o negalejai stangos i sona pakreipt, kad blynai nubyretu ir greit ja atmestu i kita puse?
aisku pavojingi tokie manevrai, bet gal geriau nei uzsidusinti
Patikek manim bandziau, bet buvau atidaves visa save i paskutini priejima Seip esu ir taip prisipaudes, ir stanga i sona mesdavau, bet tas kartas buvo kitoks... Rimtai toks bejegis pasijauciau...
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
#1141 2010-02-16 13:01
Mantas86 rašė:
Savas4u rašė:
Mantas86 rašė:
Jamada turbut dirbi su 80kg. kad taip paprasta tau... Man irgi kartais gaunas, kad vienas einu i treniruokliu sale (Kolega kriause kartais dauzo kitam sales korpuse ) Tai va buvo, kad vos neuzsilenkiau dariau spaudima buvo paskutinis priejimas keliau 120kg.x8 ir kibau ant 8 o rankos, krutine ir peciai ant tiek buvo pavarge, kad nebegalejau kontroliuoti stangos nei pirmyn nei atgal ir visa svori nuleidau ant kakloPatikek manim maniau basta...... Saukt neina gerkele uzspausta, akyse daresi tamsu. Gerai, kad draugas tuo tarpu nustojo must kriause, tai as su koja i zeme kiek eina plojau gerai, kad isgirdo ir atbego, o tai dar 30 sek. ir buciau Dievui ranka spaudes! Tai numete ta stanga i sona jis Pamenu tik kad buvo akyse tamsu nors sake kad buvau atsimerkes
ziauru, ziauru..
aisku pavojingi tokie manevrai, bet gal geriau nei uzsidusintiPatikek manim bandziau, bet buvau atidaves visa save i paskutini priejima
Seip esu ir taip prisipaudes, ir stanga i sona mesdavau, bet tas kartas buvo kitoks... Rimtai toks bejegis pasijauciau...
na man tai buvo pries metus toks nutikimas sporto salej irgi vienas tuo momentu sportavau atejau prie stangos paziurejau taip neidemiai - o 80kg gerai man pats tas ( o ten buvo 100kg) nusiemiau taip lengvai tipo dabar jau spausiu kaip kale per papukus ta stanga tai net zagtelejau toks amba greit ta stanga nuo manes atplese
utiutiu paziuriu dar karta kad ten 100kilu o utiutiu galvoju
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1142 2010-02-17 14:57
Champas rašė:
1 lygiagretes 3x
2 PEC DEC 3x8
4 prisitraukimai 3x
5 Hanteliu lenkimas 3x
6 hantelis nuo kelio 2x
5 Spaudimas zemyn 3x8
3 lygiagretes 3x
4 plesimas 3x9
5 hanteliu lenkimas 3x
6 hentelis nuo kelio 2x
gal pazesit kas, nes pats sukuriau speju yra ka pataisyt
Paskutinį kartą taisė Champas (2010-02-17 14:57)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#1143 2010-02-17 18:01
Champas rašė:
Champas rašė:
1 lygiagretes 3x
2 PEC DEC 3x8
4 prisitraukimai 3x
5 Hanteliu lenkimas 3x
6 hantelis nuo kelio 2x
5 Spaudimas zemyn 3x8
3 lygiagretes 3x
4 plesimas 3x9
5 hanteliu lenkimas 3x
6 hentelis nuo kelio 2xgal pazesit kas, nes pats sukuriau speju yra ka pataisyt
Bandai kazka i viso kuno treniruotes tai kojom labai mazai darbo, visada pradzioj padaryt 1-2 pratimus kojom, ju yra daugiau nei tavo pamineti, o po to gali jau po 1-2 spaudimo ir traukos pratimus padaryt, ant galo rankas, bent ne kas diena, kitom dienom presa, blauzda.
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1144 2010-02-17 18:51
studentas rašė:
Champas rašė:
Champas rašė:
1 lygiagretes 3x
2 PEC DEC 3x8
4 prisitraukimai 3x
5 Hanteliu lenkimas 3x
6 hantelis nuo kelio 2x
5 Spaudimas zemyn 3x8
3 lygiagretes 3x
4 plesimas 3x9
5 hanteliu lenkimas 3x
6 hentelis nuo kelio 2xgal pazesit kas, nes pats sukuriau speju yra ka pataisyt
Bandai kazka i viso kuno treniruotes tai kojom labai mazai darbo, visada pradzioj padaryt 1-2 pratimus kojom, ju yra daugiau nei tavo pamineti, o po to gali jau po 1-2 spaudimo ir traukos pratimus padaryt, ant galo rankas, bent ne kas diena, kitom dienom presa, blauzda.
Ka pavyzdziui prie koju galima pridet?
Neprisijungęs
- s3cr3t
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Marijampolė
- Registravosi: 2009-08-10
- Žinutės: 646
#1145 2010-02-21 20:28
s3cr3t rašė:
Sveiki,
Noriu kad pakomentuotumėt programą, einu 3kart į savaitę, nes manau užtenka.. Per savaitę 2 tinklinio treniruotės, 3 štangų ir savaitgalį baseinasMan 16 metų.
Tikslas: Jėga, sustiprėjimas fiziškai, be jokių lėtinančių pratimų.. Lankau tinklinį
Problemos: Nugaros skausmai,.
Papildai: Kreatinas, Proteinas, Vitaminai.
Kai dar yra jėgu papumpuoju dilbius, norėčiau trapecijos platesnės, bet man tie gūščiojimai kerta per nugara ;(
I-Diena
Tricas, Nugara
Visko 4x12, presas 4xmax
1.Lyno trauka prie krūtinės
2.Lyno trauka už galvos
3.Lyno trauka sėdint ant platformos prie pilvo su ragais
4.Lyno trauka prie krūtinės su ragais.
5.Lygios štangos spaudimas žemyn(treniruoklyje)
6.Tricepsas gulint, tiesimas su hanteliu 90 laipsnių kampu prilaikant su kita.
7.Virvių traukimas žemyn su pasukimu.
8.Nugaros tiesimas
9.Presas
II-diena
Krūtinė,Bicepsas
Visur 4x12
1. 4x8 štangos spaudimas
2. hantelių spaudimas
3 hantelių plėšimas
4 bloko stūmimas(sėdint stumi rankenas nuo savęs)
5. suvedimas (pec deck)
6. bicui stovint su lankstyta štanga
7. kaip lari škotas (tik staklė su lankstyta štanga)
8. Bicepsas stovint su hanteliais
9. Presas
III-diena
Pečiai, Kojos
1. 4x15 Kojų spaudimas
2. 4x15 Kojų tiesimas
3. 4x15 Kojų lenkimas gulint
4. 4x15 kojų kėlimas sėdint
5. 4x15 kojų kėlimas stovint(blauzda)
6. 4x12 Hantelių kėlimas į priekį
7. 4x12 Hantelio kėlimas į šalis
8. Presas
Prašau pakomenuoki, patarkit kaip programa
Paskutinį kartą taisė s3cr3t (2010-02-21 20:41)
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1146 2010-02-21 23:35
s3cr3t rašė:
s3cr3t rašė:
Sveiki,
Noriu kad pakomentuotumėt programą, einu 3kart į savaitę, nes manau užtenka.. Per savaitę 2 tinklinio treniruotės, 3 štangų ir savaitgalį baseinasMan 16 metų.
Tikslas: Jėga, sustiprėjimas fiziškai, be jokių lėtinančių pratimų.. Lankau tinklinį
Problemos: Nugaros skausmai,.
Papildai: Kreatinas, Proteinas, Vitaminai.
Kai dar yra jėgu papumpuoju dilbius, norėčiau trapecijos platesnės, bet man tie gūščiojimai kerta per nugara ;(
I-Diena
Tricas, Nugara
Visko 4x12, presas 4xmax
1.Lyno trauka prie krūtinės
2.Lyno trauka už galvos
3.Lyno trauka sėdint ant platformos prie pilvo su ragais
4.Lyno trauka prie krūtinės su ragais.
5.Lygios štangos spaudimas žemyn(treniruoklyje)
6.Tricepsas gulint, tiesimas su hanteliu 90 laipsnių kampu prilaikant su kita.
7.Virvių traukimas žemyn su pasukimu.
8.Nugaros tiesimas
9.Presas
II-diena
Krūtinė,Bicepsas
Visur 4x12
1. 4x8 štangos spaudimas
2. hantelių spaudimas
3 hantelių plėšimas
4 bloko stūmimas(sėdint stumi rankenas nuo savęs)
5. suvedimas (pec deck)
6. bicui stovint su lankstyta štanga
7. kaip lari škotas (tik staklė su lankstyta štanga)
8. Bicepsas stovint su hanteliais
9. Presas
III-diena
Pečiai, Kojos
1. 4x15 Kojų spaudimas
2. 4x15 Kojų tiesimas
3. 4x15 Kojų lenkimas gulint
4. 4x15 kojų kėlimas sėdint
5. 4x15 kojų kėlimas stovint(blauzda)
6. 4x12 Hantelių kėlimas į priekį
7. 4x12 Hantelio kėlimas į šalis
8. PresasPrašau pakomenuoki, patarkit kaip programa
Jeigu nori jegai tai patarciau raumemu grupes po 2 kartus per savaite treniruot
Neprisijungęs
- s3cr3t
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Marijampolė
- Registravosi: 2009-08-10
- Žinutės: 646
#1147 2010-02-22 14:40
Ta prasmei kluba eit 6 kar i savaite?
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1148 2010-02-22 21:39
s3cr3t rašė:
gali eit ir 3 dienas tik reik susidaryt tokia programa kad raumenu grupes butu istreniruojamos du kart per savaite pvz: pirmadienis-krutine,peciai,bicas treciadienis-kojos,nugara,tricas penktadienis - krutine, nugara, bicas . Peciam manau uztektu ir wieno karto nes jie stimuliuojami ir darant kitus pratimus, o prie krutines kokia 1 diena prideciau atsispaudimus lygiagretese tricui
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1149 2010-02-22 21:40
s3cr3t rašė:
gali eit ir 3 dienas tik reik susidaryt tokia programa kad raumenu grupes butu istreniruojamos du kart per savaite pvz: pirmadienis-krutine,peciai,bicas treciadienis-kojos,nugara,tricas penktadienis - krutine, nugara, bicas . Peciam manau uztektu ir wieno karto nes jie stimuliuojami ir darant kitus pratimus, o prie krutines kokia 1 diena prideciau atsispaudimus lygiagretese tricui
Neprisijungęs
- Champas
- Kalbus dalyvis
#1150 2010-02-22 21:41
s3cr3t rašė:
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 44 45 46 47 48 … 80
- Pradžia
- » Treniruotės
- » 3 dienų treniruotės